Aν νομίζεις ότι δεν το πρότεινα είσαι γελασμένος! αλλά κόντεψαν να με λυντσάρουν!!!Αφου έβλεπες πως δεν την παλεύεις και με τις δύο έπρεπε να τους προτείνεις να κάνετε τρίο ολέ.!
χαχαχχαχαχαχ
αυτό θα σε έσωζε.....
Δεν ξέρω αν έπιασα πάτω ή έχει κι άλλο! Το ελπίζω πάντως! Νά σαι καλά!Στα σοβαρά τώρα, αν θεωρείς πως έφτασες πάτο, τότε είσαι στο καλύτερο σημείο που θα μπορούσες να είσαι. Γιατί τώρα μπορείς να κοιτάς μόνο προς το καλύτερο.
Ξέρεις..... δεν νοιώθω και πολύ άνδρας τελευταία!Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να μάθεις ότι το ΔΗΜΟΣΙΟ κλαψούρισμα μπροστά σε τόσο κόσμο (φορουμ στην προκειμένη περίπτωση) ΔΕΝ πρέπει σε έναν άντρα! Εισαι άλλος ένας ρεζίλης
Αλλά επίσης δε νοιώθω ότι κλαψουρίζω! Μια ιστορία γράφω απλώς! αλλά είναι λίγο λυπητερή! Μη συγκινείσαι και συ βρε!!!
Συνεχισε παληκαρι θελω να δω την ωρα του ξεκατινιασματος.
Ξεκατίνιασμα δεν έχει άλλο! προς το παρόν τουλάχιστον!
Εδώ διαφωνώ κάθετα! Γιατί δεν είναι καλό? Για ποιον? Για μένα? Ή για σας που τα διαβάζετε? Για μένα πάντως (μια και μιλήσαμε για άνδρες) θεωρώ πολύ ανδρίκιο για κάποιον όχι να παραδέχετει απλώς τα λάθη του, όχι να αυτοσαρκάζεται απλά, αλλά να έχει τα κότσια να το κάνει σε όσο περισσότερους μπορεί! Η εξομολόγηση (κατά τη θρησκεία) ή η ψυχανάλυση (δηλ η περιγραφή των γεγονότων σ΄έναν ειδικό-κατά την επιστήμη, αν δε σ΄αρέσει η θρησκεία) απαιτούν κατά γενική ομολογία μεγάλη δύναμη ψυχής. Αλλά και αποτελούν μέσο, συγχώρεσης ή θεραπείας αντίστοιχα. Για άνδρες και γυναίκες. δεν είναι θέμα φύλλου δηλ.Και δεν ειναι καλο να τα δημοσιοποιει ρεζιλευοντας τον εαυτο του.
Το να παραδεχτείς απλά τα λάθη σου, αλλά να τα κρατήσεις μυστικά, δεν νομίζω ότι μπορεί να σε οδηγήσει στην ταπείνωση που είναι και το ζητούμενο, σαν αντίθετο της υπεροψίας (αν μπορείς να καταλάβεις το πνεύμα μου).
Εγώ, απεναντίας, δεν δημοσιοποιώ τίποτα απ την προσωπική μου ζωή. Γράφω σε ένα φόρουμ ανώνυμα και...κανείς δεν ξέρει ποιος είμαι. Θέλω πολύ ακόμα να φτάσω στην ταπείνωση! Τότε θα νοιώσω άνδρας ξανά. Σε αντίθεση βέβαια με σένα που πιστεύεις το ανάποδο!
μα θα το πω για άλλη μια φορά! Αυ΄τος είναι ο σκοπός μου! Όταν μεγαλώσεις και ξεκινήσεις τις ίδιες μαλακίες, ίσως θυμηθείς αυτήν την ιστορία (που τώρα λόγω ανωριμότητας λοιδωρείς) και προλάβεις!!!! Γι αυτό ευχαριστήσου τώρα διαβάζοντας, για να μην ευχαριστιούνται αργότερα άλλοι μαζί σου!Και δεν ειναι καλο να τα δημοσιοποιει ρεζιλευοντας τον εαυτο του.
Δικο του προβλημα. Εγω το ευχαριστιεμαι.