Ολες οι εκδιδόμενες τρανς ειναι δυνητικά επικίνδυνες και ομάδα υψηλού κινδυνου....Απο εκει που δεν το περιμένεις μπορει να σου έρθει...διάφορα βιντεο βλέπω ξένων τρανς που κανουν ακάπωτα....και φαντάσου για να τα δειχνουν σε βιντεο τι κανουν στα κρυφα.....αμα τους τα στάξει ο αλλος ολα γινονται....
Ολες οι εκδιδόμενες τρανς ειναι δυνητικά επικίνδυνες και ομάδα υψηλού κινδυνου....Απο εκει που δεν το περιμένεις μπορει να σου έρθει...διάφορα βιντεο βλέπω ξένων τρανς που κανουν ακάπωτα....και φαντάσου για να τα δειχνουν σε βιντεο τι κανουν στα κρυφα.....αμα τους τα στάξει ο αλλος ολα γινονται....
Για κάποιες ήταν και είναι φαντάζομαι νορμάλ υπηρεσία το ακάπωτο ή υπηρεσία στα πλαίσια αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Το έχω ξαναγράψει, δεν μιλάω για 2η,3η κατηγορία.
οι περησοτερες η σχεδων ολες περνου αυτα τ χαπια τα prep και υπαρχει και στ μοναστιρακι ενα καιντρο μπου μπορητε να συμβουλευτητε πολη θα τ ξερουν εγω εχω να περασω χρονια ...για δορεαν εξετασεις οποιος χριαστει
Το PrEP είναι σχετικά νέο φρούτο συγκριτικά με την ART. Επίσης δεν τις κόβω για ιδιαίτερα υπεύθυνες τις περισσότερες, ώστε να αναζητήσουν τρόπους να προστατεύσουν τους εαυτούς και τους πελάτες τους εκ των προτέρων.