Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πάνε και δέχονται να εργαστούν λέει για 400€ "γιατί έχουν ανάγκες... " Αναρωτιέμαι ρε σεις, τι είδους ανάγκες μπορείς να καλύπτεις με πενταροδεκάρες;
Φοιτητές ή λαθρομετανάστες πετάνε τη σκούφια τους για 400 ευρώ χαρτζιλίκι.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Φοιτητές ή λαθρομετανάστες πετάνε τη σκούφια τους για 400 ευρώ χαρτζιλίκι.
Βρε καλά κάνουν αλλά αν πλέον ανοίξεις τις αγγελίες μόνο τέτοιους ζητάνε.

Ο κάθε κατσαπλιάς ζητάει τζάμπα υπαλλήλους...

Νιώθω εντελώς παραιτημένος και πως τίποτα δεν αξίζει να προσπαθήσεις. Το μόνο που αξίζει είναι να είσαι με παθητικά εισοδήματα εδώ στην Ελλάδα. Κωλότοπος.

• Like
Αντιδράσεις: vril
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Μόνο αγγελίες για ανειδίκευτο προσωπικό υπάρχουν δηλαδή;
Όχι. Απ' όλα έχει. Δεν εστιάζω εκεί. Και ψηστες που ζητάνε εμπειρία θελουν και έτοιμους. Να μη πω για άλλες ειδικότητες. Γάμα τα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Όχι. Απ' όλα έχει. Δεν εστιάζω εκεί. Και ψηστες που ζητάνε εμπειρία θελουν και έτοιμους. Να μη πω για άλλες ειδικότητες. Γάμα τα.
Και για ψήστες με εμπειρία και για ειδικότητες γράφουν δηλαδή ότι προσφέρουν 400 ευρώ; Περίεργο εντωμεταξύ, συνήθως οι αγγελίες δε γράφουν μισθό.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Παρηγγειλα ξυλα για το τζακι. Δεν το αναβουμε πολυ, αλλα θελω να εχω για τον χειμωνα να το αναβουμε μερικες φορες. Κανονισα την τιμη, και μου λεει η μαντρα με τα ξυλα < Θελετε να τα αφησουμε στην εισοδο της πολυκατοικιας , θα τα ανεβασετε εσεις στο διαμερισμα η θελετε να τα ανεβασουμε εμεις με ενα επιπλεον κοστος;> -<Θα πληρωσω παραπανω για να τα ανεβασετε κιολας.> Ερχονται τα ξυλα, τα αφηνουν με την τεραστια τσαντα μπροστα στην εισοδο. Και αφηνουν εναν 1 υπαλληλο να κανει αυτη τη δουλεια. Να τα παρει λιγα λιγα απο την εισοδο της πολυκατοικιας. Να τα παει στον ανελκυστηρα. Να τα ανεβασει πανω. Να τα βαλει μεσα στο διαμερισμα. Να τα τακτοποιησει σε μια στοιβα στη βεραντα. Τον λυπηθηκα τον υπαλληλο, και ενω τα ειχα πληρωμενα και την μεταφορα, καθισα και τον βοηθησα. 2 ατομα, καναμε 1 ωρα δουλεια. Το αφεντικο ενω επρεπε για αυτη τη δουλεια να εχει 2-3 ατομα,εβαλε 1.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Και για ψήστες με εμπειρία και για ειδικότητες γράφουν δηλαδή ότι προσφέρουν 400 ευρώ; Περίεργο εντωμεταξύ, συνήθως οι αγγελίες δε γράφουν μισθό.
Δε λέω ότι δίνουν τόσα στους ψηστες. Ναι πλέον ξέρω τα λεφτά που δίνουν όλοι... Λόγω πειρας

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το αφεντικο ενω επρεπε για αυτη τη δουλεια να εχει 2-3 ατομα,εβαλε 1.
Γιατι επρεπε να εχει 2-3 ατομα; Ειναι δουλεια με συγκεκριμενες ανθρωποωρες, ειτε 1 να εβαζε ειτε 2-3 το ιδιο θα πληρωνε. Για να μη σου πω πως ο υπαλληλος σιγουρα προτιμουσε να ειναι μονος για να γραψει πιο πολλες ωρες (εχω κανει παρομοια δουλεια πιτσιρικας και σου εγγυωμαι πως ειναι ετσι, εκτος αν μιλαμε για πολλους τονους οπου θα αρχισει η εξαντληση απο ενα σημειο και μετα και θελεις και αλλα ατομα)

akominis

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
12
Πόντοι
0
Εξέτασε λίγο περισσότερο τη προοπτική για Κύπρο. Χώρα με χαμηλή σχετικά ανεργία.
Χρειάζεται βέβαια κάποιο αρχικό κεφάλαιο για αγορά αυτοκινήτου και εγγύηση ενοικίων.

Αν έχεις το κουράγιο και έφεση σε ξένες γλώσσες, η γνώση της Ρωσσικής είναι διαβατήριο για οποιαδήποτε δουλειά (ειδικά στη Λεμεσό) από υπάλληλος ψιλικών μέχρι τραπεζικό στέλεχος.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Εξέτασε λίγο περισσότερο τη προοπτική για Κύπρο. Χώρα με χαμηλή σχετικά ανεργία.
Χρειάζεται βέβαια κάποιο αρχικό κεφάλαιο για αγορά αυτοκινήτου και εγγύηση ενοικίων.

Αν έχεις το κουράγιο και έφεση σε ξένες γλώσσες, η γνώση της Ρωσσικής είναι διαβατήριο για οποιαδήποτε δουλειά (ειδικά στη Λεμεσό) από υπάλληλος ψιλικών μέχρι τραπεζικό στέλεχος.
Σε ευχαριστώ θερμά.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Η δουλειές security είναι 8ωρες; Επειδή κάτι έχω ακούσει για 12ωρα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Η δουλειές security είναι 8ωρες; Επειδή κάτι έχω ακούσει για 12ωρα.
8ωρες είναι και ενίοτε παραπάνω αλλά τα λεφτά είναι εξευτελιστικά αδερφέ μου. Δυστυχώς εκεί θα πάω. Απλά ίσως πάω αεροδρόμιο που έχει κάποια επιπλέον λόγω αν περάσω x ray κλπ. Είναι οκ δεν είναι μόνο καθισιό κλπ. Παπαριές. Γενικότερα είναι λύση πριν την αυτοχειρία - αλλά έτσι όπως τα κατάφερα δεν μου μένει κάτι άλλο αδερφέ μου.
Σκέψου δίνουν καθαρά περίπου 570€ και αν κάνεις νύχτες και αργίες βαριά να αγγίζεις τα 700 και αν. Με μια ζωή μπουρδέλο, και ένα ρολόι βιολογικό πουτάνα. Ένα αίσχος.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
8ωρες είναι και ενίοτε παραπάνω αλλά τα λεφτά είναι εξευτελιστικά αδερφέ μου. Δυστυχώς εκεί θα πάω. Απλά ίσως πάω αεροδρόμιο που έχει κάποια επιπλέον λόγω αν περάσω x ray κλπ. Είναι οκ δεν είναι μόνο καθισιό κλπ. Παπαριές. Γενικότερα είναι λύση πριν την αυτοχειρία - αλλά έτσι όπως τα κατάφερα δεν μου μένει κάτι άλλο αδερφέ μου.
Σκέψου δίνουν καθαρά περίπου 570€ και αν κάνεις νύχτες και αργίες βαριά να αγγίζεις τα 700 και αν. Με μια ζωή μπουρδέλο, και ένα ρολόι βιολογικό πουτάνα. Ένα αίσχος.
κοιτα αυτο που σου ειπα χθες 10 φορες καλύτερο!

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
δηλαδή σεκιουριτη 8500 χιλιάδες τον χρονο ,αυτο που σου ελεγα 9000 χιλιαδες το 6 μηνά

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Εύχομαι κάπως να βοηθηθώ γιατί δεν παίζει αυτό το πράγμα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εύχομαι κάπως να βοηθηθώ γιατί δεν παίζει αυτό το πράγμα.
Ο ανθρωπος εχει γενικα την ταση να θεωρει την οικονομικη του κατασταση χαλια. Πολλες φορες ομως ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.
Θα μπορουσαμε να ανοιξουμε ενα ξεχωριστο θεμα για αυτο το τεραστιο ζητημα, ομως θα το κανω περιληψη μονο μεσα σε μια φραση:

Θα μπορούσες να εισαι ακριβως στη φαση που εισαι, εχοντας επιπλεον να πληρωνεις ενοικιο και να χρωστας και 50.000 σε πιστωτικες καρτες και δανεια

Αυτο ισχυει για τον καθενα μας, και οχι μονο για σενα, ειναι γενικη η παρατηρηση, μην το παρεις προσωπικα

Ο ανθρωπος εχει γενικα μια εγγενη ταση να θεωρει την οικονομικη του κατασταση χαλια σε απολυτο βαθμο, ενω ουσιαστικα ειναι παρα πολυ καλα σε σχεση με αλλους συμπολιτες του, η σε σχεση με αλλες καταστασεις του εαυτου του που θα μπορουσαν να εχουν συμβει με μεγαλη πιθανοτητα (επιχειρηματικη αποτυχια, κληρονομια χρεων, ατυχηματα, κλπ).

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Ο ανθρωπος εχει γενικα την ταση να θεωρει την οικονομικη του κατασταση χαλια. Πολλες φορες ομως ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.
Θα μπορουσαμε να ανοιξουμε ενα ξεχωριστο θεμα για αυτο το τεραστιο ζητημα, ομως θα το κανω περιληψη μονο μεσα σε μια φραση:

Θα μπορούσες να εισαι ακριβως στη φαση που εισαι, εχοντας επιπλεον να πληρωνεις ενοικιο και να χρωστας και 50.000 σε πιστωτικες καρτες και δανεια

Αυτο ισχυει για τον καθενα μας, και οχι μονο για σενα, ειναι γενικη η παρατηρηση, μην το παρεις προσωπικα

Ο ανθρωπος εχει γενικα μια εγγενη ταση να θεωρει την οικονομικη του κατασταση χαλια σε απολυτο βαθμο, ενω ουσιαστικα ειναι παρα πολυ καλα σε σχεση με αλλους συμπλοιτες του, η σε σχεση με αλλες καταστασεις του εαυτου του που θα μπορουσαν να εχουν συμβει με μεγαλη πιθανοτητα (επιχειρηματικη αποτυχια, κληρονομια χρεων, ατυχηματα, κλπ).
Έχεις απόλυτο δίκιο George. Έτσι είναι. Πριν λίγο βρήκα κάποιον τύπο μέσω facebook που είναι σε μια θέση αρκετά υψηλή σε μία εταιρεία και του έστειλα στα ίσα ένα μήνυμα και του παραθέτω κάποια στοιχεία για μένα και ζητάω πως μπορώ να κάνω αίτηση στην εταιρεία και να εργαστώ εκεί. (είναι ένας συγκεκριμένος κλάδος και συγκεκριμένη εταιρεία την οποία δεν μπορω να στη πω εδώ δημόσια.)
Που θέλω να καταλήξω; Δίσταζα στην αρχή αλλά μετά λέω "τι έχω να χάσω;"

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το μαρτυριο της αναζητησης εργασιας σε ενα μονο email. Εστειλα κανα δυο αιτησεις προχθες για θεσεις remote στο εξωτερικο, πιο πολυ για να δω ποσα απιδια πιανει αυτη τη στιγμη το βιογραφικο μου, δεν καιγομαι για δουλεια.
Δειτε εδω απαντηση (ελπιζω να μη διαβαζει bou o εν λογω recruiter :tooth: ):

Thanks for your application, your resume stood out to me as someone I'd like to find out more about! If you have any questions as we step through this process, please feel free to contact me directly.

The stages for this application are:

• Review of resume (done)
  • Written interview (this step)
  • Standardised aptitude and personality assessment
  • Culture Fit & HR/Recruiting interview
  • Technical assessment and team interviews
  • Hiring manager & senior leadership Interviews
  • Panel decision
  • Offer
Οπως ελεγε και η παλια διαφημιση της ΝΔ: Αυτος ειναι ο χειροτερος εφιαλτης σου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom