Νέα

"ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ"... & Aραβωνιασμένους... δεκτοί κι αυτοί!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 975
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Μηνύματα
180
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εκφέρω άποψη για το ψάρεμα, δε λέω σε κανέναν τι δολώματα να βάζει και τι πετονιές να χρησιμοποιεί. Λέω μόνο ότι αν θες να ανάψεις φωτιά καλύτερα να βγεις από τη βάρκα. Αν θες πάση θυσία να μείνεις στη βάρκα να μην ανάψεις φωτιά. Αν δεν αναγνωρίσεις τι θέλεις περισσότερο και δεν πράξεις υπεύθυνα, θα βάλεις φωτιά στη βάρκα και στον εαυτό σου.

Το αυτονόητο λέω, που δεν είναι θέμα εμπειρίας. Αυτά που λέω (αν, ΑΝ λέω, τα διάβασες καθόλου) δεν αφορούν τους παντρεμένους αλλά τους ανθρώπους γενικά.

Λοιπόν κατά την άποψή μου τα πράγματα έχουν ως εξής….
Για να βγάλει κανείς το συμπέρασμα ότι τα ναρκωτικά σκοτώνουν δεν πρέπει σώνει και καλά να τα δοκιμάσει μόνος του….
Δεν μπορεί όμως να κρίνει τι οδήγησε έναν άνθρωπο μέχρι εκεί, εάν δεν έχει και αυτός πέσει με τα μούτρα σε κάτι αντίστοιχο……

Μόνο τότε μπορείς να έχεις άποψη…..
Διαφορετικά απλά περιγράφεις μία κατάσταση….

Επαναλαμβάνω… αυτή είναι η άποψη μου και μόνο….
 

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
931
Like
2
Πόντοι
6
ενδιαφερον και καβλιαρικο το ζητημα οπως το θετεις.
Θα με ενδιεφερε πολυ να το μελετησω αυτο αν η μητερα σου ειναι εμφανισιμη.
Να κανουμε μια δοκιμη κατα ποσο μπορει να ανταποκριθει στα ερεθισματα εξω :grin:


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν νομίζω να σ'αρέσει, αν κ διατηρείται στα κιλά της
στο πρόσωπο έχει σπάσει αρκετά..
είναι και 56..
 

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν νομίζω να σ'αρέσει, αν κ διατηρείται στα κιλά της
στο πρόσωπο έχει σπάσει αρκετά..
είναι και 56..

Νομιζω οτι μπορει να εχει μια ευκαιρεια το ολο ενγχειρημα.
Σημασια πανω απο ολα δεν εχει αν θα μου αρεσει αλλα να δουμε κατα ποσο θα ανταποκριθει και να απαντηθει το ερωτημα που εναγωνιως εθεσες.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
και μένα πάντως ο daddy μου παραήταν μπερμάντης,
για αυτό μ φαίνονται σχεδόν όλα φυσιολογικά.. :2funny:
Θα μέινω μια ζωή όμως με την απορία αν κ η μάνα μου
του ριξε κανά κέρατο ποτέ..έτσι για εκδίκηση βρε αδερφέ.. :2funny: :2funny:
δεν πρόκειται να το μάθω ποτέ αυτό.. :grin:
Ε τι γυναικα εισαι πολλες φορες συνεργαζονται μανα με κορη, χοντρα χοντρα κατι θα μπορεσης να μαθης αν ηταν μπερμπαντισα η μανα σου
 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
16.466
Like
18
Πόντοι
166
Ε τι γυναικα εισαι πολλες φορες συνεργαζονται μανα με κορη, χοντρα χοντρα κατι θα μπορεσης να μαθης αν ηταν μπερμπαντισα η μανα σου

Αυτές οι συνεργασίες μας έφαγαν, άσε ζορζ...  :headbang: :headbang:
 

Επισκέπτης
ρε ρωτα την!
εγω ολα τα ρωταω!!!! :rockon:

ρωτησε την και λεπτομερειες.Μας ενδιαφερει λεπτομερως ο τροπος που εγινε το ολο θεμα.Καθε κινηση της.
Ποια σταση την ευχαριστησε απολυτα.Τι επιδοσεις ειχε ο παρτνερ.Αν κανανε καμια ωραια ανωμαλια πχ ποδολαγνεια.
 

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
931
Like
2
Πόντοι
6
Ε τι γυναικα εισαι πολλες φορες συνεργαζονται μανα με κορη, χοντρα χοντρα κατι θα μπορεσης να μαθης αν ηταν μπερμπαντισα η μανα σου

Δεν λέει ρε γμτ,το παίζει ηθική..
εδώ όταν είμουν 15 μου ΄λεγε ότι
είναι ανώμαλο να παίρνω πίπες.. :grin: :2funny:
Την ίδια άποψη θα είχε και με τον πατέρα μου φαίνεται
και για αυτό αυτός έτρεχε στα γκομενέτα.. :P
 

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.133
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς ενδιαφερων ολα αυτα που λες φιλε μου.αλλα ξαναλεω αυτο που ειπα και παλαιοτερα.
φιλαρακο εισαι μουνοδουλος μεγαλος.παντως και σε ενα βαθμο μπορω να πω οτι παρασυρθηκες απο μια βολικη κατασταση.η γυναικα στο σπιτι με τα παιδια,και εσυ ατελειωτα γαμησια με την γκομενα,και το μαγαζι να οδευει προς κλεισιμο.ωραιος ρε μαγκα μπραβο,ολα για το μουνι.
οι επιταγες και τα χρεη στο μαγαζι ετρεχαν και εσυ επαιζες με την γκομενα στο υπογειο γιατρους και νοσοκομους.αν ησουν πιτσιρικας θα ελεγα οτι ησουν μικρος ακομα.αλλα επειδη δεν εισαι λεω οτι εισαι μαλακας και μουνοδουλος.παντως και η γυναικα σου και η γκομενα φταινε και αυτες σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο.η γυναικα σου σε ειχε εντελως χαλαρο,και η γκομενα ολη μερα γαμησια μαζι σου.πιστευω οτι θελεις να εισαι με την γυναικα σου,αλλα σε τραβανε τα γαμησια που κανει η γκομενα.αυτο ειναι ολο.

φιλε τζειμς δεν στην λεω ουτε κανω τον εξυπνο να ξερεις,σου λεω απλως κατα την γνωμη την δικη ειναι τα λαθη σου.
συνεχισε την ιστορια σου,διοτι εχω την εντυπωση οτι απο εδω και περα θα αρχισουν τα λαθη να γινοντε ολο και πιο μεγαλα και καταστροφικοτερα.

Φίλε Αρκάνς. Μια ένσταση έχω σ΄ αυτά που λες. Η λέξη «μουνόδουλος» υποδηλώνει μια κατηγορία ανθρώπου, που για το μουνί, οποιασδήποτε γυναίκας, και όχι για συγκεκριμένη, τα τινάζει όλα στον αέρα!
 
  Εγώ είχα τονίσει απ΄ την αρχή και πριν αρχίσω τις περιγραφές μου, ότι δεν ήμουν άβγαλτος στο σπορ  του ξενιπηδήματος!  Άρχισα μετά από λίγο καιρό (ενώ τα είχαμε με τη γυναίκα μου) με τα φρέσκα ανατολικά προϊόντα που μόλις είχαν φτάσει, και σιγά – σιγά και προσεκτικά, έφτασα να πηδάω την ελίτ (από πλευράς ομορφιάς) του επιχειρηματικού κόσμου!

  Έτυχε σαββατοκύριακα να είμαι με άλλη το σάββατο το βράδυ και άλλη την Κυριακή (και όχι μια φορά μόνο). Έτυχε μάλιστα να βρεθώ και με 3 το ίδιο σαββατοκύριακο, άλλη το μεσημέρι, άλλη το βράδυ κι άλλη την Κυριακή! Είχα φτάσει στο σημείο να είμαι κάτι σαν τρόπαιο γι αυτές, το θεωρούσαν τιμή τους να πάνε μαζί μου, και το συζητούσαν μετά μεταξύ τους με τρόπο που έδειχνε ότι είναι πλέον «κάποιες» αφού κατάφεραν και με πήδηξαν!

  Όλα αυτά όμως, και το τονίζω! Όλα αυτά γινόταν χωρίς να επηρεάσω καθόλου την επαγγελματική ή την  οικογενειακή μου ζωή! Ήμουν, επί σειρά ετών έτσι? Όχι 1-2 μήνες! Ήμουν λοιπόν πολύ συνειδητοποιημένος γι αυτό που έκανα! Όταν ήρθε η ώρα να παντρευτώ, το είχα σκεφτεί πάρα πολύ! Όμως κατάλαβα ότι μόνο αυτή η γυναίκα με συγκινεί! Άλωσαν το κορμί μου μυριάδες μουνάκια και καμιά δεν ήταν άξια (με τα δικά μου στάνταρτς) να σταθεί δίπλα μου. Και δεν ερωτεύτηκα κιόλας και καμία! μόνο με τη γυναίκα μου ήμουν ερωτευμένος  στη ζωή μου (και φυσικά και την άλλη μετά) και είμαι (και λίγο ακόμα)….

  Η αλήθεια είναι ότι πριν παντρευτώ αλλά και πριν κάνω παιδιά, έψαχνα. Έψαχνα να βρω μήπως υπάρχει κάποια άλλη που θα μου έκλεινε αργότερα το σπίτι! Ο πατέρας ενός φίλο μου, μου είχε πει κάποτε: «πρέπει να δοκιμάσεις τουλάχιστον 20-30 γυναίκες στη ζωή σου, για να είσαι σίγουρος ότι αυτή που θα παντρευτείς θα είναι όντως η εκλεκτή της καρδιάς σου»! Η συμβουλή του αυτή μού ΄μεινε και πάντα όταν πηδούσα κάποια (ακόμα και στο εξωτερικό!!!!) σκεφτόμουνα… «μήπως αυτή είναι καλύτερη απ τη γυναίκα που σκέφτομαι να πάρω?….μπα!» και ξενέρωνα κατευθείαν. Όσο όμορφη κι αν ήταν (γιατί μέσα στον μουνο-πανικό, είχα πάει και με ομορφότερες και απ τη γυναίκα μου, αλλά και απ την μετέπειτα κοπέλα μου), και όσο και αεροπλανικό πήδημα έκαναν (ομοίως). Δεν ήταν όμως το κριτήριο η ομορφιά (και η γυναίκα μου ήταν πολύ όμορφη, στο πανεπιστήμιο είχε κάψει καρδιές και πολλοί με μισούσανε που…τους την πήρα! Θυμάμαι μάλιστα πως τα είχαμε φτιάξει 17 Νοεμβρίου Λόγω πολυτεχνείου που είχαμε αργία, και το φανερώσαμε σε όλους στην εξεταστική το Σεπτεμβρίου!). Δεν ήταν επίσης το κριτήριό μου ούτε το πήδημα, αφού και με τη γυναίκα μου δεν είχαμε και κανένα πρόβλημα ποτέ! Δεν ίσχυε ποτέ δηλ το κλασικό «η γυναίκα μου δε μου κάνει πλέον πίπες» και άλλα τέτοια!

    Και εγώ λοιπόν, αφού έκανα πράξη τη συμβουλή του μπάρμπα, (και μάλιστα στο δεκαπλάσιο-σταμάτησα να μετράω από κάποιο σημείο + βέβαια τις επαγγελματίες), είπα επιτέλους να της βάλω την κουλούρα! Στο δε, μπάτσελορ που έκανα, ήταν τα περισσότερα πρώην «κορίτσια» μου, που εκτός απ τα δικά τους, ρωτούσαν γιατί παντρεύομαι αυτήν και όχι αυτές (δεν κάνω πλάκα,2 μου το ζητήσαν) !

  Αλλά και μετά το γάμο, είχα το…μικρόβιο, όχι απλά του ξενοπηδήματος αλλά και του να έχω τα μάτια μου «ανοιχτά», μήπως βρω καμιά καλύτερη! Αν την έβρισκα έστω και τότε, πριν κάνουμε παιδιά θα χώριζα!

  Σε όλες αυτές τις δραστηριότητες, δεν ρίσκαρα τίποτα! (το ξαναλέω). Η απόδειξη αυτών είναι ότι όλα αυτά που έγραψα για κινητά και άλλα που πρέπει να προσέχουμε δεν ισχύαν (μέχρι τότε) για μένα! Το κινητό μου ήταν πάντα ξεκλείδωτο, και με άμεση πρόσβαση απ τη γυναίκα μου. Δεν έδινα το δικαίωμα σε κανέναν να πει το παραμικρό! Κανείς δεν ήξερε τίποτα! Και η ψυχολογία μου (επαγγελματική αλλά και οικογενειακή) στα ύψη! Οι μόνες που ξέρανε ήταν οι γκόμενες που πηδούσα αλλά δεν τολμούσαν να μιλήσουν!

  Σε όλο αυτό το διάστημα, έτυχε αρκετές φορές να ψιλό – καψουρευτώ κάποια. Μόλις όμως το διέκρινα αυτό, έφευγα τρέχοντας, αδιαφορώντας για τα αισθήματά μου (αφού ήξερα πως αν δενόμουν κι άλλο θα ήταν χειρότερα). Δεν ήθελα να αθετήσω με τίποτα την υπόσχεση που είχα δώσει στη γυναίκα μου, αλλά και στον εαυτό μου, ότι πάντα θα έχουμε πολλά λεφτά!

  Αυτή ήταν η ζωή μου φίλε Αρκάνς πριν γνωρίσω αυτήν.  Αυτό σημαίνει μουνόδουλος? Μουνάκιας ίσως! Αλλά τι να πηδήξεις μία 50 φορές, τι να πηδήξεις 50 από μία φορά! Ίσα – ίσα που στο δεύτερο δε δένεσαι και δεν κινδυνεύεις!

  Κι αν δεν βρισκόταν αυτή στη ζωή μου, την πιο ακατάλληλη στιγμή, (τη γνώρισα μόλις γεννήθηκε το 2ο μωρό αν θυμάσαι), το πιο πιθανό θα ήταν τώρα να βρίσκομαι στην ίδια δουλειά, με πολύ περισσότερα λεφτά, και με το κοντέρ να γράφει τις διπλάσιες απ΄ ότι τότε! Και φυσικά δε θα έγραφα στο bourdela.tv και δε θα ξέρατε καν την ύπαρξή μου! Όμως εμφανίστηκε αυτή που )παρά την τεράστια εμπειρία μου) μου ανέτρεψε όλα τα δεδομένα μου!

  Το νικ της εδώ μέσα είναι Άνι. Θα έλεγα ότι είμαι μάλλον Ανι-όδουλος!!!!!
 

Επισκέπτης
Δεν λέει ρε γμτ,το παίζει ηθική..
εδώ όταν είμουν 15 μου ΄λεγε ότι
είναι ανώμαλο να παίρνω πίπες.. :grin: :2funny:
Την ίδια άποψη θα είχε και με τον πατέρα μου φαίνεται
και για αυτό αυτός έτρεχε στα γκομενέτα.. :P

πρεπει να γνωρισω επειγοντως την μαμα σου.
Αν ειχε αυτη την αποψη για τον πατερα σου φαντασου τι βιτσια θα βγαλει τοτε στο εξωσυζυγικο σεξ... :boobies: :boobies: :boobies:
 

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Μηνύματα
453
Like
2
Πόντοι
1
Κάτσε καλά εσύ με τις θείτσες, το έχεις παραχέσει τελευταία  :s&m_3:
Πότε ήταν που ζαχάρωνες την αλιντισσα??  :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπόν ξέρεις πόσο σε συμπαθώ,κυρίως λόγω κοινών προτιμήσεων στην μουσική...

Οι απόψεις σου είναι σωστές.Αλλά έχω ενστάσεις.

Προτείνεις τον καθαρό δρόμο του να υποστηρίζει κάποιος τις επιλογές του,να μην κρύβεται,να μην είναι ανασφαλής και να τολμάει να διεκδικεί την ζωή που θέλει.Μέχρι εδώ συμφωνούμε απόλυτα.

Αλλά...

Αγνοείς κάτι βασικό.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.Και εξηγούμαι.Κάποιοι άνθρωποι απο την φύση τους είναι πιο κοινωνικοί,πιό εμφανίσιμοι,πιό πλούσιοι,πιό αρχιδάτοι ρε παιδί μου.Ναι για αυτούς το να κάνουν τέτοιες λύσεις σοκ είναι πολύ πιο εύκολο.Για άλλους πάλι δεν είναι για κάποιους λόγους.Κάποιοι για να τα διαλύσουν όλα πρέπει να ανέβουν λοφάκι.Άλλοι για τον ίδιο δρόμο πρέπει να ανέβουν τον Όλυμπο.Κάποιος που ζορίστηκε πολύ να βρεί μια γυναίκα να παντρευτεί δεν είναι εύκολο να την χωρίσει ειδικά αν υπάρχουν παιδιά.Η πηγή της ανασφάλειας είναι η έλλειψη εναλλακτικής λύσης.Αν για σένα το να χωρίσεις και να βρείς εναν άλλον να παντρευτείς είναι υπόθεση μίας εβδομάδας για άλλους δεν είναι.

Φυσικά δεν υποστηρίζω τα όσα απαράδεκτα άκουσα που μάλλον για άρρωστα μου κάνουν.Απλα ήθελα να σου πώ ότι δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να ρίχνεις μπουνιά στο μαχαίρι.Ετσι εξηγούνται πολλά.Τουλάχιστον όχι για όλους..

Δεν φοράνε όλοι την μπλούζα της Ρεάλ,μερικοί ούτε κάν της Κωλοπετινίτσας.

Απλά ένα σχόλιο και τίποτε παραπάνω.Κατα τα άλλα φίλοι μου αρκετοί είστε για λύπηση...
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Δεν λέει ρε γμτ,το παίζει ηθική..
εδώ όταν είμουν 15 μου ΄λεγε ότι
είναι ανώμαλο να παίρνω πίπες.. :grin: :2funny:
Την ίδια άποψη θα είχε και με τον πατέρα μου φαίνεται
και για αυτό αυτός έτρεχε στα γκομενέτα.. :P
Σε ελεγε να μην παιρνης πιπες και δεν την ειπες επαιρνες και δεν σ αρεσε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αμα το εκανε αυτο στον αντρα της επομενο ειναι να ψαχνη για καλυτερο μεζεδακι
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom