Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sexpire

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι, μετά από χρόνο στο εξωτερικό επιστρέφω Ελλάδα για διακοπές, οπότε κάνω και τις αναγνωριστικές επικοινωνίες με τα κορίτσια μας (Βραζιλιάνες κυρίως). Έπεσα από τα σύννεφα για το πόσο ψηλά έχει τεθεί ο πήχης στις τιμές τους.
150 για μισή ώρα ντρέπονται να ζητήσουν σε χώρες με 3πλασιο εισόδημα.

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.379
Πόντοι
496
Καλησπέρα κύριοι, μετά από χρόνο στο εξωτερικό επιστρέφω Ελλάδα για διακοπές, οπότε κάνω και τις αναγνωριστικές επικοινωνίες με τα κορίτσια μας (Βραζιλιάνες κυρίως). Έπεσα από τα σύννεφα για το πόσο ψηλά έχει τεθεί ο πήχης στις τιμές τους.
150 για μισή ώρα ντρέπονται να ζητήσουν σε χώρες με 3πλασιο εισό
Όχι όλες ευτυχώς

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
118
Πόντοι
0

150 για τη μια ώρα, 100 για τη μιση...που και πάλι ειναι υπερβολικά και μάλλον ψάχνουν κορόιδα...ηρθαν φτωχές από τη χώρα τους που ζούσα σε φαβέλες σε άθλιες συνθηκες και νομιζουν οτι θα πλουτήσουν εδώ Ελλάδα...ψάχνουν κανένα χαζό να τις κλείσει για να βγάλουν μεροκάματο μέσα στη μέρα...η ζητηση τους ειναι χαμηλή και ποντάρουν στο να βρεθεί το κορόιδο που ψάχνουν.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
561
Πόντοι
6.060
150 για τη μια ώρα, 100 για τη μιση...που και πάλι ειναι υπερβολικά και μάλλον ψάχνουν κορόιδα...ηρθαν φτωχές από τη χώρα τους που ζούσα σε φαβέλες σε άθλιες συνθηκες και νομιζουν οτι θα πλουτήσουν εδώ Ελλάδα...ψάχνουν κανένα χαζό να τις κλείσει για να βγάλουν μεροκάματο μέσα στη μέρα...η ζητηση τους ειναι χαμηλή και ποντάρουν στο να βρεθεί το κορόιδο που ψάχνουν.
Έχω να σου πω ένα ΝΕΟ, βρίσκουν.

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
118
Πόντοι
0
Έχω να σου πω ένα ΝΕΟ, βρίσκουν.
λίγους...αμα ειχανε τις μισές τιμές ή και λιγότερο θα ειχαν πολυ περισσοτερους. αυτές σου λένε θα κανουμε λίγα ραντεβού και να παίρνουμε πολλα...εκει στοχεύουν να βρουν τους μαλάκες να τους δώσουν 150 ευρώ για μια συνάντηση...έτσι οπως έχει πάει η ακριβεια σε ολα νομιζεις υπάρχουν πολλά άτομα που θα τα έδιναν; εδώ δεν βγαινει να βγάλει το μηνα ο κοσμος..

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.914
Πόντοι
2.476
καλησπέρα σε όλους - έχει κάποιος άποψη για το καλύτερο τσιμπούκι από τρανς?

Hellion

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Like
121
Πόντοι
1

Γιατι δεν ερχεται απο Αθηνα?

Την εχω δει στο δρομο σε χωρα του εξωτερικου... πολυ ωραιο!!

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.379
Πόντοι
496
Έχω να σου πω ένα ΝΕΟ, βρίσκο

Γιατι δεν ερχεται απο Αθηνα?

Την εχω δει στο δρομο σε χωρα του εξωτερικου... πολυ ωραιο!!
Αυτή θα ζητάει ένα χέρι και ένα πόδι έτσι όπως την κόβω...

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.379
Πόντοι
496

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
340
Πόντοι
21

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
340
Πόντοι
21
Τι θεϊκό πλάσμα είναι αυτό, σας ζηλεύω, εδώ πάνω σπάνια έρχονται τόσο δυνατά κομμάτια
σιγα! Αν δε τη δεις απο κοντα μη βγαζεις συμπερασμα. Πως ειναι δυνατον μονο απο φωτο να βγαινουν τετοια συμπερασματα. Η εικονα απο κοντα σε πληροφορω δεν ειναι καλη

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
340
Πόντοι
21

Αυτη ειναι λενορμαν 98. Ρωτησα ποσο εχει και μου γραφει 70ευρω.
Πηγα την αλλη μερα. Εστω! μου ειπε οτι σημερα ειναι 150 . εν τω μεταξυ ειχε τα φωτα αναμενα και εγραφε συνεχεια στο κινητο της .
της ειπα αν δεν εχει διαθεση οτι φευγω. Μου ανοιξε τη πορτα ,βριζοντας.
δεν εγινε καποιο παζαρι! μαλιστα με εφτυσε βριζοντας οταν περασα απεναντι στη λενορμαν! Τι ωραια συμπεριφορα!
και κατοπιν το τρελλο. Mου στελνει τη φωτογραφια που εχω στο viber και μου γραφει επακριβως.

"θέλεις να βάλω τη φωτογραφία σου στο διαδίκτυο που αρχίζω να στέλνω στους queers που έβαλα σε ομάδες, δεν θα σας άρεσε, σωστά; Σκουπίδια για μένα, είσαι βρώμικο σκουπίδι.
Νομίζεις ότι θα κάνουμε φιλανθρωπία με ένα σάπιο στόμα και ένα άσχημο σώμα και ένα άσχημο πρόσωπο. Ω, σε παρακαλώ, σωστά, αγάπη μου, σε παρακαλώ."

Απειλει να με εκθεσει τα προσωπικα μου στοιχεια, στο ιντερνετ . δημοσια διαπομπευση,?
με εκβιαζει οτι θα βγαλει τη φωτογραφια μου δυσφημηση? και εκβιασμος. Που στη πατριδα μου?
Αυτη νομιζει οτι ειναι στη κολομβια ή στη Κουβα χωρις νομους.

Συνημμένα

• εικόνα_Viber_2024-07-24_19-57-20-128a.jpg
    εικόνα_Viber_2024-07-24_19-57-20-128a.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • εικόνα_Viber_2024-07-24_19-57-46-220.jpg
    εικόνα_Viber_2024-07-24_19-57-46-220.jpg
    133,2 KB · Εμφανίσεις: 40

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
340
Πόντοι
21
και εχουν μαζευτει πολλες. μεγαλη η προσφορα, που ριχνει τη τιμη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom