SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.129
- Πόντοι
- 6.796
Απόφοιτος ΑΕΙ και ζητάς μόνο 1000 καθαρά ρε τυπε
Το θεωρώ απόλυτα λογικό. Ξέρω να αξιολογώ τον εαυτό μου και αντιλαμβάνομαι και τι προσφέρει τώρα η αγορά εργασίας. Για αυτό το ανέφερα έτσι. Ίσως κάνω και κάπου λάθος αλλά το ορίζω για μένα ως το απόλυτα ιδανικό. Δεν θέλω παραπάνω. Σοβαρολογώ. Ούτε όμως και παρακάτω.Απόφοιτος ΑΕΙ και ζητάς μόνο 1000 καθαρά ρε τυπε
Ποτε ενας μοντερειτορ δε θα εγραφε τετοιο μηνυμα γιατι πολυ απλα ειναι δυσφημιση για το σαιτ. Προφανως και κανει πλακα, αγνοησε τονΑν η παλιανθρωπιά είχε πρόσωπο θα ήταν αυτό. Εδώ κοιτάξτε. Ο άνθρωπος, αυτός που με έβρισε, ό ίδιος, μάλλον νομίζει ότι μπήκαμε στο σαλόνι του. Μάλλον δεν έχει με τι να ασχοληθεί. Πραγματικά λυπάμαι για την ανατροφή του και τη παιδεία του. Και μάλλον δεν είναι 15χρονος, τουλάχιστον βιολογικά.
Τον ενημέρωσα πως δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να μπαίνει στο νήμα μου. Όποιος λοιπόν έχει παράπονο ότι τον ενοχλώ ας έρθει να μου το γράψει εδώ. Προφανώς δεν θα υπάρξει, γιατί αν έχει νοημοσύνη απλά δεν θα ξαναπατήσει στο νήμα. Μιλάμε πέρα της παλιανθρωπιάς έχουμε να κάνουμε και με μη νοήμονες...
Πολύ λυπηρό.... Δεν πειράζει. Του εύχομαι υγεία.
Υ.Γ. Αν, λέμε αν, έχει ορίσει ο διαχειριστής τέτοιους μοντειρέτορς εγώ τότε πρέπει να γίνω ο Υπεύθυνος Όλου του Υλικού του Φόρουμ εδώ μέσα και να "μοιράζω" και να "δικάζω"
![]()
Αυτό θα κάνω GeorgeΠοτε ενας μοντερειτορ δε θα εγραφε τετοιο μηνυμα γιατι πολυ απλα ειναι δυσφημιση για το σαιτ. Προφανως και κανει πλακα, αγνοησε τον
Δεν το ξέρω τον Μπάρος (αυτός που έπαιζε στον Ολυμπιακό;) αλλά αν είναι να ανεβάσουμε λίγο τον συνάδελφο πολύ ευχαρίστως.
εδω εισαι γνωστο μούτρο @baros εχει και ιδέες για επιχειρήσεις![]()
Τυπάρα κάνα πουστράκι θα ναι και σου κωλοτρίβεται...Αυτό θα κάνω George
τύπε μπορει να ναι κανα νιαμου που χε κοντρα ο τυπαρας απο τοτε που εγραφε στα εναλλακτικά νήματαΤυπάρα κάνα πουστράκι θα ναι και σου κωλοτρίβεται...
Σου χει δώσει και σε άλλο θρεντ κάτι συμβουλές πάντως, αλλά ξεχασε να τις γράψει κι εδώ:Σε ευχαριστώ θερμά. Σε τιμούν τα λόγια σου. Να είσαι πάντα γερός και υγιής. Θα παλέψω. Το κάνω κάθε μέρα. Απλά υποτροπιάζω.
Αν ισχύει αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το βάλει στο βιογραφικό του...τύπε μπορει να ναι κανα νιαμου που χε κοντρα ο τυπαρας απο τοτε που εγραφε στα εναλλακτικά νήματα![]()
![]()
![]()
βλεπω παιρνεις του νωντα τις συνηθειες.Σου χει δώσει και σε άλλο θρεντ κάτι συμβουλές πάντως, αλλά ξεχασε να τις γράψει κι εδώ:
Το παίρνω ως κομπλιμεντο, ευχαριστώβλεπω παιρνεις του νωντα τις συνηθειες.![]()
![]()
![]()
Το παίρνω ως κομπλιμεντο, ευχαριστώ![]()
Πωπω τυπε τι κακο μου εκανες τωρα;Σου χει δώσει και σε άλλο θρεντ κάτι συμβουλές πάντως, αλλά ξεχασε να τις γράψει κι εδώ:
Προς τι η επιθεση ρε τύπε;Πωπω τυπε τι κακο μου εκανες τωρα;![]()
![]()
Τραγικο ναυαγιο παντως τυπε εισαι ετσι;Και κερατας και χαφιεδακος της κακιας ωρας....![]()
Κερατας και ρουφιανακος της κακιας ωρας....πηρες ενα ποστ που καναμε πλακα και το πεταξες για να δημιουργησεις θεμα.Ενας κακομοιρης αποκληρος της ζωης εισαι φιλαρακο....Προς τι η επιθεση ρε τύπε;
Εγώ διεκρινα το αληθινό ενδιαφέρον σου προς τον τύπο από τις απαντήσεις που του έδωσες στο παρόν νημα και απλά του έστειλα το λινκ να έχει μαζεμένες τις πολύτιμες συμβουλές σου και να μην ψαχνει δεξιά κι αριστερά![]()
Ψιτ!! nick skathαll ,πες αλεύρι ο Αντισθένης σε γυρεύει.Αν η παλιανθρωπιά είχε πρόσωπο θα ήταν αυτό. Εδώ κοιτάξτε. Ο άνθρωπος, αυτός που με έβρισε, ό ίδιος, μάλλον νομίζει ότι μπήκαμε στο σαλόνι του. Μάλλον δεν έχει με τι να ασχοληθεί. Πραγματικά λυπάμαι για την ανατροφή του και τη παιδεία του. Και μάλλον δεν είναι 15χρονος, τουλάχιστον βιολογικά.
Τον ενημέρωσα πως δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να μπαίνει στο νήμα μου. Όποιος λοιπόν έχει παράπονο ότι τον ενοχλώ ας έρθει να μου το γράψει εδώ. Προφανώς δεν θα υπάρξει, γιατί αν έχει νοημοσύνη απλά δεν θα ξαναπατήσει στο νήμα. Μιλάμε πέρα της παλιανθρωπιάς έχουμε να κάνουμε και με μη νοήμονες...
Πολύ λυπηρό.... Δεν πειράζει. Του εύχομαι υγεία.
Υ.Γ. Αν, λέμε αν, έχει ορίσει ο διαχειριστής τέτοιους μοντειρέτορς εγώ τότε πρέπει να γίνω ο Υπεύθυνος Όλου του Υλικού του Φόρουμ εδώ μέσα και να "μοιράζω" και να "δικάζω"
![]()
Και γω γυρευω τον αντισθενη.Ψιτ!! nick skathαll ,πες αλεύρι ο Αντισθένης σε γυρεύει.
Συνέχισε Μενεδήμε την προσπάθεια σου.
Σου το έχω ξαναπεί πως μπορείς να τον βρείς αλλά δεν με ακούς.Και γω γυρευω τον αντισθενη.![]()
![]()
![]()
Καλά. Κι ο βλαμενος που του έστειλε τα μηνύματα πλάκα έκανε.Κερατας και ρουφιανακος της κακιας ωρας....πηρες ενα ποστ που καναμε πλακα και το πεταξες για να δημιουργησεις θεμα.Ενας κακομοιρης αποκληρος της ζωης εισαι φιλαρακο....![]()