Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Έχεις δίκαιο σε όλα αυτά που λες και συμφωνώ . Αλλά ξεφεύγεις από το θέμα . Εγώ πιστεύω αν όχι όλες αρκετές από αυτές γνωρίζουν αγγλικά απλά δεν μιλάνε για να τριπλάρουν τον πελάτη .

Κοίτα, μπορεί, δεν αποκλείεται. Ο λόγος είναι για μη είναι ύποπτες στο αεροδρόμιο για τις αρχές. Κάτι πρέπει να ξέρουν, σίγουρα. Η φίλη μου είναι από Βραζιλία και έμαθα αρκετά από αυτό το θέμα. Μισούν τα αγγλικά παραπάνω από μένα. Και στο τέλος μία φιλοσοφία. Ποιος θέλει το σεξ? Εσύ ή αυτή? Εσύ, ναι. Τότε έρχεσαι, την πληρώνεις και για να γίνει η δουλειά σου, θέλεις εσύ να επικοινωνείς, αυτή στα αρχίδια της. Η δική μου μιλάει πολύ καλά τα αγγλικά, μάλλον καλυτέρα από μένα, αλλά μαθαίνει ελληνικά και τσεχικά. Εγώ πορτογαλικά στα γεράματα μου. Και μπορώ να πω, ότι με τα ελληνικά πάει καλά, ναι έχει και ταλέντο όχι μόνο για σεξ, αλλά και για γλώσσες. Πάντως όταν είμαστε Ελλάδα ή Κύπρος, προσπαθεί να αποφεύγει από τα αγγλικά. Οι Κύπριοι γενικά, που τη βλέπουν πάντα αγγλικά και τους δείχνει και λέει δεν μου βοηθάει , και έμαθε να πει κε για το Σύνταγμα και άρθρο 3 για επίσημες γλώσσες.

Fronimos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2020
Κριτικές
5
Like
165
Πόντοι
280
Ο λόγος είναι για μη είναι ύποπτες στο αεροδρόμιο για τις αρχές. Κάτι πρέπει να ξέρουν, σίγουρα. Η φίλη μου είναι από Βραζιλία και έμαθα αρκετά από αυτό το θέμα. Μισούν τα αγγλικά παραπάνω από μένα. Και στο τέλος μία φιλοσοφία. Ποιος θέλει το σεξ? Εσύ ή αυτή? Εσύ, ναι. Τότε έρχεσαι, την πληρώνεις και για να γίνει η δουλειά σου, θέλεις εσύ να επικοινωνείς, αυτή στα αρχίδια της.
Σωστός δεν το είχα σκεφτεί έτσι !

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Σωστός δεν το είχα σκεφτεί έτσι !
Ξέρεις φίλε, στο Πανεπιστήμιο είχα πολλούς καλούς καθηγητές, αλλά ένας με έμαθε τα περιττού, αυτός που τον είχα για Συνταγματικό δίκαιο (ήτανε και Γενικός Εισαγγελέας της Ομοσπονδίας, κομουνιστής, αλλά δεν το πίστευε και πολύ και μας δίδασκε άνευ αμοιβή), με έμαθε να κάνω κομπίνες στις σκέπεις μου.  Για τέτοια σκέψη δεν πρέπει να είσαι πράκτορας 007. Σε όλες σκέψεις είναι βασικά δυο πράγματα, ποιος έχει όφελος και τι όφελος είναι (Η λατινική φράση "cui bono?" σημαίνει "για το συμφέρον τίνος; (ποιος ωφελείται; , για ποιον σκοπό;)")και δρόμος των χρημάτων (Δυο δράσεις σε κριτικές στιγμές – αναπνοή από στόμα στο στόμα και λεφτά από χέρι στο χέρι.). Όλα τα αλλά είναι δευτερογενής. 

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Τί έπαθε ο πανέμορφος τύποι;  :S
Μάλλον κάτι έκανε…
CByCp0p.png

imp9

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
5
Πόντοι
0
έχετε εμπειρία μαζί της; 150 ζητάει πολλά μου φαίνονται

Mr John

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
4
Πόντοι
0
έχετε εμπειρία μαζί της; 150 ζητάει πολλά μου φαίνονται

Φιλε αν πας τελικα πες εντυπώσεις γιατι σκεφτομαι να την επισκεφτώ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Ξέρεις φίλε, στο Πανεπιστήμιο είχα πολλούς καλούς καθηγητές, αλλά ένας με έμαθε τα περιττού, αυτός που τον είχα για Συνταγματικό δίκαιο (ήτανε και Γενικός Εισαγγελέας της Ομοσπονδίας, κομουνιστής, αλλά δεν το πίστευε και πολύ και μας δίδασκε άνευ αμοιβή), με έμαθε να κάνω κομπίνες στις σκέπεις μου.  Για τέτοια σκέψη δεν πρέπει να είσαι πράκτορας 007. Σε όλες σκέψεις είναι βασικά δυο πράγματα, ποιος έχει όφελος και τι όφελος είναι (Η λατινική φράση "cui bono?" σημαίνει "για το συμφέρον τίνος; (ποιος ωφελείται; , για ποιον σκοπό;)")και δρόμος των χρημάτων (Δυο δράσεις σε κριτικές στιγμές – αναπνοή από στόμα στο στόμα και λεφτά από χέρι στο χέρι.). Όλα τα αλλά είναι δευτερογενής. 

Το παν σε οποιοδήποτε υπόθεση είναι να ακολουθείς την ροή του χρήματος.

Jacebeleren

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2020
Κριτικές
7
Like
263
Πόντοι
280

Εχει καποιος καμια προσφατη εμπειρία με την κοπελα να μου πει αμα γινεται ;;;;;

Όχι πρόσφατα - την είχα συναντήσει πέρυσι. Είναι όπως την βλέπεις στις photos (χωρίς τη λάμψη), πολύ όμορφη και γλυκιά. Μόνο παθητική, μιλάει λίγα αγγλικά. Τυπική ταρίφα 150€ η 1ώρα.
Αν ήθελα να πάω σε παθητική τρανς, θα ξαναπήγαινα.

imp9

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
5
Πόντοι
0
Όχι πρόσφατα - την είχα συναντήσει πέρυσι. Είναι όπως την βλέπεις στις photos (χωρίς τη λάμψη), πολύ όμορφη και γλυκιά. Μόνο παθητική, μιλάει λίγα αγγλικά. Τυπική ταρίφα 150€ η 1ώρα.
Αν ήθελα να πάω σε παθητική τρανς, θα ξαναπήγαινα.

Σε μένα γιατί είπε ότι είναι και ενεργητική;;; είσαι σίγουρος; Στη σελίδα της λέει active+passive

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Σε μένα γιατί είπε ότι είναι και ενεργητική;;; είσαι σίγουρος; Στη σελίδα της λέει active+passive

Φίλε, αυτά που αναφέρουν είναι διαφορετικά από αυτά που προσφέρουν στο τέλος, με λίγα λόγια. Τέλος πάντων, άκουσα και αμέτρητες κουβέντες για αυτό το θέμα. Δηλαδή, εάν δεν γουστάρει όρος active+passive εκφράζει ότι έχει στύση, έτσι μου είπε μία από αυτές. Και έτσι βάζει το αποτέλεσμα που θέλει. Εκτός αυτού έπεσε δαυλιά τώρα με το κορονοϊο.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196

Σχεδόν όλες στην αγγελία τους, αλλά και όταν τις παίρνεις τηλέφωνο, φίλε μου, πλην λίγων εξαιρέσεων, λένε ότι είναι και παθητικές και ενεργητικές, γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν πελάτες. Τώρα, το πόσο καλές είναι, ή το πόσο γουστάρουν ή προτιμούν τον κάθε ρόλο, είναι άλλο ζήτημα. Επαγγελματίες είναι.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
(Βέβαια στις περισσότερες περιπτώσεις, αν είσαι λίγο έμπειρος, καταλαβαίνεις απ' τις φωτογραφίες ή τα βίντεο αν υπάρχουν, τί είναι η κάθε κοπέλα. Ας πούμε αυτή για την οποία μιλάμε, η Sabrina Rios, χωρίς να έχω πάει, φαίνεται απ' το στυλ της ότι μάλλον πρέπει να είναι περισσότερο παθητική...)

imp9

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
5
Πόντοι
0
(Βέβαια στις περισσότερες περιπτώσεις, αν είσαι λίγο έμπειρος, καταλαβαίνεις απ' τις φωτογραφίες ή τα βίντεο αν υπάρχουν, τί είναι η κάθε κοπέλα. Ας πούμε αυτή για την οποία μιλάμε, η Sabrina Rios, χωρίς να έχω πάει, φαίνεται απ' το στυλ της ότι μάλλον πρέπει να είναι περισσότερο παθητική...)

Οκέι θα πάω να δοκιμάσω! Ευχαριστώ τύπε!  :coolcondom:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Οκέι θα πάω να δοκιμάσω! Ευχαριστώ τύπε!  :coolcondom:

απόλυτα παθητική  και  εξαιρετική  ! ευχαριστώ τον φίλο και συναγωνιστή ΜΠΑΜΠΗΣ που μου την πρότεινε και πέρασα σούπερ (ο Μπάμπης και κανένα 2 - 3 άλλοι έχουν μείνει να βοηθάνε και κυρίως ανέκαθεν ο εμβληματικός Γλυκομούτσουνος)

για ενεργητικό η τύπισσα  είναι τέλεια.  Οι παθητικοί δεν έχουν ελπίδα καθότι είναι απόλυτα θηλυκό

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
532
Πόντοι
2.297

Audir8

Σπουδαίος