ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.482
- Πόντοι
- 2.356
Επισης, μια δουλεια που βλεπω να εχει παντοτε ζητηση, ειναι αυτη του χειριστη κλαρκ. Οταν λεμε παντοτε, εννοουμε παντοτε, ακομα και στα χρονια της βαθιας κρισης υπηρχαν μονιμως αγγελιες
ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟ (ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΛΕΕΙ ΧΑΧΑΧΑ)
Με έναν τρόπο σχεδόν πανηγυρικό μου δίνεις την δυνατότητα να σου πω πως είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που είναι αδύνατο να είσαι χειριστής κλαρκ. Έχει ζήτηση τρελή αλλά ζητάνε δίπλωμα. Σχολές δεν υπάρχουν. Όταν ήμουν σε logistics γονυπετής ζητούσα να με ασφαλίσουν για 2 έτη βοηθό χειριστή και ας πλήρωνα τα ένσημα εγώ. Δεν θα σας αναλύσω τη διαδικασία απόκτησης άδειας εδώ. Χρειάζεται ένσημα ειδικά. Συνέχεια το αρνιόντουσαν...
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΒΟΗΘΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΕΟΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Ο ΙΔΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...
ΖΗΤΑΝΕ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Πουθενά δεν σου κάνουν αναγγελία χειριστού - θέλουν έτοιμο ή σε βάζουν στα μαύρα. Γενικά είαμστε σκατότοπος. Για να πάρεις άδεια κλαρκ χρειάζονται 400 ένσημα (για μενα) τη στιγμή που για να γίνεις χειριστής ελικοπτέρου θες λιγότερες - πολύ λιγότερες ομως.
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΙ.
Στη αγορά ζητάνε με δίπλωμα. Τώρα το είπα με αφορμή το σχόλιό σου - για το κωλοχώρι δεν ξέρω ίσως πας και έτσι. Και εγώ οδηγούσα κλαρκ και reach truck αλλά είναι άχρηστη εμπειρία γιατί ζητάνε χειριστές με ΑΔΕΙΑ Μ.Ε.