Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
φιλε μου ποιος σου ειπε οτι πρεπει να εχεις τελειωσει ειδικες δυναμεις και να εισαι φιτ?ουτε οπλο ουτε τιποτα,ξερεις ποσα ατομα με πτυχια δουλεουν ?καμια σχεση με αυτο που λες και δεν λεω για ινδικο ωκεανο να εχεις και τα πλωτα αλλα λατινικη αμερικη που θα κολοβαρας.Ξερω προσωπικα ατομα πρωην επιιχειρηματιες που εχουν παιδια στα πανεπιστημια και κανουν αυτη την δουλεια για να τα βγαλουβν περα..Αυτα ειχα να σου πω και συγνωμη για την ενοχληση
Καμία ενόχληση αδερφέ προς Θεού τι είναι αυτά που λες;! Ειναι τιμή μου που μου γράφεις και μου απλώνεις χείρα βοηθείας. Να είσαι γερός. Θα ψάξω να το δω αν και ξέρω πως πλεόν δίνουν πολύ λίγα αλλά θα το δω.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Εδώ θα ήθελα να πω πως αν εντοπίζετε ότι ώρες ώρες έχω aggressiveness behavior δεν έχει να κάνει με εσάς προσωπικά. Είμαι πολύ ευγενικός άνθρωπος και σέβομαι τον κάθε άνθρωπο τον οποίο θεωρώ απόλυτα μοναδικό. Πάντα πίστευα και πιστεύω πως πρέπει να είμαι ενεργετικός ακροατής - απλά μερικές φορές, λόγω πολλών ατυχιών είμαι σ μία ένταση που δύσκολα δεν εξωτερικεύεται. Προσδοκώ στην απόλυτη κατανόησή σας.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Καμία ενόχληση αδερφέ προς Θεού τι είναι αυτά που λες;! Ειναι τιμή μου που μου γράφεις και μου απλώνεις χείρα βοηθείας. Να είσαι γερός. Θα ψάξω να το δω αν και ξέρω πως πλεόν δίνουν πολύ λίγα αλλά θα το δω.

οι μισθοι ειναι στανταρντ, 2500$ ο πρωτομπαργκος,2700$ με εμπειρια 3600$ αρχηγος ομαδας,τοσα δινει η συγκεκριμενη εταιρεια.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356

οι μισθοι ειναι στανταρντ, 2500$ ο πρωτομπαργκος,2700$ με εμπειρια 3600$ αρχηγος ομαδας,τοσα δινει η συγκεκριμενη εταιρεια.
πρώτη φορά το ακούω αυτό. Ο δικός μου γνωστός μου έλεγε για 1300€ πρώτο συμβόλαιο... Κια έχει άνθρωπο ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΟΠΛΟ ΟΧΙ ΑΟΠΛΟ που ζητάνε τελευταία (τι είναι πάλι τούτο;)

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Μέσος όρος αγγελίας στην Ελλάδα στην Χρυσή ευκαιρία:

1632835364899.png

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μέσος όρος αγγελίας στην Ελλάδα στην Χρυσή ευκαιρία:

1632835364899.png
Αγγελιες για δουλεια μονο μεσω linkedin, πουθενα αλλου.
Οποια εταιρια δε σεβεται τον εαυτο της ωστε να ανεβασει την αγγελια της στο λινκεδιν γιατι να την σεβαστεις εσυ;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Οποια εταιρια δε σεβεται τον εαυτο της ωστε να ανεβασει την αγγελια της στο λινκεδιν γιατι να την σεβαστεις εσυ;
Κάτσε, ποιο ψητοπωλείο θα φτιάξει σελίδα στο linkedIn? :2funny:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Δεν θέλεις να σου πω για το "ελληνικό linkedin" δεν θέλεις... πίστεψέ με.

Άσχετο. Σε λίγο θα παραθέσω τι περίπου έκανα και ξέρω να κάνω ή έχω οικειότητα να το βλέπουν οι φίλοι που απλά μπαίνουν και βλεπουν να ανταλλάζουμε κουβέντες.
Τους προτρέπω να μπουν στη πρώτη σελίδα του νήματος να διαβάσουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάτσε, ποιο ψητοπωλείο θα φτιάξει σελίδα στο linkedIn? :2funny:
Καυλόγυρος μόνο.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.817
Πόντοι
216
Εντωμεταξυ, μεσα στο CV μου εχω link για τα προφιλ μου σε σελιδες οπου φαινεται ακριβως τι ξερω να κανω, και πως το κανω, ιστορικο εργων, κλπ
Πιο αναλυτικα δε γινεται. Συν μεγαλο και πολυετες εργασιακο ιστορικο + σπουδες, κλπ
Μονο με μια παλια μου θεση εργασιας, μπορει ο αλλος να καταλαβει πως εκεινο το διαστημα ειχα συνεργαστει με εκατονταδες ανθρωπους διαφορετικης φυσης και σε πολλα διαφορετικα και απαιτητικα περιβαλλοντα.
Ομως οχι, παρα τα οποια προφανη technical και soft skills που συνεπαγονται αυτοματα μεσα απο τετοιες θεσεις εργασιας, οι τυποι θελουν να με σκαναρουνε για ωρες για να δουνε πως μιλαω, πως αντιδραω, ποσο χαμογελαω, πως δομω τις απαντησεις μου, την επιχειρηματολογια μου απεναντι σε 5 εξεταστες, πως ντυνομαι, πως χτενιζομαι, πως κλανω και πως ρευομαι απο κοντα. Λες και δε θα εχω να κανω με ανθρωπους αλλα στην εταιρια τους εχουν ενα αλλο βιολογικο ειδος που πρεπει να προσαρμοστω στο πως να συνδιαλεγομαι μαζι τους.
Ειναι πραγματικα ασσυληπτο αυτο που συμβαινει στην αγορα εργασιας και στα HR των επιχειρησεων.
Βαζουνε κατι παιδακια, προσφατα αποφοιτους διετων σπουδων, να σκαναρουν βιογραφικα και να απαντουν σε επαγγελματιες με 20+ χρονια πραγματικης δουλειας στην πλατη, και να τους λενε ελατε να δουμε αν πλενεστε με Colgate
Ευτυχως, θελω να πιστευω πως, εχω προσωπικα τελειωσει με τις ηλιθιες διαδικασιες των προσληψεων, ελπιζω για παντα. Καποτε τετοια email μου προκαλουσαν μια μορφη ψυχοσωματικης βιας :tooth: ,ορθωνονταν σαν Εβερεστ, μεταξυ εμου και του επομενου 20ευρου απο πραγματικη εργασια, οπως ο Μπαλρογκ ορθωνονταν μπροστα στον Γκανταλφ. Ευτυχως ομως εστειλα το Μπαλρογκ βαθια στην ταφρο, αποφευγοντας τελευταια στιγμη το μοιραιο μαστιγιο που θα με τραβουσε μαζι του στα ταρταρα :tooth:
Καλά αυτές οι δυτικές μαλακίες και τα bulk Inmail είναι για το αρχικό ξεσκαρτάρισμα. Δε μπορούν να σε πάνε στο επόμενο στάδιο στο έτσι, είναι λίγο σκανδαλώδες, αντιβαίνει στο σύστημα ισότητας/αξιοκρατικής διαδικασίας πρόσληψης και αρχίδια. Έχει γίνει μεγάλος ντόρος στο LinkedIn. Απάντησέ τους "γαμιέστε" σε στυλ Τσάκωνα

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Φίλε Μενεδημε σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!! Ξεκινά έστω σαν σεκιουριτας να χαλαρώσεις οικονομικά και κοιτάς και με άνεση για κάτι καλύτερο. Εγώ πριν 1 μηνα παραιτήθηκα γιατί το αφεντικό με έγραφε στα αρχίδια του και με είχε γαμησει με τα περίεργα ωράρια που ήθελε

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Φίλε Μενεδημε σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!! Ξεκινά έστω σαν σεκιουριτας να χαλαρώσεις οικονομικά και κοιτάς και με άνεση για κάτι καλύτερο. Εγώ πριν 1 μηνα παραιτήθηκα γιατί το αφεντικό με έγραφε στα αρχίδια του και με είχε γαμησει με τα περίεργα ωράρια που ήθελε
Σε ευχαριστώ Nick σου εύχομαι ότι καλύτερο. Ναι, έχω δώσει μεγάλη βάση να πάω σε σωστή εταιρεία και μάλλον στοα εροδρόμιο, αρκεί οι μαλάκες της ΓΑΔΑ να μου δώσουν την άδεια αλλιώς την χάνω την προθεσμία...

Προσπαθώ να βρω και κάτι άλλο. Ήδη μέσω κάποιων φίλων από δω μέσα, να έχουν υγεία οι άνθρωποι, προσπαθώ να επικοινωνήσω και για άλλες εργασίες.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Σε ευχαριστώ Nick σου εύχομαι ότι καλύτερο. Ναι, έχω δώσει μεγάλη βάση να πάω σε σωστή εταιρεία και μάλλον στοα εροδρόμιο, αρκεί οι μαλάκες της ΓΑΔΑ να μου δώσουν την άδεια αλλιώς την χάνω την προθεσμία...

Προσπαθώ να βρω και κάτι άλλο. Ήδη μέσω κάποιων φίλων από δω μέσα, να έχουν υγεία οι άνθρωποι, προσπαθώ να επικοινωνήσω και για άλλες εργασίες.
Θα σου στείλω κάτι πμ που έχω βρει μήπως σε ενδιαφέρει

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Εντωμεταξυ δεν υπαρχει τιποτε πιο στρεσογονο απο της διαδικασια των συνεντευξεων. Και πρεπει να το περνας ολο αυτο απληρωτος.
Πραγματικα σκεφτομαι να ανοιξω business που να εκμεταλλευομαι ακριβως αυτο το σκηνικο.
Δηλαδη θα λειτουργω σαν ασφαλιστης μεταξυ εταιριων και πολυ εμπειρων στελεχων της αγορας. Η εταιρια θα προσλαμβανει το εμπειρο στελεχος με μηδενικες διαδικασιες συνεντευξεων, αν τελικα δεν του κανει, εγω σαν ασφαλιστης θα πληρωσω ολο το δοκιμαστικο διαστημα που δουλεψε, ακομα και με καπελο. Αν τελικως τους κανει, η εταιρια θα με πληρωσει ενα premium για το ρισκο που πηρα και απο το γεγονος οτι τους γλυτωσα απο ενα καρο συνεντευξεις, αλλα και το στελεχος που τσονταρει ενα μικρο αντιτιμο απο το μισθο του για λιγους μηνες.
Μιλαμε για μπιζνα χρυσαφι και που θα κανει πολλους να πινουν νερο στο ονομα μου, ειδικα τα εμπειρα στελεχη
Στην Ελλάδα ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ θα δούλευε αυτο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γενικά στην Ελλάδα δουλεύει ότι έχει χαμηλό κόστος. όλοι ψάχνουν το φτηνό - είτε όταν αγοράζουν τσάντα ή ρούχο ή υπάλληλο. Απαιτούν όμως να αποδίδει τα μέγιστα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
8ωρες είναι και ενίοτε παραπάνω αλλά τα λεφτά είναι εξευτελιστικά αδερφέ μου. Δυστυχώς εκεί θα πάω. Απλά ίσως πάω αεροδρόμιο που έχει κάποια επιπλέον λόγω αν περάσω x ray κλπ. Είναι οκ δεν είναι μόνο καθισιό κλπ. Παπαριές. Γενικότερα είναι λύση πριν την αυτοχειρία - αλλά έτσι όπως τα κατάφερα δεν μου μένει κάτι άλλο αδερφέ μου.
Σκέψου δίνουν καθαρά περίπου 570€ και αν κάνεις νύχτες και αργίες βαριά να αγγίζεις τα 700 και αν. Με μια ζωή μπουρδέλο, και ένα ρολόι βιολογικό πουτάνα. Ένα αίσχος.
Δηλαδη 8ωρο καθαρο σαν ανθρωπος γιατι κατα την γνωμη μου μετα τις 8 ωρες δεν ειναι σωστο να δουλευει κανεις, ειναι μονο 570ευρω; Λιγα ειναι οντως.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Δηλαδη 8ωρο καθαρο σαν ανθρωπος γιατι κατα την γνωμη μου μετα τις 8 ωρες δεν ειναι σωστο να δουλευει κανεις, ειναι μονο 570ευρω; Λιγα ειναι οντως.
Ναι. Πλέον παντού τόσα δίνουν. Απίστευτα τραγικό... Για αυτό έχω απογοητευτεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom