Νέα

Να μεινω η να φυγω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπαρει δουλεια στο εξωτερικο και σκεφτομαι να μεινω ελλαδα και να ψαξω για δουλεια η να φυγω αφου μ

• Ξυπνα ΜΑΛΑΚΑ και σηκω φυγε

Ψήφοι: 42 36,5%
  • Μα ποσο μαλακας εισι και το σκεφτεσαι ακομα

Ψήφοι: 16 13,9%
  • κατσε εδω και ψωφα μαζι μας θα ερθουνε καλυτερες μερες .Ισως σε καποια αλλη ζωη.

Ψήφοι: 8 7,0%
  • Αραξε ελλαδα και πηξε

Ψήφοι: 11 9,6%
  • Αμα μπορεις καντην και βλεπεις τι γινεται

Ψήφοι: 38 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Γιατι αναγκαστηκες να χαλασεις πολλα λεφτα??? μαλλον πολλα κολαδικα ακι πουτανες πηδαγες....φαι απο εξω ετρωγες (γιατι δεν σου εκανε το φαι του στρατου , η μαμα σου σε ειχε μαθει αλλιως)......κτλ

Όσοι κάναμε θητεία Σούδα ... είμαστε εξαιρέσεις!
Και μακριά από το σπίτι , εκεί σε σπίτια φίλων .... τι τσιγαριαστά ...
τι πιλάφια .... τι πετεινούς κρασάτους ..... τι κουνέλια στοιφάδο ..........
καλτσούνια ............
της πουτάνας είχε γίνει.
Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι από το πολύ κρασί και τις τσικουδιές.... δύσκολο να ξυπνήσεις .........

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ο τύπος που ρωτάει, να φύγει αν διαθέτει επάγγελμα. Από γκαρσόνια, ταξιτζήδες, πουτάνες και παιδιά του σουπερ μάρκετ έχει πήξει η Δυτική Ευρώπη - δεν περιμένουν από μας, προλάβαν οι Πολωνοί κι οι άλλοι μαλακοβλάχοι Σλάβοι. Που καμαρώνουν που μαζεύουν τα χύσια και τα σκατά των Δυτικών, ως πολίτες Γ' κατηγορίας. Αρκεί που γλυτώσανε από τον κουμουνισμό. Δεν τους άρεσε ο Γιαρουζέλσκι και τα άδεια ράφια, αλλά καμαρώνουν τώρα που πέρνουν τα ποτισμένα με σπέρμα ευρώ από τους Φρίτσηδες που γαμάνε τα κοράσιά τους στα ΦΚΚ κι η χώρα τους από επαρχία της ΕΣΣΔ έχει γίνει τσάτσος του Νατο...
Το κίνητρο για να βγει καποιος Έλληνας έξω σήμερα δεν είναι τα λεφτά (τύποι, δεν υπάρχουν πια μισθοί στην ΕΕ, όλοι ειναι στην σκατοπαξιμαδίαση...), ούτε η ζωή (αντενδείκνυται για μαμάδηκες και καταθλιπτικούς - θα αυτοκτονήσουν σίγουρα...)αλλά η διατήρηση της εργασίας τους στον επαγγελματικό τους τομέα, η βελτίωση γνώσεων και υπηρεσιών και η απλή επιβίωση, μέχρι να γίνει η επανασταση στην Ελλάδα, σε καμιά 50ριά χρόνια δλδ και να βγει το ΕΠΑΜ κι ο Καζάκης στα πράγματα!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
μέχρι να γίνει η επανασταση στην Ελλάδα, σε καμιά 50ριά χρόνια δλδ και να βγει το ΕΠΑΜ κι ο Καζάκης στα πράγματα!

Όχι ρε .
Θα βγεί το ΚΚΕ.
Λίγο καιρό το τάζει.
Από το 1924 ...
Ούτε 100 χρόνια δεν είναι.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Όχι ρε .
Θα βγεί το ΚΚΕ.
Λίγο καιρό το τάζει.
Από το 1924 ...
Ούτε 100 χρόνια δεν είναι.

ξύπνα λάκη...
το ΚΚΕ έχει βγει εδώ και καιρό...μαζί κυβερνανε ο΄λοι αυτοι!
απλά οι παπαρηγοκουτσούμπες είναι οι αφανεις αριστεροί ψαλτες του συστήματος

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ο τύπος που ρωτάει, να φύγει αν διαθέτει επάγγελμα. Από γκαρσόνια, ταξιτζήδες, πουτάνες και παιδιά του σουπερ μάρκετ έχει πήξει η Δυτική Ευρώπη - δεν περιμένουν από μας, προλάβαν οι Πολωνοί κι οι άλλοι μαλακοβλάχοι Σλάβοι. Που καμαρώνουν που μαζεύουν τα χύσια και τα σκατά των Δυτικών, ως πολίτες Γ' κατηγορίας. Αρκεί που γλυτώσανε από τον κουμουνισμό. Δεν τους άρεσε ο Γιαρουζέλσκι και τα άδεια ράφια, αλλά καμαρώνουν τώρα που πέρνουν τα ποτισμένα με σπέρμα ευρώ από τους Φρίτσηδες που γαμάνε τα κοράσιά τους στα ΦΚΚ κι η χώρα τους από επαρχία της ΕΣΣΔ έχει γίνει τσάτσος του Νατο...
Το κίνητρο για να βγει καποιος Έλληνας έξω σήμερα δεν είναι τα λεφτά (τύποι, δεν υπάρχουν πια μισθοί στην ΕΕ, όλοι ειναι στην σκατοπαξιμαδίαση...), ούτε η ζωή (αντενδείκνυται για μαμάδηκες και καταθλιπτικούς - θα αυτοκτονήσουν σίγουρα...)αλλά η διατήρηση της εργασίας τους στον επαγγελματικό τους τομέα, η βελτίωση γνώσεων και υπηρεσιών και η απλή επιβίωση, μέχρι να γίνει η επανασταση στην Ελλάδα, σε καμιά 50ριά χρόνια δλδ και να βγει το ΕΠΑΜ κι ο Καζάκης στα πράγματα!

Κάτσε ρε φίλε  τι του λές δηλαδή του ανθρώπου; Φυ΄γε για να μην ψοφήσεις της πείνας; Αφού και τώρα δεν πεινάει...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Κάτσε ρε φίλε  τι του λές δηλαδή του ανθρώπου; Φυ΄γε για να μην ψοφήσεις της πείνας; Αφού και τώρα δεν πεινάει...

λεω σε οποιονδήποτε έχει επάγγελμα από τριτοβάθμια εκπαίδευση, να φύγει αν θέλει να συνεχίσει να προοδεύει στο αντικείμενό του και να κάνει αυτό που σπούδασε.

η Ελλάδα θα γινει η Ταυλάνδη της ΕΕ και επιστήμονες δε χρειάζονται - συνεπώς όλα καταστρέφονται με την αγαστή συνεργασία Πασοκ-ΝΔ-Συριζα-Καμμένοι-ΚΚΕ-Λεβεντες-Ποτάμια-Βόθροι κτλ Παρα τις κορώνες που βλέπεις στα τηλεοπτικά παραθυρα και στη βουλή. Αυτά ειναι για τα πρόβατα...

όποιος δεν πειναει τώρα, θα πεινάσει αύριο ! θα φροντισει ο Τσίπρας γι αυτο ! Νομοτέλεια...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
λεω σε οποιονδήποτε έχει επάγγελμα από τριτοβάθμια εκπαίδευση, να φύγει αν θέλει να συνεχίσει να προοδεύει στο αντικείμενό του και να κάνει αυτό που σπούδασε.

η Ελλάδα θα γινει η Ταυλάνδη της ΕΕ και επιστήμονες δε χρειάζονται - συνεπώς όλα καταστρέφονται με την αγαστή συνεργασία Πασοκ-ΝΔ-Συριζα-Καμμένοι-ΚΚΕ-Λεβεντες-Ποτάμια-Βόθροι κτλ Παρα τις κορώνες που βλέπεις στα τηλεοπτικά παραθυρα και στη βουλή. Αυτά ειναι για τα πρόβατα...

όποιος δεν πειναει τώρα, θα πεινάσει αύριο ! θα φροντισει ο Τσίπρας γι αυτο ! Νομοτέλεια...

Έχω άλλη άποψη για την πολιτική κατάσταση αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας οπότε να μη σπαμάρουμε.Έχεις κάποια εμπειρία δική σου ή γνωστού σου που έφυγε και τα κατάφερε ενώ εδώ δε σταύρωνε ούτε ευρώ τσακιστό;;

Γιατί εγώ όσους ξέρω που έφυγαν και πήγαν Ευρώπη δεν το βρήκαν στρωμένο το τραπέζι και κυρίως το χρήμα που παίρνουν δε δικαιολογεί την ξενιτιά.Μόνο όσοι πήγαν Αμερική με σκοπό να μην ξαναγυρίσουν κάτι κάνουν.

Το ξαναλέω: Για μένα το πρόβλημα με τη μετανάστευση είναι ότι έχουμε ευρώ. Ο αλβανός  ή ο Βούλγαρος ή ο Ρουμάνος με 50000 ευρώ αγοράζει μεζονέτα στη χώρα του γι' αυτό ερχόταν εδώ.Εμείς τώρα έχουμε σκληρό νόμισμα οπότε όπου και να πας το χρήμα που θα πάρεις δε θα πιάσει τόπο στην Ελλάδα.

1.5 ευρώ το γιαούρτι στη γερμανία, 1.5 στη γαλλία, 1.5 δολάριο όμως στην Αμερική και 1.5 λίρα στην Αγγλία.Μη νομίζετε ότι οι τιμές είναι διαοφρετικές το νόμισμα παίζει ρόλο.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Έχω άλλη άποψη για την πολιτική κατάσταση αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας οπότε να μη σπαμάρουμε.Έχεις κάποια εμπειρία δική σου ή γνωστού σου που έφυγε και τα κατάφερε ενώ εδώ δε σταύρωνε ούτε ευρώ τσακιστό;;

Γιατί εγώ όσους ξέρω που έφυγαν και πήγαν Ευρώπη δεν το βρήκαν στρωμένο το τραπέζι και κυρίως το χρήμα που παίρνουν δε δικαιολογεί την ξενιτιά.Μόνο όσοι πήγαν Αμερική με σκοπό να μην ξαναγυρίσουν κάτι κάνουν.

Το ξαναλέω: Για μένα το πρόβλημα με τη μετανάστευση είναι ότι έχουμε ευρώ. Ο αλβανός  ή ο Βούλγαρος ή ο Ρουμάνος με 50000 ευρώ αγοράζει μεζονέτα στη χώρα του γι' αυτό ερχόταν εδώ.Εμείς τώρα έχουμε σκληρό νόμισμα οπότε όπου και να πας το χρήμα που θα πάρεις δε θα πιάσει τόπο στην Ελλάδα.

1.5 ευρώ το γιαούρτι στη γερμανία, 1.5 στη γαλλία, 1.5 δολάριο όμως στην Αμερική και 1.5 λίρα στην Αγγλία.Μη νομίζετε ότι οι τιμές είναι διαοφρετικές το νόμισμα παίζει ρόλο.

το διατυπώνω λιγο καλύτερα:

οι μισθοί στην Ελλάδα συμπιέζονται σιγά-σιγά σε επίπεδα των υπό τα 700 γιούργια επιπέδων.
το κόστος ζωης δεν ακολουθει αυτην την πτώση, λόγω σκληρού ευρώ και συνειδητης καταστροφης της χώρας
στην ΕΕ οι πτυχιούχοι ξεκινάνε από 1500 κι ανεβαίνουν ως 4-5 χιλιάρικα, αναλογα τομέα κτλ
οι μισθοι αυτοι σου εξασφαλίζουν μια καλή ζωή εκει, για τα εκει δεδομένα (ξεχαστε την Ελλαδα του 80-90-00) ειδικά αν ειναι πάνω των 2500
ομως οχι - δε σου δινουν την ανεση να φτιαχτεις για μια ζωη, δουλευοντας 10 χρόνια ή και 20 ακόμη
αυτα γινότανε στην Αμερική όταν πήγε ο προπαππους μου πριν τον Α'ΠΠ

ο μεσος ελληνας νομιζει οτι θα παει σε μια δημοσια υπηρεσια της πχ Γαλλίας και θα τα ξύνει όπως στο ελλάντα και θα δουλεψει 5 χρόνια και θα λύσει το πρόβλημά του ;;;;;; no way!

ο μονος γρηγορος τρόπος είναι οι επιχειρήσεις, το Νοορ 2 και το οργανωμένο έγκλημα! τι λέμε τωρα....

όλοι οι υπόλοιποι θα ζήσουν απλά πιο αξιοπρεπώς, όχι καλύτερα, θα τους λείπει η πατρίδα και θα κλαίνε με μαυρο δάκρυ, ειδικά αν πάνε μπάκουροι και φανε την ήττα της μοναξιάς σε χωρες με 6 μηνες σκοταδι...

αλλά γι αυτη τη ρημαδα την αξιοπρέπεια, όποιος μπορεί ας το κάνει ! στο τελος δε θα μετανοιώσει
η ελλαδα τρωει τα παιδια της

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Από την ψηφοφορία που έφτιαξες για το θρεντ φαίνεται το πόσο θέλεις να πας αλλά φοβάσαι να κάνεις το βήμα. Έχεις βάλει απαντήσεις που όλες σημαίνουν το ίδιο πράγμα, το "ναι πήγαινε" δηλαδή. ;)

Επισκέπτης
Ωραιος ο χιραγιαμα - προσυπογραφω σε ολα

Επισκέπτης
Πολυ κουβεντα κι εδω και στο "θελω να φυγω απο αυτη τη σκατωχωρα" για Εΰρωπη και ΗΠΑ.
Μαγκες υπαρχουν κι αλλοι προορισμοι-ανερχομενες οικονομιες. Και δεν λεω για χωρες του κολπου. Αλλα Ν.Αμερικη, Αν. Ευρωπη, Ασια. Τον Αυγουστο γνωρισα Ελληνα στο Βερολινο που ετοιμαζεται να την κανει για Μοσχα. Σκεφτεται να ανοιξει ελληνικο εστιατοριο εκει. Βλαχος, αγραμματος, αλλα πανεξυπνος κι εχει την τυχη να εχει παντρευτει Ουκρανη που μιλαει ρωσικα. Για κοιταξε και για αλλου οσοι σκεφτεστε τη μεταναστευση.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Πολυ κουβεντα κι εδω και στο "θελω να φυγω απο αυτη τη σκατωχωρα" για Εΰρωπη και ΗΠΑ.
Μαγκες υπαρχουν κι αλλοι προορισμοι-ανερχομενες οικονομιες. Και δεν λεω για χωρες του κολπου. Αλλα Ν.Αμερικη, Αν. Ευρωπη, Ασια. Τον Αυγουστο γνωρισα Ελληνα στο Βερολινο που ετοιμαζεται να την κανει για Μοσχα. Σκεφτεται να ανοιξει ελληνικο εστιατοριο εκει. Βλαχος, αγραμματος, αλλα πανεξυπνος κι εχει την τυχη να εχει παντρευτει Ουκρανη που μιλαει ρωσικα. Για κοιταξε και για αλλου οσοι σκεφτεστε τη μεταναστευση.

βερολινο ποσο εχει το ενοικιο για δωματιο με δικο σου μπανιο το μηνα?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
η ουκρανη δυνατο μωρο?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Γιατί δεν μας λες πρώτα πώς είναι εκεί που είσαι στην Αγγλία...?

Μοναχοφάης είσαι αγορίνα, και δεν παίζεις καλή μπάλλα ...

Μόνο ρωτάς...

Μόνο.  :rolleyes:

Επισκέπτης

Αυτο εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Εμεις 3 ατομα σε καλη περιοχη (Charlottenburg), δινουμε 1000 ευρω το μηνα και ειναι μεσα το ρευμα, το νερο και η θερμανση. Και επιπλωμενο.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εδώ δεν ξέρουμε πως τη βγάζει τύπε δε μας είπε ο φίλος.Εκείνο που μας είπε είνια ότι έχει δικό του σπίτι και ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!!!

Πολλά λεφτά είναι το χιλιάρικο ή το διχίλιαρο όταν δεν δουλεύεις και δε σου τα στέλνουν.Μην κρίνεις χωρίς να ξέρεις.Κι επιπλέον όταν θες 50 ευρώ πήγαινέλα ταξί για να κατέβεις στην πόλη ή 5 ευρώ το πλυντήριο κτλ βγαίνουν.
Δεν είμουν ποτέ μαμόθρεφτος αφου σε ενδιαφέρει.Και εννοείται ότι έτρωγα το φαί του στρατού, ότι έπλυνα και χρησιμοποιούσα τα σεντόνια και τις κουβέρτες του στρατού και ότι ηλικό μας παρείχε η μαμά πατρίδα.Αλλά η μαμά πατρίδα δε μου διέθετε σαπούνι, τσιγάρα ούτε κουρέα παρόλο που με καμπάνιαζε αν είμουν ακούρευτος.Επίσης γάλα, φέτα, ή έστω ένα γλυκό.Και δεν τα πουλούσε αυτά το ΚΨΜ της μονάδας που είμουν μόνο βερνίκι πουλούσε και νερό γιατί της βρύσης δεν πινόταν, μας έπιανε κόψιμο.Και ακόμα μου διέθετε  καράβι για να φύγω από το νησί που έκανε 10-15 ώρες για να φτάσει κι έπρεπε να πάρω αεροπλάνο για να μη χάσω 4 μέρες στο δρόμο από τη 10ημερη άδειά μου.

Για να μην αναλωνόμαστε όμως σε ανούσιες αντιπαραθέσεις πες μας την ηλικία σου, τη χώρα που είσαι και την εμπειρία σου για να βγάλουμε κι εμείς ένα συμπέρασμα και να βοηθήσουμε και το φίλο.

Ειμαι 37 χρονων, και εχω ερθει λογω δουλειας στην Αθηνα. Ειναι η δευτερη χρονια στην Ελλαδα, κανονικα το προγραμμα ελεγε για 1 χρονο αλλα πηρε απραταση για αλλον 1...τουλαχιστον. Ο λογος που εστειλαν και εμενα στην Ελλαδα ειναι φυσικα η γλωσσα και οτι ξερω πως δουλευει αυτο το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα. Η βαση μου ειναι η Ουασιγκτον, οπου μενω μονιμα εκει.

Επισκέπτης
το διατυπώνω λιγο καλύτερα:

οι μισθοί στην Ελλάδα συμπιέζονται σιγά-σιγά σε επίπεδα των υπό τα 700 γιούργια επιπέδων.
το κόστος ζωης δεν ακολουθει αυτην την πτώση, λόγω σκληρού ευρώ και συνειδητης καταστροφης της χώρας
στην ΕΕ οι πτυχιούχοι ξεκινάνε από 1500 κι ανεβαίνουν ως 4-5 χιλιάρικα, αναλογα τομέα κτλ
οι μισθοι αυτοι σου εξασφαλίζουν μια καλή ζωή εκει, για τα εκει δεδομένα (ξεχαστε την Ελλαδα του 80-90-00) ειδικά αν ειναι πάνω των 2500
ομως οχι - δε σου δινουν την ανεση να φτιαχτεις για μια ζωη, δουλευοντας 10 χρόνια ή και 20 ακόμη
αυτα γινότανε στην Αμερική όταν πήγε ο προπαππους μου πριν τον Α'ΠΠ

ο μεσος ελληνας νομιζει οτι θα παει σε μια δημοσια υπηρεσια της πχ Γαλλίας και θα τα ξύνει όπως στο ελλάντα και θα δουλεψει 5 χρόνια και θα λύσει το πρόβλημά του ;;;;;; no way!

ο μονος γρηγορος τρόπος είναι οι επιχειρήσεις, το Νοορ 2 και το οργανωμένο έγκλημα! τι λέμε τωρα....

όλοι οι υπόλοιποι θα ζήσουν απλά πιο αξιοπρεπώς, όχι καλύτερα, θα τους λείπει η πατρίδα και θα κλαίνε με μαυρο δάκρυ, ειδικά αν πάνε μπάκουροι και φανε την ήττα της μοναξιάς σε χωρες με 6 μηνες σκοταδι...

αλλά γι αυτη τη ρημαδα την αξιοπρέπεια, όποιος μπορεί ας το κάνει ! στο τελος δε θα μετανοιώσει
η ελλαδα τρωει τα παιδια της
ολο διαπιστωεις εισαι και απο λυσεις τιποτα.. κοιτα δεν ειναι ετσι απολυτα που τα λες, δεν κατεχεις την απολυτη γνωση με το να δινεις καποια δεδομενα ετσι να τα πετας για να φανεις εξυπνος

invisible_man

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στην ομαδα.Θα μπω κατευθειαν στο θεμα.
Ειμαι 40 και ανεργος χωρις φιλους  γκομενα οικογενεια και ολα τα σχετικα.Δεν πεθαινω τις πεινας.  

Μου εχουν προσφερει δουλεια εξωτερικο(εκανα αιτησεις και εκατσε) λογο ειδικοτητας ετυχε και εκατσε προσφορα.
Ακομα και καποιες γκομενες που ειχα γνωρισει καποια χρονια (καναδεζες) μου εχανε πει τι κανεις εδω?(Ελα ντε!!)

Η εταιρεια μικρη αλλα μου εβαλε τα εισητηρια να παω εκει να με δουνε και εχει αρκετη δουλεια.
Μου λενε σκεψου το και πες μας δεν βιαζομαστε αλλα δεν θα περιμενουμε και μια ζωη.  

Αλλα θελουνε να παω απο την μερια τους(δεν με αγαπανε για να βγαλουνε λεφτα θα παω και για να βγαλω λεφτα και εγω θα παω).
Τα λεφτα ειναι καλα.

Το κλιμα απο οσο δειχνει που μιλησα με αλλους ειναι καλο.
Τωρα στην δουλεια μπορει να πιασει και να ειμαι αυτο που θελουν μπορει και οχι.(Το μονο που μπορει να φοβαμαιισως να εχουν παραπανω απαιτησεις Αντεχω αλλα θα θελω χρονο).

Το μονο που εχω εδω στην ελλαδα ειναι το σπιτι μου και η μελλοντικη ελπιδα να βρω δουλεια γκομενα και τα σχετικα.

Αυτο που σκεφτομαι ειναι να βαλω λουκετο και να εξαφανιστω  παντα μπορω να γυρισω πισω. Δωστε οτι συμβουλη  μπορειτε.

Απο τη στιγμη που δεν εχεις προσωπικες σχεσεις (φιλους, γκομενα), πιστευω ειναι μονοδρομος να φυγεις.
2-3 γνωστοι μου που δουλευαν εξω, με αρκετα καλυτερα λεφτα απο οτι επαιρναν στην Ελλαδα, γυρισαν λογω μοναξιας (ο ενας ηδη ξανακοιταει για εξω).
Αν μιλας τη γλωσσα της χωρας που σκεφτεσαι να πας, θα εχεις πιο πολλες πιθανοτητες για να προσαρμοστεις πιο ευκολα στα νεα δεδομενα.

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
[size=15pt]Φυγε όσο προλαβαίνεις. Μη γίνεσαι κλάνα.
Όταν θα κλείσουν τα σύνορα θα είναι αργά.[/size]

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
καλησπερα στην ομαδα.Θα μπω κατευθειαν στο θεμα.
Ειμαι 40 και ανεργος χωρις φιλους  γκομενα οικογενεια και ολα τα σχετικα.Δεν πεθαινω τις πεινας.  

Μου εχουν προσφερει δουλεια εξωτερικο(εκανα αιτησεις και εκατσε) λογο ειδικοτητας ετυχε και εκατσε προσφορα.
Ακομα και καποιες γκομενες που ειχα γνωρισει καποια χρονια (καναδεζες) μου εχανε πει τι κανεις εδω?(Ελα ντε!!)

Η εταιρεια μικρη αλλα μου εβαλε τα εισητηρια να παω εκει να με δουνε και εχει αρκετη δουλεια.
Μου λενε σκεψου το και πες μας δεν βιαζομαστε αλλα δεν θα περιμενουμε και μια ζωη.  

Αλλα θελουνε να παω απο την μερια τους(δεν με αγαπανε για να βγαλουνε λεφτα θα παω και για να βγαλω λεφτα και εγω θα παω).
Τα λεφτα ειναι καλα.

Το κλιμα απο οσο δειχνει που μιλησα με αλλους ειναι καλο.
Τωρα στην δουλεια μπορει να πιασει και να ειμαι αυτο που θελουν μπορει και οχι.(Το μονο που μπορει να φοβαμαιισως να εχουν παραπανω απαιτησεις Αντεχω αλλα θα θελω χρονο).

Το μονο που εχω εδω στην ελλαδα ειναι το σπιτι μου και η μελλοντικη ελπιδα να βρω δουλεια γκομενα και τα σχετικα.

Αυτο που σκεφτομαι ειναι να βαλω λουκετο και να εξαφανιστω  παντα μπορω να γυρισω πισω. Δωστε οτι συμβουλη  μπορειτε.

πολλη περιεργα μας τα λες τυπε. Καλα ανεργος, καλα χωρις γκομενα, αλλα χωρις φιλους????

Φιδια προβλεπω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom