ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.241
- Πόντοι
- 2.356
Να είστε όλοι καλά!μενεδημαρος εισπράτει αγαπη και φιλικά χτυπήματα στην πλατη απο ολα τα μέλη να πουμε. θεμα χρονου να καλύψει το κενο του καραμανη
Να είστε όλοι καλά!μενεδημαρος εισπράτει αγαπη και φιλικά χτυπήματα στην πλατη απο ολα τα μέλη να πουμε. θεμα χρονου να καλύψει το κενο του καραμανη
Δεν το λέει σε σένα μενέδημο, στον λιον7 το λέει.Ούτε κερατάς είμαι ούτε και χαφιεδακος.
Καλημέρα και να είσαι γερος. Ακόμα δε κατάλαβα γιατί βρίζεις πάντως. Μου θυμίζεις παιδάκι που του πήραν τη καραμέλα.
Χεχε οκ οκρε νιαμου μενέδημε δεν το εγραψε για σενα ρε
Αμαν ρε φιλε εισαι...δεν λεω εσενα!Του Lion 7 λεω.....Ούτε κερατάς είμαι ούτε και χαφιεδακος.
Καλημέρα και να είσαι γερος. Ακόμα δε κατάλαβα γιατί βρίζεις πάντως. Μου θυμίζεις παιδάκι που του πήραν τη καραμέλα.
ΜΕΝΕΔΗΜΕ δες αυτό, μιας και είναι απορία πολλων εδώ μεσα.
Γιατί οι εταιρείες δεν αποκαλύπτουν σχεδόν ποτέ τους μισθούς στις μικρές αγγελίες
Για τους εργοδότες, η εκ των προτέρων δημοσιοποίηση των μισθών αποτελεί περίπλοκη υπόθεση - Πέρυσι, μόνο το 12,6% των εταιρειών παγκοσμίως δημοσίευσε ένα εύρος μισθών σε αγγελίες για εύρεση εργασίας
Στις αγγελίες για εύρεση εργασίας, στο μέρος που αφορά στην αμοιβή της εκάστοτε θέσης, οι ενδιαφερόμενοι αντί για ένα συγκεκριμένο και ακριβές χρηματικό ποσό, τις περισσότερες φορές συναντούν φράσεις όπως «ο μισθός θα προκύψει ανάλογα με την εμπειρία» ή ακόμη και πιο περιεκτικά «ανταγωνιστικός μισθός».
Τι εννοούν όμως, στην πραγματικότητα, οι εταιρείες με τις συγκεκριμένες φράσεις; Και γιατί δεν επιλέγουν απλώς να γράψουν εξ αρχής τα ακριβή ποσά που είναι διατεθειμένες να πληρώσουν τους υποψήφιους εργαζόμενους και περιπλέκουν τα πράγματα;
Σύμφωνα με έκθεση από την εταιρεία δεδομένων αποζημίωσης Payscale, μόνο το 12,6% των εταιρειών παγκοσμίως δημοσίευσε ένα εύρος μισθών σε αγγελίες για δουλειά κατά τη διάρκεια του περσινού έτους.
Γιατί οι εταιρείες δεν αποκαλύπτουν σχεδόν ποτέ τους μισθούς στις μικρές αγγελίες | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Για τους εργοδότες, η εκ των προτέρων δημοσιοποίηση των μισθών αποτελεί περίπλοκη υπόθεση - Πέρυσι, μόνο το 12,6% των εταιρειών παγκοσμίως δημοσίευσε ένα εύρος μισθών σε αγγελίες για εύρεση εργασίαςwww.newmoney.gr
Μενέδημε δεν μιλάς ωραία τώρα...Πολύ χρήσιμο άρθρο.
Στην Ελλάδα οι πιο πολλές αγγελίες εργασίας όχι μόνο το μισθό δεν λένε αλλά ούτε καν τι εταιρίες είναι. Κουκουλοφόροι κανονικοί. Θεωρούν ως δεδομένο ότι ως σκλάβος θα πας ασυζητητί - σαν ξεφτυλισμενος ζητιάνος...να δώσεις όλα τα προσωπικά σου δεδομένα με mail χωρίς να ξέρεις τι θα τα κάνουν...
Γαμώ το σπίτι όλων όσων δημοσιεύουν ανωνυμες αγγελίες εργασίας και μου ζητάνε να στείλω τα προσωπικά μου δεδομένα ενώ αυτοί φοράνε κουκούλα.
Πιο πολύ σέβομαι όλους εσάς τους ανώνυμους εδώ να σας δώσω τα στοιχεία μου στο ινμποξ παρά αυτούς. Μουνόπανα.
Ε ναι εξοργίστηκα λίγο, ζητώ συγνώμη, όχι από αυτούς στους οποίους αναφέρομαι αλλά από όλους εσάς φίλους του bou.Μενέδημε δεν μιλάς ωραία τώρα...
Πήρα την άδεια, παρακολούθησα και άλλα σεμινάρια στον κλάδο και ήδη μέσω γνωστού έχω στείλει σε σοβαρή εταιρεία (είναι δύσκολο να βρεις σοβαρή εταιρεία σεκιουριτι για όσους δεν το ξέρουν) μέσω ενός γνωστού που μίλησε στον Διευθυντή του. Έχω ισχυρές συστάσεις και μάλλον πρόκειται για φύλαξη κοντά στη περιοχή μου. Να δούμε πως θα πάει κι αυτό. Θα ενημερώσω για ότι νεότερο.Τελικά τι έγινε, κανόνισες να πας σεκιούριτι;
Μια χαρά λοιπόν. Άρα τελικά οδηγάς αμάξι; Οι πωλήσεις θέλουν γερά νεύρα και δεν είναι για όλους. Θεωρείς ότι σου ταιριάζουν;Πήρα την άδεια, παρακολούθησα και άλλα σεμινάρια στον κλάδο και ήδη μέσω γνωστού έχω στείλει σε σοβαρή εταιρεία (είναι δύσκολο να βρεις σοβαρή εταιρεία σεκιουριτι για όσους δεν το ξέρουν) μέσω ενός γνωστού που μίλησε στον Διευθυντή του. Έχω ισχυρές συστάσεις και μάλλον πρόκειται για φύλαξη κοντά στη περιοχή μου. Να δούμε πως θα πάει κι αυτό. Θα ενημερώσω για ότι νεότερο.
Εν τω μεταξύ εδώ εμφανίστηκε και ένας φίλος ο οποίος μου πρότεινε να επικοινωνήσω μαζί του για την εταιρεία του για να πάςω ως πωλητής με αμάξι. Του έχω στείλει μηνύματα, του εέχω απαντήσει εδώ και δεν έχει φανεί. ίσως δεν μπαίνει συχνά γαμώτο εδώ. Pirkavlos ή κάπως έτσι. Δεν τον βρίσκω και στο νήμα πια!
Ναι, μου ταιριάζουν. Οδηγώ αμάξι αλλά εδώ και μερικούς μήνες δεν έχω λόγω του ότι με τράκαραν. Πήρα κάποια χρήματα απο την ασφαλιστικη του υπαιτίου αλλά δεν έχω πάρει αμάξι. Ναι, μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο, είμαι πολύ κοινωνικός και έχω κάνει πωλήσεις σε πολύ δύστροπους πελάτες. Νομίζω όμως οτι δεν θα πάω σε αυτο κλάδο καθώς ζητάνε σοβαρή εμπειρία και έγω δεν έχω πάνω στις πωλήσεις. Να δούεμ πως θα πάει όμως.Μια χαρά λοιπόν. Άρα τελικά οδηγάς αμάξι; Οι πωλήσεις θέλουν γερά νεύρα και δεν είναι για όλους. Θεωρείς ότι σου ταιριάζουν;
κυπρο δοκίμασες? η στο ειπα και μου απάντησες δεν θυμαμαιΚάποιοι φίλοι από εδώ προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν. Έστειλα κάποια μειλ με το βιογραφικό μου. Προς το παρόν δεν έχω κάποιο αποτέλεσμα. Να είναι όλοι καλά και κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη παιδιά.
Το έχω βάλει Βλαδίμηρε ως μια λύση. Όπως ανέφερα παραπάνω, αύριο θα έχω μια επικοινωνία για εργασία σεκιουριτι μέσω γνωστου, σε σοβαρή εταιρεία, για φύλαξη δίπλα μου, να δούμε αν κάτσει, απο εκεί και έπειτα εξετάζω και άλλες λύσεις.κυπρο δοκίμασες? η στο ειπα και μου απάντησες δεν θυμαμαι
καλα κανεις σαν προχειρη λύση απλα πρόσεχε μη σε πάρει η μπάλα και βγεις εκτος στόχου και δρόμου...(δε θέλει και πολυ)Το έχω βάλει Βλαδίμηρε ως μια λύση. Όπως ανέφερα παραπάνω, αύριο θα έχω μια επικοινωνία για εργασία σεκιουριτι μέσω γνωστου, σε σοβαρή εταιρεία, για φύλαξη δίπλα μου, να δούμε αν κάτσει, απο εκεί και έπειτα εξετάζω και άλλες λύσεις.
Δεν το οριοθετώ ως πρόχειρη λύση ομολογώ, ειδικά αν κάτσει. Δεν έχω πολλές επιλογές πια. Φυσικά θα κοιτάξω να βελτιωθώ, αλλά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Χρειάζεται πλήθως συγκυριών και τύχης μαζί. Πάντα υπάρχει και η δυνατότητα να βλέπω ευκαιρίες - αρκεί να είμαι σε κίνηση.καλα κανεις σαν προχειρη λύση απλα πρόσεχε μη σε πάρει η μπάλα και βγεις εκτος στόχου και δρόμου...(δε θέλει και πολυ)
Καλησπέρα αδερφέ Μουνοείλωτα. Σε ευχαριστώ για το μήνυμα. Ναι, κάποιος φίλος, στο φόρουμ μου ανέφερε την λύση της μεσιτείας σε ακίνητα, ωστόσο μίλησα με κάποιους γνωστούς μου για τη συγκεκριμένη εκδοχή και μου ανέφεραν πως πλέον δεν υπάρχει κάποιου είδους "ζήτηση" ή δυνατότητα στο συγκεκριμένο επάγγελμα ή μάλλον δραστηριότητα να το πω καλύτερα. Φυσικά όλα εξαρτώνται από αυτόν που το ασκεί, δεν αντιλέγω σε αυτό, απλά δεν νομίζω να μπορούσα να έκανα κάτι τέτοιο.Δεν ξερω αν στο προτειναν πιο πριν, μεσιτης σκεφτηκες να γινεις?