junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
πρόλαβες γίγαντα Γλυκομούτσουνε?
αν λες για την Ντανικα, ήταν πολυ καλή... βέβαια ίσως την είχε φάει και η αγαμία.. μου είπε ότι είχε 2 μέρες να χύσει..Παρ ολο που ειναι στη λιστα με τ απωθημενα μου χρονια, εχω διαβασει σε φορα του εξωτερικου οτι δεν λεει πολλα στη συνευρεση
Ολα αυτα με καθε επιφυλαξη
Το αξιωμα οτι οσο πιο διασημη τοσο χειροτερο γαμησι μπορει να εχει εφαρμογη και εδω
αν λες για την Ντανικα, ήταν πολυ καλή... βέβαια ίσως την είχε φάει και η αγαμία.. μου είπε ότι είχε 2 μέρες να χύσει..
Tιφανυ ντε πριμο. Ο ορισμος της αποτυχιας. Πανεμορφη, πεντακαθαρη, αλλα τι να το κανεις...Μεσα σε μιση ωρα , ακουσα τοσα μη και οχι, οσα δεν ειχα ακουσει απο τις δασκαλες μου σε ολο το δημοτικο!Φιλι(χωρις γλωσσα ) και γλυψιμο ρωγας τα απαγορευει αυστηρα. Χουφτωματα και χαδια σε οποιοδηποτε σημειο του σωματος, πανω απο τα γονατα, τα αποκλειει δια ροπαλου! Πρεπει να μιλας, λεει, μονο ψιθυριστα, για να μην ακουνε οι αποπανω.Δεν μπηκε στο κοπο να βγαλει ουτε το σουτιεν.Τα Αγγλικα της ειναι παναθλια ,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.Το προβλημα ειναι η γενικοτερη δυσθυμια που βγαζει σαν ατομο, που σε κανει να θελεις χυσεις οσο πιο γηγορα μπορεις και να τραπεις σε φυγη!Ειναι η πρωτη φορα που γραφω αρνητικα σχολια για κοπελλα, γιαυτο αν καποιος εχει παει μαζι της και εχει περασει καλα, να το πει εδω, για να μην την αδικουμε. Και εγω τοτε θα παω ,να με δει ψυχιατρος!
Tιφανυ ντε πριμο. Ο ορισμος της αποτυχιας. Πανεμορφη, πεντακαθαρη, αλλα τι να το κανεις...Μεσα σε μιση ωρα , ακουσα τοσα μη και οχι, οσα δεν ειχα ακουσει απο τις δασκαλες μου σε ολο το δημοτικο!Φιλι(χωρις γλωσσα ) και γλυψιμο ρωγας τα απαγορευει αυστηρα. Χουφτωματα και χαδια σε οποιοδηποτε σημειο του σωματος, πανω απο τα γονατα, τα αποκλειει δια ροπαλου! Πρεπει να μιλας, λεει, μονο ψιθυριστα, για να μην ακουνε οι αποπανω.Δεν μπηκε στο κοπο να βγαλει ουτε το σουτιεν.Τα Αγγλικα της ειναι παναθλια ,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.Το προβλημα ειναι η γενικοτερη δυσθυμια που βγαζει σαν ατομο, που σε κανει να θελεις χυσεις οσο πιο γηγορα μπορεις και να τραπεις σε φυγη!Ειναι η πρωτη φορα που γραφω αρνητικα σχολια για κοπελλα, γιαυτο αν καποιος εχει παει μαζι της και εχει περασει καλα, να το πει εδω, για να μην την αδικουμε. Και εγω τοτε θα παω ,να με δει ψυχιατρος!
περα απο ομορφια, απο υπηρεσιες τι λεει;Μετά απο καιρό παρακολούθηση στο φόρουμ χωρίς καμία σημμετοχή, έμπρακτη η διαδικτιακή, δοκίμασα για πρώτη εμπειρία με τράνς με την Chloe Τρομερή κάβλα δεν θα φανταζόταν ποτέ κανείς πως είναι τρανς αμα την έβλεπε στον δρόμο.
Το μόνο αρνητικό ήταν ότι μετα απο χάδια προκαταρκτικά και στοματικά μόλις πήγα να τη γαμήσω έχυσα στη πρώτη στάση
δες κριτικές... μεγάλη ξεπέταΈχουμε καμία ενημέρωση για την εν λογο . Καλησπέρα.