majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Η ερωτηση μου ειναι απλη.ΑΝ παραγειλεις κατι απο το ιντερνετ κ σου ερθει στην διευθυνση σου να το παραλαβεις σου ζητανε ταυτοτητα?αν εχει παραγειλει κανεις κ ξερει?
Η ερωτηση μου ειναι απλη.ΑΝ παραγειλεις κατι απο το ιντερνετ κ σου ερθει στην διευθυνση σου να το παραλαβεις σου ζητανε ταυτοτητα?αν εχει παραγειλει κανεις κ ξερει?
πςςςςςςςςςςςς ντεντεκτιβς λεμε!Γιατί έχω την εντύπωση ότι ΕΣΥ έχεις την κάρτα κάποιου άλλου και ρωτάς για να την χρησιμοποιήσεις για να παραγγείλεις κάτι;;;;
Διότι το αν ζητάνε την ταυτότητα όταν παραλαμβάνεις γιατί το ρωτάς;;;
Πως θα σε βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο;;;;
Δηλαδή θα πεις στην Τράπεζα ότι ο παραληπτής δεν είσαι εσύ;;; Και πως θα μάθεις τον παραλήπτη;;;;
Και επίσης ΠΩΣ το κατάλαβες ότι χρεώθηκε η κάρτα σου;;; Αφού δεν την χρησιμοποιείς παρακολουθείς τον λογαριασμό σου κάθε μέρα;;
ζωγραφισεςΓιατί έχω την εντύπωση ότι ΕΣΥ έχεις την κάρτα κάποιου άλλου και ρωτάς για να την χρησιμοποιήσεις για να παραγγείλεις κάτι;;;;
Δηλαδή θα πεις στην Τράπεζα ότι ο παραληπτής δεν είσαι εσύ;;; Και πως θα μάθεις τον παραλήπτη;;;;
Και επίσης ΠΩΣ το κατάλαβες ότι χρεώθηκε η κάρτα σου;;; Αφού δεν την χρησιμοποιείς παρακολουθείς τον λογαριασμό σου κάθε μέρα;;
παιδια μου χρεωσανε την πιστωτικη μεσω ιντερνετ χιλια ευρω.πως γινεται αυτο??ξερει κανεις να με βοηθησει κ αν μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω?
se kanena site den exo dosei pistotiki pote apla aftos iksere ton arithmo mallon ths kartas mou.alla rotao ego ta pragmata otan stelnodai den zitane tautotita k tetoia?ta mounia
Aυτο ειναι ενα προβλημα γιατι αν καποιος βρει την καρτα σου μπορει να κανει αγορες μεσο ιντερνετ,και χωρις να ξερει το πιν....αρκει μονο να δει στο πισω μερος της καρτας τον τετραψηφιο η τριψηφιο αριθμο.Για παραδειγμα οταν κλεινω αεροπορικα εισητηρια οι εταιριες ποτε δεν μου ζητανε πιν παρα μονο τον αριθμο της καρτας και το τριψηφιο τελικο στο πισω μερος.για αγορά μέσω νετ χρειαζεσαι το pin,το όνομα, και τον 3ψηφιο αριθμο απο πισω (4ψηφιο στις am.express)
Οποτε οποιος εκανε την πουστια την εχει πιασει την καρτα με το χερι του (αφου δεν εχεις κανει αγορα μεσω νετ για να στην υποκλεψουν)
Εκει θα βρεις τον κλεφτη
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ΕΣΥ έχεις την κάρτα κάποιου άλλου και ρωτάς για να την χρησιμοποιήσεις για να παραγγείλεις κάτι;;;;
αν ξερεις ερχετε σπιτι σου ενημερωση του λογαριασμου σου κ δευτερον αν εχεις ιμπανκινγκ μπορεις να δεις τα παντα.
Και μενα μου χρεωσαν τον Παιχτουρα μεσω Internet οτι γαμαει πολυ??????? Πως γινεται αυτο? Ξερει κανεις???παιδια μου χρεωσανε την πιστωτικη μεσω ιντερνετ χιλια ευρω.πως γινεται αυτο??ξερει κανεις να με βοηθησει κ αν μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω?