VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
κάτσε ρε, ακόμα δεν πρόλαβε να έρθει το κορίτσι...αν δοκίμασε κανείς, ας στείλει μνμ ή ας γράψει κριτική..
κάτσε ρε, ακόμα δεν πρόλαβε να έρθει το κορίτσι...αν δοκίμασε κανείς, ας στείλει μνμ ή ας γράψει κριτική..
αφού με ξέρεις.. δεν κρατιέμαικάτσε ρε, ακόμα δεν πρόλαβε να έρθει το κορίτσι...
κάνε λίγο υπομονή... η προσμονή το κάνει πιο γλυκό...αφού με ξέρεις.. δεν κρατιέμαι
Γεια σας συνάδελφοι, είμαι καινούριος στο άθλημα και έχω βάλει στο μάτι δύο μωρά που θέλω να επισκεφτώ οπωσδήποτε, αλλά δεν έχω βρει καμία κριτική:
Ξέρετε τίποτα γι'αυτές;
Και γενικά παίζει καμία συμβουλή: πχ τι να προσέχω στα σπίτια, αν έχετε ακούσει ή πάθει τίποτα περίεργο.
Γενικά κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ.
είναι και πιο ακριβή απ τις άλλες η ρουφιάνα.. της έστειλα μνμ και μου απάντησε 150 για μισή ώρα και 200 για μια...μάλλον θα πηγαίνει με το μέγεθος του πουλιού της η χρέωση...σκεφτομαι και εγω να κανω το μεγαλο βημα για την συγκεκριμενη
Προφανως προσγειωθηκε στις τιμες της Ελληνικης αγορας..σιγουρα;; γτ εγω που της μιλησα στο τηλ μου ειπε αλλα.... 100 η μιση ωρα 150 η μια ωρα... δεν παιζει να καταλαβα λαθος, αν και η συζητηση εγινε στα γαλλικα δν παιζει να εκανα λαθος
μπορεί να ρίχνει άδεια κι όποιος τσιμπήσεισιγουρα;; γτ εγω που της μιλησα στο τηλ μου ειπε αλλα.... 100 η μιση ωρα 150 η μια ωρα... δεν παιζει να καταλαβα λαθος, αν και η συζητηση εγινε στα γαλλικα δν παιζει να εκανα λαθος
Rafaella Rafany μάγκες αυτή στο τηλ ζήτησε 300€ για μια ώρα!! Έχουν ξεφύγει εντελώς; ή απλα ειστε τέτοιοι κ τα δίνετε;;;
ηρθε η Danika Dreamz, αλλά έφυγε γιατί δεν είχε πολλή δουλειά...καμια γνωστη στυλ yasmin lee σκανε ελλαδα η ουτε καν..?