Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

chrTroy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους. Ειμαι πολυ φρεσκο μελος και θελω να ρωτησω το εξης..ψηνομαι να βρω ενα καλο τραβελι, κυριως ενεργητικο για τριο με μια φιλη μου...εννοειτε πως παιζει ρολο και το οικονομικο εκτος της αποδοσης...τι προτεινεται ρε μαγκες?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
gy
καλησπερα σε ολους. Ειμαι πολυ φρεσκο μελος και θελω να ρωτησω το εξης..ψηνομαι να βρω ενα καλο τραβελι, κυριως ενεργητικο για τριο με μια φιλη μου...εννοειτε πως παιζει ρολο και το οικονομικο εκτος της αποδοσης...τι προτεινεται ρε μαγκες?
[/quot

δεν εισαι κατανοητός μουτρο

aleksantros2002

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2011
Like
10
Πόντοι
0
καλο μεσημερι
δεν γραφω σχεδον ποτε
απλα να ενημερωσω για κατι χτεσινο
ειπα να παω στην  vivi
πηρα τηλ οκ μου στελνει σμσ τοπο αριθμο κτλ και μου λεει τι ωρα ναμαι εκει
τρωω την κινηση της αρκουδας φτανω και οταν περνω τηλ δεν απαντα
μετα απο 3 τηλ μου στελνει ενα σμσ ειμαι  απασχολημενη και μπορω σε 1,30 ωρα μετα σορρυ  και αυτο ηταν :headbang:
τα συμπερασματα δικα σας

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
καλο μεσημερι
δεν γραφω σχεδον ποτε
απλα να ενημερωσω για κατι χτεσινο
ειπα να παω στην  vivi
πηρα τηλ οκ μου στελνει σμσ τοπο αριθμο κτλ και μου λεει τι ωρα ναμαι εκει
τρωω την κινηση της αρκουδας φτανω και οταν περνω τηλ δεν απαντα
μετα απο 3 τηλ μου στελνει ενα σμσ ειμαι  απασχολημενη και μπορω σε 1,30 ωρα μετα σορρυ  και αυτο ηταν :headbang:
τα συμπερασματα δικα σας
μουτρο στα αρχ@@σου 150 περησοτερα στη τσεπη σου ...δοστα σ καμια πουτανα σταδιακα τ χουν ποιο πολυ αναγκη

semper

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
62
Πόντοι
1
ρε φιλε εχθες κατα τις 5 το απογευμα ειχα ραντεβου με vivi. ελπιζω να μην στο χαλασα εγω.
και περασα και πολυ καλα. μεχρι και αυριο θα δεχεται. μετα μας αφηνει και ξαναερχεται καλοκαιρακι.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
ρε φιλε εχθες κατα τις 5 το απογευμα ειχα ραντεβου με vivi. ελπιζω να μην στο χαλασα εγω.
και περασα και πολυ καλα. μεχρι και αυριο θα δεχεται. μετα μας αφηνει και ξαναερχεται καλοκαιρακι.
150 μουτρο???

aleksantros2002

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2011
Like
10
Πόντοι
0
Οχι 7 το απόγευμα.. Αλλά αυτό δεν α
λεει κάτι
Μάλλον τις έχουμε κάνει όλοι....
Βάλτε εσείς την λέξη.!!!

Ύ.γ πρώτη φορά πήγαινα να συναντήσω τρανς!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
Οχι 7 το απόγευμα.. Αλλά αυτό δεν α
λεει κάτι
Μάλλον τις έχουμε κάνει όλοι....
Βάλτε εσείς την λέξη.!!!

Ύ.γ πρώτη φορά πήγαινα να συναντήσω τρανς!!!

μουτρο εισαι λαθος εχουμαι κ δω καλα παιδια με πολυ λιγοτερα και ωραια μωρα εισαι λαθος στ ξαναπα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
δεν έχω μεγάλη εμπειρία με βραζιλιάνες, αλλά αυτή η Lohany είναι η καλύτερη απ όσες έχω επισκεφτεί.. πολύ ωραίο μουτράκι, χαμογελαστό, συνεννοείσαι μαζί της με τα λίγα αγγλικά που ξέρει και η πρώτη που ανταλλάξαμε γλωσσόφιλα και μάλιστα από αυτά τα βαθeιά τα παθιασμένα :P ... το μόνο αρνητικό όσο αφορά την εμφάνισή της, είναι  ο κώλος της που από τα επιθέματα της σιλικόνης έχει αρχίσει και μαυρίζει κάπως.. άλλο αρνητικό ήταν ο χώρος στο Παγκράτι... τίποτα ιδιαίτερο, αλλά πολύ ψυχρό διαμέρισμα... δεν σε προδιαθέτει γι αυτό που επακολουθεί... κι αυτό που ακολούθησε ήταν πράγματι πολύ καλό... κάνει ότι επιθυμείς εσύ, σε ρωτάει τι θέλεις και στο προσφέρει.. κι όλα με σέξυ χαμόγελο κι μπόλικη ερωτική διάθεση.. για μένα είναι η εξαίρεση στο κανόνα των βραζιλιάνων τρανσέξουαλ... οσες αλλες ειχα δοκιμάσει (οι περισσότερες) ήταν στον μέσο όρο και κάτω.. και κλείνω με τη γνωστή ατάκα... "τη συνιστώ ανεπιφύλακτα"

dimitris69696969

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2014
Like
20
Πόντοι
0

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012