Αν επισκέπτεσαι μπουρδέλα ή call girls είναι κεράτωμα?
Η μόνο η σχέση είναι κεράτωμα?
Κεράτωμα είναι αλλά έχεις μικρότερο κίνδυνο να κάνεις ζημιά στην οικογέννειά σου, ....αν και αυτό ελέγχεται....
Αν επισκέπτεσαι μπουρδέλα ή call girls είναι κεράτωμα?
Η μόνο η σχέση είναι κεράτωμα?
Είπαμε, και το ξαναλέω!Όσο για το τίμημα που ανέφερες.....
Δύο χρόνια ψυχοθεραπεία και ακολούθησε και αγωγή μια και δεν απέδωσε η ψυχοθεραπεία.....
Κρίσεις άγχους και πανικού και κατάθλιψη ήταν το τίμημα που εισέπραξα...
Γι' αυτό αγοράζεις κινητό που κλειδώνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ μετά από π.χ. 1 λεπτό αδράνειας κ χρειάζεται να πληκτρολογήσεις κάποιο νούμερο-κωδικό για ν' ανοίξει... κι έχεις το κεφάλι σου ΗΣΥΧΟ ;)
ΜΕΓΑΛΗ σωτηρία επίσης είναι τα 2γραμμα κινητά (που παίρνουν 2 κάρτες SIM)
Φίλε το πάω πολύ πιο μακριά!Σκέψου το λίγο...Δεν το συζητώ. Η ζημιά γίνεται μόνο αν έχεις γκόμενα.
Και εγώ εκεί κατάληξα στον χωρισμό....
Είχα δε φτάσει στο σημείο να τις φωνάζω όλες μωρό μου έτσι ώστε να μην μπερδεύομαι .....
Και το χειρότερο από όλα είναι πως δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια από τις τρεις να επιλέξω ...
Όλες μου κάνανε και όλες μου δίνανε και κάτι διαφορετικό που φυσικά το είχα ανάγκη...
πως μαθευτηκε οτι τα χες και με τις 2?
σε εκανε τσακωτο η μια να μιλας στο τηλεφωνο με την αλλη?
πως το μαθε?
Μηνύματα φυσικά και διαφορά τηλέφωνα και απίστευτες ώρες που έλειπα από το σπίτι…
Δεν θέλει και πολύ ξέρεις…
αυτό το θρέντ έχει αρχίσει να μ'αρέσει
πααααααααρα πολύ!
πείτε και άλλα..
χαρά στο κουράγιο σας πάντως..
εδώ δύσκολο είναι να το παίζεις
σε διπλό ταμπλό χωρίς να είσαι παντρεμένος..
πως θα μπορουσε να γινει καποιος τσακωτος? απο το κινητο?
πλακα εχει το thread.
Ασυζητητή, νομίζω το έχουν ήδη αναφέρει οι παθόντες, τελικά το thread είναι μόνο για παντρεμένους...δεν υπονόησα ότι έχει πλάκα το θρεντ..
αντιθέτως είναι πολύ σοβαρό..
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει περισσότερο...
Στα PDAs πλέον υπάρχουν προγράμματα που αποκλείουν/κρύβουν εισερχόμενες κλήσεις ακόμη και με συγκεκριμένο ωράριο!
Clone Sim μεγάλε έως 12 νούμερα και είσαι οκ με ένα κινητό!!!Το είδα τι έγραψες... το δικό μου post αναφερόταν στην συσκευή κ το γεγονός ότι μπορεί εύκολΑ & αυτόματα να είναι κλειδωμένη συνεχώς, οπότε δεν τίθεται καν θέμα "ψαχουλέματος" κλπ
Αλλο να χρειάζεται να κουβαλάς 2 συσκευές κ άλλο μια! Αλλωστε μπορείς αν θες να μην έχεις ενεργοποιημένες κ τις 2 κάρτες, ή να επιλέγεις προφίλ (π.χ. αθόρυβο) ή ακόμα κ να έχεις black list αριθμών που δεν θα σ' ενοχλούν συγκεκριμένες ώρες-μέρες κλπ, γενικά είναι ΠΟΛΥ ποιό εύχρηστη λύση απ' ότι 2 διαφορετικά κινητά...
Και βέβαια, αν επιλέξεις την λύση ενός smart phone, τα πλεονεκτήματα είναι ακόμη περισσότερα, αφού μπορείς να έχεις στην ουσία έναν μικρό Η/Υ παντού (π.χ. για web-surfing) κλπ ;)
Ασυζητητή, νομίζω το έχουν ήδη αναφέρει οι παθόντες, τελικά το thread είναι μόνο για παντρεμένους...
Οχι κούκλα μου κάθε άλλο ειδικά η δική σου άποψη είναι σεβαστή και η αντιμετώπιση σοβαρότατη! σ'αυτον στον οποιο αναφερόταν η απαντησή σου απευθυνόμουν...Μου βάζεις δύσκολα τώρα..
πρέπει να παντρευτώ/αρραβωνιαστώ δλδ για να
μπορώ να γράφω;
δεν αντέχω να μην join της παρέα σας, έπαιζα και εγώ σε
πολλαπλά ταμπλό κάποτε και σας νιώθω..
Μου βάζεις δύσκολα τώρα..
πρέπει να παντρευτώ/αρραβωνιαστώ δλδ για να
μπορώ να γράφω;
δεν αντέχω να μην join της παρέα σας, έπαιζα και εγώ σε
πολλαπλά ταμπλό κάποτε και σας νιώθω..
Οχι κούκλα μου κάθε άλλο ειδικά η δική σου άποψη είναι σεβαστή και η αντιμετώπιση σοβαρότατη! σ'αυτον στον οποιο αναφερόταν η απαντησή σου απευθυνόμουν...
Eσύ είσαι πελοποννήσια?
Καλά ας μην υπερβάλουμε κιόλας!!!
όχι,γιατί;