Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Κάποιοι φίλοι επικοινώνησαν εδώ αλλά μετά δεν τους ξαναείδα. Ας με βρουν αν με διαβάζουν. Και μήνυμα να μου στείλουν. Είναι διαθέσιμος.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Εκείνος ο κύριος που ζητούσε εξωτερικό πωλητή. Αυτόν ψάχνω. Και άλλους δύο τρεις.

Πλέον οι αγγελίες μόνο μαλακίες έχουν. Μόνο μέσω γνωστού ψάχνω, με μιλητό.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Έτσι και ξυπνήσω μέσα στη νύχτα μετά δεν μια πιάνει ο ύπνος από τις σκέψεις... Αφήστε τα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Ρε φιλε ακουγεσαι χαλια στην ψυχολογικη σου κατασταση. Βρες κατι για αρχη, οπως λεμε γκομενα για τα χοντρα, δουλεια για τα ψιλα , να εχεις μεροκαματακι να εισαι λιγο πιο ανετος και μετα πηγαινε για κατι καλυτερο. Αποψη μου , γιατι ακουγεσαι πολυ πεσμενος.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Εκείνος ο κύριος που ζητούσε εξωτερικό πωλητή. Αυτόν ψάχνω. Και άλλους δύο τρεις.

Πλέον οι αγγελίες μόνο μαλακίες έχουν. Μόνο μέσω γνωστού ψάχνω, με μιλητό.
Τυπε είσαι στην Κύπρο;
Γιατί σε είδα ποστάρεις και σε κάτι θέματα εκεί.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Ρε φιλε ακουγεσαι χαλια στην ψυχολογικη σου κατασταση. Βρες κατι για αρχη, οπως λεμε γκομενα για τα χοντρα, δουλεια για τα ψιλα , να εχεις μεροκαματακι να εισαι λιγο πιο ανετος και μετα πηγαινε για κατι καλυτερο. Αποψη μου , γιατι ακουγεσαι πολυ πεσμενος.
Μωρέ θα βρω αλλά είναι ξεφτυλικι. Φυσικά θα βρω. Φυλάξεις με Βάρδιες κλπ... Ζητάνε συνέχεια. Κωλοδουλεια για ούτε 700€

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Βασικά τι 700€ ούτε 650€ δεν βγαίνει και είσαι και κοτόπουλο από τα ξενυχτια

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Εδώ κοιτάξτε. Ένας άνθρωπος, διαβάζοντας εδώ το φόρουμ, μου έστειλε αυτό το μήνυμα. Δηλαδή μπήκε στο gmail, έβαλε το ψευδώνυμό του, για να μου γράψει αυτό το μήνυμα. Χωρίς να έχω προσβάλλει κανέναν... Μόνο βοήθεια ζητάω και κάποια άκρη να βρω ζητώ.

Μπορώ να καταλάβω τον εξυπναδακισμό και το συμβουλευτιλίκι αλλά αυτό δεν το κατανοώ. Πραγματικά του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Χωρίς ειρωνίες και ψευτομεγαλοσύνη. Το λέω ειλικρινά. Και σε αυτόν και στο καθέναν που σκέφτεται να μου γράψει κάτι παρόμοιο.

Του απάντησα αυτό:

"Καλημέρα φίλε μου. ΟΚ γαμιέμαι. Αυτό μόνο ήθελες να πεις; Το είπες. Τι κέρδισες πες μου;
Δεν βρίσκω τον λόγο για τον οποίο με βρίζεις. Δεν προσβάλλω κανέναν.

Αν μπορώ με κάποιο τρόπο να σε βοηθήσω πες μου. Δεν νομίζω να σου μειώνω τις ώρες της ζωής σου."

1632895913868.png

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Εδώ κοιτάξτε. Ένας άνθρωπος, διαβάζοντας εδώ το φόρουμ, μου έστειλε αυτό το μήνυμα. Δηλαδή μπήκε στο gmail, έβαλε το ψευδώνυμό του, για να μου γράψει αυτό το μήνυμα. Χωρίς να έχω προσβάλλει κανέναν... Μόνο βοήθεια ζητάω και κάποια άκρη να βρω ζητώ.

Μπορώ να καταλάβω τον εξυπναδακισμό και το συμβουλευτιλίκι αλλά αυτό δεν το κατανοώ. Πραγματικά του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Χωρίς ειρωνίες και ψευτομεγαλοσύνη. Το λέω ειλικρινά. Και σε αυτόν και στο καθέναν που σκέφτεται να μου γράψει κάτι παρόμοιο.

Του απάντησα αυτό:

"Καλημέρα φίλε μου. ΟΚ γαμιέμαι. Αυτό μόνο ήθελες να πεις; Το είπες. Τι κέρδισες πες μου;

Αν μπορώ με κάποιο τρόπο να σε βοηθήσω πες μου. Δεν νομίζω να σου μειώνω τις ώρες της ζωής σου."

1632895913868.png
μην ασχολείσαι καν, δεκάχρονα είναι αυτά

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
μην ασχολείσαι καν, δεκάχρονα είναι αυτά
Ναι, απλά μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση. Εγώ στα 15 μου συνεργαζόμουν με λογοτεχνικά περιοδικά και έκανα αναλύσεις φιλοσοφίας. Σέβομαι όσο δεν πάει ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. Τον βλέπω σαν ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο για τον οποίο να με βρισει κάποιος διαβαζοντας όλες αυτές τις σελίδες εδώ μέσα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Ναι, απλά μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση. Εγώ στα 15 μου συνεργαζόμουν με λογοτεχνικά περιοδικά και έκανα αναλύσεις φιλοσοφίας. Σέβομαι όσο δεν πάει ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. Τον βλέπω σαν ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο για τον οποίο να με βρισει κάποιος διαβαζοντας όλες αυτές τις σελίδες εδώ μέσα.
Μία κάφρικη πλάκα ήταν, τί ασχολείσαι τόσο; Δεν ξέρεις πως υπάρχουν τέτοια άτομα;

Τέλοσπαντων όσον αφορά το θέμα σου φαίνεται πως δεν πολυτραβάει, κανείς δεν έχει να προσφέρει και καμμία θέση από εδώ μέσα..
Στέλνε βιογραφικά και κυρίως εξωτερικό. Αν ο τομέας σου δεν έχει ζήτηση τότε θα πρέπει να αναθεωρήσεις γιατί τίθεται θέμα επιβίωσης πλέον.

Σκέψου τι άλλο θα σου άρεσε να ασχοληθείς και να βγάζεις χρήματα ό,τι και αν είναι αυτό.

Και εγώ με μάστερ είμαι από πολύ καλό ξένο πανεπιστήμιο σε κλάδο θετικών που έχει ζήτηση και τώρα βλέπω πως στην Βρετανία προσφέρουν σε νταλικέρηδες 5,000 λίρες τον μήνα και σκέφτομαι "καλός μλκας είμαι".
Πλέον πρέπει να έχεις βίζα αλλά από την άλλη το χρήμα βγαίνει κ με άλλους τρόπους αν σκέφτεται έξυπνα και πρακτικά κάποιος.
Πάλεψε το όσο μπορείς με το πτυχίο και θα βρεις κάτι αλλά βοηθάει να ασχολείσαι και με κάτι άλλο μέχρι τότε.
Θα σε διευκολύνει να έχεις χρήμα στην τσέπη συν τα οφέλη στην ψυχολογία.

Αν ήταν κάτι να βρεθεί εδώ, που ήταν εξ αρχής απίθανο, θα είχε βρεθεί.

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.950
Πόντοι
6.256

Του απάντησα αυτό:

1632895913868.png
Ρε φιλε ειλικρινα αυτο που σου ειπε ενα παλικαρακι πριν να κοιταξεις....τη καταθλιψη σου.Με τετοια ψυχολογια δεν πας πουθενα στη ζωη οτι δουλεια και να βρεις!Αμα φτιαξεις τη ψυχολογια σου θα δεις πως θα αλλαξουν ολα και δουλεια θα βρεις και το κυριοτερο θα παψεις να τα βλεπεις ολα μαυρα και αραχνα.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.448
Πόντοι
456
Σε πέρασε για τον πρωθυπουργό συνάδελφε. Μην ασχολείσαι. Κάποιος που τα βρήκε όλα έτοιμα και δεν έψαξε ποτέ για δουλειά.

Ούτε έμεινε ποτέ άνεργος.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Ρε φιλε ειλικρινα αυτο που σου ειπε ενα παλικαρακι πριν να κοιταξεις....τη καταθλιψη σου.Με τετοια ψυχολογια δεν πας πουθενα στη ζωη οτι δουλεια και να βρεις!Αμα φτιαξεις τη ψυχολογια σου θα δεις πως θα αλλαξουν ολα και δουλεια θα βρεις και το κυριοτερο θα παψεις να τα βλεπεις ολα μαυρα και αραχνα.
Τη ψυχολογία μου την έχει γαμησει η τύχη μου εδώ και δύο χρόνια. Αν θες έλα στο ινμποξ να σου πω. Άλλος στη θέση μου να μη σου γράψω τι θα έκανε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.950
Πόντοι
6.256
Τη ψυχολογία μου την έχει γαμησει η τύχη μου εδώ και δύο χρόνια. Αν θες έλα στο ινμποξ να σου πω. Άλλος στη θέση μου να μη σου γράψω τι θα έκανε

Οτι και να εγινε οσο δραματικο και αν ηταν φιλε η ζωη συνεχιζεται....με τη μαυριλα και την απαισιοδοξια ουτε θα αλλαξεις αυτα που εχουν ηδη γινει ουτε θα βελτιωσεις την κατασταση σου.Σφιγγεις τα δοντια και προχωρας....αυτη ειναι η ζωη.

Εγω αυτα ειχα να σου πω και δεν μπαινω σε λεπτομερειες....

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Οτι και να εγινε οσο δραματικο και αν ηταν φιλε η ζωη συνεχιζεται....με τη μαυριλα και την απαισιοδοξια ουτε θα αλλαξεις αυτα που εχουν ηδη γινει ουτε θα βελτιωσεις την κατασταση σου.Σφιγγεις τα δοντια και προχωρας....αυτη ειναι η ζωη.

Εγω αυτα ειχα να σου πω και δεν μπαινω σε λεπτομερειες....
Σε ευχαριστώ θερμά. Σε τιμούν τα λόγια σου. Να είσαι πάντα γερός και υγιής. Θα παλέψω. Το κάνω κάθε μέρα. Απλά υποτροπιάζω.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.079
Πόντοι
3.556

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

Του απάντησα αυτό:

1632895913868.png
Παλικαρε μην μασάς.Αυτος που στο έγραψε ξέρει κατά βάθος ποιος γαμιεται αλλά από φόβο και ντροπή δεν το λέει.Πουτσα σου και προχωρά μπροστά μόνο.Σου εύχομαι ότι καλύτερο.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.448
Πόντοι
456
Τη ψυχολογία μου την έχει γαμησει η τύχη μου εδώ και δύο χρόνια. Αν θες έλα στο ινμποξ να σου πω. Άλλος στη θέση μου να μη σου γράψω τι θα έκανε.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

Βρες και κάποιον να μιλήσεις λίγο.

Σε μια βδομάδα θα έλθω Αθήνα.

Κερνάω καφέ ή μπύρα αν θέλεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom