Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
πρόλαβες γίγαντα Γλυκομούτσουνε?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Παρ ολο που ειναι στη λιστα με τ απωθημενα μου χρονια, εχω διαβασει σε φορα του εξωτερικου οτι δεν λεει πολλα στη συνευρεση
Ολα αυτα με καθε επιφυλαξη
Το αξιωμα οτι οσο πιο διασημη τοσο χειροτερο γαμησι μπορει να εχει εφαρμογη και εδω

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Παρ ολο που ειναι στη λιστα με τ απωθημενα μου χρονια, εχω διαβασει σε φορα του εξωτερικου οτι δεν λεει πολλα στη συνευρεση
Ολα αυτα με καθε επιφυλαξη
Το αξιωμα οτι οσο πιο διασημη τοσο χειροτερο γαμησι μπορει να εχει εφαρμογη και εδω
αν λες για την Ντανικα, ήταν πολυ καλή... βέβαια ίσως την είχε φάει και η αγαμία.. μου είπε ότι είχε 2 μέρες να χύσει..

• Like
Αντιδράσεις: niced
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
14
Πόντοι
0
Tιφανυ ντε πριμο. Ο ορισμος της αποτυχιας. Πανεμορφη, πεντακαθαρη, αλλα τι να το κανεις...Μεσα σε μιση ωρα , ακουσα τοσα μη και οχι, οσα δεν ειχα ακουσει απο τις δασκαλες μου σε ολο το δημοτικο!Φιλι(χωρις γλωσσα ) και γλυψιμο ρωγας τα απαγορευει αυστηρα. Χουφτωματα και χαδια σε οποιοδηποτε σημειο του σωματος, πανω απο τα γονατα, τα αποκλειει δια ροπαλου! Πρεπει να μιλας, λεει, μονο ψιθυριστα, για να μην ακουνε οι αποπανω.Δεν μπηκε στο κοπο να βγαλει ουτε το σουτιεν.Τα Αγγλικα της ειναι παναθλια ,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.Το προβλημα ειναι η γενικοτερη δυσθυμια που βγαζει σαν ατομο, που σε κανει να θελεις  χυσεις οσο πιο γηγορα μπορεις και να τραπεις σε φυγη!Ειναι η πρωτη φορα που γραφω αρνητικα σχολια για κοπελλα, γιαυτο αν καποιος εχει παει μαζι της και εχει περασει καλα, να το πει εδω, για να μην την αδικουμε. Και εγω τοτε θα παω ,να με δει ψυχιατρος!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Tιφανυ ντε πριμο. Ο ορισμος της αποτυχιας. Πανεμορφη, πεντακαθαρη, αλλα τι να το κανεις...Μεσα σε μιση ωρα , ακουσα τοσα μη και οχι, οσα δεν ειχα ακουσει απο τις δασκαλες μου σε ολο το δημοτικο!Φιλι(χωρις γλωσσα ) και γλυψιμο ρωγας τα απαγορευει αυστηρα. Χουφτωματα και χαδια σε οποιοδηποτε σημειο του σωματος, πανω απο τα γονατα, τα αποκλειει δια ροπαλου! Πρεπει να μιλας, λεει, μονο ψιθυριστα, για να μην ακουνε οι αποπανω.Δεν μπηκε στο κοπο να βγαλει ουτε το σουτιεν.Τα Αγγλικα της ειναι παναθλια ,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.Το προβλημα ειναι η γενικοτερη δυσθυμια που βγαζει σαν ατομο, που σε κανει να θελεις  χυσεις οσο πιο γηγορα μπορεις και να τραπεις σε φυγη!Ειναι η πρωτη φορα που γραφω αρνητικα σχολια για κοπελλα, γιαυτο αν καποιος εχει παει μαζι της και εχει περασει καλα, να το πει εδω, για να μην την αδικουμε. Και εγω τοτε θα παω ,να με δει ψυχιατρος!

ωραια ενημερωση φιλε

arkoul

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Like
4
Πόντοι
0

Απλά για να είμαστε ακριβείς φίλε μου, μάλλον δυσφορία θες να πεις και όχι δυσθυμία. Δυσθυμία είναι είδος κατάθλιψης.

viper85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2015
Κριτικές
9
Like
277
Πόντοι
280
Καλησπερα στο team. Monica . Απο Κολομβια στον γνωστο χωρο στον Αλιμο-Φαληρο.
Απο τις καλυτερες εμπιρειες. Κουκλα (φωτος οπως πραγματικα ειναι), θυλικοτατη, γυμνασμενη φουλ και ορεξατη. Δεν βιαζεται τιμαει το κατοσταρικο.
Στον αγωνα γουσταρει και τους 2 ρολους. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι 25cm αλλα το μεγεθος ειναι ικανοποιητικο για τους μερακληδες.
Για μενα μετα την Bianca ο,τι καλυτερο εχει ερθει στην Ελλαδα. Απο επικοινωνια γρι αλλα yolo :cheesy:. Δεν καταλαβα ποσο καιρο θα κατσει. 
ps. Εκλεισα μιση ωρα καθισα 1 και τελειωσε και αυτη οπως την πηδουσα χωρις να ζητησει κατι εξτρα. 

Mpougiampesas

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Συναντηση σημερα με την πορνοσταρ γκαυλαρα Gabi  .
Θα προσπαθησω να μαι οσο αντικειμενικος γινεται καθως προκειται για αγαπημενη μου σταρλετιτσα.Το γκομενακι ειναι οπως το βλεπετε στα φιλμ με φατσα γλυκα.
Την τυπισσα την δοκιμασα ενεργητικη και ηταν οπως στις τσοντες της,γλωσσοφιλα,γλυψιματα παντου και βαρβατο γαμησι.στο παθητικο δεν προλαβα να την δοκιμασω,δεν κρατηθηκα,αλλα στις τσοντες γαμιεται αψογα.
το γνωστο δωρακι 100 μιση 150 ολοκληρη.εν κατακλειδι εννιαρακι ανετα

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Τον τρωει και τον δινει ακαποτα σε ενα καρο ταινιες...
Καλο ειναι να τις αποφευγουμε κατι τετοιες..

lalampeta1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Η Bianca είναι στο νησί και εγώ δεν  δεν ξέρω τι να προτιμήσω για σήμερα, καμιά συμβουλή για κάτι αντίστοιχο ?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
ρε μαγκες καμια μια ιζμπελα γιασμιν λι και τετοιες δεν ερχονατι εδω?

smth

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Μετά απο καιρό παρακολούθηση στο φόρουμ χωρίς καμία σημμετοχή, έμπρακτη η διαδικτιακή, δοκίμασα για πρώτη εμπειρία με τράνς με την Chloe Τρομερή κάβλα :kissass: :kissass: δεν θα φανταζόταν ποτέ κανείς πως είναι τρανς αμα την έβλεπε στον δρόμο.
Το μόνο αρνητικό ήταν ότι μετα απο χάδια προκαταρκτικά και στοματικά μόλις πήγα να τη γαμήσω έχυσα στη πρώτη στάση :grin: :grin: :grin:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Μετά απο καιρό παρακολούθηση στο φόρουμ χωρίς καμία σημμετοχή, έμπρακτη η διαδικτιακή, δοκίμασα για πρώτη εμπειρία με τράνς με την Chloe Τρομερή κάβλα :kissass: :kissass: δεν θα φανταζόταν ποτέ κανείς πως είναι τρανς αμα την έβλεπε στον δρόμο.
Το μόνο αρνητικό ήταν ότι μετα απο χάδια προκαταρκτικά και στοματικά μόλις πήγα να τη γαμήσω έχυσα στη πρώτη στάση :grin: :grin: :grin:
περα απο ομορφια, απο υπηρεσιες τι λεει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom