Επισκέπτης
γιατι μηπως επειδη ειμαι μεγαλος για τα ηλικιακα δεδομενα του φορουμ;
ποσο εισαι ρε?
Για καμια 25αρα το πολυ σε ειχα κοψει
γιατι μηπως επειδη ειμαι μεγαλος για τα ηλικιακα δεδομενα του φορουμ;
φευγω λοιπον.... και να ξερεις δεν σε παντρευομαι προτιμω τα σκοτεινα ματια....ειναι πιο καλη κοπελα και σοβαρη....να σκασειςεδώ έχει αποκλειστικά και μόνο πιπίνια, τα μπαρμπάδια να φύγουνε να πάνε αλλού περικαλώ
ασπρε 33 ειμαι ....για αννα μαρια στα ειπα αλλου τα ειδες ετσι;αντε ανεβα σαλονικα να την φας...ποσο εισαι ρε?
Για καμια 25αρα το πολυ σε ειχα κοψει
φευγω λοιπον.... και να ξερεις δεν σε παντρευομαι προτιμω τα σκοτεινα ματια....ειναι πιο καλη κοπελα και σοβαρη....να σκασεις
ασπρε 33 ειμαι ....για αννα μαρια στα ειπα αλλου τα ειδες ετσι;αντε ανεβα σαλονικα να την φας...
να τηνε πάρεις, να κάνεις μετά και ποστ εδώ
όξω τα μπαρμπάδιαααα εγώ θα πάρω το πιπινάκι τον χουάιτ
ναι αλλα ξερεις θα την εχω βασιλισσα...ξερεις τι λεφτα βγαζω;να τηνε πάρεις, να κάνεις μετά και ποστ εδώ
ελπιζω μονο να μην σταματησει η καριολιτσα....εννοειται....τελη του μηνα θα ειμαι πανω σιγουρα και δεν πρεπει να μεινει ατιμωρητη...
Μετα πιτσιλισμα στα ποδαρακια της
αλλα και εσυ πολλα ξερεις....μηχανικος Η/Υ εισαι;
φευγω λοιπον.... και να ξερεις δεν σε παντρευομαι προτιμω τα σκοτεινα ματια....ειναι πιο καλη κοπελα και σοβαρη....να σκασεις
ναι αλλα ξερεις θα την εχω βασιλισσα...ξερεις τι λεφτα βγαζω;
εσυ μεινε στην γενια των 700 ευρω....γουαιτι δεν λεω για σενα ετσι;
να τηνε πάρεις, να κάνεις μετά και ποστ εδώ
για την αννα μαρια ομως σε κερναω εγω αμα λαχει...μην αγχωνεσαι,αρκει να πεσει καυλη κριτικη...φυσικα και δεν λες για εμενα.Εγω ειμαι της γενιας των 300 ευρω ισα ισα για τα πιτσιλισματα και κανενα συμπληρωμα για το gym
για την αννα μαρια ομως σε κερναω εγω αμα λαχει...μην αγχωνεσαι,αρκει να πεσει καυλη κριτικη...
ναι αλλα ξερεις θα την εχω βασιλισσα...ξερεις τι λεφτα βγαζω;
εσυ μεινε στην γενια των 700 ευρω....γουαιτι δεν λεω για σενα ετσι;
Θα τονε πλερώνω εγώ ρε, αυτός έχει το μέλλον του μπροστά του
o γουαιτ ειναι μικρουλης?
δεν ηξερα οτι εισαι τεκνατζου boomb
το θρεντ εχει γινει η καλυβα του μπαρμπα τζι-ελ....αμα δεν μας γαμησει ο τζειμς οταν τα δει....δεν είμαι, το λέω για να την πω στον μπάρμπα-τζιελ
δεν πειραζω ατομα τριτης ηλικιας.ναι για πε...