Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.241
Πόντοι
2.356

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.031
Πόντοι
456
Ούτε κερατάς είμαι ούτε και χαφιεδακος.

Καλημέρα και να είσαι γερος. Ακόμα δε κατάλαβα γιατί βρίζεις πάντως. Μου θυμίζεις παιδάκι που του πήραν τη καραμέλα.
Δεν το λέει σε σένα μενέδημο, στον λιον7 το λέει.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
:tooth: :tooth: :tooth: ρε νιαμου μενέδημε δεν το εγραψε για σενα ρε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.788
Πόντοι
6.256
Ούτε κερατάς είμαι ούτε και χαφιεδακος.

Καλημέρα και να είσαι γερος. Ακόμα δε κατάλαβα γιατί βρίζεις πάντως. Μου θυμίζεις παιδάκι που του πήραν τη καραμέλα.
Αμαν ρε φιλε εισαι...δεν λεω εσενα!Του Lion 7 λεω.....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ΜΕΝΕΔΗΜΕ δες αυτό, μιας και είναι απορία πολλων εδώ μεσα.

Γιατί οι εταιρείες δεν αποκαλύπτουν σχεδόν ποτέ τους μισθούς στις μικρές αγγελίες​

Για τους εργοδότες, η εκ των προτέρων δημοσιοποίηση των μισθών αποτελεί περίπλοκη υπόθεση - Πέρυσι, μόνο το 12,6% των εταιρειών παγκοσμίως δημοσίευσε ένα εύρος μισθών σε αγγελίες για εύρεση εργασίας
Στις αγγελίες για εύρεση εργασίας, στο μέρος που αφορά στην αμοιβή της εκάστοτε θέσης, οι ενδιαφερόμενοι αντί για ένα συγκεκριμένο και ακριβές χρηματικό ποσό, τις περισσότερες φορές συναντούν φράσεις όπως «ο μισθός θα προκύψει ανάλογα με την εμπειρία» ή ακόμη και πιο περιεκτικά «ανταγωνιστικός μισθός».
Τι εννοούν όμως, στην πραγματικότητα, οι εταιρείες με τις συγκεκριμένες φράσεις; Και γιατί δεν επιλέγουν απλώς να γράψουν εξ αρχής τα ακριβή ποσά που είναι διατεθειμένες να πληρώσουν τους υποψήφιους εργαζόμενους και περιπλέκουν τα πράγματα;
Σύμφωνα με έκθεση από την εταιρεία δεδομένων αποζημίωσης Payscale, μόνο το 12,6% των εταιρειών παγκοσμίως δημοσίευσε ένα εύρος μισθών σε αγγελίες για δουλειά κατά τη διάρκεια του περσινού έτους.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.241
Πόντοι
2.356
ΜΕΝΕΔΗΜΕ δες αυτό, μιας και είναι απορία πολλων εδώ μεσα.

Γιατί οι εταιρείες δεν αποκαλύπτουν σχεδόν ποτέ τους μισθούς στις μικρές αγγελίες​

Για τους εργοδότες, η εκ των προτέρων δημοσιοποίηση των μισθών αποτελεί περίπλοκη υπόθεση - Πέρυσι, μόνο το 12,6% των εταιρειών παγκοσμίως δημοσίευσε ένα εύρος μισθών σε αγγελίες για εύρεση εργασίας
Στις αγγελίες για εύρεση εργασίας, στο μέρος που αφορά στην αμοιβή της εκάστοτε θέσης, οι ενδιαφερόμενοι αντί για ένα συγκεκριμένο και ακριβές χρηματικό ποσό, τις περισσότερες φορές συναντούν φράσεις όπως «ο μισθός θα προκύψει ανάλογα με την εμπειρία» ή ακόμη και πιο περιεκτικά «ανταγωνιστικός μισθός».
Τι εννοούν όμως, στην πραγματικότητα, οι εταιρείες με τις συγκεκριμένες φράσεις; Και γιατί δεν επιλέγουν απλώς να γράψουν εξ αρχής τα ακριβή ποσά που είναι διατεθειμένες να πληρώσουν τους υποψήφιους εργαζόμενους και περιπλέκουν τα πράγματα;
Σύμφωνα με έκθεση από την εταιρεία δεδομένων αποζημίωσης Payscale, μόνο το 12,6% των εταιρειών παγκοσμίως δημοσίευσε ένα εύρος μισθών σε αγγελίες για δουλειά κατά τη διάρκεια του περσινού έτους.

Πολύ χρήσιμο άρθρο.

Στην Ελλάδα οι πιο πολλές αγγελίες εργασίας όχι μόνο το μισθό δεν λένε αλλά ούτε καν τι εταιρίες είναι. Κουκουλοφόροι κανονικοί. Θεωρούν ως δεδομένο ότι ως σκλάβος θα πας ασυζητητί - σαν ξεφτυλισμενος ζητιάνος...να δώσεις όλα τα προσωπικά σου δεδομένα με mail χωρίς να ξέρεις τι θα τα κάνουν...

Γαμώ το σπίτι όλων όσων δημοσιεύουν ανωνυμες αγγελίες εργασίας και μου ζητάνε να στείλω τα προσωπικά μου δεδομένα ενώ αυτοί φοράνε κουκούλα.

Πιο πολύ σέβομαι όλους εσάς τους ανώνυμους εδώ να σας δώσω τα στοιχεία μου στο ινμποξ παρά αυτούς. Μουνόπανα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Πολύ χρήσιμο άρθρο.

Στην Ελλάδα οι πιο πολλές αγγελίες εργασίας όχι μόνο το μισθό δεν λένε αλλά ούτε καν τι εταιρίες είναι. Κουκουλοφόροι κανονικοί. Θεωρούν ως δεδομένο ότι ως σκλάβος θα πας ασυζητητί - σαν ξεφτυλισμενος ζητιάνος...να δώσεις όλα τα προσωπικά σου δεδομένα με mail χωρίς να ξέρεις τι θα τα κάνουν...

Γαμώ το σπίτι όλων όσων δημοσιεύουν ανωνυμες αγγελίες εργασίας και μου ζητάνε να στείλω τα προσωπικά μου δεδομένα ενώ αυτοί φοράνε κουκούλα.

Πιο πολύ σέβομαι όλους εσάς τους ανώνυμους εδώ να σας δώσω τα στοιχεία μου στο ινμποξ παρά αυτούς. Μουνόπανα.
Μενέδημε δεν μιλάς ωραία τώρα...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.241
Πόντοι
2.356
Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τελικά τι έγινε, κανόνισες να πας σεκιούριτι;

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.241
Πόντοι
2.356
Τελικά τι έγινε, κανόνισες να πας σεκιούριτι;
Πήρα την άδεια, παρακολούθησα και άλλα σεμινάρια στον κλάδο και ήδη μέσω γνωστού έχω στείλει σε σοβαρή εταιρεία (είναι δύσκολο να βρεις σοβαρή εταιρεία σεκιουριτι για όσους δεν το ξέρουν) μέσω ενός γνωστού που μίλησε στον Διευθυντή του. Έχω ισχυρές συστάσεις και μάλλον πρόκειται για φύλαξη κοντά στη περιοχή μου. Να δούμε πως θα πάει κι αυτό. Θα ενημερώσω για ότι νεότερο.

Εν τω μεταξύ εδώ εμφανίστηκε και ένας φίλος ο οποίος μου πρότεινε να επικοινωνήσω μαζί του για την εταιρεία του για να πάςω ως πωλητής με αμάξι. Του έχω στείλει μηνύματα, του εέχω απαντήσει εδώ και δεν έχει φανεί. ίσως δεν μπαίνει συχνά γαμώτο εδώ. Pirkavlos ή κάπως έτσι. Δεν τον βρίσκω και στο νήμα πια!

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πήρα την άδεια, παρακολούθησα και άλλα σεμινάρια στον κλάδο και ήδη μέσω γνωστού έχω στείλει σε σοβαρή εταιρεία (είναι δύσκολο να βρεις σοβαρή εταιρεία σεκιουριτι για όσους δεν το ξέρουν) μέσω ενός γνωστού που μίλησε στον Διευθυντή του. Έχω ισχυρές συστάσεις και μάλλον πρόκειται για φύλαξη κοντά στη περιοχή μου. Να δούμε πως θα πάει κι αυτό. Θα ενημερώσω για ότι νεότερο.

Εν τω μεταξύ εδώ εμφανίστηκε και ένας φίλος ο οποίος μου πρότεινε να επικοινωνήσω μαζί του για την εταιρεία του για να πάςω ως πωλητής με αμάξι. Του έχω στείλει μηνύματα, του εέχω απαντήσει εδώ και δεν έχει φανεί. ίσως δεν μπαίνει συχνά γαμώτο εδώ. Pirkavlos ή κάπως έτσι. Δεν τον βρίσκω και στο νήμα πια!
Μια χαρά λοιπόν. Άρα τελικά οδηγάς αμάξι; Οι πωλήσεις θέλουν γερά νεύρα και δεν είναι για όλους. Θεωρείς ότι σου ταιριάζουν;

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.241
Πόντοι
2.356
Κάποιοι φίλοι από εδώ προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν. Έστειλα κάποια μειλ με το βιογραφικό μου. Προς το παρόν δεν έχω κάποιο αποτέλεσμα. Να είναι όλοι καλά και κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη παιδιά.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.241
Πόντοι
2.356
Μια χαρά λοιπόν. Άρα τελικά οδηγάς αμάξι; Οι πωλήσεις θέλουν γερά νεύρα και δεν είναι για όλους. Θεωρείς ότι σου ταιριάζουν;
Ναι, μου ταιριάζουν. Οδηγώ αμάξι αλλά εδώ και μερικούς μήνες δεν έχω λόγω του ότι με τράκαραν. Πήρα κάποια χρήματα απο την ασφαλιστικη του υπαιτίου αλλά δεν έχω πάρει αμάξι. Ναι, μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο, είμαι πολύ κοινωνικός και έχω κάνει πωλήσεις σε πολύ δύστροπους πελάτες. Νομίζω όμως οτι δεν θα πάω σε αυτο κλάδο καθώς ζητάνε σοβαρή εμπειρία και έγω δεν έχω πάνω στις πωλήσεις. Να δούεμ πως θα πάει όμως.
Αύριο θα επικοινωνήσω με τον άνθρωπο από την εταιρεία που με σύστησαν (σεκιουριτι στη περιοχή μου) και να δω απο εκεί τι συμβάινει. Αν όχι θα δώ τι θα κάνω.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κάποιοι φίλοι από εδώ προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν. Έστειλα κάποια μειλ με το βιογραφικό μου. Προς το παρόν δεν έχω κάποιο αποτέλεσμα. Να είναι όλοι καλά και κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη παιδιά.
κυπρο δοκίμασες? η στο ειπα και μου απάντησες δεν θυμαμαι

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.241
Πόντοι
2.356
κυπρο δοκίμασες? η στο ειπα και μου απάντησες δεν θυμαμαι
Το έχω βάλει Βλαδίμηρε ως μια λύση. Όπως ανέφερα παραπάνω, αύριο θα έχω μια επικοινωνία για εργασία σεκιουριτι μέσω γνωστου, σε σοβαρή εταιρεία, για φύλαξη δίπλα μου, να δούμε αν κάτσει, απο εκεί και έπειτα εξετάζω και άλλες λύσεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το έχω βάλει Βλαδίμηρε ως μια λύση. Όπως ανέφερα παραπάνω, αύριο θα έχω μια επικοινωνία για εργασία σεκιουριτι μέσω γνωστου, σε σοβαρή εταιρεία, για φύλαξη δίπλα μου, να δούμε αν κάτσει, απο εκεί και έπειτα εξετάζω και άλλες λύσεις.
καλα κανεις σαν προχειρη λύση απλα πρόσεχε μη σε πάρει η μπάλα και βγεις εκτος στόχου και δρόμου...(δε θέλει και πολυ)

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.241
Πόντοι
2.356
καλα κανεις σαν προχειρη λύση απλα πρόσεχε μη σε πάρει η μπάλα και βγεις εκτος στόχου και δρόμου...(δε θέλει και πολυ)
Δεν το οριοθετώ ως πρόχειρη λύση ομολογώ, ειδικά αν κάτσει. Δεν έχω πολλές επιλογές πια. Φυσικά θα κοιτάξω να βελτιωθώ, αλλά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Χρειάζεται πλήθως συγκυριών και τύχης μαζί. Πάντα υπάρχει και η δυνατότητα να βλέπω ευκαιρίες - αρκεί να είμαι σε κίνηση.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Δεν ξερω αν στο προτειναν πιο πριν, μεσιτης σκεφτηκες να γινεις?

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.241
Πόντοι
2.356
Δεν ξερω αν στο προτειναν πιο πριν, μεσιτης σκεφτηκες να γινεις?
Καλησπέρα αδερφέ Μουνοείλωτα. Σε ευχαριστώ για το μήνυμα. Ναι, κάποιος φίλος, στο φόρουμ μου ανέφερε την λύση της μεσιτείας σε ακίνητα, ωστόσο μίλησα με κάποιους γνωστούς μου για τη συγκεκριμένη εκδοχή και μου ανέφεραν πως πλέον δεν υπάρχει κάποιου είδους "ζήτηση" ή δυνατότητα στο συγκεκριμένο επάγγελμα ή μάλλον δραστηριότητα να το πω καλύτερα. Φυσικά όλα εξαρτώνται από αυτόν που το ασκεί, δεν αντιλέγω σε αυτό, απλά δεν νομίζω να μπορούσα να έκανα κάτι τέτοιο.

Σε άλλη, εκτενέστερη συζήτηση που είχα, με επίσης φίλο από εδώ μέσα, μέσω μηνυμάτων, μου ανέφερε πως αυτό που ίσως μπορεί να δουλέψει είναι η απλή επίδειξη ακινήτων αλλά και πάλι εκεί δεν μπορώ να μπω καθώς χρειάζεται μεταφορικό μέσο και ειδικά δίκυκλο, και εγώ δεν καβαλώ μηχανάκια.

Θέλω να σου πω πως φυσικά και το εξέτασα. Τόσο η δραστηριότητα του μεσίτη όσο και του ασφαλιστή έχουν αποκλειστεί από εμένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom