sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δεν πειραζω ατομα τριτης ηλικιας.
μη κανεις χαρες
μην γινεσαι κακια
μη κανεις χαρες
μη κανεις χαρες
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜ/ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
φιλε τζειμς αν διαβασεις παραπανω εγραψα την γνωμη μου και μετα το πηρε ο κατηφορος το θρεντ. δεν φταιω φιλε να ξερεις.Όλους και όλες!!!!!!!!!
Ρε κωλόπαιδα!!!!!! ούτε 24 ώρες δε σας άφησα το threat και το κάνατε καραγιόζ μπερντέ!!!!!!!!!!!
*P *P *P *P *P *P
Καλά τι κάθεστε και γράφετε ρεεεεε?
Δηλ κάποιος που πάει να διαβάσει κάτι επειδή καίγεται ο κώλος του, τι κάνει στις 4 σελίδες που γράφετε όλα αυτά????
μουσικό διάλειμμα?????
yeah baby!!!!!
Τα θέλει ο κ..λος σου εσένα ε? να χαλάς τα threat των φτωχών πλην τίμιων παντρεμένων-γκομενιάριδων!
Τι εννοάτε μαντμουαζέλ?τις απειλες?
Κάνε μας ενα ριπόρτ για να δεις για πότε μας εξαφανίζουν και δεν σε ξαναενοχλούμε :-* :-* :-*
Τι εννοάτε μαντμουαζέλ?
Τώρα αυτό τι το είπες ρε συ boomb? Δηλ προτιμάς να σε ριπορτέψω παρά να σε γαμ..ψω?Κάνε μας ενα ριπόρτ για να δεις για πότε μας εξαφανίζουν και δεν σε ξαναενοχλούμε :-* :-* :-*
Βρε την ορθογραφία μου βλέπεις? Δηλ στην ουσία του θέματος (το λέω στα ελληνικά τώρα σ΄άρεσε?) δεν την κοιτάς? Για την ποινή έχεις κάτι να πεις?ετσι οπως το γραψες ειναι σαν να λες στα αγγλικα απειλη,οχι θρεντ!!!!
Βρε την ορθογραφία μου βλέπεις? Δηλ στην ουσία του θέματος (το λέω στα ελληνικά τώρα σ΄άρεσε?) δεν την κοιτάς? Για την ποινή έχεις κάτι να πεις?