Νέα

Μου χρεώσανε την πιστωτική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και μενα μου χρεωσαν τον Παιχτουρα μεσω Internet οτι γαμαει :fuck1: πολυ??????? Πως γινεται αυτο? Ξερει κανεις???

φοβερο χιουμορ. θελω να μου εξηγησεις τι εκανες στην αεροπορια, δεν εχεις αναφερει πουθενα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
φοβερο χιουμορ. θελω να μου εξηγησεις τι εκανες στην αεροπορια, δεν εχεις αναφερει πουθενα
Αμα πιστευεις οτι γραφει ο καθενας στο Internet εισαι καμμενος απο χερι!!!!!!!!!!.....π.χ εγω στο παρελθον εχω γραψει οτι ημουν στην Αεροπορια....σημαινει οτι ειναι αληθεια????????? κουβεντα να γινεται!!!!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αμα πιστευεις οτι γραφει ο καθενας στο Internet εισαι καμμενος απο χερι!!!!!!!!!!.....π.χ εγω στο παρελθον εχω γραψει οτι ημουν στην Αεροπορια....σημαινει οτι ειναι αληθεια????????? κουβεντα να γινεται!!!!!!!!!!!

παλι καλα. με καθυσηχασες, δεν ηθελα να το πιστεψω  ;)

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δε ξερω αν ο φιλος ριχνει αδεια να πιασει γεματα και θελει αυτος να χρησιμοποιησει την καρτα αλλου η του φαγανε λεφτα.Παντως οντως ειναι περιεργο που επιμενεις να μαθεις για την ταυτοτητα κατα την παραλαβη...Επισης το οτι ου φαγανε ακριβως 1000 ευρω στρογγυλεμενα παλι περιεργο.Το οτι δεν την χρησιμοποιεις καθολου αλλα το καταλαβες παλι περιεργο.Αν το ειδες στο λογαριασμο σου,αναφερεται φιλε διπλα απο το ποσο και το site απο το οποιο εγινε η αγορα,η καποιο χαρακτηριστικο ονομα.Οσο για το internetbanking που λες,χρησιμοποιεις internetbanking για μια καρτα που δε χρησιμοποιεις σχεδον καθολου?  :think:
Τελος παντων οπως και να εχει να ξερεις οτι σε τσιμπανε για πλακα,εγω μια φορα ηθελα να αγορασω κατι μαζι με τον πατερα μου χρησιμοποιωντας την καρτα του και ητανε και αυτος μπροστα,απλα εγω εβαζα τα στοιχεια στο site επειδη αυτος δεν ηξερε.Εκανα ενα γραμματικο λαθος και μετα απο 10 δευτερολεπτο μας πηρανε απο την τραπεζα .Ειχανε μπλοκαρει την καρτα και ζητουσανε να μιλησουνε με ιδιοκτητη,με τον πατερα μου δηλαδη,ζητωντας της παναγιας τα ματια απο στοιχεια για να την ξεμπλοκαρουνε..
Ολες οι κινησεις φαινονται

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον εχουμε και λεμε. για να παραγγηλεις μεσω νετ χρειαζεσαι τον αριθμο της καρτας το ονοματεπωνυμο οπως ειναι γραμμενο στην καρτα, την ημερομηνια ληξης και τον 3ψηφιο κωδικο ασφαλιας (οχι πιν)

για να παραλαβεις ειναι αναλογως τον τροπο αποστολης. αν σου το στειλουνε ως γραμμα θα το αφησει απλα ο ταχυδρομος στην διευθυνση που θα δωσεις. αν στο στειλουνε ως δεμα αφηνουνε μια ειδοποιηση και πας στο ταχυδρομιο και παραλαμβανεις με αυτη την ειδοποιηση. και καλα χρειαζεται και ταυτοτητα αλλα εμενα ποτε δε μου εχουν ζητησει (μαλακες. οποιος παει με την ειδοποιηση του δινουνε το δεμα μου)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εμένα πάντα μου ζητάνε ταυτότητα, κι ας πηγαίνω συχνά και με ξέρουνε πια στο ταχυδρομείο  :S

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
φρσκο πραγμα. μολις πηγα στην Κυπρου να καταθεσω λεφτα να πληρωσω λογαρριασμους μεσω internet. εχω visa αλλα debit, οχι κανονικη πιστωτικη δηλαδη οτι εχει μεσα ο λογαριασμος τοσα μπορω να χρησιμοποιησω δεν εχει δηλαδη overdraft. μου λεει λοιπον οτι εναι μπλοκαρισμενη η καρτα. μπαινω στην τραπεζα, ρωταω και μου λενε οτι η καρτα μπλοκαριστηκε γιατι τις 18/3 καποια εταιρεια Η/Υ απο το εξωτερικο πορσπαθησε να μου χρεωσει μια αγορα 760 ευρω την οποια εγω ποτε δεν εκανα, αλλα πηρανε τον πουλο καθως ο λογαριασμος μου ειχε μολις 40 ευρω. :kissass2: :kissass2:. με ρωτησανε απο την τραπεζα αν εκανα την παραγγελία ειπα οχι, χαρακτηρισανε υποπτη τη συναλλαγη, μου ακυρωσανε την καρτα και περιμενω καινουργια. για αυτο παιδια ποτε κανονικη πιστωτικη για αγορες μεσω internet μονο debit ή prepaid card για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.  ;) ;)

p@p@ras

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
φρσκο πραγμα. μολις πηγα στην Κυπρου να καταθεσω λεφτα να πληρωσω λογαρριασμους μεσω internet. εχω visa αλλα debit, οχι κανονικη πιστωτικη δηλαδη οτι εχει μεσα ο λογαριασμος τοσα μπορω να χρησιμοποιησω δεν εχει δηλαδη overdraft. μου λεει λοιπον οτι εναι μπλοκαρισμενη η καρτα. μπαινω στην τραπεζα, ρωταω και μου λενε οτι η καρτα μπλοκαριστηκε γιατι τις 18/3 καποια εταιρεια Η/Υ απο το εξωτερικο πορσπαθησε να μου χρεωσει μια αγορα 760 ευρω την οποια εγω ποτε δεν εκανα, αλλα πηρανε τον πουλο καθως ο λογαριασμος μου ειχε μολις 40 ευρω. :kissass2: :kissass2:. με ρωτησανε απο την τραπεζα αν εκανα την παραγγελία ειπα οχι, χαρακτηρισανε υποπτη τη συναλλαγη, μου ακυρωσανε την καρτα και περιμενω καινουργια. για αυτο παιδια ποτε κανονικη πιστωτικη για αγορες μεσω internet μονο debit ή prepaid card για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.  ;) ;)

Μιας και τυχαίνει να εργάζομαι στον χώρο των καρτών, επιβεβαιώνω πως για αγορές μέσω ιντερνετ δεν απαιτείται το pin παρά μόνο to CVV δηλαδή τα 3 νούμερα στο πίσω μέρος της κάρτας σας (αυτό ισχύει και για τις κάρτες με chip και ανευ).Τώρα για να κάνει κάποιος αγορές σε οποιοδήποτε κατάστημα μέσω τερματικής συσκευής με κάρτα κλεμμένη είναι εφικτό μόνο αν η κάρτα ειναι με μαγνητικη πίστα και όχι με chip ειδάλλως δεν θα περάσει η συναλλαγή.

Επίσης επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του nandro79 είναι γεγονός ότι έχει έρθει σήμα από την VISA σε αρκετές τράπεζες για κάρτες οι οποίες έχουν υποστεί υποκλοπή (μέσα σε αυτές και μια δική μου) χωρίς να έχω προχωρήσει με την συγκεκριμένη κάρτα σε κάποια συναλλαγή το τελευταίο διάστημα (μάλλον πρόκειται για μαζική υποκλοπή απο κάποιον σέρβερ του εξωτερικού ή για κάποιο παγιδευμένο ATM ή POS). Αυτό που πρέπει να κάνετε άμεσα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να αμφισβητήσετε την /τις συναλλαγές άμεσα στην τράπεζα σας και το πιο πιθανόν είναι να αποζημιωθείτε. Επίσης σε πολλές περιπτώσεις τώρα πια οι τράπεζες έχουν συστήματα που παρακολουθούν τις συναλλαγές και ενημερώνουν άμεσα τον πελάτη μόλις διαπιστώσουν παρεκλίνουσα συμπεριφορά στην χρήση της κάρτας.

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω φιλε μου,για αγορες απο το ιντερνετ η καλυτερη λυση ειναι να εχεισ καρτα απο μια τραπεζα εγω εχω απο πειραιως και οταν θελω να κανω αγορα απο το ιντερνετ την φορτωνω με το αναλογο ποσο απ τον λογαριασμο μου...εχω βρει την ησυχια μου ετσι...αρα προσοχη..μην δινεται την καρτα σας στο ιντερνετ ετσι καντε το σωστα και δεν κινδυνευεται...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να πατε ολοι να βαλετε την υπηρεσιας ειδοποιησης μεσω sms για οποιαδηποτε συναλλαγη πραγματοποιειται απο λογαριασμο σας οποιαδηποτε ωρα.
Ετσι θα ξερετε ανα πασα στιγμη αν εγινε αναληψη ποσου ωστε να το διευθετησετε αμεσα με τη τραπεζα.

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997

Συμφωνώ 100%..το καλύτερο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom