Στη δουλειά (που πήγαινα με τη γκόμενα αφού η γυναίκα μου είχε τα παιδιά), υπήρχαν πολλοί φίλοι μας που είχαμε φάει ψωμί κι αλάτι στο παρελθόν (με τη γυναίκα μου) και απ την 1η στιγμή κοιτούσαν τη γκόμενα σαν εξωγήινη,αλλά δεν τολμούσαν να μου πουν τίποτα γιατί θα τους διολόστελνα! Έτσι, όταν η γυναίκα μου τους είπε τα καθέκαστα (για να αποκτήσει από κείνη τη στιγμή και πληροφοριοδότες) εκείνοι πήραν το μέρος της...κατασκοπεύοντάς με!
Έτσι για να τους αποφύγω,συμφώνησα με τη γκόμενα να το παίζουμε χωρισμένοι!Αλλωθι 1ο λοιπόν: δίνεις στον καθένα αυτό που θέλει. Οι φίλοι μας θέλαν χωρισμένος? έπρεπε λοιπόν να δουν (και να μεταβιβάσουν στη γυναίκα μου) μια αλλαγή συμπεριφοράς,και μια ψυχρότητα!
Ταυτόχρονα όμως ήμουν και γω ψυχρός απέναντί τους και άρχισα να τους απομακρύνω... Έτσι, ο νόμος του εμπορίου λέει ότι αρχίζουν να είναι ψιλοαντίπαλοι,(πράγμα πο φρόντιζα να μαθαίνει η γυναίκα μου), και στην πορεία εχθροί! Δε με φόβηζαν όμως! Ήμον τότε παντοδύναμος.Σαν να συγκρίνεις ας πούμε τα καρφούρ με ένα περίπτερο!
Ή τουλάχιστον έτσι πίστευα τότε....
(το πλήρωσα πολύ ακριβά βέβαια στο μέλλον)
στην πορεία λοιπόν απομάκρυνα κάθε πληροφοριοδότη της γυναίκας μου από δίπλα μου, κι έμεινα μόνος μου με το μωρό μου, ενώ ταυτόχρονα άρχισα να δημιουργώ κι άλλο άλλωθι!Όταν έμαθαν οι άλλες γκόμενες ότι τα χάλασα με τη μισητή τους αντίπαλο, άρχισαν να κολλάνε! Οπότε (με τη συγκατάθεση της γκόμενας) άρχισα να κάνω παιχνίδι,πράγμα που μεταφέρθηκε στη γυναίκα μου,που ανακουφίστηκε λιγάκι, που ήμουνα ο "παλιός καλός...(το όνομά μου)".
Όμως έπρεπε να βρω κι άλλο άλλωθι! Έπρεπε να βρούμε κι ένα "γκόμενο" για τη γκόμενα!
"Αραβωνιάστηκε η δικιά σου",λέω κάποια μέρα στη γυναίκα μου για τη γκόμενα, "και θα φύγει στην Ιταλία".
"Την καημενούλα",λέει με φανερή ικανοποίηση αλλά και ειρωνία!"δεν άντεξε που σε έχασε κι έφυγε ε?"
Τι έπαρση και τι αλλαζωνία!τελικά όποιος έδειξε υπερόπτης σάυτήν την ιστορία...το πλήρωσε πολύ ακριβά στην πορεία, με τελικό αποδέκτη βέβαια εμένα που...πλήρωσα και τα περισσότερα!!!
παιδιά είμαι στη δουλειά και γράφοντας όλα αυτά, τα ξαναζώ και έχω τρελαθεί τώρα..............