Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
πολυ καυλα στις καινούριες φωτο που ανεβασε....αλλα ρε γαμωτο 100 ευρω ειναι 100 ευρω
πολυ καυλα στις καινούριες φωτο που ανεβασε....αλλα ρε γαμωτο 100 ευρω ειναι 100 ευρω
μούτρο τ λέει ο τιπος από πανω ???πολυ καυλα στις καινούριες φωτο που ανεβασε....αλλα ρε γαμωτο 100 ευρω ειναι 100 ευρω
θες επεξήγηση;μούτρο τ λέει ο τιπος από πανω ???
όχι ν μου λοιπόυνθες επεξήγηση;
εσυ τωρα ποιος εισαι που πετάχτηκες σαν την τσουτσου,δεν σε εχω ξαναδει σε αυτα τα νυματα,κανε ενα καλο στους υπολοιπους και διεγραψε τον λογαριασμο σου και κλεισε κανα ραντεβου σε ψυχιατρο για τα νευρα σουΦιλε ρυπαινεις συνεχως
Γεμιζεις ολα τα θεματα με σχολια και αναρτησεις τα οποια δεν συνεισφερουν τιποτα στην κουβεντα, το αντιθετο συνηθως την εκτρεπουν
Κανεις τον Χοτυ και τον βατραχο να μοιαζουν με οαση, σε σχεση με σενα
και εσενα προσβαλε, εγω στην θεση σου δεν θα τον υποστηριζαμούτρο τ λέει ο τιπος από πανω ???
βαριέμαι ρε μούτρο ν ασχολούμαικαι εσενα προσβαλε, εγω στην θεση σου δεν θα τον υποστηριζα
εγω του εκανα και μια ωραιοτατη αναφοραβαριέμαι ρε μούτρο ν ασχολούμαι
μούτρο έφαγες τίποτα καλό αυτή τ βδομαδα??εγω του εκανα και μια ωραιοτατη αναφορα
οχι αλλα μιλησα με εβελην και επειδη ειμαι φοιτητης ειναι 30 ευρω.....εσυ τι λες?μούτρο έφαγες τίποτα καλό αυτή τ βδομαδα??
μούτρο μην χαλάς τ λεφτά σου θα σ χρειαστούνοχι αλλα μιλησα με εβελην και επειδη ειμαι φοιτητης ειναι 30 ευρω.....εσυ τι λες?
και τωρα θα πεταχτει ο glykomoytsonos και θα πει ειμαι off topic
γτ βατραχε?μούτρο μην χαλάς τ λεφτά σου θα σ χρειαστούν
Ημερομηνία εγγραφής σου 2009Πές μας τι στόχο έχεις? Έγραψες 790 παπαριές μέχρι τώρα, πές μας πόσο θέλεις να φτάσεις....?
δεν εισαι μονο off topic συνεχεια, αλλα γαμεις κι ολα τα θρεντςοχι αλλα μιλησα με εβελην και επειδη ειμαι φοιτητης ειναι 30 ευρω.....εσυ τι λες?
και τωρα θα πεταχτει ο glykomoytsonos και θα πει ειμαι off topic
εσυ που εχεις 790 ποστ και σε ολα λες μπουρδες εισαι καλος δηλαδη;Ημερομηνία εγγραφής σου 2009
Μηνύματα 27
Likes 9
Αυτό μιλάει από μόνο του
Φιλε ρυπαινεις συνεχως
Γεμιζεις ολα τα θεματα με σχολια και αναρτησεις τα οποια δεν συνεισφερουν τιποτα στην κουβεντα, το αντιθετο συνηθως την εκτρεπουν
Κανεις τον Χοτυ και τον βατραχο να μοιαζουν με οαση, σε σχεση με σενα