Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.614
Πόντοι
456

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
  • Like
Αντιδράσεις: Audir8

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος....

Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
14
Πόντοι
0
Μετά απο μακρά περίοδο αποχής, τιμωρίας και αυτομαστιγώματος, ύστερα απο την απίστευτη υπερφόλα Τίφανυ ντε πρίμο(σελίδα 91 του εν λόγω νήματος), είπα να επιστρέψω στο στίβο μάχης.Τηλεφώνησα στο Gold Standard Λόχανυ, αλλά ήταν εξαφανισμένη.Το μάτι μου έπεσε στην συνονόματη της αρχαίας εταίρας, Lais calegari, και ετσι υστερα απο εύκολη συννενόηση, η καρακατακαυλωμένη πόύτσα μου με έσυρε σε μια ήσυχη γωνιά στις παρυφές του Παγκρατίου ,ενώ η Αυγουστιάτικη πανσέληνος έλουζε με το γλύκο φώς της την πουτανονύχτα.Το πιπινάκι με υποδέχτηκε με ευγένεια, χαμόγελο και βαθειά γλωσσόφιλα, φορώντας μόνο ένα μαύρο δαντελωτό νεγκλιζέ, που αναδείκνυε το αξιοπρεπές εργαλειο της. Διαμέρισμα όχι πολυτελές, αλλά άνετο, καθαρό,καθρέφτης στον αγωνιστικό χώρο, μπάνιο τακτοποιημένο με όλα τα σχετικά (Λιστερινγκ κτλ) και πλυντήριο σε λειτουργία.Το μωράκι έχει λεπτά μπουτάκια, γυμνασμένη κοιλίτσα, σφιχτά σιλικονουχα βυζάκια και εφηβικό κωλαράκι.Μην περιμένετε να δείτε τις γνωστές βραζιλιάνικες καμπύλες.Το κωλοτρυπιδάκι της ειναι πεντακαθαρο και ολοστρόγγυλο σαν ροδελίτσα.Το έσκισα αργά και βαθειά για πολλή ώρα, σε ότι σταση μου υπαγόρευε ο πρησμένος, μεσα στο προφυλακτικο, πούτσος μου. Συχνές ενδιάμεσες διακοπές(για να προλάβω το πρόωρο χύσιμο) με γλύψιμο κωλοτρυπίδας, δάκτυλο και βαθειά αργή πίπα. Συμπερασματικα το τρανσάκι  ενδείκνυται για άγριο σκίσιμο και δεν λέει μη και όχι .Να σημειώσω ότι το καυλί της ήταν αξιοπρεπέστατο και για αρκετή  ώρα  ήταν πέτρα, οπότε και οι παθητικοί δεν θα περάσουν άσχημα.Επειδή είχα κλείσει ωριαίο ραντεβού (150,έκατσα και παραπάνω), έμεινε και κάμποση ώρα για χαμούρεμα, αγκαλίτσες, χαδάκια και αμοιβαίες φιλοφρονησεις σε Αγγλική διάλεκτο που κατέχει καλυτερα απο οτι συνήθως οι Βραζιλιάνες.Φεύγοντας, ξετρύπωσα και την Μarianna Rios που περίμενε υπομονετικα στην  κουζίνα.Είναι ακριβώς οπως στις φωτογραφίες,ευγενέστατη , δεν μιλάει γρυ αγγλικά , κανουν ντουο με την Lais ,και όπως την έκοψα είναι μόνο παθητική.Σας ευχαριστώ που είχατε το κουράγιο να διαβάσετε την πολυλογία μου μεχρι το τέλος. Εχυσα, έγραψα, ησύχασα!

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Μετά απο μακρά περίοδο αποχής, τιμωρίας και αυτομαστιγώματος, ύστερα απο την απίστευτη υπερφόλα Τίφανυ ντε πρίμο(σελίδα 91 του εν λόγω νήματος), είπα να επιστρέψω στο στίβο μάχης.Τηλεφώνησα στο Gold Standard Λόχανυ, αλλά ήταν εξαφανισμένη.Το μάτι μου έπεσε στην συνονόματη της αρχαίας εταίρας, Lais calegari, και ετσι υστερα απο εύκολη συννενόηση, η καρακατακαυλωμένη πόύτσα μου με έσυρε σε μια ήσυχη γωνιά στις παρυφές του Παγκρατίου ,ενώ η Αυγουστιάτικη πανσέληνος έλουζε με το γλύκο φώς της την πουτανονύχτα.Το πιπινάκι με υποδέχτηκε με ευγένεια, χαμόγελο και βαθειά γλωσσόφιλα, φορώντας μόνο ένα μαύρο δαντελωτό νεγκλιζέ, που αναδείκνυε το αξιοπρεπές εργαλειο της. Διαμέρισμα όχι πολυτελές, αλλά άνετο, καθαρό,καθρέφτης στον αγωνιστικό χώρο, μπάνιο τακτοποιημένο με όλα τα σχετικά (Λιστερινγκ κτλ) και πλυντήριο σε λειτουργία.Το μωράκι έχει λεπτά μπουτάκια, γυμνασμένη κοιλίτσα, σφιχτά σιλικονουχα βυζάκια και εφηβικό κωλαράκι.Μην περιμένετε να δείτε τις γνωστές βραζιλιάνικες καμπύλες.Το κωλοτρυπιδάκι της ειναι πεντακαθαρο και ολοστρόγγυλο σαν ροδελίτσα.Το έσκισα αργά και βαθειά για πολλή ώρα, σε ότι σταση μου υπαγόρευε ο πρησμένος, μεσα στο προφυλακτικο, πούτσος μου. Συχνές ενδιάμεσες διακοπές(για να προλάβω το πρόωρο χύσιμο) με γλύψιμο κωλοτρυπίδας, δάκτυλο και βαθειά αργή πίπα. Συμπερασματικα το τρανσάκι  ενδείκνυται για άγριο σκίσιμο και δεν λέει μη και όχι .Να σημειώσω ότι το καυλί της ήταν αξιοπρεπέστατο και για αρκετή  ώρα  ήταν πέτρα, οπότε και οι παθητικοί δεν θα περάσουν άσχημα.Επειδή είχα κλείσει ωριαίο ραντεβού (150,έκατσα και παραπάνω), έμεινε και κάμποση ώρα για χαμούρεμα, αγκαλίτσες, χαδάκια και αμοιβαίες φιλοφρονησεις σε Αγγλική διάλεκτο που κατέχει καλυτερα απο οτι συνήθως οι Βραζιλιάνες.Φεύγοντας, ξετρύπωσα και την Μarianna Rios που περίμενε υπομονετικα στην  κουζίνα.Είναι ακριβώς οπως στις φωτογραφίες,ευγενέστατη , δεν μιλάει γρυ αγγλικά , κανουν ντουο με την Lais ,και όπως την έκοψα είναι μόνο παθητική.Σας ευχαριστώ που είχατε το κουράγιο να διαβάσετε την πολυλογία μου μεχρι το τέλος. Εχυσα, έγραψα, ησύχασα!
ωραια κριτικη τυπε, οι βραζιλιανες ειναι καλυτερες απο τις ελληνιδες παρολο που οι περισσοτεροι τις βγαζουν ξεπετες

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
532
Πόντοι
2.297

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom