Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

Βρες και κάποιον να μιλήσεις λίγο.

Σε μια βδομάδα θα έλθω Αθήνα.

Κερνάω καφέ ή μπύρα αν θέλεις.
αμα κερνας πες και του baros να έρθει θα τρέξει απο την χαρα του! :tooth:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

Βρες και κάποιον να μιλήσεις λίγο.

Σε μια βδομάδα θα έλθω Αθήνα.

Κερνάω καφέ ή μπύρα αν θέλεις.
Ναι φίλε, θα χαρώ να μου στείλεις να τα πούμε από κοντά.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.435
Πόντοι
456
αμα κερνας πες και του baros να έρθει θα τρέξει απο την χαρα του! :tooth:
Δεν το ξέρω τον Μπάρος (αυτός που έπαιζε στον Ολυμπιακό;) αλλά αν είναι να ανεβάσουμε λίγο τον συνάδελφο πολύ ευχαρίστως.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Δεν το ξέρω τον Μπάρος (αυτός που έπαιζε στον Ολυμπιακό;) αλλά αν είναι να ανεβάσουμε λίγο τον συνάδελφο πολύ ευχαρίστως.
εδω εισαι γνωστο μούτρο @baros εχει και ιδέες για επιχειρήσεις :tooth:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
? Εν τω μεταξύ για εμένα, θα ήταν μια υπέροχη εκδοχή, να έβρισκα μια εργασία κάποιο νησί πχ Σύρος, Τήνος, μόνιμη όμως. Να είχε και 1200€ μισθό και δεν θα ήθελα τίποτα άλλο στη ζωή μου.

? Να φύγω από πατρικό.

? Τώρα πώς θα φύγω; με τα 650€ που θα παίρνω ως σεκιούριτι? Μα μόνο τόσα είναι περίπου τα έξοδα του να ζεις μόνος με ενοίκιο (όλα μαζί υπολιγισμένα, φωτα, νερά τηλέφωνα, συγκοινωνίες, φαγητα κλπ)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
μηπως να πουμε θα μπορουσε το μέλος παναγιώτης π, να βοηθησει με την πολύπλευρη εμπειρια του στα σεκιουριτι :undecided: :undecided: :undecided:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
μηπως να πουμε θα μπορουσε το μέλος παναγιώτης π, να βοηθησει με την πολύπλευρη εμπειρια του στα σεκιουριτι :undecided: :undecided: :undecided:
Έχω βρει μια κάποια δικτύωση εκεί. Τους 6 μήνες αυτούς που περιμένω για εξετάσεις έκδοση αδειών κλπ έχω δικτυωθεί. Αλλά όπου και να πας μια παπαριά είναι των 650€ μάξιμουμ. Τι να μου πει ο κάθε Παναγιώτης. Τα Maritime και άλλα τέτοια με Ουκρανούς, Πολωνούς και Φιλιπινέζους δεν είναι για μένα. Είναι για τους νεαρούς καυλωμένους απόφοιτους των ειδικών δυνάμεων. Τι να το κάνω αν είναι να κάνω 4 μπάρκα. Μετά τι θα κάνω; όχι όχι. Αν κάποιος έχει κάποια άκρη για φύλαξη καλή με καλά λεφτά οκ. Αλλιώς αφήστε το. Έχω και εγώ άκρες.
Εξάλου ζητάνε σεκιουριτάδες ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Και δίνουν συγκεκριμένα μόνο το βασικο + αργίες νύχτες κλπ. Αυτά οι καλές εταιρίες, γιατί οι πιο πολλές δεν δίνουν ούτε αυτά.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Κάποια στιγμή το έψαχνα να πάω σε μία από αυτές τις δύο σχολές:

? http://hwelda.com/

?https://www.wgi.gr/

Οι μισθοί τους είναι πάντα 4ψήφιοι έχω ακούσει.

Μάλιστα μίλησα με έναν δυο ανθρώπους, και μου ανέφεραν να το αποφύγω παρά μόνο αν ήθελα για χόμπυ. Στην ηλικία μου, των 38 ετών, όταν ζητάνε, σε θέλουν έτοιμο, δεν θα βρεις πουθενά εργασία. "Τζάμπα θα το κάνεις. Είναι εργασία που χρειάζεται συνέχεια να εξασκείσαι και δεν θα βρεις εργοδότη που να σε πάρει. Για πιτσιρικάδες είναι..."

johnlittle

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
5
Like
196
Πόντοι
0
Κάποια στιγμή το έψαχνα να πάω σε μία από αυτές τις δύο σχολές:

? http://hwelda.com/

?https://www.wgi.gr/

Οι μισθοί τους είναι πάντα 4ψήφιοι έχω ακούσει.

Μάλιστα μίλησα με έναν δυο ανθρώπους, και μου ανέφεραν να το αποφύγω παρά μόνο αν ήθελα για χόμπυ. Στην ηλικία μου, των 38 ετών, όταν ζητάνε, σε θέλουν έτοιμο, δεν θα βρεις πουθενά εργασία. "Τζάμπα θα το κάνεις. Είναι εργασία που χρειάζεται συνέχεια να εξασκείσαι και δεν θα βρεις εργοδότη που να σε πάρει. Για πιτσιρικάδες είναι..."
Μιας και η σχολη μου (Μηχανολογος) είναι αρκετα κοντα στο θεμα, θα σου πω οτι ο καθηγητης που ασχολείτε με τις συγκολλησεις προτρεπει πολλους να πανε σε αυτες τις σχολες μιας και ειναι αρκετα κλειστο επαγγελμα και οντως εχει πολυ καλη αποκατασταση με πολυ καλους μισθους που οντως φτανουν σε τετραψηφι νουμερα

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Μιας και η σχολη μου (Μηχανολογος) είναι αρκετα κοντα στο θεμα, θα σου πω οτι ο καθηγητης που ασχολείτε με τις συγκολλησεις προτρεπει πολλους να πανε σε αυτες τις σχολες μιας και ειναι αρκετα κλειστο επαγγελμα και οντως εχει πολυ καλη αποκατασταση με πολυ καλους μισθους που οντως φτανουν σε τετραψηφι νουμερα
Και φυσικά, εσύ, ως επαγγελματίας μηχανολόγος μηχανικός θέλω να μου πεις αν έχω λάθος σε αυτό που αναφέρω στη τελευταία παράγραφό μου. Πόσο πιθανό είναι, εγώ, στα 38 μου, αν πάω σε τέτοιου είδους σεμινάρια, που ακόμα και σε πιστοποιήσεις να οδηγήσουν αύριο με χίλιους κόπους να γίνω "ορατός" στην αγορά εργασίας;

Εγώ νομίζω λίγο ως πολύ δύσκολο. Χρειάζεται μια τρόπον τινά "επαφή" με τον χώρο. Όπως και η φάση με το CNC. Φυσικά μπορώ να πάω να τραβήξω στο Λάυριο, να κάνω μηχανολογικό σχέδιο και μετά να δώσω όλα μαζί κανά 7άρι χιλιάρικα για να πάρω και το 3ο δίπλωμα που έχουν. Λέμε τώρα.... ε και. Υπάρχει αντίκρισμα; Δεν νομίζω.

Ποτέ μου δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια θέματα.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.435
Πόντοι
456
Και φυσικά, εσύ, ως επαγγελματίας μηχανολόγος μηχανικός θέλω να μου πεις αν έχω λάθος σε αυτό που αναφέρω στη τελευταία παράγραφό μου. Πόσο πιθανό είναι, εγώ, στα 38 μου, αν πάω σε τέτοιου είδους σεμινάρια, που ακόμα και σε πιστοποιήσεις να οδηγήσουν αύριο με χίλιους κόπους να γίνω "ορατός" στην αγορά εργασίας;

Εγώ νομίζω λίγο ως πολύ δύσκολο. Χρειάζεται μια τρόπον τινά "επαφή" με τον χώρο. Όπως και η φάση με το CNC. Φυσικά μπορώ να πάω να τραβήξω στο Λάυριο, να κάνω μηχανολογικό σχέδιο και μετά να δώσω όλα μαζί κανά 7άρι χιλιάρικα για να πάρω και το 3ο δίπλωμα που έχουν. Λέμε τώρα.... ε και. Υπάρχει αντίκρισμα; Δεν νομίζω.

Πρέπει να εξειδικευτείς σε κάποιο πρόγραμμα cad/cam που δεν είναι εύκολο αν δεν ξέρεις κάποια βασικά στο σχέδιο.

Πρέπει να ξεκινήσεις από γνώσεις ΕΠΑΛ για να φτάσεις σε επίπεδο χειρισμού εργαλειομηχανής κάποια στιγμή.

Δεν θα στο πρότεινα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Πρέπει να εξειδικευτείς σε κάποιο πρόγραμμα cad/cam που δεν είναι εύκολο αν δεν ξέρεις κάποια βασικά στο σχέδιο.

Πρέπει να ξεκινήσεις από γνώσεις ΕΠΑΛ για να φτάσεις σε επίπεδο χειρισμού εργαλειομηχανής κάποια στιγμή.

Δεν θα στο πρότεινα.
Ακριβώς εκεί κατέληξα και εγώ κάνοντας ένα σοβαρό ψάξιμο και μιλώντας με σοβαρούς ανθρώπους.

johnlittle

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
5
Like
196
Πόντοι
0

εχω ατομα που ειναι μεγαλυτερα σε ηλικια απο εσενα και μπηκαν στη σχολη τωρα και το ψαχνουν ακομα αλλα εχουν αλλη δουλεια σαν κυρια μεχρι να τελειωσουν τη σχολη
στην δικη σου περιπτωση που θες να το κανεις αμμεσα ειναι πιο δυσκολο,εαν εχεις χρονο και το κανεις σιγα σιγα τοτε ισως αξιζει και οταν τελειωσεις να βρεις κατι πανω σε αυτο

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
εχω ατομα που ειναι μεγαλυτερα σε ηλικια απο εσενα και μπηκαν στη σχολη τωρα και το ψαχνουν ακομα αλλα εχουν αλλη δουλεια σαν κυρια μεχρι να τελειωσουν τη σχολη
στην δικη σου περιπτωση που θες να το κανεις αμμεσα ειναι πιο δυσκολο,εαν εχεις χρονο και το κανεις σιγα σιγα τοτε ισως αξιζει και οταν τελειωσεις να βρεις κατι πανω σε αυτο
Να είσαι γερός. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Αν η παλιανθρωπιά είχε πρόσωπο θα ήταν αυτό. Εδώ κοιτάξτε. Ο άνθρωπος, αυτός που με έβρισε, ό ίδιος, μάλλον νομίζει ότι μπήκαμε στο σαλόνι του. Μάλλον δεν έχει με τι να ασχοληθεί. Πραγματικά λυπάμαι για την ανατροφή του και τη παιδεία του. Και μάλλον δεν είναι 15χρονος, τουλάχιστον βιολογικά.

Τον ενημέρωσα πως δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να μπαίνει στο νήμα μου. Όποιος λοιπόν έχει παράπονο ότι τον ενοχλώ ας έρθει να μου το γράψει εδώ. Προφανώς δεν θα υπάρξει, γιατί αν έχει νοημοσύνη απλά δεν θα ξαναπατήσει στο νήμα. Μιλάμε πέρα της παλιανθρωπιάς έχουμε να κάνουμε και με μη νοήμονες...
Πολύ λυπηρό.... Δεν πειράζει. Του εύχομαι υγεία.

Υ.Γ. Αν, λέμε αν, έχει ορίσει ο διαχειριστής τέτοιους μοντειρέτορς εγώ τότε πρέπει να γίνω ο Υπεύθυνος Όλου του Υλικού του Φόρουμ εδώ μέσα και να "μοιράζω" και να "δικάζω"

1632916724744.png

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Και τον καλώ αυτόν το Moderator, όπως αυτοπροσδιορίζεται, να έρθει εδώ. Είτε αυτός είτε κάποιο από τα "παλιά μέλη" όπως μας τσαμπουνάει ότι ενοχλώ. Ε ρε κάτι άνθρωποι γαμώτο. Λες και τους κόψαμε τη μάσα ή τους βρίσαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom