Νέα

"ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ"... & Aραβωνιασμένους... δεκτοί κι αυτοί!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 975
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τα "πρέπει" ποτέ δεν είναι η ουσία, και εσύ αυτό έκανες, δεν επικεντρώθηκες στην ουσία.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Φίλε James παρακολουθώ και εγώ την ιστορία σου αγωνιωδώς, καταλαβαίνω και την πίεση που ελπίζω να έχει τελειώσει πλέον, πραγματικά δείχνεις ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος και "μαλαγάνας" αντιστοίχως. Η ανησυχία μου είναι περισσότερο για τα παιδία, εσύ και αυτές κάναν τις επιλογές τους, αυτά τα κακόμοιρα που και πως μεγαλώνουν;
Τίποτα δεν έχει τελειώσει φίλε μου. Αυτά που διάβασες είναι μέχρι το Μάϊο του 2006. Από τότε αρχίζει το πραγματικό μου μαρτύριο, μέχρι τον Ιούλιο του 2009. Τώρα απλά χω στην κόλασή μου!

Τα παιδιά ζουν με τις μαμάδες τους, μια χαρά. Απλώς δεν τα έχω δει τον τελευταίο μήνα κυρίως λόγω της δικής μου χάλια ψυχολογίας αλλά και άλλων παραγόντων που θα εξηγήσω στη συνέχεια!!!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
τζειμς μου θυμιζεις γιανκο δρακο ρε φιλε απο την λαμψη.
εχετε πολλα κοινα.
και αυτος ειχε γυναικα και παιδια,και αυτο ειχε παιδια απο γκομενες,και αυτος γαμουσε τις γκομενες στο γραφειο του στη τζαιαντ,και αυτος εβγαζε φραγκα πολλα.
ρε μηπως σε κυνηγησε και εσενα κανενας ευλογητος να σε σκοτωσει? :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς μου θυμιζεις γιανκο δρακο ρε φιλε απο την λαμψη.
εχετε πολλα κοινα.
και αυτος ειχε γυναικα και παιδια,και αυτο ειχε παιδια απο γκομενες,και αυτος γαμουσε τις γκομενες στο γραφειο του στη τζαιαντ,και αυτος εβγαζε φραγκα πολλα.
ρε μηπως σε κυνηγησε και εσενα κανενας ευλογητος να σε σκοτωσει? :2funny: :2funny:
Όχι ρε συ εγώ είμαι μυρμηγκάκι μπροστά του!!! :2funny: :2funny:

Για δολοφονία πάντως δεν παίχτηκε τίποτα (ακόμα)

εκτός απτην Άνι που προσπάθησε πολλές φορές, με πέτρες, ψαλίδια, μαχαίρια, αυτοκίνητο, με στραγκαλισμό (και διάφορα άλλα που δε μού ρχονται), αλλά δεν της βγήκε!! :2funny:

Α! θα έβαζε κι ένα φίλο μαφιόζο που είχε να με μπουζουριάσει, αλλά της είπα ότι μετά δε θα μου σηκώνεται πλέον και το ακύρωσε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
απο τοτε που εμφανιστηκε το σηριαλ<<ο τζειμς και οι γυναικες του>> δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο.δεν εχει κανεις μυαλο για τιποτα,το μονο που ενδιαφερει σε ολους ειναι η συνεχεια του σηριαλ.υπαρχουν σοβαρες σκεψεις απο ολα τα κομματα, να στειλουν τον τζειμς διακοπες για ενα μηνα στην ταιλανδη με ολα τα εξοδα πληρωμενα,για να ασχοληθει ο κοσμος με τις εκλογες και το ντιμπειτ.αν στις ευρωεκλογες ο μεγαλος αντιπαλος ηταν η αποχη,στις εθνικες εκλογες ειναι ο τζειμς.αυτη τη στιγμη ολα τα καναλια ειναι σε συζητηση ωστε το σηριαλ να παιζετε σε εθνικο δικτυο οταν μεταδιδετε.ο τζειμς ειναι εξαφανισμενος και γραφει το επομενο επεισοδιο και δεν μπορει να τον βρει κανενας.ο φωσκολος,ο μανουσακης,εχουν ηδη υποβαλη τις παραιτησεις τους στα καναλια.ολα τα δελτια ειδησεων θελουν τον τζειμς για καλεσμενο τους και δεν τον βρισκουν πουθενα.γνωστες ηθοποιοι ψαχνουν απεγνωσμενα τον τζειμς να τις δωσει εστω και ενα μικρο ρολο στο σηριαλ.αυτα προς το παρον.
τζειμς συνεχισε να γραφεις,ολη η ελλαδα ειναι στα ποδια σου.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οι καλυτερες φιλε.μιλαμε για το σηριαλ τις χρονιας.
παπουτσακη,ζαφειρακου,και ολα τα υπολοιπα πουταναρια. :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Χμ! ωραία ! κλείσε ραντεβού να τις περάσω από...... οντισιόν  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
Οπως και να΄χει ο αντρας ειναι αντρας.....και την κουτσουκελα του θα κανει....και της μαλακιες του θα κανει και ας ειναι παντρεμενος....αλλα η μαγκια ειναι να μην το μυριστει η γυναικα του ετσι....και πανω απο ολα να μην χαλασει η οικογεννεια του....οχι οπως εκανα ο μαλακας ο πατερας μου, που παρατησε την μανα μου στα κρυα του λουτρου μετα απο 30 χρονια για μια με τα μισα του χρονια...ΕΛΕΟΣ!

δυστυχως ή ευτυχως αυτες είναι αντιλήψεις του προηγούμενου αιωνα τότε που η γυναίκα ηταν εξαρτημένη απο τον άντρα.Ο αντρας ειχε το "δικαίωμα" να κάνει και καμια "στραβη" έτσι για να ξελαμπικάρει, αλλα ως εκει χωρις να εχει επιπτώσεις στο σπίτι του, αλλα και η γυναίκα σεβόταν την "αναγκη" του άντρα και δεν ελεγε τίποτα.
Σημερα οι περισσότερες γυναίκες(ολες!) δεν δέχωνται αυτη την "αναγκη" του άντρα.Εχω ενα θειο που στα νειάτα του ειχε κάνει τις κουτσουκέλες του και λέει οτι" ο αντρας πρέπει να κάνει και καποια πράγματα παραπάνω χωρις να ρωτάει την γυναίκα, να εχει τα γουστα του, να βγαίνει που και που με τους φίλους του και να διασκεδάζει αλλιως δεν ειναι αντρας,οι σημερινοι ειναι ευνουχισμένοι απο την γυναίκα τους.ολες ειναι μορφωμενες αλλα δεν εχουν  καταλάβει αυτο που ξέραν οι γυναίκες εδω και 2000χρονια, ο αντρας ειναι κυνηγός "

pussy_lover

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
απο τοτε που εμφανιστηκε το σηριαλ<<ο τζειμς και οι γυναικες του>> δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο.δεν εχει κανεις μυαλο για τιποτα,το μονο που ενδιαφερει σε ολους ειναι η συνεχεια του σηριαλ.υπαρχουν σοβαρες σκεψεις απο ολα τα κομματα, να στειλουν τον τζειμς διακοπες για ενα μηνα στην ταιλανδη με ολα τα εξοδα πληρωμενα,για να ασχοληθει ο κοσμος με τις εκλογες και το ντιμπειτ.αν στις ευρωεκλογες ο μεγαλος αντιπαλος ηταν η αποχη,στις εθνικες εκλογες ειναι ο τζειμς.αυτη τη στιγμη ολα τα καναλια ειναι σε συζητηση ωστε το σηριαλ να παιζετε σε εθνικο δικτυο οταν μεταδιδετε.ο τζειμς ειναι εξαφανισμενος και γραφει το επομενο επεισοδιο και δεν μπορει να τον βρει κανενας.ο φωσκολος,ο μανουσακης,εχουν ηδη υποβαλη τις παραιτησεις τους στα καναλια.ολα τα δελτια ειδησεων θελουν τον τζειμς για καλεσμενο τους και δεν τον βρισκουν πουθενα.γνωστες ηθοποιοι ψαχνουν απεγνωσμενα τον τζειμς να τις δωσει εστω και ενα μικρο ρολο στο σηριαλ.αυτα προς το παρον.
τζειμς συνεχισε να γραφεις,ολη η ελλαδα ειναι στα ποδια σου.
Ναι και ο James δεν συνεχίζει...
Συζητάμε για μαιτρ της αγωνίας!

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
"Αν δεν αντεχεις την τιμωρια μην κανεις το εγκλημα"
ετσι λεει μια παροιμια.

Υπαρχουν ανθρωποι για γαμο και αλλοι οχι.

Αυτο δε σημαινει ομως οτι πρεπει να παρει στο λαιμο του καποιος και αλλους ανθρωπους για τις επιλογες του.

Δεν νομίζω οτι παντρεύεται κάποιος με  σκοπο να χωρισει (εκτος ελαχίστων) ασχετο αν καποιοι λένε οτι
«ο γάμος  ειναι το πρωτο βήμα για το διαζύγιο»
Αυτα σου βγαίνουν μετα καθως ανακαλύπτεις και δημιουργεις προβλήματα που δεν υπήρχαν πριν και το κερασάκι έρχεται οταν κανεις παιδια και αλλάζει τελείως η ζωη σου και λες «ετσι θα ειναι τώρα;».
Η καθημερινη τριβη,τα επιπλέον έξοδα,ο χρονος που σε απασχολούνε, τα χρόνια που φεύγουν και χιλια δυο αλλα πραγματακια σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα αλλιως, και εκει που διαφορα ελλατωματάκια του συντρόφου σου πριν το γάμο ηταν απλα χαριτωμένα γίνονται αφορητα,εκει που πριν το γαμο το σεξ ηταν η πρωτη σου ανάγκη έχει γίνει η τελευταία γιατι με τοσο αγχος, τοσες προστρηβες με τον αλλο, συν τα κουτσούβελα συνεχως μεσα στα πόδια σου, σιγα μην έχεις όρεξη.Βάλε και τον παραγοντα «ορμόνες» στην γυναίκα που μετα την εγκυμοσύνη αλλάζουν και γυρίζει το μάτι της και αλλαζει ο χαρακτήρας και απο sex machine γίνεται μητέρα.
Πριν παντρευτεις ελεγες «εγω δεν θα χωρίσω,δεν ειμαι σαν τους αλλους,την γουστάρω την φάση,την γυναίκα μου» και αλλα τετοια,τίποτα δεν προιδεάζει την μελλοντικη κατάσταση αλλα καποιοι τα βρίσκουν μπροστα τους.
Σίγουρα δεν ισχύουν για ολους και καποιοι ειναι ευτιχισμένοι ή νομίζουν οτι είναι ,αλλα οι περισσοτεροι τα βιωνουν στο γάμο τους.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Δεν νομίζω οτι παντρεύεται κάποιος με  σκοπο να χωρισει (εκτος ελαχίστων) ασχετο αν καποιοι λένε οτι
«ο γάμος  ειναι το πρωτο βήμα για το διαζύγιο»
Αυτα σου βγαίνουν μετα καθως ανακαλύπτεις και δημιουργεις προβλήματα που δεν υπήρχαν πριν και το κερασάκι έρχεται οταν κανεις παιδια και αλλάζει τελείως η ζωη σου και λες «ετσι θα ειναι τώρα;».
Η καθημερινη τριβη,τα επιπλέον έξοδα,ο χρονος που σε απασχολούνε, τα χρόνια που φεύγουν και χιλια δυο αλλα πραγματακια σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα αλλιως, και εκει που διαφορα ελλατωματάκια του συντρόφου σου πριν το γάμο ηταν απλα χαριτωμένα γίνονται αφορητα,εκει που πριν το γαμο το σεξ ηταν η πρωτη σου ανάγκη έχει γίνει η τελευταία γιατι με τοσο αγχος, τοσες προστρηβες με τον αλλο, συν τα κουτσούβελα συνεχως μεσα στα πόδια σου, σιγα μην έχεις όρεξη.Βάλε και τον παραγοντα «ορμόνες» στην γυναίκα που μετα την εγκυμοσύνη αλλάζουν και γυρίζει το μάτι της και αλλαζει ο χαρακτήρας και απο sex machine γίνεται μητέρα.
Πριν παντρευτεις ελεγες «εγω δεν θα χωρίσω,δεν ειμαι σαν τους αλλους,την γουστάρω την φάση,την γυναίκα μου» και αλλα τετοια,τίποτα δεν προιδεάζει την μελλοντικη κατάσταση αλλα καποιοι τα βρίσκουν μπροστα τους.
Σίγουρα δεν ισχύουν για ολους και καποιοι ειναι ευτιχισμένοι ή νομίζουν οτι είναι ,αλλα οι περισσοτεροι τα βιωνουν στο γάμο τους.
Έτσι ακριβώς είναι φίλε! Δυστυχώς όμως μόνο ένας παντρεμένος μπορεί να νοιώσει εμάς τους παντρεμένους. Όλοι οι άλλοι είναι οι εκ του ασφαλούς δικαστές. Ξέρεις, λένε ότι ο γάμος είναι σαν ένα καράβι. όσοι είναι έξω από αυτό θέλουν να μπουν μέσα. Και όσοι είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω απ'αυτό. Το συγκεκριμένο πράγμα συμβαίνει εδώ με τους φίλους ή τις φίλες που κράζουν τους παντρεμένους που απιστούν. Θα ήθελαν πάρα πολύ να ήταν παντρεμένοι και επειδή δεν τους κάθεται η φάση βρίζουν εμάς που ήδη είμαστε και ενδεχομένως δεν τηρούμε τους κανόνες τόσο πολύ...

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
τι εγινε σημερα πολυ ησυχια επεσε? :think: :think: :think: :think:

τζειμςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :rockon: :rockon:

θελουμε καινουργιο επεισοδιο ξεκινα και γραφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :boobies: :boobies:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εσεις δεν λεγατε θα συναντηθειτε?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ναι πολυ,απορω πως το εχασα!

του ειπες να συνεχισει την ιστορια?
απο χτες μας κανει νερα!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ναι πολυ,απορω πως το εχασα!

του ειπες να συνεχισει την ιστορια?
απο χτες μας κανει νερα!
ο φιλος τζειμς ειναι σε διλλημα αν πρεπει να συνεχισει το σηριαλ η οχι.
προσπαθησα και εγω αλλα και ο γενικος διευθυντης του MEGA που βρεθηκαμε να τον πεισουμε να συνεχισει.αρχισανε να κυνηγανε τον τζειμς παπαρατσι για φωτογραφησεις και εξωφυλλα σε περιοδικα και εχει αρχισει να φοβατε.ασε που δεν μπορει να κυκλοφορηση στο δρομο,διοτι ολες οι γκομενες θελουν να τις δωσει ρολο.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
φιλε τζιμι εισαι καλος συγγραφεας για το ρομαντζο -οχι παραπανω- εσυ δεν ησουν που δε νειχες μια στην τσεπη και εκανες ορκο στη γκομενα ποτε δεν θα ναι παλι ετσι; κα ισε δυο χρονια δουλειας ξεκινησεσ να κανεις δικες σου δουλειες; εσυ δεν εισαι που ολοι εριχναν τ ο φταιξιμο σε σενα και πιο πανω λες ολοι σε δικαιολογουν ;  βρηκες εδω ομως καποιες που τα χαφτουνε!!! να κανω επικολληση τα λεγομενα σου;

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
φιλε τζιμι εισαι καλος συγγραφεας για το ρομαντζο -οχι παραπανω- εσυ δεν ησουν που δε νειχες μια στην τσεπη και εκανες ορκο στη γκομενα ποτε δεν θα ναι παλι ετσι; κα ισε δυο χρονια δουλειας ξεκινησεσ να κανεις δικες σου δουλειες; εσυ δεν εισαι που ολοι εριχναν τ ο φταιξιμο σε σενα και πιο πανω λες ολοι σε δικαιολογουν ;  βρηκες εδω ομως καποιες που τα χαφτουνε!!! να κανω επικολληση τα λεγομενα σου;
φιλε ο τζειμς τα λεει μια χαρα.διαβασε προσεκτικα αυτα που γραφει και θα καταλαβεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom