Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Καλησπέρα έχει κανείς συναγωνιστής εμπειρία με την παρακατω κοπέλα; Μου φαίνεται πολύ καλη για να είναι αληθινή.

Εμπειρία δεν έχω μαζί της, αλλά αν πας στα βίντεο που έχει στο youtube στο προφίλ της στο ts-dating, εκεί σε κάποιο αναφέρει ότι την λένε Yume Farias.
Οπότε το γκούγκλαρα και μου έβγαλε αρκετά βίντεο.
Με βάση αυτά, πρέπει να είναι αυτή:

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
532
Πόντοι
2.297

Big Yumi
Dion1st
ΗσΕ Αστέρης
Εμπειρία δεν έχω μαζί της, αλλά αν πας στα βίντεο που έχει στο youtube στο προφίλ της στο ts-dating, εκεί σε κάποιο αναφέρει ότι την λένε Yume Farias.
Οπότε το γκούγκλαρα και μου έβγαλε αρκετά βίντεο.
Με βάση αυτά, πρέπει να είναι αυτή:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα να γράψω τις εντυπώσεις μου ως τώρα από τον χώρο των αλλοδαπών τρανς.

Είμαι ενεργητικός αλλά έχω δοκιμάσει παθητικό τρεις φορές με πολύ συγκεκριμένες τις δυο φορές και την μια χωρίς προηγούμενη συνεύρεση και αυτό ήταν λάθος για το οποίο θα μιλήσω.

Καταρχήν, η ποικιλία που έχουμε εδώ είναι αρκετά καλή, σε σχέση με άλλες χώρες. Το πρόβλημα με εμάς τους ενεργητικούς λάτρεις των τρανς είναι ότι η μισή Αθήνα προτιμά να τον τρώει κάτι το οποίο φέρνει κύματα Βραζιλιάνων τρανς με παπάρια πιο μεγάλα απ’ τα παπούτσια μου. Εκεί έχουμε φαινόμενα με αρρενωπή συμπεριφορά, προχειρότητες και γενικά μια ξενέρα.

Οι περισσότερες είναι αλήθεια ότι κάνουν αρπαχτές, αυτό βέβαια ισχύει και για δικές μας αλλά δε θα αναφέρω ονόματα μέχρι να συμπληρώσω δέκα ποστ και να επιτρέπεται μια πιο αναλυτική συζήτηση.

Να πω ότι διαβάζω το φόρουμ καλά και βλέπω πολλούς να ρωτάνε τα ίσια και τα ίδια όταν υπάρχει το search function και μπορείτε επίσης να γράψετε στο google το όνομα ή το τηλέφωνο της τάδε τρανς και μετά την λέξη bourdela και θα βρείτε πολλά αποτελέσματα, θαμμένα κάτω από τόνους σπαμ.

Γενικότερα, η κατάσταση με τις αλλοδαπές τρανς θα γίνει χειρότερη νομίζω, οι τιμές θα ανέβουν και αυτό γιατί γίνεται χαμός από πελατεία (αφήστε τις μπαρούφες που σας ταΐζουν περί κρίσης). Είχα μια ολιγοήμερη ψευτοσχέση με μια αλλοδαπή τρανς πέρυσι (η σαγιούρι την ξέρει) και είδα ακριβώς το τι γίνεται. Τέλοσπαντων. Τα 150 + 50 για εξπερματωση για μένα - πλέον - είναι μια βλακεία και μισή ως ενεργητικός. Υπάρχουν εγχώρια τρανς πάρα πολύ αξιόλογα και μπορείς με σωστό σοσιαλ να την βγάλεις και τσάμπα όπως κάνουν μερικά μέλι εδώ μέσα κατά τα λεγόμενα τους.

Γενικότερα η κατάσταση με τις Βραζιλιάνες δεν μου αρέσει, υπάρχουν παρά πολλές που είναι για τα μπάζα και είχα την τύχη να πετύχω πολύ καλές σύντομες επισκέψεις τρανς από Ρωσία και Ισραήλ και η διαφορά ήταν εμφανής. Το πρόβλημα είναι τα γραφεία και η προχειρότητα, οι καθαρά ανεξάρτητες τρανς είναι πραγματικά στ’ @@ τους και έτσι περνάνε καλά με λίγο πελατολόγιο.

Πιστεύω μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε καλές περιπτώσεις. Μακάρι να είχαμε και ένα κύμα πιο θηλυπρεπών τρανς από Σιγκαπούρη μεριά αλλά χλωμό.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα να γράψω τις εντυπώσεις μου ως τώρα από τον χώρο των αλλοδαπών τρανς.

Είμαι ενεργητικός αλλά έχω δοκιμάσει παθητικό τρεις φορές με πολύ συγκεκριμένες τις δυο φορές και την μια χωρίς προηγούμενη συνεύρεση και αυτό ήταν λάθος για το οποίο θα μιλήσω.

Καταρχήν, η ποικιλία που έχουμε εδώ είναι αρκετά καλή, σε σχέση με άλλες χώρες. Το πρόβλημα με εμάς τους ενεργητικούς λάτρεις των τρανς είναι ότι η μισή Αθήνα προτιμά να τον τρώει κάτι το οποίο φέρνει κύματα Βραζιλιάνων τρανς με παπάρια πιο μεγάλα απ’ τα παπούτσια μου. Εκεί έχουμε φαινόμενα με αρρενωπή συμπεριφορά, προχειρότητες και γενικά μια ξενέρα.

Οι περισσότερες είναι αλήθεια ότι κάνουν αρπαχτές, αυτό βέβαια ισχύει και για δικές μας αλλά δε θα αναφέρω ονόματα μέχρι να συμπληρώσω δέκα ποστ και να επιτρέπεται μια πιο αναλυτική συζήτηση.

Να πω ότι διαβάζω το φόρουμ καλά και βλέπω πολλούς να ρωτάνε τα ίσια και τα ίδια όταν υπάρχει το search function και μπορείτε επίσης να γράψετε στο google το όνομα ή το τηλέφωνο της τάδε τρανς και μετά την λέξη bourdela και θα βρείτε πολλά αποτελέσματα, θαμμένα κάτω από τόνους σπαμ.

Γενικότερα, η κατάσταση με τις αλλοδαπές τρανς θα γίνει χειρότερη νομίζω, οι τιμές θα ανέβουν και αυτό γιατί γίνεται χαμός από πελατεία (αφήστε τις μπαρούφες που σας ταΐζουν περί κρίσης). Είχα μια ολιγοήμερη ψευτοσχέση με μια αλλοδαπή τρανς πέρυσι (η σαγιούρι την ξέρει) και είδα ακριβώς το τι γίνεται. Τέλοσπαντων. Τα 150 + 50 για εξπερματωση για μένα - πλέον - είναι μια βλακεία και μισή ως ενεργητικός. Υπάρχουν εγχώρια τρανς πάρα πολύ αξιόλογα και μπορείς με σωστό σοσιαλ να την βγάλεις και τσάμπα όπως κάνουν μερικά μέλι εδώ μέσα κατά τα λεγόμενα τους.

Γενικότερα η κατάσταση με τις Βραζιλιάνες δεν μου αρέσει, υπάρχουν παρά πολλές που είναι για τα μπάζα και είχα την τύχη να πετύχω πολύ καλές σύντομες επισκέψεις τρανς από Ρωσία και Ισραήλ και η διαφορά ήταν εμφανής. Το πρόβλημα είναι τα γραφεία και η προχειρότητα, οι καθαρά ανεξάρτητες τρανς είναι πραγματικά στ’ @@ τους και έτσι περνάνε καλά με λίγο πελατολόγιο.

Πιστεύω μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε καλές περιπτώσεις. Μακάρι να είχαμε και ένα κύμα πιο θηλυπρεπών τρανς από Σιγκαπούρη μεριά αλλά χλωμό.

Φίλε το θέμα είναι νομίζω απλό, μέχρι να υπάρχει ζήτηση για τις βραζιλιάνες, θα έρχονται. Μέχρι να χαθεί ενδιαφέρων για αυτές με τα 200 Ευρώ, κοίτα στη Βραζιλία το κάνουν για 30-50 με εκσπερμάτωση. Εδώ έρχονται στο παράδεισο και εμείς πληρώνουμε. Ακόμα και μία μου είπε, ότι τα 200 είναι λίγα θα ήταν καλό 250 + 50. Τώρα μιλώ για Κύπρο, την απάντησα ότι οι μισοί να έρθουν και από αυτούς οι μισοί να γυρίζουν στη πόρτα. Στη χώρα τους πέφτει ξύλο για ένα πελάτη, δηλαδή για ένα 50άρι. Οι περισσότερες δεν μιλούν καλά αγγλικά, καλά ούτε εγώ δεν θέλω να ακούω αγγλικά, λόγω τις εποχής πριν το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, που σαν σύμμαχοι προδώσαν μερικά λαοί τις Ευρώπης. Εάν η προδοσία τους είχε αποτέλεσμα να μη γίνει πόλεμος, καλά, αλλά στο τέλος δεν το κατάφεραν, το ότι ήταν προβλεπόμενο και έμεναν απλοί προδότες. . Προτιμώ ομιλία στα ελληνικά, και να μη λέει πολλά και κίνηση μετράει. Υπάρχουν μεταξύ αυτές μερικές, πού προσπαθούν και αξίζει να το εκτιμάμε. Όσο και αρπαχτά είναι, τουλάχιστον το τυλίγει στο θέατρο. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου, αλλά προσωπικά εάν οι τιμές να πάνε πάνω, δεν θα ξανά πάω με ξένη. Εκτός μία εξαίρεση Carla Novaes η όποια μένει Ιταλία και σε αυτή τη περίπτωση είμαι έτοιμος να πάω αεροπορικός για μία μέρα, λόγο που αξίζει. Γενικά για την εικόνα σου κάθε εβδομάδα Ελληνίδα ή Κυπρία και μία φορά το μήνα Βραζιλιάνα.

• Like
Αντιδράσεις: Audir8

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196

Φιλαράκι, δεν πολυισχύει αυτό που λες. Επειδή ανήκω στην άλλη μισή Αθήνα, και γουστάρω τα μεγάλα, προσωπικά δεν έχω δει "τα κύματα βραζιλιάνων τρανς με παπάρια πιο μεγάλα από παπούτσι". Δεν ξέρω τί νούμερο παπούτσι φοράς, φιλαράκι, αλλά είναι ζήτημα αν έχω συναντήσει τόσα χρόνια 5-6 που να έχουν πραγματικά μεγάλη. Μπορώ να σου πω και ποιές ήταν (εκτός και εννοείς κάτι σαν την Giselle Bittencourt που θέλει γερανό να της σηκωθεί). Οι πιο πολλές λένε ότι τον έχουν 22, 23, 24, 25, ακόμη και 26 εκατοστά στο προφίλ τους στο ts-dating, και ότι βλέπεις να γράφουν λογαριάζεις 3-4 εκατοστά λιγότερο, μη σου πω και παραπάνω. Και ο λόγος που το κάνουν είναι για να τραβήξουν την πελατεία των παθητικών (ή έστω ενεργητικοπαθητικών) πελατών, που όπως σωστά γράφεις είναι πράγματι μεγάλη. Αλλά τρανς με πραγματικά μεγάλα προσόντα, δεν έχω δει και τόσες πολλές.  

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Φιλαράκι, δεν πολυισχύει αυτό που λες. Επειδή ανήκω στην άλλη μισή Αθήνα, και γουστάρω τα μεγάλα, προσωπικά δεν έχω δει "τα κύματα βραζιλιάνων τρανς με παπάρια πιο μεγάλα από παπούτσι". Δεν ξέρω τί νούμερο παπούτσι φοράς, φιλαράκι, αλλά είναι ζήτημα αν έχω συναντήσει τόσα χρόνια 5-6 που να έχουν πραγματικά μεγάλη. Μπορώ να σου πω και ποιές ήταν (εκτός και εννοείς κάτι σαν την Giselle Bittencourt που θέλει γερανό να της σηκωθεί). Οι πιο πολλές λένε ότι τον έχουν 22, 23, 24, 25, ακόμη και 26 εκατοστά στο προφίλ τους στο ts-dating, και ότι βλέπεις να γράφουν λογαριάζεις 3-4 εκατοστά λιγότερο, μη σου πω και παραπάνω. Και ο λόγος που το κάνουν είναι για να τραβήξουν την πελατεία των παθητικών (ή έστω ενεργητικοπαθητικών) πελατών, που όπως σωστά γράφεις είναι πράγματι μεγάλη. Αλλά τρανς με πραγματικά μεγάλα προσόντα, δεν έχω δει και τόσες πολλές. 

Προσωπικά λέω, ότι Bianca Rios Hills δεν έχει 23 εκατοστά αλλά καλά 20 το πολύ 21 εκατοστά και η μόνη Vivi Carvalho ότι δηλώνει το έχει 23 εκατοστά. Ήρθε στη Λεμεσό μία, που ανάφερε 25 εκατοστά αλλά κατά το μάτι μου ήταν 28 εκατοστά. Σαν φρατζόλα σαλάμι. Επικίνδυνο πράγμα.
0tutYHl.jpg

Βυζί ανύπαρκτο!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Προσωπικά λέω, ότι Bianca Rios Hills δεν έχει 23 εκατοστά αλλά καλά 20 το πολύ 21 εκατοστά και η μόνη Vivi Carvalho ότι δηλώνει το έχει 23 εκατοστά. Ήρθε στη Λεμεσό μία, που ανάφερε 25 εκατοστά αλλά κατά το μάτι μου ήταν 28 εκατοστά. Σαν φρατζόλα σαλάμι. Επικίνδυνο πράγμα.
0tutYHl.jpg

Βυζί ανύπαρκτο!!!
Βλεποντας τις φωτο καλε μου φιλε ξερεις ποιος μου ηρθε στο μυαλο;;;Ο Βλαντ τσεπες..ο παλουκωτης...Ενας αυτος και μια η μπιανκα ριος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :hi: :hi:

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Αυτή που έβαλες τη φωτό της πάντως φίλε @SheFucker, έχει πολύ κακές κριτικές. Εν γένει πάντως, ισχύει ότι οι περισσότερες βάζουν στο προφίλ τους μεγέθη που δεν ισχύουν με τίποτα. Πολύ λίγες είναι ειλικρινείς. Πάρα πολύ λίγες. Μπορώ να μιλήσω και με παραδείγματα.

Jacebeleren

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2020
Κριτικές
7
Like
263
Πόντοι
280

Η προσωπική μου άποψη, μετά από αρκετές τρανς που έχω πάει (κυρίως λατίνες, και ενεργητικά και παθητικά) είναι πως δεν έχει νόημα να κάνω γενικεύσεις. Έχω γνωρίσει και αρπαχτές, έχω γνωρίσει και εκπληκτικά παιδιά, έχω γνωρίσει και αδιάφορες. Με βάση αυτές που έχω γνωρίσει πάντως, δεν μπορώ να συσχετίσω το μέγεθος του εργαλείου με την κακή συμπεριφορά/προχειρότητα όπως αναφέρεις, πανέμορφε. Ίσως έτυχε, δεν ξέρω.

Τα κύματα των Βραζιλιάνων έρχονται διότι προφανώς βρίσκουν πελάτες εδώ που τα σκάνε - οι περισσότερες μένουν Ισπανία ή Ιταλία μόνιμα. Υπάρχει μία μικρή μερίδα λατίνων που είναι (ή νομίζει ότι είναι) "ανώτερης" κλάσης, τη βγάζουν Dubai-Abu Dhabi κυρίως, και σκάνε ένα european tour μια στο τόσο.

Κατά τ' άλλα, το μέγεθος που αναφέρουν όλες (σχεδόν), δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Ωστόσο, οι σωστές photos (ερασιτεχνικές, χωρίς photoshop), τα videos και οι αντικειμενικές κριτικές εμένα με βοηθάνε - τα νούμερα δεν μου λένε τίποτα.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Η προσωπική μου άποψη, μετά από αρκετές τρανς που έχω πάει (κυρίως λατίνες, και ενεργητικά και παθητικά) είναι πως δεν έχει νόημα να κάνω γενικεύσεις. Έχω γνωρίσει και αρπαχτές, έχω γνωρίσει και εκπληκτικά παιδιά, έχω γνωρίσει και αδιάφορες. Με βάση αυτές που έχω γνωρίσει πάντως, δεν μπορώ να συσχετίσω το μέγεθος του εργαλείου με την κακή συμπεριφορά/προχειρότητα όπως αναφέρεις, πανέμορφε. Ίσως έτυχε, δεν ξέρω.

Τα κύματα των Βραζιλιάνων έρχονται διότι προφανώς βρίσκουν πελάτες εδώ που τα σκάνε - οι περισσότερες μένουν Ισπανία ή Ιταλία μόνιμα. Υπάρχει μία μικρή μερίδα λατίνων που είναι (ή νομίζει ότι είναι) "ανώτερης" κλάσης, τη βγάζουν Dubai-Abu Dhabi κυρίως, και σκάνε ένα european tour μια στο τόσο.

Κατά τ' άλλα, το μέγεθος που αναφέρουν όλες (σχεδόν), δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Ωστόσο, οι σωστές photos (ερασιτεχνικές, χωρίς photoshop), τα videos και οι αντικειμενικές κριτικές εμένα με βοηθάνε - τα νούμερα δεν μου λένε τίποτα.

Ακριβώς έτσι όπως τα γράφει ο φίλος είναι.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1

Συμφωνώ. Διατύπωσα λάθος. Εννοώ ότι ως ενεργητικός θα προτιμούσα να έχουμε περισσότερες παθητικές αλλοδαπές τρανς. Οι πιο πολλές που έρχονται στην Ελλάδα δηλώνουν μεν ενεργοπαθητικες αλλά ουσιαστικά αρέσουν το ενεργητικό κομμάτι το οποίο είναι και το πιο τεμπέλικο. Επομένως δεν θα σου έρθει Βραζιλιάνα με μικρό πέος και οιστρογόνα, θα σου έρθει ο Γιούλι που είναι δυο μέτρα και έχει ένα παπάρι σα πλάστη. Φανταστική με μερακλήδες όπως ο @dionst1 αλλά εγώ τι να την κάνω; Αλλιώς είναι η πιτσιρίκα που την βάζεις κάτω και της αλλάζεις τα φώτα. Άρα εγώ βλέποντας τις αγγελίες, ύψος και εργαλείο, λέω ωχ πάμε παρακάτω, αυτή σφάζει.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Συμφωνώ. Διατύπωσα λάθος. Εννοώ ότι ως ενεργητικός θα προτιμούσα να έχουμε περισσότερες παθητικές αλλοδαπές τρανς. Οι πιο πολλές που έρχονται στην Ελλάδα δηλώνουν μεν ενεργοπαθητικες αλλά ουσιαστικά αρέσουν το ενεργητικό κομμάτι το οποίο είναι και το πιο τεμπέλικο. Επομένως δεν θα σου έρθει Βραζιλιάνα με μικρό πέος και οιστρογόνα, θα σου έρθει ο Γιούλι που είναι δυο μέτρα και έχει ένα παπάρι σα πλάστη. Φανταστική με μερακλήδες όπως ο @dionst1 αλλά εγώ τι να την κάνω; Αλλιώς είναι η πιτσιρίκα που την βάζεις κάτω και της αλλάζεις τα φώτα. Άρα εγώ βλέποντας τις αγγελίες, ύψος και εργαλείο, λέω ωχ πάμε παρακάτω, αυτή σφάζει.

Η Γιούλη είναι πράγματι και όμορφη για τα δικά μου γούστα, έχει πολύ ωραίο στήθος, είναι απ' τις θηλυκές τρανς, είναι όντως ψηλή και είναι απ' τις καλύτερες στην πράξη. Δυναμίτης. Έχει μεν καλά προσόντα, αλλά σε καμία περίπτωση 26 εκατοστά όπως λέει, ούτε είναι σαν πλάστης. Κοντά στα 22 είναι. Έχουν έρθει τρανς με καλύτερα προσόντα. Την έχω συναντήσει 3 φορές έως τώρα, όλες τις φορές στον ενεργητικό της ρόλο. Είναι πράγματι απ' τις καλύτερες, κατά την ταπεινή μου άποψη. Ωστόσο από άλλο φίλο μου που είναι ενεργητικός, μου έχει πει ότι αποδίδει πολύ καλά και στο παθητικό της κομμάτι. Καμία δεν πρόκειται να σε βάλει κάτω με το ζόρι να σε πηδήξει φίλε μου. Στο πληρωμένο σεξ, εσύ καθορίζεις το σενάριο. Δεν συμφωνώ ότι οι περισσότερες αλλοδαπές που έρχονται Ελλάδα αρέσκονται στο ενεργητικό κομμάτι, δεν έχω συμπεράνει αυτό. (Για μένα) μακάρι να ίσχυε.
Μπορώ να σου μιλήσω και με άλλα παραδείγματα. Ας πούμε η Kakao, δεν είναι 23 όπως λέει, ούτε που τη συνάντησα συμπέρανα ότι είναι το φόρτε της το ενεργητικό κομμάτι, πολύ χαλαρά πράγματα. Αν θέλεις μπορούμε να πούμε και για άλλες...

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Αυτή που έβαλες τη φωτό της πάντως φίλε @SheFucker, έχει πολύ κακές κριτικές. Εν γένει πάντως, ισχύει ότι οι περισσότερες βάζουν στο προφίλ τους μεγέθη που δεν ισχύουν με τίποτα. Πολύ λίγες είναι ειλικρινείς. Πάρα πολύ λίγες. Μπορώ να μιλήσω και με παραδείγματα.

Ναι, ναι, μάλιστα, το ξέρω, μία έγραψα και εγώ, αυτή είναι αδιάφορη, άβυζι, και μάλλον και με τα αλλά ξεκινάει με α…, το μέγεθος είναι για αυτούς που θέλουν να το δουν και να το ζηλεύουν. Για τίποτε άλλο δεν κάνει, εκτός εάν θέλεις να παίζεις με το εργαλείο αλλά μη περιμένεις να γίνει πέτρα!

Johnakos23

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς πληροφορίες για τη melinda από κανεσεξ?

Jacebeleren

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2020
Κριτικές
7
Like
263
Πόντοι
280

Κατάλαβα τι λες, παίζει και να είναι έτσι.

Και με αφορμή αυτό θέτεις, να κάνω εγώ μια ερώτηση: Έστω ότι αγνοούμε το θέμα του "γούστου" (αν γουστάρει ή όχι), τι είναι πιο εύκολο για μια τρανς; Το ενεργητικό ή το παθητικό;

Η αίσθησή μου είναι ότι το παθητικό είναι πιο εύκολο (απλά στήνεται και τον τρώει), ενώ στο ενεργητικό πρέπει με κάποιον τρόπο να καυλώσει. Ειδικά αν έχει 3+ πελάτες ανά μέρα με χύσιμο!

Jacebeleren

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2020
Κριτικές
7
Like
263
Πόντοι
280
Επίσης, να εξομολογηθώ ότι δεν κρατήθηκα (γαμ* τον κορονοϊό) και πήγα πάλι με τη Raphaella (αφού με διαβεβαίωσαν πρώτα ότι δεν έχει συμπτώματα, βήχα κλπ).

4η φορά, η καλύτερη! Είχε πάρει και χρωματάκι από την παραλία!

Το είχα πάρει απόφαση ότι θα κάτσω να με πάρει παρά το μέγεθος και τα κατάφερα! Με δυσκολία, μετά από κάνα 10λεπτο πόνου, με έκανε ό,τι ήθελε. Μετά από σφυροκόπημα, μου τον πέταξε στη μούρη και έχυσε την ψυχή της. Ειλικρινά, δεν φανταζόμουν πόσο πολύ μπορεί να χύσει ένα εργαλείο, μέχρι που μπούκωσα!

Την θεωρώ με βεβαιότητα πια την καλύτερη επιλογή από αυτές που έχω πάει.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Επίσης, να εξομολογηθώ ότι δεν κρατήθηκα (γαμ* τον κορονοϊό) και πήγα πάλι με τη Raphaella (αφού με διαβεβαίωσαν πρώτα ότι δεν έχει συμπτώματα, βήχα κλπ).

Το είχα πάρει απόφαση ότι θα κάτσω να με πάρει παρά το μέγεθος και τα κατάφερα! Με δυσκολία, μετά από κάνα 10λεπτο πόνου, με έκανε ό,τι ήθελε. Μετά από σφυροκόπημα, μου τον πέταξε στη μούρη και έχυσε την ψυχή της. Ειλικρινά, δεν φανταζόμουν πόσο πολύ μπορεί να χύσει ένα εργαλείο, μέχρι που μπούκωσα!

Ήθελα να σου στείλω pm φιλαράκι, αλλά δεν έχεις συμπληρώσει ακόμη 10 και δε θα μπορείς να μου απαντήσεις. Έχω διαβάσει και κακές και (τελευταία) καλές κριτικές για την Ferrari, και γι' αυτό δεν έχω πάει μαζί της. Όμορφη φαίνεται, δεν αντιλέγω, και το μέγεθος καλό φαίνεται, αλλά έχω μπερδευτεί απ' τις διαφορετικές κριτικές. Την πήρες σε ωριαίο πρόγραμμα ή σε μισάωρο; Για το χύσιμο υποθέτω τα γνωστά +50 έτσι;  Το πάει κάπως ζόρικα το πράγμα ή είναι χαλαρή; Αν θες πες μας 2 λόγια παραπάνω. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1

Άξιος. Είναι κόλαση η καριολα ειδικά αμα αρχίσει τα ιταλικά... να σε καλά συνάδελφε, μας άναψες και έχει και 40 βαθμούς έξω  :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom