Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Zodigod

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Να πας φίλε να μη το καθυστερείς , γενικά ότι σου έρθει στο μυαλό βρες τρόπο να το κανείς , αρκεί να μην προσβάλεις και να μην παίζεις με κανέναν , ειδικά στο σεξ ζήσε ότι σκέφτεσαι ,,,
Τώρα από όλες αυτές που περιγράφεις τα γούστα παίζουν , ονως εγώ ειδικά για πρώτη φορά θα πρότεινα ελληνίδα , μη σου πω και για όλες τις  φορές , αλλά ειδικά για αρχή με ελληνίδα , θα πήγαινα , και για το κομμάτι συνεννόησης και για το κομμάτι χρημάτων και για το κομμάτι ότι θα εξηγήσεις ότι είναι πρώτη φορά και νομίζω πως υπάρχουν κατάλληλες περιπτώσεις που θα σε περιποιηθούν !!!

Μήπως εχεις να μου προτείνεις κάποια φίλε;

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
554
Πόντοι
291
Μήπως εχεις να μου προτείνεις κάποια φίλε;
Ανάλογα τι ψάχνεις φίλε ,, αν θελεις να δοκιμάσεις σαν παθητικός σαν ενεργητικός ,η και τα δυο ,αν σαρεσει να έχει στήθος , μεγάλη ψωλη , γενικά σκέψου τι θελεις ακριβώς και όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει με πέντε δέκα επιλογές ,

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Θέλω εδώ και παρα πολύ καιρό να πάω πρώτη φορά με μια τρανς κοπελα. Ποια απο τις παρακατω πρότεινετε για μετά τον κορονοϊο;

Φίλε, για πρώτη φορά πήγε με ελληνίδα, λόγω συνεννόησης, συμφωνώ με τον nikolaou639 που σου το προτείνει. Οι βραζιλιάνες καλές, αλλά περισσότερες δεν μιλούν καλά αγγλικά και θα δυσκολέψεις. Για πρώτη φορά και όχι μόνο για τα χρήματα αλλά και για την υγεία σου. Οι βραζιλιάνες θεωρούν, ότι είσαι προχωρημένος και συνηθισμένος και να σου καρφώσει 23 εκατοστά απότομα μπορεί να σου κάνει ζημία. Δεν πάσχουν από αισθήσεις. Κάνουν δουλειά. Και στο έργο να φωνάζεις κάτι, θα θεωρεί λόγω που δεν θα καταλαβαίνει, ότι σου αρέσει και αυξηθεί στροφές. Προσωπική μου συμβουλή. Μέσα στο έργο δύσκολο θα κάνεις χρήση του google translator.

Zodigod

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Ανάλογα τι ψάχνεις φίλε ,, αν θελεις να δοκιμάσεις σαν παθητικός σαν ενεργητικός ,η και τα δυο ,αν σαρεσει να έχει στήθος , μεγάλη ψωλη , γενικά σκέψου τι θελεις ακριβώς και όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει με πέντε δέκα επιλογές ,

Zodigod

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2019
Like
14
Πόντοι
0

Θα ήθελα κάποια που να είναι αρκετά θηλυκή με μεγαλο στήθος κυρίως για ενεργητικό.

Jacebeleren

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2020
Κριτικές
7
Like
263
Πόντοι
280
Θα ήθελα κάποια που να είναι αρκετά θηλυκή με μεγαλο στήθος κυρίως για ενεργητικό.

Δυστυχώς δεν έχω πάει με καμία από αυτές που ρωτάς. Από τις διαθέσιμες που βλέπω και έχω πάει, σου προτείνω:
- Όμορφη, θηλυκή, στήθος, εργαλείο, αλλά πολύ ακριβή θεωρώ και δεν είμαι σίγουρος αν θα έχει πολλή υπομονή.
- Εργαλείο, υπομονή, μέτριο στήθος, θα περάσεις τέλεια, δεν είναι όμως η πιο όμορφη/θηλυκή
- Στήθος, εργαλείο, η πιο όμορφη και θηλυκή, αλλά μιλάει λίγα αγγλικά και ίσως πρέπει να την πετύχεις στη μέρα της.

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
554
Πόντοι
291

Φίλε θα σου προτείνω λέγοντας σου πως όλα τα γούστα είναι υποκειμενικά , όμως έτσι όπως τα λες χωρίς βέβαια να έχουν τεράστιο στήθος με πολύ θυληκο κορμί όμως είναι σίγουρα η τρανουλα που θα περάσεις σούπερ ειδικά αν της το προς ότι ΕΙ αη πρώτη φορά γιατί έξωση και πολύ πρώτος χαρακτήρας , σίγουρα η κάτυ που είναι ήδη αυτή εξίσου κόρμαρα και πολύ όμορφη , και αν και όχι τόσο θυληκο λόγω ύψους και μεγέθους η ντορα που είναι σούπερ κι αυτή , επίσης μου έχουν πει πως μια από τις καλύτερες περιπτώσεις της Αθήνας όταν είναι εκεί που τώρα από ότι διαβάζω είναι , είναι η Λένα τρανς η οποία είναι μια θέα , έχω προσπαθήσει μα βρεθώ μαζί της καί δεν τυχαίνει ποτέ , λόγω φόρτου , ρίξουν λοιπόν μάγκα και κακά να περάσεις !!! Α και το κυριότερο μαύτες δεν κλαις τς φράγκα σου γιατι έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολλά , και δεύτερον κανείς πήγα από την αρχή συνεννοήσε και διαλέγεις κ παίρνεις !!!

Zodigod

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Φίλε θα σου προτείνω λέγοντας σου πως όλα τα γούστα είναι υποκειμενικά , όμως έτσι όπως τα λες χωρίς βέβαια να έχουν τεράστιο στήθος με πολύ θυληκο κορμί όμως είναι σίγουρα η τρανουλα που θα περάσεις σούπερ ειδικά αν της το προς ότι ΕΙ αη πρώτη φορά γιατί έξωση και πολύ πρώτος χαρακτήρας , σίγουρα η κάτυ που είναι ήδη αυτή εξίσου κόρμαρα και πολύ όμορφη , και αν και όχι τόσο θυληκο λόγω ύψους και μεγέθους η ντορα που είναι σούπερ κι αυτή , επίσης μου έχουν πει πως μια από τις καλύτερες περιπτώσεις της Αθήνας όταν είναι εκεί που τώρα από ότι διαβάζω είναι , είναι η Λένα τρανς η οποία είναι μια θέα , έχω προσπαθήσει μα βρεθώ μαζί της καί δεν τυχαίνει ποτέ , λόγω φόρτου , ρίξουν λοιπόν μάγκα και κακά να περάσεις !!! Α και το κυριότερο μαύτες δεν κλαις τς φράγκα σου γιατι έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολλά , και δεύτερον κανείς πήγα από την αρχή συνεννοήσε και διαλέγεις κ παίρνεις !!!

Μήπως φιλέ εχεις κάποιο link για την Λένα;

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Αν μιλάμε για τη γνωστή Λένα που ήταν στο Φ99, δεν θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη περίπτωση πάντως. Ήταν πολύ παλιά βέβαια, αλλά δεν είχα καλή εμπειρία.

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
554
Πόντοι
291
Μήπως φιλέ εχεις κάποιο link για την Λένα;

AHYTH φιλε αλλα οπωσ σου ειπα εγω δεν εχω καταφερει να βρεθω μαζι τησ,στο λεω οπωσ μου τα μετεφερε φιλοσ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
AHYTH φιλε αλλα οπωσ σου ειπα εγω δεν εχω καταφερει να βρεθω μαζι τησ,στο λεω οπωσ μου τα μετεφερε φιλοσ
παλιά όταν την είχα δει σαλόνι στο φυλής 99 την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια ....ήταν μονοκόματο το σώμα της χωρίς καμπύλες είχε ένα άγριο βλέμμα και ο θώρακας ήταν λες και ήταν μποντυμπιλντερ και όχι σαν εμφυτεύματα σιλικόνης !!!

Zodigod

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2019
Like
14
Πόντοι
0

Φίλε να είμαι ειλικρινής φαίνεται πολύ καλό κομματι αλλά όχι Ελληνίδα. Επίσης δεν έχει καμια φωτογραφία με το τρυπάνι εξω

• Like
Αντιδράσεις: Audir8

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
532
Πόντοι
2.297
Βασίζομαι και προτιμώ να ακούω αυτά που λένε οι ειδικοί. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Να είσαι καλά φιλαράκι.

Εσύ πάλι μπάτσος του φόρουμ είσαι, ή μήπως σε βάλανε διαχειριστή; Εμείς έχουμε στραβωθεί με τις ανορθογραφίες σου. Χρησιμοποίησε αυτόματο διορθωτή τουλάχιστον. 
Οι παπαρες που κάνατε λαηκ σε τούτο το σχόλιο θέλετε να μπαίνετε σε νήμα για τρανς αλλοδαπές και να διαβάζετε για κορονοκορες και κορονογιους; Τι να πω η μαλακια παη συνεφο

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.218
Πόντοι
201
Οι παπαρες που κάνατε λαηκ σε τούτο το σχόλιο θέλετε να μπαίνετε σε νήμα για τρανς αλλοδαπές και να διαβάζετε για κορονοκορες και κορονογιους; Τι να πω η μαλακια παη συνεφο

σκίσε μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

Jacebeleren

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2020
Κριτικές
7
Like
263
Πόντοι
280

Επίσης, μιας και θες η τρανς να είναι θηλυκή, να σου πω ότι πρέπει να τους τονίσεις πριν το ραντεβού να είναι η άλλη βαμμένη-περιποιημένη-ντυμένη όπως θες! Δεν το θεωρούν αυτονόητο πάντα, πίστεψέ με. Μην περιμένεις αυτή τη λάμψη που βλέπεις στις photos των sites (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων).

steam

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
79
Πόντοι
0
Φίλε να είμαι ειλικρινής φαίνεται πολύ καλό κομματι αλλά όχι Ελληνίδα. Επίσης δεν έχει καμια φωτογραφία με το τρυπάνι εξω
Προσωπικη αποψη η Λενα (ή Δεσποινα) ειναι μια πολυ καλη περιπτωση.καταγωγη απο Βουλγαρια,καθαρη πολυ ομορφη και σφιχτη καθολου βιαστικη,ομιλιτικη και στα του αγωνα παει οπως την πας.απο πουλι μετριο αλλα με καη στυση

johnlittle

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
5
Like
196
Πόντοι
0
φιλε μιας και εχω το ιδιο θεμα ,αν και δεν εχω παρα 2 εμπειριες ,θα προτηνα την ραφαελα νομιζω θα σε παει καλα

goldenbrown28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Κριτικές
5
Like
534
Πόντοι
301
Εχει παει καποιος με sayuri? να μας πει εντυπωσεις

Jacebeleren

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2020
Κριτικές
7
Like
263
Πόντοι
280
Εχει παει καποιος με sayuri? να μας πει εντυπωσεις

Έχω γράψει και κριτική για τη Sayuri. Εν ολίγοις, είναι πολύ όμορφη αλλά στην πράξη με μένα  ήταν αδιάφορη, σχεδόν ψυχρή. Μόνο παθητική. Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom