Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
ενώ εσύ επηδη δεν ξέρουμε τη δικιά σου καλή ορθογραφηα που μας είπες βούρλο η τούβλο πας πισο ; Αη πάνε από δω μαρί
γκουγκλαρισε το τουλαχιστον να βριζεις ορθογραφημενα να το απολαμβανουμε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.249
Πόντοι
2.356
Μακριά από αυτές ρε. Και πανάκριβες και αμφιβόλου ποιότητας.

Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
14
Πόντοι
0
Μην τσακώνεστε αδέρφια :woldman:.Όλοι είμαστε συνδαιτημόνες στο ίδιο αμαρτωλό τραπέζι, της γλυκιάς πληρωμένης σαρκικής ηδονής.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
δεν θ πάρω μούτρο λέω ν συνεχίσω  ν παίζω όπως γνωριζω
αλλο η τιμη αλλο η ξεπετα, εγω ειπα οτι οι ελληνιδες ειναι πιο ξεπετες οχι πιο ακριβες
οσο για τα παζαρια που λες οτι κανεις οι 9/10 σιγα μην δεχοντε

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
αλλο η τιμη αλλο η ξεπετα, εγω ειπα οτι οι ελληνιδες ειναι πιο ξεπετες οχι πιο ακριβες
[/quot. Μούτρο τ καλύτερα είναι τα τσάμπα εκεί ν δεις
ναι αλλα οχι απο αγγελιες, εσυ θα λες κανα κρος β διαλογης

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
[/quot. Μούτρο τ καλύτερα είναι τα τσάμπα εκεί ν δεις

Sapiokolakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
3
Like
89
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι απο'μένα, παρακαλουθώ εδώ και αρκετό καιρό αυτό το το thread αλλά και τα υπόλοιπα που έχουν θέμα τις trans και θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για μια συγκεκριμένη trans. Επειδή διαβάζω για πολλές ξεπέτες τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα οτι το 80% των trans είναι ξεπέτες. Για τη συγκεκριμένη όμως νομίζω οτι κάπου έχει πάρει το μάτι μου θετικά σχόλια για τον ρόλο της ως παθητική και γι'αυτό θα ήθελα να μάθω. Τώρα αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη είναι, και αν επίσης γνωρίζετε τιμή για τις υπηρεσίες της, εκτός αν ισχύει το 100 για μισή ώρα και 150 για μία.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Καλησπέρα κι απο'μένα, παρακαλουθώ εδώ και αρκετό καιρό αυτό το το thread αλλά και τα υπόλοιπα που έχουν θέμα τις trans και θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για μια συγκεκριμένη trans. Επειδή διαβάζω για πολλές ξεπέτες τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα οτι το 80% των trans είναι ξεπέτες. Για τη συγκεκριμένη όμως νομίζω οτι κάπου έχει πάρει το μάτι μου θετικά σχόλια για τον ρόλο της ως παθητική και γι'αυτό θα ήθελα να μάθω. Τώρα αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη είναι, και αν επίσης γνωρίζετε τιμή για τις υπηρεσίες της, εκτός αν ισχύει το 100 για μισή ώρα και 150 για μία.

Την είχα πάρει παθητική, πολύ καλή επιλογή, πολύ ευγενική, πολύ καλή στο σεξ, είναι 100 μισή ώρα, 200 η μία. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι ακόμη Αθήνα.

Sapiokolakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
3
Like
89
Πόντοι
0
Την είχα πάρει παθητική, πολύ καλή επιλογή, πολύ ευγενική, πολύ καλή στο σεξ, είναι 100 μισή ώρα, 200 η μία. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι ακόμη Αθήνα.

Thanks for the info, αν και τα 200 μου φαίνονται πολλά για μία ώρα... Πρίν απο κάποια post διάβασα και μια καλή κριτική για την Lais calegari με αρκετά θετικά σχόλια. Για να πω την αλήθεια αυτή μου φαίνεται πιο θηλυκή και πρέπει να είναι στα 150 η ώρα... Ok καταλαβαίνω οτι αυτές είναι οι τιμές και είναι σχεδόν standard για τις περισσότερες trans και δεν θέλω να φανεί σαν να κλαίγομαι για τα χρήματα αλλά προσπαθω να αποφύγω τη φόλα όσο γίνεται.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16

SPAGORAMENOS001

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2018
Like
26
Πόντοι
0
Kαλημερα συνεταιρακια ! Υπαρχει κανενα καλο και απολυτως παθητικο μωρο να μου συστησετε?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom