Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.325
- Πόντοι
- 6.056
μηπως να ξανασκεφτεις την προταση του αιολουανεμου?Μου απάντησε ότι από πάνω δεν φοράει τπτ και από κάτω μαύρο στρινγκάκι.
μηπως να ξανασκεφτεις την προταση του αιολουανεμου?Μου απάντησε ότι από πάνω δεν φοράει τπτ και από κάτω μαύρο στρινγκάκι.
Έρχονται στιγμές μέσα στη μέρα που μου κάνει κούκου και γίνεται και σκληρός, αλλά και πάλι δεν έχω τη διάθεση να τον παίξω.Τυπε βάλε μια τσόντα στο ίντερνετ από αυτές που σε φτιάχνουν και άμα και τότε δεν σου κάνει κούκου ξαναελα για να σου βγάλει διάγνωση η επιστημονική ομάδα του μπου.κομ
Τι να σου πω ρε μαν βάλε και εσύ λίγο το χεράκι σουΈρχονται στιγμές μέσα στη μέρα που μου κάνει κούκου και γίνεται και σκληρός, αλλά και πάλι δεν έχω τη διάθεση να τον παίξω.
52Μου απάντησε ότι από πάνω δεν φοράει τπτ και από κάτω μαύρο στρινγκάκι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ πόσο χρονών είσαι φίλε;
Αυτό λέμε ρε φίλε, δεν έχω τη διάθεση να βάλω το χεράκι μου (κυριολεκτικά).Τι να σου πω ρε μαν βάλε και εσύ λίγο το χεράκι σου
Σε μικρότερες ηλικίες σου έχεις περάσει ποτέ τέτοιο στάδιο σαν το σημερινό δικό μου;
ε παιξτη με το ζορι ρε φιλε. να θυμηθεις το συναισθημα του οργασμου.Έρχονται στιγμές μέσα στη μέρα που μου κάνει κούκου και γίνεται και σκληρός, αλλά και πάλι δεν έχω τη διάθεση να τον παίξω.
Με τις υγείες σου!!Γύρισα ....έβλεπα φωτό από το νήμα παραλίες ...αμέσως τα παταξα
Να είσαι καλά φίλε!ε παιξτη με το ζορι ρε φιλε. να θυμηθεις το συναισθημα του οργασμου.
ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ. κυριολεκτικα, κουνα τα χερια σου.
αλλα επειδη σε βλεπω τελειως νταουν δεν θα τρολαρω αλλο, ολο το προβλημα φαινεται να ειναι ξεκαθαρα ψυχολογικο. Ειτε περνας ενα σταδιο δυνατου αγχους ειτε σε εχει πιασει μια μινι καταθλιψη. Τελειωνει και το καλοκαιρι, μια μελαγχολια υπαρχει λιγο πολυ στην ατμοσφαιρα. Πρεπει να το λυσεις μονος σου το θεμα, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ δεν τιθεται παθολογικο αιτιο στην ηλικια σου. Ξεκινα λιγο τζοκινγκ καθημερινα για αρχη. Θα βοηθησει. Στην πορεια ομως αναποφευκτα θα πρεπει να αντιμετωπισεις τον εαυτο σου... καλη τυχη
Τραβα να γαμιζεις και ξεχνα την μαλακια μια χαρα εισαι Ομως αν δεν κανει κουκου οταν πας να γαμιζεις πηγαινε σε γιατροΑυτό λέμε ρε φίλε, δεν έχω τη διάθεση να βάλω το χεράκι μου (κυριολεκτικά).
Και αναρωτιέμαι αν είναι ανησυχητικό όλο αυτό.
Σε μικρότερες ηλικίες σου έχεις περάσει ποτέ τέτοιο στάδιο σαν το σημερινό δικό μου;
Λέω να πάω να γαμήσω μόλις ανέβω Θεσσαλονίκη για κανένα Σ/Κ, ήδη κάνω έρευνα αγοράς για να δω πού θα πάω.Τραβα να γαμιζεις και ξεχνα την μαλακια μια χαρα εισαι Ομως αν δεν κανει κουκου οταν πας να γαμιζεις πηγαινε σε γιατρο
Εμένα και μιλάω σοβαρά ποτέΝομιζω οτι σε πολλους αντρες συμβαινει αυτο,σε καποια φαση της ζωης τους!!
η διαθεση ειναι κατι που διορθωνεται,με πολλους τροπους
ας πουμε 1 τροπο,τι ειναι αυτο που μας απασχολει περισσοτερο ? που μας βαζει σε σκεψεις ?
παιρνεις ουσιες ?
Αν εννοείς ναρκωτικά και τέτοια, δεν παίρνω.Νομιζω οτι σε πολλους αντρες συμβαινει αυτο,σε καποια φαση της ζωης τους!!
η διαθεση ειναι κατι που διορθωνεται,με πολλους τροπους
ας πουμε 1 τροπο,τι ειναι αυτο που μας απασχολει περισσοτερο ? που μας βαζει σε σκεψεις ?
παιρνεις ουσιες ?
Πάρε μια γραμμή και μετά αμέσως θα τραβήξειςΑν εννοείς ναρκωτικά και τέτοια, δεν παίρνω.
Κάποια φάρμακα παίρνω για να με παίρνει ο ύπνος και για μια ελαφριά μορφή επιληψίας που έχω, αλλά μέχρι τώρα δεν μου είχαν παρουσιάσει κάτι.
Τι εννοείς γραμμή;Πάρε μια γραμμή και μετά αμέσως θα τραβήξεις
Αυτό ήθελα ελα να ακούσω .... άστο και είσαι και 37χΤι εννοείς γραμμή;
Αν εννοείς ροζ τηλέφωνα, είχα από τα 13 μου που έπαιρνα.Αυτό ήθελα ελα να ακούσω .... άστο και είσαι και 37χ
Γελαγα μόνος με βλέπει τώρα η γυναίκα...μου λέει πάλι στο σάιτ είστε ποιον έχετε πάρει αμπαριζαΓραμμή 3 Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί 27 και 28 Αυγούστου
Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. #CNNgrNewswww.cnn.gr
Προλαβαινει;Φίλε σου δίνω βαριά 1μηνα ζωης
Παλιά που έπρεπε να κόψω κιλά για αγώνες κι έπρεπε να χάσω βάρος δραστικά, ναι!!!Όχι να μη μου σηκώνεται αλλά δεν είχα όρεξη για σεξ, Αλλά μόλις άρχιζα ξανά τους υδατάνθρακες και τα λιπαρά , όλα στη θέση τους!!! Παίζει σπουδαίο ρόλο η διατροφή!!!Αυτό λέμε ρε φίλε, δεν έχω τη διάθεση να βάλω το χεράκι μου (κυριολεκτικά).
Και αναρωτιέμαι αν είναι ανησυχητικό όλο αυτό.