Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Το μοναδικό που γνωρίζω για το tu-204 είναι πως πρόκειται για το Tupolev Tu-204 το αεροπλάνο.

Τη καλημέρα μου στον οξυδερκή φίλο Αμζίκ.
Δεινω έμφαση στον ασθενή τού 204 διότι πάσχει από διπολική διαταραχή και πρέπει να του χορηγείται κάθε 8 ώρες .

Χλωροπρομαζίνη.... Και ο ασθενής ακόμα δεν έχει βρεθεί διότι ο κύριος σέσουλας σουλατσάρει στα τοπικ από δω και από κει.

Merci για τη φιλοφρόνηση.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.618
Πόντοι
2.256
Μενέδημε, ξέρω ότι δεν είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές σου η παρακάτω αγγελία αλλά την γράφω επειδή μπορεί να ψάχνουν κι άλλοι δουλειά.
Εργοστάσιο συναρμολόγησης μικρών ηλεκτρικών συσκευών στη Μάνδρα Αττικής αυτή την περίοδο ζητά άτομα για τη γραμμή παραγωγής. Δεν είναι απαραίτητη η γνώση ηλεκτρολογίας ούτε κάποια προϋπηρεσία. 28€ ημερομίσθιο 5νθήμερο αλλά 9ωρο.
Παρέχεται μετάβαση με λεωφορείο της εταιρείας.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Μενέδημε, ξέρω ότι δεν είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές σου η παρακάτω αγγελία αλλά την γράφω επειδή μπορεί να ψάχνουν κι άλλοι δουλειά.
Εργοστάσιο συναρμολόγησης μικρών ηλεκτρικών συσκευών στη Μάνδρα Αττικής αυτή την περίοδο ζητά άτομα για τη γραμμή παραγωγής. Δεν είναι απαραίτητη η γνώση ηλεκτρολογίας ούτε κάποια προϋπηρεσία. 28€ ημερομίσθιο 5νθήμερο αλλά 9ωρο.
Παρέχεται μετάβαση με λεωφορείο της εταιρείας.
Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα. Κάτι παρόμοιο (οικονομικά) υπάρχει διαθέσιμο για μένα απλά αναζητώ κάτι διαφορετικό. Μένω Ταύρο. Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου. Να είσαι γερός. Καλά έκανες και έγραψες. Το ίδιο ας κάνει ο οποιοσδήποτε δει κάτι που δεν υπάρχει σε αγγελία και που ίσως το εξετάσω!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Ναι, ΟΚ… απλά οι πιθανότητες ειναι ελάχιστες απο εδω.

Με συναδέλφους απο προηγούμενες δουλειές εχεις επαφές?
Μιας και είδα τώρα, ξανά αυτό, θυμήθηκα έναν παλιάνθρωπο καριερίστα που όλο έλεγε να βοηθήσει και με έστελνε "λάντζα" σε δουλειες, τον έβγαζα ασπρόσωπο και προκοπή δεν είχα. Στο πάτο ήμουν... και εκείνος προωθούσε τις γκόμενές του.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Επαρχια τα ενοικια κρατιουνται σε λογικα επιπεδα. Στην πολη μου βρισκεις ευκολα αξιοπρεπες σπιτακι για εργενη με 200 ευρω. Αν δεν καπνιζεις και δεν εχεις δανεια και αλλες υποχρεωσεις, δηλαδη εισαι κυριολεκτικα εσυ και η π...α σου, τοτε μπορεις να βγαινεις ακομα και με 600 το μηνα και σχετικα ανετα μη σου πω (200 νοικι, 100 τα υπολοιπα, και 300 για μαρκετ και καφεδες)
Απο κει και περα, τσιγαρο, αυτοκινητο και δανεια, ανεβαζουν το κασε.
Το αναφερω, γιατι 1200 στην επαρχια ειναι πολυ μεγαλο ποσο, φαντασου οι περισσοτεροι γνωστοι μου που δουλευουν πολλα χρονια στην ιδια επιχειρηση (15-20 χρονια) δεν τα βλεπουν αυτα τα λεφτα.
Αληθες...υψηλο κοστος ζωης εχουν γενικα οι φοιτητουπολεις κυριως σε ενοικια.Αν δεν υπαρχει αρκετος φοιτητικος πληθυσμος το κοστος ζωης πεφτει λιγο ακομα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Αληθες...υψηλο κοστος ζωης εχουν γενικα οι φοιτητουπολεις κυριως σε ενοικια.Αν δεν υπαρχει αρκετος φοιτητικος πληθυσμος το κοστος ζωης πεφτει λιγο ακομα.

Γενικά τα ενοίκια είναι παντού πολύ υψηλά στην Ελλάδα, εκτός αν πας σε τίποτα εντελώς κωλοχώρια που εκεί θα πρέπει να έχεις και κάποια δική σου εργασία ή να είσαι δημόσιος υπάλληλος - και μάλιστα από τους παλιούς.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Για τους φίλους και τους επισκέπτες που δεν μας έχουν διαβάσει να θυμίσω τα εξής:

☑️Το "καλύτερο" το ορίζω ως μια καλή σχέση μεταξύ των δεδομένων:

?️ ΕΙΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
? ΑΜΟΙΒΗ/ΠΑΡΟΧΕΣ
⌚ΩΡΕΣ/ΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
? ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
?️ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
? ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ (ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ)

Στα παραπάνω θέλω μια το κατά δυνατόν καλή σχέση. Δεν μπορεί να τα έχω όλα. Αλλά όταν τα βάλω κάτω θέλω να βγαίνει "θετικό πρόσημο"

Αν δεν θέλετε εδώ να στείλετε κάτι στείλτε στο mail μου. Το αναφέρω στο πρώτο πρώτο μήνυμα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ακριβως. Γενικα η ακριβεια στην Ελλάδα (πλην Αθήνα-Θεσσαλονίκης) συνδέεται κυρίως με την ύπαρξη φοιτητών όπως είπες, ίσως και στρατού και την ύπαρξη τουρισμού, ειδικά το καλοκαίρι, αν και σε πολλές περιοχές έχει αντίκτυπο και τον χειμώνα (πχ βλέπε τι τραβάνε οι ΔΥ που διορίζονται σε Μύκονο, κλπ και δε μπορούν να βρουν σπίτια)
Από και και πέρα έχει ατελείωτες περιοχές που το κόστος διαμονής και ζωής γενικά είναι παμφθηνο συγκριτικά.
Καρδίτσα, Αγρίνιο, Άργος, Κατερίνη, Γρεβενά, Δράμα, κλπ είναι κάποιες από τις πόλεις που μπορεί ένας εργένης να βρει σπίτια πολύ καλά με 200-250 ευρώ και να ζήσει μία ήρεμη ζωή χωρίς άγχος, αρκεί να έχει δουλειά ή τα απαραίτητα εισοδήματα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Ακριβως. Γενικα η ακριβεια στην Ελλάδα (πλην Αθήνα-Θεσσαλονίκης) συνδέεται κυρίως με την ύπαρξη φοιτητών όπως είπες, ίσως και στρατού και την ύπαρξη τουρισμού, ειδικά το καλοκαίρι, αν και σε πολλές περιοχές έχει αντίκτυπο και τον χειμώνα (πχ βλέπε τι τραβάνε οι ΔΥ που διορίζονται σε Μύκονο, κλπ και δε μπορούν να βρουν σπίτια)
Από και και πέρα έχει ατελείωτες περιοχές που το κόστος διαμονής και ζωής γενικά είναι παμφθηνο συγκριτικά.
Καρδίτσα, Αγρίνιο, Άργος, Κατερίνη, Γρεβενά, Δράμα, κλπ είναι κάποιες από τις πόλεις που μπορεί ένας εργένης να βρει σπίτια πολύ καλά με 200-250 ευρώ και να ζήσει μία ήρεμη ζωή χωρίς άγχος, αρκεί να έχει δουλειά ή τα απαραίτητα εισοδήματα.
Η Δραμα εχει αρκετο στρατιωτικο προσωπικο ομως τα ενοικια ειναι προσιτα;Χαιρομαι που το βλεπω...δεν το περιμενα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356

? Την ακρίβεια του κόστους ενοικίου την κρατάει η πολύ υψηλή ζήτηση λόγω μεγάλου αριθμού μεταναστών σε συνδυασμό με όλα αυτά που αναφέρετε εσείς George.

?Σε Καρδίτσες, Αγρίνια, Άργος, Κατερίνη Δράμα κλπ. δεν έχει ούτε δουλειές ούτε τίποτα - ειδικά για έναν Αθηναίο όπως εγώ στα 38... Μόνο παρατημένα χωράφια έχει και ερημιά. Και όταν θα πας εκεί για εργασία θα είναι τέτοιές οι αμοιβές που σε στάβλο θα μένεις. Αυτό το λέω για τους ξεδιάντροπους που μου λένε για ελιές αγροτιές και άλλα τέτοια σαχλά. (Σόρρυ που εκνευρίστηκα αλλά α μα πια!)

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η Δραμα εχει αρκετο στρατιωτικο προσωπικο ομως τα ενοικια ειναι προσιτα;Χαιρομαι που το βλεπω...δεν το περιμενα.

Για Δράμα:

Για όλες τις αναφερθεισες περιοχες:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σε Καρδίτσες, Αγρίνια, Άργος, Κατερίνη Δράμα κλπ. δεν έχει ούτε δουλειές ούτε τίποτα - ειδικά για έναν Αθηναίο όπως εγώ στα 38... Μόνο παρατημένα χωράφια έχει και ερημιά. Και όταν θα πας εκεί για εργασία θα είναι τέτοιές οι αμοιβές που σε στάβλο θα μένεις. Αυτό το λέω για τους ξεδιάντροπους που μου λένε για ελιές αγροτιές και άλλα τέτοια σαχλά. (Σόρρυ που εκνευρίστηκα αλλά α μα πια!)
Η δουλεια ειναι ενα θεμα ναι, αν και σε καποιες περιοχες υπαρχουν ευκαιριες, πχ Δραμα εχει ενα σωρο μαρμαραδικα, οινοποιεια, κλπ
Το σχολιο μου αφορουσε κυριως το κοστος ζωης, και ηταν απαντηση στην αναφορα που εκανες για 1200 ευρω αναγκαιο μισθο στην επαρχια λογω ακριβειας. 1200 για τετοιες περιοχες (εφοσον βγαινουν) εξασφαλιζουν σουπερ ανετη ζωη με διαμονη σε μονοκατοικια με αυλη, κηπο, γκαραζ, κλπ την ωρα που Αθηνα θες τα μισα μονο για ενα σπιτι που απλως βλεπεται

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
? Την ακρίβεια του κόστους ενοικίου την κρατάει η πολύ υψηλή ζήτηση λόγω μεγάλου αριθμού μεταναστών σε συνδυασμό με όλα αυτά που αναφέρετε εσείς George.

?Σε Καρδίτσες, Αγρίνια, Άργος, Κατερίνη Δράμα κλπ. δεν έχει ούτε δουλειές ούτε τίποτα - ειδικά για έναν Αθηναίο όπως εγώ στα 38... Μόνο παρατημένα χωράφια έχει και ερημιά. Και όταν θα πας εκεί για εργασία θα είναι τέτοιές οι αμοιβές που σε στάβλο θα μένεις. Αυτό το λέω για τους ξεδιάντροπους που μου λένε για ελιές αγροτιές και άλλα τέτοια σαχλά. (Σόρρυ που εκνευρίστηκα αλλά α μα πια!)
Το μικρότερο μεροκάματα στα χωράφια είναι 30 ευρώ. Για 7,5 ώρες.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Η δουλεια ειναι ενα θεμα ναι, αν και σε καποιες περιοχες υπαρχουν ευκαιριες, πχ Δραμα εχει αν σωρο μαρμαραδικα, οινοποιεια, κλπ
Το σχολιο μου αφορουσε κυριως το κοστος ζωης, και ηταν απαντηση στην αναφορα που εκανες για 1200 ευρω αναγκαιο μισθο στην επαρχια λογω ακριβειας. 1200 για τετοιες περιοχες (εφοσον βγαινουν) εξασφαλιζουν σουπερ ανετη ζωη με διαμονη σε μονοκατοικια με αυλη, κηπο, γκαραζ, κλπ την ωρα που Αθηνα θες τα μισα μονο για ενα σπιτι που απλως βλεπεται
συμφωνώ

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Η δουλεια ειναι ενα θεμα
Η δουλειά στην επαρχία είναι ένα μεγάλο θέμα. Όπως είχα αναφέρει, εκτός του νήματός μου, στο Άργος, πριν 4 μήνες είχα εντοπίσει ένα εστιατόριο - ταβέρνα - ξενοδοχείο που ζητούσε άνθρωπο γενικών καθηκόντων, νομίζω στη Νέα Κίο ή κάπου προς τα εκει δεν θυμάμαι, και έδινε 1200€ τσέπη συν ένσημα δώρα κλπ. ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΧΙ ΣΕΖΟΝ - ΑΛΛΑ ΕΘΕΤΕ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ να είσαι κάτοικος της περιοχής....
Δηλαδή έλεος! Πόσο πούστηδες; Χθες θα πήγαινα. Πήρα και τηλέφωνο εκεί ρε σεις και μου το είπαν ότι όλα οκ, και με την ηλικία μου κλπ αλλά θέλουν άνθρωπο της περιοχής...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Το μικρότερο μεροκάματα στα χωράφια είναι 30 ευρώ. Για 7,5 ώρες.
Δεν είναι κάτι που ψάχνω όπως έχω πει. ΔΕΝ με αφορά. Το έχω αναλύσει αγρίως σε προγούμενα μηνύματα.

Υ.Γ. Και μάλιστα δίνουν 40€ αλλά για 2 μήνες.... τι να το κάνω αδερφέ? Για πες. ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν απευθύνομαι σε εσένα - απλά καταλαβαίνεις πως το λέω.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν είναι κάτι που ψάχνω όπως έχω πει. ΔΕΝ με αφορά. Το έχω αναλύσει αγρίως σε προγούμενα μηνύματα.

Υ.Γ. Και μάλιστα δίνουν 40€ αλλά για 2 μήνες.... τι να το κάνω αδερφέ? Για πες. ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν απευθύνομαι σε εσένα - απλά καταλαβαίνεις πως το λέω.
Ναι φυσικά. Απλά να ξέρεις πως υπάρχει κάθε μέρα δουλειά στα χωράφια. Όλο το χρόνο. Απλά δεν είναι για σένα αυτή η δουλειά. Δεν το λεω υποτιμητικά. Δεν έχεις την υποδομή να την κάνεις. Και θα κλατάρεις σύντομα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η δουλειά στην επαρχία είναι ένα μεγάλο θέμα. Όπως είχα αναφέρει, εκτός του νήματός μου, στο Άργος, πριν 4 μήνες είχα εντοπίσει ένα εστιατόριο - ταβέρνα - ξενοδοχείο που ζητούσε άνθρωπο γενικών καθηκόντων, νομίζω στη Νέα Κίο ή κάπου προς τα εκει δεν θυμάμαι, και έδινε 1200€ τσέπη συν ένσημα δώρα κλπ. ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΧΙ ΣΕΖΟΝ - ΑΛΛΑ ΕΘΕΤΕ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ να είσαι κάτοικος της περιοχής....
Δηλαδή έλεος! Πόσο πούστηδες; Χθες θα πήγαινα. Πήρα και τηλέφωνο εκεί ρε σεις και μου το είπαν ότι όλα οκ, και με την ηλικία μου κλπ αλλά θέλουν άνθρωπο της περιοχής...
Παντως στην περιοχη μου εχουν βελτιωθει πολυ τα πραγματα. Προχθες πηρα τοπικη εφημεριδα και ειδα πολλες νεες αγγελιες, ειδικα για ανειδικευτο προσωπικο και εργατες.
Επισης, μια δουλεια που βλεπω να εχει παντοτε ζητηση, ειναι αυτη του χειριστη κλαρκ. Οταν λεμε παντοτε, εννοουμε παντοτε, ακομα και στα χρονια της βαθιας κρισης υπηρχαν μονιμως αγγελιες

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Ναι φυσικά. Απλά να ξέρεις πως υπάρχει κάθε μέρα δουλειά στα χωράφια. Όλο το χρόνο. Απλά δεν είναι για σένα αυτή η δουλειά. Δεν το λεω υποτιμητικά. Δεν έχεις την υποδομή να την κάνεις. Και θα κλατάρεις σύντομα.
Ξέρω πολύ καλά πως το λες. Αν όμως μου λεγες να δουλέψω βιομηχανικός εργάτης ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Λέω παράδειγμα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εδω δειτε τι γινεται για χειριστες κλαρκ, 2200 ανοιχτες δουλειες:

Εβαλα για συγκριση βοηθος λογιστη (απο τις πλεον κλασικες δουλειες) και εβγαλε λιγοτερες, καπου 1900

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom