Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν το οριοθετώ ως πρόχειρη λύση ομολογώ, ειδικά αν κάτσει. Δεν έχω πολλές επιλογές πια. Φυσικά θα κοιτάξω να βελτιωθώ, αλλά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Χρειάζεται πλήθως συγκυριών και τύχης μαζί. Πάντα υπάρχει και η δυνατότητα να βλέπω ευκαιρίες - αρκεί να είμαι σε κίνηση.
α που σαι...μιας και ειπες σεκιουριτυ. ενας γνωστος μου στο αεροδρόμιο της λαρνακας επερνε 2700 μισθο βεβαια ηταν υπευθυνος στο πόστο..εδω στο ελ βενιζελος 900 ευρω (ιδια θεση)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα αδερφέ Μουνοείλωτα. Σε ευχαριστώ για το μήνυμα. Ναι, κάποιος φίλος, στο φόρουμ μου ανέφερε την λύση της μεσιτείας σε ακίνητα, ωστόσο μίλησα με κάποιους γνωστούς μου για τη συγκεκριμένη εκδοχή και μου ανέφεραν πως πλέον δεν υπάρχει κάποιου είδους "ζήτηση" ή δυνατότητα στο συγκεκριμένο επάγγελμα ή μάλλον δραστηριότητα να το πω καλύτερα. Φυσικά όλα εξαρτώνται από αυτόν που το ασκεί, δεν αντιλέγω σε αυτό, απλά δεν νομίζω να μπορούσα να έκανα κάτι τέτοιο.

Σε άλλη, εκτενέστερη συζήτηση που είχα, με επίσης φίλο από εδώ μέσα, μέσω μηνυμάτων, μου ανέφερε πως αυτό που ίσως μπορεί να δουλέψει είναι η απλή επίδειξη ακινήτων αλλά και πάλι εκεί δεν μπορώ να μπω καθώς χρειάζεται μεταφορικό μέσο και ειδικά δίκυκλο, και εγώ δεν καβαλώ μηχανάκια.

Θέλω να σου πω πως φυσικά και το εξέτασα. Τόσο η δραστηριότητα του μεσίτη όσο και του ασφαλιστή έχουν αποκλειστεί από εμένα.
αν ποτε σκεφτεις να γίνεις μεσίτης κοιτα να ασχοληθείς με ξένη πελατεια οχι με ελληνες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Ελα ρε? Τι μαθαινεις ξωφαλτσα?
Εχω φιλο που δεν πολυμιλαμε πια ψιλο τεμπελη ο οποιος πηγε σε σκανδιναβικη χωρα ξεκινωντας λαντζα στα 36 του. Τωρα κανει καριερα σαν χειριστης κλαρκ και γελανε και οι πετρες που καθεται εκει και ζει σαν πακιστανος αφου θα μπορουσε να εχει τετοια δουλεια κι εδω. Ελα μου ομως που τελικα ο φιλος εχει σχεδιο. Ωραιαιαιαιαοοοος!!!
Παραμυθιαζεται με το ότι ζει σε προηγμένη χώρα με παροχές και αξιοκρατία....το ότι ζει όμως σαν Πακιστανός και δεν πάει κινηματογράφο ,θέατρο η γήπεδο και είναι αγκαλιά με έναν Η/Υ δεν είναι παραμύθι...είναι ( δυστυχώς) ΌΛΗ του η ζωή...τα ίδια ισχύουν για δικό μου φίλο...άστα να πάνε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Παραμυθιαζεται με το ότι ζει σε προηγμένη χώρα με παροχές και αξιοκρατία....το ότι ζει όμως σαν Πακιστανός και δεν πάει κινηματογράφο ,θέατρο η γήπεδο και είναι αγκαλιά με έναν Η/Υ δεν είναι παραμύθι...είναι ( δυστυχώς) ΌΛΗ του η ζωή...τα ίδια ισχύουν για δικό μου φίλο...άστα να πάνε.
Αστα.Έτσι όπως το πες. Ο κακομοίρης ζεί σαν πακιστανός. Πλέον ούτε στο messenger δεν μας μιλάει.Απο ανωτερότητα?Απο κατωτερότητα???Ειλικρινά δεν μπορώ να τον καταλάβω. Ούτε Ελλάδα έρχεται τουλάχιστον να δεί τους δικούς του.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Αστα.Έτσι όπως το πες. Ο κακομοίρης ζεί σαν πακιστανός. Πλέον ούτε στο messenger δεν μας μιλάει.Απο ανωτερότητα?Απο κατωτερότητα???Ειλικρινά δεν μπορώ να τον καταλάβω. Ούτε Ελλάδα έρχεται τουλάχιστον να δεί τους δικούς του.
Δεν βγαίνει οικονομικά για Ελλάδα...κατωτερότητα είναι...απλώς δεν θέλει να φανεί αυτό....εννοείται το σεξ ΚΟΜΜΕΝΟ.Η Ελλάδα είναι η πιο όμορφη χώρα του κόσμου αρκεί να έχεις λεφτά...όχι πάρα πολλά απαραιτητα...και πάλι εμείς εδώ είμαστε καλύτερα από τέτοιους ξενητεμενους.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Ελλάδα και πάλι Ελλάδα!!!!Εξωτερικό μόνο για καλή δουλειά αξίζει!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ελλάδα και πάλι Ελλάδα!!!!Εξωτερικό μόνο για καλή δουλειά αξίζει!
Γιατι δηλαδή θα σε χάλαγε το Μαϊάμι όλο το χρόνο καλοκαίρι η Αριζόνα που έχει ένα μήνα χεομωνα το χρονο? Εξωτερικό δεν είναι μόνο Αγγλία Γερμανία ξερετε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Γιατι δηλαδή θα σε χάλαγε το Μαϊάμι όλο το χρόνο καλοκαίρι η Αριζόνα που έχει ένα μήνα χεομωνα το χρονο? Εξωτερικό δεν είναι μόνο Αγγλία Γερμανία ξερετε
Μισώ την ξερα'ι'λα, τον ήλιο και την ζέστη...είναι σαν εξορία σε ξερονήσι όλο αυτό το σκηνικό.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Μισώ την ξερα'ι'λα, τον ήλιο και την ζέστη...είναι σαν εξορία σε ξερονήσι όλο αυτό το σκηνικό.
Ναι αλλά γεραμνια κινδυνεύεις να πάθεις καμία πνευμονία από το κρύο.. Και άμα είσαι και ανοδεικευτος εργάτης δεν νομίζω να έχεις λεφτά για φυσικό αέριο.. Άνω Μαϊάμι και σε άστεγος να είσαι δε τρέχει κάστανο όλο το χρόνο ζέστη εχει?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Νοthing falls like London rain....nothing heals me like you doooooo....

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Εχεις ζησει καιρο Αγγλιας;
Εγώ Τυπε θα ψαχνα να βρω. Μια χώρα που να έχει ζέστη γιατί αν πας σαν εργάτης έχεις κίνδυνο να μείνεις άστεγος η να μην έχεις λεφτά για φυσικό αέριο άμα παίρνεις τον κατωτατο μισθό? Φαντάζεσαι Αγγλία ή Γερμανία και να μην έχεις λεφτά για θέρμανση? Πέθανες από πνευμονία και θα στο χρεώσουν σαν κορονοιο ενώ Μαϊάμι και αριζονα κλαιν και γυμνός να είσαι επιβιωνεις?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Εγώ Τυπε θα ψαχνα να βρω. Μια χώρα που να έχει ζέστη γιατί αν πας σαν εργάτης έχεις κίνδυνο να μείνεις άστεγος η να μην έχεις λεφτά για φυσικό αέριο άμα παίρνεις τον κατωτατο μισθό? Φαντάζεσαι Αγγλία ή Γερμανία και να μην έχεις λεφτά για θέρμανση? Πέθανες από πνευμονία και θα στο χρεώσουν σαν κορονοιο ενώ Μαϊάμι και αριζονα κλαιν και γυμνός να είσαι επιβιωνεις?
Τεξας ρε τυπε και ξερο ψωμι.
Τουλαχιστον το γνωριζουμε απ εξω απο τα γουεστερν, τον Ομπραξ και τον Μικρο Αρχηγο/Μικρο Σεριφη/Μικρο Καουμπου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Όχι αλλα η βροχή είναι καιρός πολιτισμένης χώρας ενώ η ξερα'ι'λα θυμίζει έρημο....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Όχι αλλα η βροχή είναι καιρός πολιτισμένης χώρας ενώ η ξερα'ι'λα θυμίζει έρημο....
Ειναι καιρος πολιτισμενης χωρας, αλλα οχι πολιτισμενος καιρος.
Μετα τις 15 μερες συνεχομενης βροχης τον Αυγουστο, ενας μεσογειακος αρχιζει να αναρωτιεται στα σοβαρα αν αυτο θεωρειται απλως καιρικο φαινομενο η καποιου ειδους θεια τιμωρια

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.302
Πόντοι
4.546
Ειναι καιρος πολιτισμενης χωρας, αλλα οχι πολιτισμενος καιρος.
Μετα τις 15 μερες συνεχομενης βροχης τον Αυγουστο, ενας μεσογειακος αρχιζει να αναρωτιεται στα σοβαρα αν αυτο θεωρειται απλως καιρικο φαινομενο η καποιου ειδους θεια τιμωρια
Η' κλιματική αλλαγή :embarrased:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
α που σαι...μιας και ειπες σεκιουριτυ. ενας γνωστος μου στο αεροδρόμιο της λαρνακας επερνε 2700 μισθο βεβαια ηταν υπευθυνος στο πόστο..εδω στο ελ βενιζελος 900 ευρω (ιδια θεση)
Μικτά ή καθαρά;
Επίσης μιλάμε για Έλληνα ή Κυπραίο;
Ήξερα μερικά παιδιά από Ελλάδα που δούλευαν στο security check,αλλά δεν ήταν κανένας τρελός μισθός.

Όσο για κάποιους που κοροϊδεύουν άτομα που πήραν το Ρίσκο να παλέψουν στο εξωτερικό, να πω ότι τους αξίζει σεβασμός και όχι χλευασμός. Ειδικά από κάποιους που δεν είχαν το θάρρος ούτε να κοιτάξουν έξω από την πόλη τους.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μικτά ή καθαρά;
Επίσης μιλάμε για Έλληνα ή Κυπραίο;
Ήξερα μερικά παιδιά από Ελλάδα που δούλευαν στο security check,αλλά δεν ήταν κανένας τρελός μισθός.

Όσο για κάποιους που κοροϊδεύουν άτομα που πήραν το Ρίσκο να παλέψουν στο εξωτερικό, να πω ότι τους αξίζει σεβασμός και όχι χλευασμός. Ειδικά από κάποιους που δεν είχαν το θάρρος ούτε να κοιτάξουν έξω από την πόλη τους.
δε θυμάμαι αν ειναι μικτα η καθαρα θα σε γελάσω πάντως ειτε στη μια ειτε στην αλλη περίπτωση παλι καλα ειναι...ελληνας ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom