Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
118
Πόντοι
0
Τα περί εμφάνισης είναι πάντα σχετικά. Δε με είχε χαλάσει προσωπικά, αλλά η βρώμα είναι mood killer.

Ρίξε μια ματιά στην αγγελία της στο distintas. Έχει ανεβάσει κάποια βίντεο εκεί και, κατά κανόνα, τα βίντεο είναι κάπως πιο ασφαλές κριτήριο απ' τις φωτογραφίες.
παιζει πολυ photoshop βλέπω γενικα στο προφιλ της...δεν βλέπω να φαινεται η ιδια με τη φωτο από το pride που δεν έχει πειραχτεί η φωτο

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
340
Πόντοι
21
η καθαριότητα του σπιτιού προδίδει και την καθαριότητα του εκδιδόμενου προσώπου πάντως...εξετάσεις για ΣΜΝ να κάνουν αυτές;
Πάντως φαινεται πολυ αρρενωπή και νταρντανοτρανσ από τη φώτο που ειδα...βγάζει καμία θηλυκότητα από κοντά ;
δεν βγαζει θηλυκοτητα απο κοντα, δυστυχως . πειραζει τις φωτο πολυ. Εχει καλο κ@βλι. Παντως εγω την εχω πετυχει με να δοντι , μπροστα να λειπει.
Παλιοτερα εβγαινε στη σωκρατους για 20αρικο

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.379
Πόντοι
496
Τα έχω γράψει πριν χρόνια, αλλά πού να βρεθεί το ποστ μέσα στο χάος...

Κοντολογίς, το σπίτι ήταν τελείως πουτάνα και δεν εννοώ απλώς ακατάστατο αλλά *βρώμικο*. Πιάτα με υπολείμματα φαγητού πάνω δεξιά - αριστερά κλπ., αυτή δε έζεχνε σκορδίλα...

Τι να πω, πάνε χρόνια από τότε, ίσως εξανθρωπίστηκε στο ενδιάμεσο.
Όλες οι Βραζιλιάνες τρώνε πολύ σκόρδο και μάλιστα ακόμη και τσίχλα που μασάνε και με βουρτσισμένα δόντια στο βάθος "ακούγεται" το σκόρδο , δεν συνιστώνται για πρωινές επισκέψεις μετά τον καφέ...

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.911
Πόντοι
206
Η συγκεκριμένη, αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω), είναι Κουβανέζα.

Ως προς τις Βραζιλιάνες, δε μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί, αν μυρίσω σκόρδο, δαιμονίζομαι σαν τη Λίντα Μπλερ στον Εξορκιστή.

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.379
Πόντοι
496
Η συγκεκριμένη, αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω), είναι Κουβανέζα.

Ως προς τις Βραζιλιάνες, δε μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί, αν μυρίσω σκόρδο, δαιμονίζομαι σαν τη Λίντα Μπλερ στον Εξορκιστή.
Σωστά , απλώς είπα για τις Βρ. Πού έχω περισσότερη εμπειρία

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
379
Πόντοι
21
Όλες οι Βραζιλιάνες τρώνε πολύ σκόρδο και μάλιστα ακόμη και τσίχλα που μασάνε και με βουρτσισμένα δόντια στο βάθος "ακούγεται" το σκόρδο , δεν συνιστώνται για πρωινές επισκέψεις μετά τον καφέ...
Αχαχαχαχαχα ισχυει

• Like
Αντιδράσεις: BATMAN

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
Έχει έρθει Χανιά vivi carvahlo Έχει κανείς εμπειρία?
Την έχω πάρει 3 φορές παλαιότερα, πριν πάρει κάποια κιλά...Τώρα ίσως τα έχασε, δεν ξέρω! Είναι ντούκι, τεράστια, σκέψου είμαι 1,90 και 125 κιλά και παλεύαμε...Απίστευτα πρόσχαρη, πολύ καυλιάρα, γουστάρει τη πούτσα φουλ, εργαλείο μεγάλο και φουλ σκληρό με μένα, και έχυσε ποτάμια και τις 2 φορές χωρίς έξτρα χρέωση. Βέβαια όλα αυτά καταλαβαίνεις είναι υποκειμενικά και συνέβησαν με μένα, νομίζω αξίζει...

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
118
Πόντοι
0

έχει πάρει πολλά κιλά και δειχνει πολυ αρρενωπή. Ο κώλος της αρκετά σκληρός και φαινεται φουλ ψευτικος, ενώ η πούτσα της τίποτα το ιδιαίτερο οπως μπορεις να δεις από βιντεο της οχι από φωτογραφίες που τη μεγαλώνει..Για μένα δεν αξίζει με τιποτα, και εκτός αυτού ζητάει και υπερβολικά πολλά λεφτά χωρις να το αξιζει.

Kwtsos29

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
125
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Ξέρει κανείς τίποτα για την εν λόγω καυλιαρα? Και γενικα αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο εκτός από τηYara?

vlakedios

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλοι, βλέπω έχει έρθει η καλινη νομουρα Ελλάδα. Υπάρχει κάποιος με εμπειρία και αν αξίζει τον κόπο? Ευχαριστώ

bazilio

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Like
189
Πόντοι
0
Καλός χαρακτήρας σε σχέση με ξεπετες συναδέλφους της, κάνει ότι μπορεί να σε ικανοποιήσει, Έχει βάλει κιλά που αφαιρούν από την θηλυκότητα της, σε καμία περίπτωση δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου, εγώ μια φορά πήγα στην Liza ts που είναι από τις ομορφότερες και έφυγα τρέχοντας στο τέταρτο,ξεπετα και χωρίς καμία όρεξη για δουλειά

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.911
Πόντοι
206

Κάποια γνώμη κανείς?

(Σρι φίλε, δεν έχω πληροφορίες, απλώς αναφέρομαι στο ποστ)

Έχει τελικά κάποιος πληροφορίες να μοιραστεί;

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.379
Πόντοι
496
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
192
Πόντοι
0
Έχεις τπτ περισσότερο να μοιραστείς; Τιμές κλπ; Της έχω στείλει, αλλά δεν έχει απαντήσει.
Την είχα επισκεφτεί πριν τρία χρόνια άλογο την γαμουσα ιεραποστολικά και η ψωλαρα της ήταν κάγκελο αλλά τώρα πρέπει να την έχει ψωνίσει πολύ 100-150 πρέπει να έπαιζε τοτε

• Like
Αντιδράσεις: Daeva2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom