SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
Έχεις δίκαιο σε όλα αυτά που λες και συμφωνώ . Αλλά ξεφεύγεις από το θέμα . Εγώ πιστεύω αν όχι όλες αρκετές από αυτές γνωρίζουν αγγλικά απλά δεν μιλάνε για να τριπλάρουν τον πελάτη .
Κοίτα, μπορεί, δεν αποκλείεται. Ο λόγος είναι για μη είναι ύποπτες στο αεροδρόμιο για τις αρχές. Κάτι πρέπει να ξέρουν, σίγουρα. Η φίλη μου είναι από Βραζιλία και έμαθα αρκετά από αυτό το θέμα. Μισούν τα αγγλικά παραπάνω από μένα. Και στο τέλος μία φιλοσοφία. Ποιος θέλει το σεξ? Εσύ ή αυτή? Εσύ, ναι. Τότε έρχεσαι, την πληρώνεις και για να γίνει η δουλειά σου, θέλεις εσύ να επικοινωνείς, αυτή στα αρχίδια της. Η δική μου μιλάει πολύ καλά τα αγγλικά, μάλλον καλυτέρα από μένα, αλλά μαθαίνει ελληνικά και τσεχικά. Εγώ πορτογαλικά στα γεράματα μου. Και μπορώ να πω, ότι με τα ελληνικά πάει καλά, ναι έχει και ταλέντο όχι μόνο για σεξ, αλλά και για γλώσσες. Πάντως όταν είμαστε Ελλάδα ή Κύπρος, προσπαθεί να αποφεύγει από τα αγγλικά. Οι Κύπριοι γενικά, που τη βλέπουν πάντα αγγλικά και τους δείχνει και λέει δεν μου βοηθάει , και έμαθε να πει κε για το Σύνταγμα και άρθρο 3 για επίσημες γλώσσες.