Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
παλιά μορφή του μπου... παπαρολόγος ολκήςΟ Χότυ ποιός είναι ? ευχαριστώ
παλιά μορφή του μπου... παπαρολόγος ολκήςΟ Χότυ ποιός είναι ? ευχαριστώ
Απλα σας τσουζει το κωλαρακι σας που σας κανω expose και εσενα και τον travestolagno......και θα συνεχιζω να το κανω μεχρι να σας παρει χαμπαρι καποιος διαχειριστης να σας μπαναρει, ποτε δεν εχω γραψει κατι αρνητικο για καποιον που ειναι σωστος, αλλα εσεις οι 2 (και αλλοι αλλα anyway) νομιζεται οτι επειδη ειστε χρονια στο φορουν εχετε ανοσία και μπορειτε να κανετε οτι γουσταρετε, την ειδατε διαχειριστές. Οι μαλάκες τελειωσαν, ψαξε αλλου γι αυτους, οποιος εχει μυαλο καταλαβαινει. Επισης εσυ και ο lagnos νομιζετε οτι θα μας πειτε ποτε θα σχολιασουμε σε θρεαντ και απο τι στιγμη που οταν σχολιαζω κατι ειναι επι του θεματος και δεν προσβαλω καποιον κανε τουμπεκί, ολα τα αλλα θρεαντς ολη μερα σχολιαζοντε απο ποστ οπως το ημερήσια ενημερωση για μπουρδελα. Αντε στο καλο τωρα, τα φιλια μουεσυ που εχεις 790 ποστ και σε ολα λες μπουρδες εισαι καλος δηλαδη;
Απλα σας τσουζει το κωλαρακι σας που σας κανω expose και εσενα και τον travestolagno......και θα συνεχιζω να το κανω μεχρι να σας παρει χαμπαρι καποιος διαχειριστης να σας μπαναρει, ποτε δεν εχω γραψει κατι αρνητικο για καποιον που ειναι σωστος, αλλα εσεις οι 2 (και αλλοι αλλα anyway) νομιζεται οτι επειδη ειστε χρονια στο φορουν εχετε ανοσία και μπορειτε να κανετε οτι γουσταρετε, την ειδατε διαχειριστές. Οι μαλάκες τελειωσαν, ψαξε αλλου γι αυτους, οποιος εχει μυαλο καταλαβαινει. Επισης εσυ και ο lagnos νομιζετε οτι θα μας πειτε ποτε θα σχολιασουμε σε θρεαντ και απο τι στιγμη που οταν σχολιαζω κατι ειναι επι του θεματος και δεν προσβαλω καποιον κανε τουμπεκί, ολα τα αλλα θρεαντς ολη μερα σχολιαζοντε απο ποστ οπως το ημερήσια ενημερωση για μπουρδελα. Αντε στο καλο τωρα, τα φιλια μου
Είδαμε εσύ πως βοηθας που έχεις μόνο 65 μηνύματααφού τους ξεσκέπασες τώρα και ηρέμησες, δε κάνεις λίγο εσύ τουμπεκί να συνεχίσουν να βοηθάνε ο τραβεστολάγνος και ο γλυκομούτσουνος;
γιατί εσύ εκτός από τρολ, άκυρα σχόλια, και άσχετες ερωτήσεις στον βάτραχο δε βοηθάς καθόλου
μπορεί ναχει μονο 65 μηνυματα, αλλα δεν λεει μαλακιες απο δω κι απο κει απλα για να γραφει κατι σαν και σενα, κόφτο επιτέλους, αρκετά τα γάμησες όλαΕίδαμε εσύ πως βοηθας που έχεις μόνο 65 μηνύματα
Αυτό μιλάει από μόνο του και λέει ότι γράφω μόνο όταν έχω κάτι να πω. Δεν είμαι συλλέκτης μηνυμάτων και δεν έχω καμία τρέλα να βλέπω έναν τεράστιο αριθμό μηνυμάτων στο προφίλ μου. Ουκ εν τω πολλώ το ευ αγαπητέ φοιτητή!Ημερομηνία εγγραφής σου 2009
Μηνύματα 27
Likes 9
Αυτό μιλάει από μόνο του
Δεν είναι θέμα αριθμών, είναι θέμα ότι κάποιοι πεταγεστε από το πουθενά,οποτε θέλω θα γράφω, τους κανόνες ούτε εσύ τους βάζεις ούτε ο Glykomoutsounos. Εσείς έχετε χαλάσει τα τραβελοθεματα, μπες σε οποια άλλα νήματα θες να δεις ότι γίνεται χαμός από σχόλια. Οπότε χαλαρωστε,τις μαγκιες σας αλλού, εδώ δεν πιάνουν.Αυτό μιλάει από μόνο του και λέει ότι γράφω μόνο όταν έχω κάτι να πω. Δεν είμαι συλλέκτης μηνυμάτων και δεν έχω καμία τρέλα να βλέπω έναν τεράστιο αριθμό μηνυμάτων στο προφίλ μου. Ουκ εν τω πολλώ το ευ αγαπητέ φοιτητή!
σιγα ρε μαγκάκο που ηρθες προχθες και θα μας μαθεις και κανονες συμπεριφορας, αρκετα ασχοληθηκαμε με τη παρτη σουΔεν είναι θέμα αριθμών, είναι θέμα ότι κάποιοι πεταγεστε από το πουθενά,οποτε θέλω θα γράφω, τους κανόνες ούτε εσύ τους βάζεις ούτε ο Glykomoutsounos. Εσείς έχετε χαλάσει τα τραβελοθεματα, μπες σε οποια άλλα νήματα θες να δεις ότι γίνεται χαμός από σχόλια. Οπότε χαλαρωστε,τις μαγκιες σας αλλού, εδώ δεν πιάνουν.
ο niced ειπε την πιο σωστή κουβέντα... μην ασχολείστε με τρολς...χανετε τον χρόνο σας...σιγα ρε μαγκάκο που ηρθες προχθες και θα μας μαθεις και κανονες συμπεριφορας, αρκετα ασχοληθηκαμε με τη παρτη σου
Ξαναγυρισε το μωρο και σκεφτομαι σοβαρα να την κανω την τρελα. Εχει κανεις εμπειριες?
στο shemale wiki παιρνει κυριως πολυ καλες κριτικες αν και οι αρνητικες εχουν σε κοινο οτι εινια σαν να βαριοταν. μηπως ειναι με τις μερες τησ? ποια η εμπειρια σου αν θες στειλε μου πμΜείνε μακριά φίλε, πολύ ψώφια πράγματα...ωραίο κορμί, αλλά από εκεί και πέρα ουδέν
στο shemale wiki παιρνει κυριως πολυ καλες κριτικες αν και οι αρνητικες εχουν σε κοινο οτι εινια σαν να βαριοταν. μηπως ειναι με τις μερες τησ? ποια η εμπειρια σου αν θες στειλε μου πμ