diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 456
Εδώ στην έχωλεει οτι ειναι πορνοσταρ αλλα δεν βρισκω τσοντα της
Απλώς την έχει με άλλο όνομα mariana lins
Εδώ στην έχωλεει οτι ειναι πορνοσταρ αλλα δεν βρισκω τσοντα της
Α την έχω ξαναδεί τελικά , πολύ καυλα, μακαρι να μου περισσευαν 100 ευρα να το έπαιρνα το μωρόΕδώ στην έχω
Ούτε στις τσόντες δεν της σηκώνεται καλά καλά...Εδώ στην έχω
ξερεις ειναι και παθητικηΟύτε στις τσόντες δεν της σηκώνεται καλά καλά...
Και ποιός σου είπε ότι στις παθητικές δεν τους σηκώνεται;ξερεις ειναι και παθητικη
Τελικά τιμή ξέρουμε?Ρε παιδιά έχουμε καμία γνώμη για εδο και έχω μπανισει από χθες αλλά δεν βρίσκω τίποτα στο ίντερνετ και μην φάμε καμία φολα
Αν την πάρεις παθητική γτ να θες να της σηκωθεί ?Και ποιός σου είπε ότι στις παθητικές δεν τους σηκώνεται;
Άλλο τι θες κι άλλο τι μπορεί... εξάλλου το οτι της σηκώνεται δείχνει κι ότι το ευχαριστιεται.. γκεγκε;Αν την πάρεις παθητική γτ να θες να της σηκωθεί ?
μπορει να μην το ευχαριστιοταν μονο στην τσοντα, γκεγκε?Άλλο τι θες κι άλλο τι μπορεί... εξάλλου το οτι της σηκώνεται δείχνει κι ότι το ευχαριστιεται.. γκεγκε;
Είσαι εντελώς γκαου μικρέμπορει να μην το ευχαριστιοταν μονο στην τσοντα, γκεγκε?
μπουλοΕίσαι εντελώς γκαου μικρέ
και αναιδής και εξυπνάκιαςμπουλο
ωραια κριτικη τυπε, οι βραζιλιανες ειναι καλυτερες απο τις ελληνιδες παρολο που οι περισσοτεροι τις βγαζουν ξεπετεςΜετά απο μακρά περίοδο αποχής, τιμωρίας και αυτομαστιγώματος, ύστερα απο την απίστευτη υπερφόλα Τίφανυ ντε πρίμο(σελίδα 91 του εν λόγω νήματος), είπα να επιστρέψω στο στίβο μάχης.Τηλεφώνησα στο Gold Standard Λόχανυ, αλλά ήταν εξαφανισμένη.Το μάτι μου έπεσε στην συνονόματη της αρχαίας εταίρας, Lais calegari, και ετσι υστερα απο εύκολη συννενόηση, η καρακατακαυλωμένη πόύτσα μου με έσυρε σε μια ήσυχη γωνιά στις παρυφές του Παγκρατίου ,ενώ η Αυγουστιάτικη πανσέληνος έλουζε με το γλύκο φώς της την πουτανονύχτα.Το πιπινάκι με υποδέχτηκε με ευγένεια, χαμόγελο και βαθειά γλωσσόφιλα, φορώντας μόνο ένα μαύρο δαντελωτό νεγκλιζέ, που αναδείκνυε το αξιοπρεπές εργαλειο της. Διαμέρισμα όχι πολυτελές, αλλά άνετο, καθαρό,καθρέφτης στον αγωνιστικό χώρο, μπάνιο τακτοποιημένο με όλα τα σχετικά (Λιστερινγκ κτλ) και πλυντήριο σε λειτουργία.Το μωράκι έχει λεπτά μπουτάκια, γυμνασμένη κοιλίτσα, σφιχτά σιλικονουχα βυζάκια και εφηβικό κωλαράκι.Μην περιμένετε να δείτε τις γνωστές βραζιλιάνικες καμπύλες.Το κωλοτρυπιδάκι της ειναι πεντακαθαρο και ολοστρόγγυλο σαν ροδελίτσα.Το έσκισα αργά και βαθειά για πολλή ώρα, σε ότι σταση μου υπαγόρευε ο πρησμένος, μεσα στο προφυλακτικο, πούτσος μου. Συχνές ενδιάμεσες διακοπές(για να προλάβω το πρόωρο χύσιμο) με γλύψιμο κωλοτρυπίδας, δάκτυλο και βαθειά αργή πίπα. Συμπερασματικα το τρανσάκι ενδείκνυται για άγριο σκίσιμο και δεν λέει μη και όχι .Να σημειώσω ότι το καυλί της ήταν αξιοπρεπέστατο και για αρκετή ώρα ήταν πέτρα, οπότε και οι παθητικοί δεν θα περάσουν άσχημα.Επειδή είχα κλείσει ωριαίο ραντεβού (150,έκατσα και παραπάνω), έμεινε και κάμποση ώρα για χαμούρεμα, αγκαλίτσες, χαδάκια και αμοιβαίες φιλοφρονησεις σε Αγγλική διάλεκτο που κατέχει καλυτερα απο οτι συνήθως οι Βραζιλιάνες.Φεύγοντας, ξετρύπωσα και την Μarianna Rios που περίμενε υπομονετικα στην κουζίνα.Είναι ακριβώς οπως στις φωτογραφίες,ευγενέστατη , δεν μιλάει γρυ αγγλικά , κανουν ντουο με την Lais ,και όπως την έκοψα είναι μόνο παθητική.Σας ευχαριστώ που είχατε το κουράγιο να διαβάσετε την πολυλογία μου μεχρι το τέλος. Εχυσα, έγραψα, ησύχασα!
μούτρο κ τ 150 καλά είναιωραια κριτικη τυπε, οι βραζιλιανες ειναι καλυτερες απο τις ελληνιδες παρολο που οι περισσοτεροι τις βγαζουν ξεπετες
ενώ εσύ επηδη δεν ξέρουμε τη δικιά σου καλή ορθογραφηα που μας είπες βούρλο η τούβλο πας πισο ; Αη πάνε από δω μαρίκαι αναιδής και εξυπνάκιας
100 μισαορο άμα δε σε φτάνουνμούτρο κ τ 150 καλά είναι