Νέα

Μου χρεώσανε την πιστωτική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Η ερωτηση μου ειναι απλη.ΑΝ παραγειλεις κατι απο το ιντερνετ κ σου ερθει στην διευθυνση σου να το παραλαβεις σου ζητανε ταυτοτητα?αν εχει παραγειλει κανεις κ ξερει?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
όχι, δε σου ζητάνε, εκτός αν έρθει συστημένο και πας να το παραλάβεις από το ταχυδρομείο.
πώς θα σε βοηθήσει αυτό δηλαδή?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οτι αμα ζηταγανε κ δεν ειχε δεν θα το παραλαμβανε κ θα ακυρωνωτανε η εντολη

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η εντολή θα ακυρωθεί άμα το πεις στην τράπεζα και αυτή δε θα δώσει τα χρήματα στην εταιρεία στην οποία έγινε η παραγγελία.

truman

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
για αγορά μέσω νετ χρειαζεσαι το pin,το όνομα, και τον 3ψηφιο αριθμο απο πισω (4ψηφιο στις am.express)
Οποτε οποιος εκανε την πουστια την εχει πιασει την καρτα με το χερι του (αφου δεν εχεις κανει αγορα μεσω νετ για να στην υποκλεψουν)

Εκει θα βρεις τον κλεφτη

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η ερωτηση μου ειναι απλη.ΑΝ παραγειλεις κατι απο το ιντερνετ κ σου ερθει στην διευθυνση σου να το παραλαβεις σου ζητανε ταυτοτητα?αν εχει παραγειλει κανεις κ ξερει?

Ο αλλος μπορει να μην την χρησιμοποιησε για αγορες μονο.Μπορει να ξεκωλιαστηκε στις συνδρομες σε sites η σε gambling site
Eπισης η διευθυνση παραδοσης αγορων,δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ιδια με τη διευθυνση του κατοχου της καρτας

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ΕΣΥ έχεις την κάρτα κάποιου άλλου και ρωτάς για να την χρησιμοποιήσεις για να παραγγείλεις κάτι;;;;

Διότι το αν ζητάνε την ταυτότητα όταν παραλαμβάνεις γιατί το ρωτάς;;;

Πως θα σε βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο;;;;

Δηλαδή θα πεις στην Τράπεζα ότι ο παραληπτής δεν είσαι εσύ;;; Και πως θα μάθεις τον παραλήπτη;;;;

Και επίσης ΠΩΣ το κατάλαβες ότι χρεώθηκε η κάρτα σου;;; Αφού δεν την χρησιμοποιείς παρακολουθείς τον λογαριασμό σου κάθε μέρα;;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ΕΣΥ έχεις την κάρτα κάποιου άλλου και ρωτάς για να την χρησιμοποιήσεις για να παραγγείλεις κάτι;;;;

Δηλαδή θα πεις στην Τράπεζα ότι ο παραληπτής δεν είσαι εσύ;;; Και πως θα μάθεις τον παραλήπτη;;;;

Και επίσης ΠΩΣ το κατάλαβες ότι χρεώθηκε η κάρτα σου;;; Αφού δεν την χρησιμοποιείς παρακολουθείς τον λογαριασμό σου κάθε μέρα;;
πςςςςςςςςςςςς ντεντεκτιβς λεμε!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αν ξερεις ερχετε σπιτι σου ενημερωση του λογαριασμου σου κ δευτερον αν εχεις ιμπανκινγκ μπορεις να δεις τα παντα.αλλα επειδη ηρθες με αγριες διαθεσεις δεν θα ασχοληθω μαζι σου

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

ζωγραφισες

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
παιδια μου χρεωσανε την πιστωτικη μεσω ιντερνετ χιλια ευρω.πως γινεται αυτο??ξερει κανεις να με βοηθησει κ αν μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω?

Μαλιστα..Και οταν πηρες τηλεφωνο το τμημα καρτων της τραπεζας, ποιος σου ειπαν οτι στα χρεωσε ? :think:

Αυτα..

ΥΓ - Το ολο θεμα, μου μυριζει "μουφα", αλλα τεσπα..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
se kanena site den exo dosei pistotiki pote apla aftos iksere ton arithmo mallon ths kartas mou.alla rotao ego ta pragmata otan stelnodai den zitane tautotita k tetoia?ta mounia

Ααα..Μολις διαβασα και αυτο..Ωστε κανεις δεν ξερει τα 3 τελευταια νουμερα, αλλα σε χρεωσανε..Αδελφε, κοψε το δουλεμα, και πες μας τι ακριβως συμβαινει.. ;)

Αυτα..

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
για αγορά μέσω νετ χρειαζεσαι το pin,το όνομα, και τον 3ψηφιο αριθμο απο πισω (4ψηφιο στις am.express)
Οποτε οποιος εκανε την πουστια την εχει πιασει την καρτα με το χερι του (αφου δεν εχεις κανει αγορα μεσω νετ για να στην υποκλεψουν)

Εκει θα βρεις τον κλεφτη
Aυτο ειναι ενα προβλημα γιατι αν καποιος βρει την καρτα σου μπορει να κανει αγορες μεσο ιντερνετ,και χωρις να ξερει το πιν....αρκει μονο να δει στο πισω μερος της καρτας τον τετραψηφιο η τριψηφιο αριθμο.Για παραδειγμα οταν κλεινω αεροπορικα εισητηρια οι εταιριες ποτε δεν μου ζητανε πιν παρα μονο τον αριθμο της καρτας και το τριψηφιο τελικο στο πισω μερος.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
ο μικρος εχει αγχος για το αν ζητανε ταυτοτητα στην παραδοση των πραγματων...
Και μενα μου βρωμαει το πραμα.... αλλα μπορει να βρωμαει και γιατι χεστικα αν εχει κανει πουστιτσα ή οχι.

Ενημερωτικα μονο θα σου πω το εξης απλο.
εμενα μου την εκαναν την μιαφορα και εναν καιρο αλλα εμαθα τη διευθηνση παραδοσης, δεν ειναι δα και τιποτα δυσκολο...

βαλε τη φαντασια σου να δουλεψει τωρα. ειτε εισαι στη μια πλευρα ειτε εισαι στην αλλη!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τελικά τι έγινε ρε φίλε?
πήρες τηλ την τράπεζα να ακυρώσεις την κάρτα? :coffee:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το πιο πιθανό είναι αυτό που είπε ο βολταίρος!Αλλιώς φιλαράκο δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί αν ζητάνε ταυτότητα...εφόσον έγινε  η χρέωση (πιθανότατα και η παράδοση) εσύ θα πρέπει να δεις τι θα γίνει με την τράπεζα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μπραβο ρε βολταιρο  :thumbsup:

πονηρες ερωτησεις απο κουναβια, και οπου πιασουν  :idiot:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
αν ξερεις ερχετε σπιτι σου ενημερωση του λογαριασμου σου κ δευτερον αν εχεις ιμπανκινγκ μπορεις να δεις τα παντα.

Ναι η παρακολούθηση πλέον μέσω Internet είναι πολύ εύκολη αν έχεις κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό (πχ. Visa Electron).
Το statement που σου έστειλαν/θα σου στείλουν από την διεύθυνση καρτών είναι πολύ σημαντικό, διότι εκεί καταγράφονται και οριστικοποιούνται όλες οι κινήσεις που γίνονται με την κάρτα. Κάθε τράπεζα δίνει κάποια προθεσμία αμφισβήτησης, στην οποία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της (συνήθως υπάρχει τμήμα καρτών, αλλά μπορείς να πας και σε οποιοδήποτε κατάστημα, αν και καλύτερο είναι αυτό που συνεργάζεσαι συνήθως) και να δηλώσεις ότι δεν έχεις κάνει την σχετική κίνηση. Η τράπεζα θα σου ζητήσει έγγραφη δήλωση, θα ακυρώσει την κάρτα και θα σου βγάλει άλλη, και σε σύντομη προθεσμία (1-2 μήνες) θα αναστρέψει τις κινήσεις που έγιναν. Το τι θα κάνει από εκεί και πέρα, είναι δικό της θέμα, αναλόγως φυσικά και με το ποσό. Αν δεν προχωρήσεις στην αμφισβήτηση, τεκμαίρεται ότι εσύ έχεις κάνει την κίνηση, και μετά μπορεί να χρειαστεί να πας μέχρι και δικαστικώς. Πολλές τράπεζες πάντως, ακριβώς για να βοηθήσουν την χρήση των καρτών και μέσω Internet, μπορεί να θέσουν κάποιο χαμηλό όριο στο τι θα χρεωθείς, ακόμα και μετά από καθυστερημένη αμφισβήτηση, μην βασίζεσαι όμως σε αυτό.
Όσο για το πως μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος τα στοιχεία σου, σκέψου πόσες φορές έχεις δώσει μια κάρτα σε μαγαζιά για αγορές.
Και όχι, δεν ζητάνε πάντα ταυτότητα στις παραλαβές, ειδικά όταν κάτι έρχεται ταχυδρομικά από Ασία. Συνεπώς δεν μπορείς να μάθεις ποιος έκανε την παραγγελία (συνήθως χρησιμοποιείται το όνομα του κατόχου της κάρτας), μπορείς όμως να μάθεις διεύθυνση (χρέωσης και παράδοσης).

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιδια μου χρεωσανε την πιστωτικη μεσω ιντερνετ χιλια ευρω.πως γινεται αυτο??ξερει κανεις να με βοηθησει κ αν μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω?
Και μενα μου χρεωσαν τον Παιχτουρα μεσω Internet οτι γαμαει :fuck1: πολυ??????? Πως γινεται αυτο? Ξερει κανεις???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom