Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όσο για κάποιους που κοροϊδεύουν άτομα που πήραν το Ρίσκο να παλέψουν στο εξωτερικό, να πω ότι τους αξίζει σεβασμός και όχι χλευασμός. Ειδικά από κάποιους που δεν είχαν το θάρρος ούτε να κοιτάξουν έξω από την πόλη τους.
δε βρίσκω το λογο να κοροιδέψει καποιος κάποιον επειδη πέρνει ρισκο..εγω θα κοροιδευα κάποιον που ΔΕΝ πέρνει ρισκο

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
Δεν βγαίνει οικονομικά για Ελλάδα...κατωτερότητα είναι...απλώς δεν θέλει να φανεί αυτό....εννοείται το σεξ ΚΟΜΜΕΝΟ.Η Ελλάδα είναι η πιο όμορφη χώρα του κόσμου αρκεί να έχεις λεφτά...όχι πάρα πολλά απαραιτητα...και πάλι εμείς εδώ είμαστε καλύτερα από τέτοιους ξενητεμενους.
Ακριβώς. Είναι υπέροχα στην Ελλάδα αρκεί να έχεις μια νορμάλ εργασία και αμοιβή 1200€. Όχι παραπάνω. Αλλά να ζεις. Όχι να ζεις για να δουλεύεις.

• Like
Αντιδράσεις: vril
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
Μικτά ή καθαρά;
Επίσης μιλάμε για Έλληνα ή Κυπραίο;
Ήξερα μερικά παιδιά από Ελλάδα που δούλευαν στο security check,αλλά δεν ήταν κανένας τρελός μισθός.

Όσο για κάποιους που κοροϊδεύουν άτομα που πήραν το Ρίσκο να παλέψουν στο εξωτερικό, να πω ότι τους αξίζει σεβασμός και όχι χλευασμός. Ειδικά από κάποιους που δεν είχαν το θάρρος ούτε να κοιτάξουν έξω από την πόλη τους.
Δεν θα πάω αεροδρόμιο. Όχι δεν φτάνεις καν τα 800€ μαζί με νύχτες. Θέλω 2 ώρες για να πάω και δύο ώρες να γυρίσω. Ήτανε να πάω αλλά ένας φίλος μου πρότεινε σεκιούριτι σχετικά κοντά μου και σε καλή ετσιρεια. Δεν έχει "τελεσίδικησει" ακόμα αν θα πάω εκεί. Σήμερα ίσως θα ξέρω.

• Like
Αντιδράσεις: vril
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
Γιατι δηλαδή θα σε χάλαγε το Μαϊάμι όλο το χρόνο καλοκαίρι η Αριζόνα που έχει ένα μήνα χεομωνα το χρονο? Εξωτερικό δεν είναι μόνο Αγγλία Γερμανία ξερετε
Θυμάμαι ένας φίλος έκανε κονέ μέσω γνωστών του συγγενών να μου γίνει πρόσκληση στο Λος Άντζελες, το 2016. Δυστυχώς δεν με βοήθησαν και έφαγα πόρτα. Τότε ήμουν πολύ ζεστός...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Ακριβώς. Είναι υπέροχα στην Ελλάδα αρκεί να έχεις μια νορμάλ εργασία και αμοιβή 1200€. Όχι παραπάνω. Αλλά να ζεις. Όχι να ζεις για να δουλεύεις.
Aυτο είναι άπιαστο....σαν να λες "Αν δεν μου κατσει η Μόνικα Μπελούτσι,δεν ακουμπάω γυναίκα".Ακόμα και με τα μισά τα καταφέρνεις μένοντας μόνος ,χωρίς να στερείσαι κάτι και χωρίς χαρτηλικωμα από γονείς.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
Aυτο είναι άπιαστο....σαν να λες "Αν δεν μου κατσει η Μόνικα Μπελούτσι,δεν ακουμπάω γυναίκα".Ακόμα και με τα μισά τα καταφέρνεις μένοντας μόνος ,χωρίς να στερείσαι κάτι και χωρίς χαρτηλικωμα από γονείς.
Με τα μισά, που αυτά θα παίρνω (600-700), θα συνεχίσω να μένω με τους γονείς μου στο σπίτι τους. Χωρίς προσωπική ζωή χωρίς τίποτα. Θα παλεύω για κάτι καλύτερο αλλά δύσκολα γενικα

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
Άσχετο. Κάποια στιγμή θα ανοίξω ένα νήμα που θα αφορά ολόκληρη την ενοχλησή μου (σε μεγάλο περίγραμμα) εξαιτίας της απίστευτης αναξιοπιστίας και αφερεγγυότητας που συναντώ το τελευταίο καιρό, από γνωστούς μου κατά βάση. Και αφορά πολλά θέματα.
Εδώ, σε αυτό το φόρουμ, έχω μιλήσει και σε pm με ανθρώπους, με εσάς, που οι περισσότεροι έχετε αποδειχθεί πολύ πιο αξιόπιστοι από ανθρώπους που με ξέρουν προσωπικά. Είναι απίστευτο αυτό και σηκώνει κοινωνιολογική και ψυχολογική ερμηνεία.

Υ.Γ1. Και μη κάνετε την επιπολαιότητα να το χαρακτηρίσετε ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία αυτό. Πραγματικά το ζω και είναι απίστευτο.

Υ.Γ.2 Όταν για παράδειγμα θα σου πω κάτι αυτό το κάτι μπαίνει στη κεφάλα μου ως μέρος του ευρύτερου πρότζεκτ μάνατζμεντ που έχω στο νου μου. Δεν θα σε κλασω και θα εξαφανιστω, όπως έκανε ένας γνωστός μου εδώ και δύο μήνες.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Με τα μισά, που αυτά θα παίρνω (600-700), θα συνεχίσω να μένω με τους γονείς μου στο σπίτι τους. Χωρίς προσωπική ζωή χωρίς τίποτα. Θα παλεύω για κάτι καλύτερο αλλά δύσκολα γενικα
Δεν ισχύει για Αθήνα αυτό....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
Δεν ισχύει για Αθήνα αυτό....
Συγνώμη ρε συ Αργυρότοξε, το γνωρίζεις ότι για ζήσεις στην Αθήνα χωρίς δικό σου σπίτι θες πάνω από 1000€ το μήνα; Νομίζω οποίοι παίρνουν 600 - 700 απλά έχουν στηρίξεις από αλλού η ζουν για να δουλεύουν καθώς κάνουν και δεύτερη εργασία. Ας μη λέμε ότι θέλουμε ρε guys ή εκτός αν δε κατάλαβα κάτι σωστά εγώ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εδώ, σε αυτό το φόρουμ, έχω μιλήσει και σε pm με ανθρώπους, με εσάς, που οι περισσότεροι έχετε αποδειχθεί πολύ πιο αξιόπιστοι από ανθρώπους που με ξέρουν προσωπικά. Είναι απίστευτο αυτό και σηκώνει κοινωνιολογική και ψυχολογική ερμηνεία.
να μην ανοίγεσαι σε ολους και για ολα. οσο καλοι φίλοι οι συγγενής να ειναι (μια μέρα θα έρθεις στα λόγια μ)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
δε θυμάμαι αν ειναι μικτα η καθαρα θα σε γελάσω πάντως ειτε στη μια ειτε στην αλλη περίπτωση παλι καλα ειναι...ελληνας ειναι
Μλκιες σου λεει
2200 νεττο παιρνουν σρην αμερικανικη βαση στην stuutgart
Πιο πανω δεν εχει σε ολο το ντοιτς
,κυπρο χλωμο να παιρνει πανω αποο 900 καθαρα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
Μενεδημο μια λυση εχεις μονο αν θες κατι στα 1400 με 1800 ΝΕΤΤΟ εκτος ελλαδας
Αυστρια η Γερμανια μεγαλη πολη με αεροδρομιο να μπεις σε λοτζιστικ
Απαριατητο.εστω ενα Α2 γερμανθκα και αριστη γνωση αντικειμενου
Ολλανδια ισως παιζει μονο με αγγλικα αλλα εισαι πολυ μακρια
Κορυφαια λυση ,Βιεννη
Κυπρο ισως βρεις ,αλλα με τα μισα λεφτα ..στα 800 με 1000 το μαξθμουμ κι αυτο δυσκολο,αλλα εχεις καλυτρρη καθημερινοτητα απο ευρωπη

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
Θυμάμαι ένας φίλος έκανε κονέ μέσω γνωστών του συγγενών να μου γίνει πρόσκληση στο Λος Άντζελες, το 2016. Δυστυχώς δεν με βοήθησαν και έφαγα πόρτα. Τότε ήμουν πολύ ζεστός...
Την γλυτωσες
Τι να πας να κανεις εκει
Μεγαλυτερη αποτυχια απο το νανπας με κατω των 80κ στο US δεν υπαρχει ..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.665
Πόντοι
3.656

Δε νομίζω ότι τους χλευάζει κανεις.Κι επίσης,κανεις δεν πρέπει να χλευάζει όσους πήγαν έξω και γύρισαν γιατί δεν την πάλεψαν με τη ζωή εκεί.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
Την γλυτωσες
Τι να πας να κανεις εκει
Μεγαλυτερη αποτυχια απο το νανπας με κατω των 80κ στο US δεν υπαρχει ..
Στο Λος Άντζελες πήγε ένα φίλος (γνωστός βασικά) από το γυμναστήριο. Πήγε εκεί το 2009 νομίζω; δεν θυμάμαι. όχι απλά πρόκοψε αλλά αγόρασε σπίτι με 400 χιλιάρικα και αμάξι καλό. Δεν ήξερε καν να μιλάει καλά καλά. Πήγε στα 40 του. Μέσω ίδιων γνωστών προσπάθησα και εεγώ αλλά αυτοί κάνανε τις πάπιες και δεν τα κατάφερα τελικά

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
να μην ανοίγεσαι σε ολους και για ολα. οσο καλοι φίλοι οι συγγενής να ειναι (μια μέρα θα έρθεις στα λόγια μ)
Δεν ανοίγομαι. Είμαι ευγενικός. Οι φίλοι πολλές φορές με γάμησαν. Στο facebook έχω 400 φίλους από τους οποίους οι 395 είναι άνθρωποι που τους έχω γνωρίσει εστω και μια φορά στη ζωή μου ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ off line. Πίστεψέ με από αυτούς μόνο οι 5 ξέρουν ότι είμαι σε αυτή την κάστασταση (άνεργος, με γονείς μένω, χωρίς αμάξι, με κακή ψυχολογία κλπ). Επομένως Βλαδίμηρε ΔΕΝ ανοίγομαι. ίσως θα βοήθαγε να ανοιγόμουν και να κλαίγομαι δημόσια με το ονοματεπώνυμό μου... αλλά ούτε για αστείο δεν θα το κάνω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.665
Πόντοι
3.656
Συγνώμη ρε συ Αργυρότοξε, το γνωρίζεις ότι για ζήσεις στην Αθήνα χωρίς δικό σου σπίτι θες πάνω από 1000€ το μήνα; Νομίζω οποίοι παίρνουν 600 - 700 απλά έχουν στηρίξεις από αλλού η ζουν για να δουλεύουν καθώς κάνουν και δεύτερη εργασία. Ας μη λέμε ότι θέλουμε ρε guys ή εκτός αν δε κατάλαβα κάτι σωστά εγώ.

Άμα είναι να δουλεύω όλη μέρα και να νοικιάζω σπίτι μόνο για ύπνο,να μου λείπει.Καλύτερα σπίτι με τους γονείς κι αν βρεθεί γκόμενα σε ξενοδοχείο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άμα είναι να δουλεύω όλη μέρα και να νοικιάζω σπίτι μόνο για ύπνο,να μου λείπει.Καλύτερα σπίτι με τους γονείς κι αν βρεθεί γκόμενα σε ξενοδοχείο
και γώ που μενω μονος λες τιε γκόμενες να τις φέρνω εδω σπίτι? καμια δε ξερει που μένω..

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
Πίστεψέ με είμαι η κάθε λέξη της πρότασής σου.
Κάποτε, είχα μια φίλη, (δεν την έβλεπα γκομενικά τονίζω) τη Μαρία, που μένει στην Νέα Σμύρνη. Αυτή μου είχε πει, σε ποτό που είχαμε βγει μαζί, ότι θα ΠΡΕΠΕΙ να μείνεις μόνος για να δεις πόσο καλά είναι και πόσο ουάου κλπ. Όταν τη ρώτησα όμως πόσο ενοίκιο πληρώνει για να μένει μόνη της στο σπίτι στη Ν. Σμύρνη μου απάντησε πως είναι δικό της και πως οι γονείς μένουν στο χωριό στην Άρτα. Έτσι μένω και εγώ μόνος. Η Μαρία παίρνει 700 ευρώ... δεν νομίζω να έβγαζε να ζει μόνη της με ενοίκιο... την έξυπνη όμως ήξερε να μου κάνει. Γενικότερα υπάρχουν πολλοί γύρω μας τέτοιοι. Είναι πολύ εύκολο να είσαι πούστης με ξένο κώλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom