Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
σκεφτομαι και εγω να κανω το μεγαλο βημα για την συγκεκριμενη  :rockon: :rockon:

georst

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
τελικα δοκιμασε κανεις  Céline Vogue να μας πει?

spat

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
0
Γεια σας συνάδελφοι, είμαι καινούριος στο άθλημα και έχω βάλει στο μάτι δύο μωρά που θέλω να επισκεφτώ οπωσδήποτε, αλλά δεν έχω βρει καμία κριτική:

Ξέρετε τίποτα γι'αυτές;

Και γενικά παίζει καμία συμβουλή: πχ τι να προσέχω στα σπίτια, αν έχετε ακούσει ή πάθει τίποτα περίεργο.
Γενικά κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
σκεφτομαι και εγω να κανω το μεγαλο βημα για την συγκεκριμενη  :rockon: :rockon:
είναι και πιο ακριβή απ τις άλλες η ρουφιάνα.. της έστειλα μνμ και μου απάντησε 150 για μισή ώρα και 200 για μια...μάλλον θα πηγαίνει με το μέγεθος του πουλιού της η χρέωση... :P

stamatis74

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
94
Πόντοι
0
Ρε παιδιά οι συγκεκριμένες όταν λένε 150 η ώρα τελειώνεις πάνω από 1 φορά?

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
σιγουρα;; γτ εγω που της μιλησα στο τηλ μου ειπε αλλα.... 100 η μιση ωρα 150 η μια ωρα... δεν παιζει να καταλαβα λαθος, αν και η συζητηση εγινε στα γαλλικα δν παιζει να εκανα λαθος

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.210
Πόντοι
34.538
σιγουρα;; γτ εγω που της μιλησα στο τηλ μου ειπε αλλα.... 100 η μιση ωρα 150 η μια ωρα... δεν παιζει να καταλαβα λαθος, αν και η συζητηση εγινε στα γαλλικα δν παιζει να εκανα λαθος
Προφανως προσγειωθηκε στις τιμες της Ελληνικης αγορας..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
μπορεί να ρίχνει άδεια κι όποιος τσιμπήσει

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Rafaella Rafany μάγκες αυτή στο τηλ ζήτησε 300€ για μια ώρα!! Έχουν ξεφύγει εντελώς; ή απλα ειστε τέτοιοι κ τα δίνετε;;;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγω πρόσφατα, πριν μια εβδομάδα περίπου, πηγα με την Gisele Bintecourt. 100 ευρω για μιση ωρα. Μιλαει τα πολυ βασικα αγγλικα. Ευγενικη, κερασε και μπυρα, εκανα και μπανιο δυο φορες.
Τα αρνητικα ήταν οτι βιαζοταν, καναμε μονο 2 στασεις, στο 20λεπτο μου ειπε "5 more minutes baby", ο πουτσος της είναι μεγαλος αλλα όχι και τεραστιος και σε γενικες γραμμες ξενερωσα λιγο.
Πιστευω η Τζενη με τα ίδια λεφτα, είναι πιο περιποιητικη, χύνει και τον έχει και πιο μεγαλο.
Γενικα τσαμπα τα φραγκα...
Αυτα..
Θα ανεβαζα και κριτικη αλλα εχω να γραψω χρόνια, απλα θελω να προσθεσω τη δικη μου εμπειρια αν καποιος θελει να δοκιμασει.

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
150
Πόντοι
0
Rafaella Rafany μάγκες αυτή στο τηλ ζήτησε 300€ για μια ώρα!! Έχουν ξεφύγει εντελώς; ή απλα ειστε τέτοιοι κ τα δίνετε;;;

Εμένα μου είπε 100 για μισή και ήταν η μεγαλύτερη ξεπέτα. Πρώτη φορά τσαντίζομαι τόσο και αυτή η συνάντηση ήταν η τελευταία με οποιαδήποτε έχει σχέση με αυτό το Βραζιλιανογκρούπ.

Καταλαβαίνω ότι ήταν αργά αλλά αν δεν είχε όρεξη ας το έλεγε. Τα 100 ευρόπουλα νομίζω ξέρει και η ίδια δεν βγαίνουν τόσο εύκολα στις μέρες μας.

Προσπαθούσε να με κάνει να τελειώσω με το χέρι, πίπα άθλια, μη το ένα μη το άλλο, να γαμηθεί δεν ήθελε, να γαμήσει πάλι δεν ήθελε. Τα φλόκια φυσικά ούτε καν στο πρόσωπο και όταν την έστυσα να τις χύσω τον κώλο αυτή έκρυβε τον μισό με το χέρι της. Φυσικά στα μηνύματα έλεγε ότι χύνει αλλά live παπάρια.

Μαύρο γαμώ.

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

semper

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
62
Πόντοι
1
Η τυπισσα ηρθε για 1 μερα αθηνα. Εφυγε σημερα για μυκονο.
Καποια στιγμη θα ξαναγυρισει αθηνα μαζι με την φιλη της την Jessica.
Την τιμησα εχθες. Πολυ δυνατο σφυροκοπημα απο μερους της.
200 για 1 ωρα. Αν και πολλα τα αξιζε τα λεφτα της.

arkoul

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Like
4
Πόντοι
0
Ρε φίλε, με όλο το σεβασμό κιόλας, η φώτο που δείχνει το εργαλείο της είναι πιστή; Αν ναι, πήρες όλο αυτό πράγμα μέσα σου;;;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
καμια γνωστη στυλ yasmin lee σκανε ελλαδα η ουτε καν..?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom