You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεγαλύτερη αποχή από σεξ+μαλακία που έχετε κάνει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasasximos86
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 228
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Αν πέσει ο σίδηρος ή ο ψευδάργυρος θέλει 6 με 8 εβδομάδες να επανέλθει.Από άλλα προβλήματα υπάρχει μόνο μια ελαφριά μορφή επιληψίας, αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό.
Το θέμα είναι ότι η αποχή συνεχίζεται και ΜΕΤΑ τη νηστεία.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Μόνο μαλάκια είπα για βοήθειαΚοιτα αν δν γαμησεις μπορει να σε γαμησει ο aiolosanemos. Υπάρχει ρισκο, αντέχεις κατω από πίεση??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούτε εγώΔεν πάω με άνδρες φίλε
Δεν είναι ότι έχω αναστολές, είναι ότι δεν πάει εκεί το χέρι μου.Τα πνευματικα καλλιεργημενα ατομα αυνανιζονται χωρίς αναστολές. Το κανουν για λογους υγειας, ησυχιας, προνοητικοτητας και εξαιτιας της αξιοσημειωτης τελειοτητας των φανταστικων συντροφων
P.J. O Rourke
Όχι ότι προσπάθησα, αλλά δεν μου βγαίνει η σχετική διάθεση.
Έχουν κάποια σχέση ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος;Αν πέσει ο σίδηρος ή ο ψευδάργυρος θέλει 6 με 8 εβδομάδες να επανέλθει.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
12 ωρεςΠόσο καιρό μπορείτε να μείνετε χωρίς να αυνανιστείτε σε περίοδο αγαμίας;
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Για αυτό είπα να στο κάνω εγώ ....το κατάλαβα ότι δεν πάει εκεί το χέρι σου θα βοηθήσωΔεν είναι ότι έχω αναστολές, είναι ότι δεν πάει εκεί το χέρι μου.
Έχουν κάποια σχέση ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος;
Ευχαριστώ φίλε για τις καλές σου προθέσεις.Για αυτό είπα να στο κάνω εγώ ....το κατάλαβα ότι δεν πάει εκεί το χέρι σου θα βοηθήσω
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Όταν κατουράς και τον τινάζεις...άμα συνεχίσεις λίγο ακόμα θα χυσεις σίγουρα...δεν θα το πάρεις σαν μαλάκια ....αλλά σαν τίναγμα
Δεν μου βγαίνει η σχετική διάθεση.Όταν κατουράς και τον τινάζεις...άμα συνεχίσεις λίγο ακόμα θα χυσεις σίγουρα...δεν θα το πάρεις σαν μαλάκια ....αλλά σαν τίναγμα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Οκ εσύ ξέρεις ....καυλωσα με αυτή την συζήτηση πάω να τραβήξω τώρα μια μαλάκια και τα λέμε μετάΔεν μου βγαίνει η σχετική διάθεση.
Καλή επιτυχία!!Οκ εσύ ξέρεις ....καυλωσα με αυτή την συζήτηση πάω να τραβήξω τώρα μια μαλάκια και τα λέμε μετά
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Πλάκα κάνεις;;; Ο ψευδάργυρος νούμερο ένα!!Γι αυτό λένε για τα στρείδια!! Επειδή έχουν ψευδάργυρο!!! Όλα αυτά τα ιχνοστοιχεία πρέπει να είναι σε επάρκεια για να λειτουργεί ο οργανισμός!!!Δεν είναι ότι έχω αναστολές, είναι ότι δεν πάει εκεί το χέρι μου.
Έχουν κάποια σχέση ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος;
Να περιμένω ότι θα επανέλθει από μόνο του;Πλάκα κάνεις;;; Ο ψευδάργυρος νούμερο ένα!!Γι αυτό λένε για τα στρείδια!! Επειδή έχουν ψευδάργυρο!!! Όλα αυτά τα ιχνοστοιχεία πρέπει να είναι σε επάρκεια για να λειτουργεί ο οργανισμός!!!
Δεν έχω τη σχετική διάθεση.Φίλε όσα προβλήματα και δυσκολίες και να έχει η ζωή μας, με μια μαλακία χαλαρώνεις και αποσυμπιεζεσαι…Τράβα τη !!
Εχτές αργά τη νύχτα ρώτησα μια τύπισσα στο facebook τι εσώρουχα φοράει, μου απάντησε, αλλά δεν μου ήρθε να την τραβήξω τη μαλακία.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Τι να πω αδερφέ;;; Αν νομίζεις πως όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά... Σίγουρα όλοι (ή σχεδόν όλοι) περνάμε μια κάμψη αλλά είσαι νέος ακόμα. Αν αποκλείσεις τα θέματα υγείας, δεν τρέχει τίποτα!Να περιμένω ότι θα επανέλθει από μόνο του;
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.327
- Πόντοι
- 6.056
τι σου απαντησε? εχει σημασια οσο να πειςΔεν έχω τη σχετική διάθεση.
Εχτές αργά τη νύχτα ρώτησα μια τύπισσα στο facebook τι εσώρουχα φοράει, μου απάντησε, αλλά δεν μου ήρθε να την τραβήξω τη μαλακία.
Μου απάντησε ότι από πάνω δεν φοράει τπτ και από κάτω μαύρο στρινγκάκι.τι σου απαντησε? εχει σημασια οσο να πεις
Εσύ πόσο χρονών είσαι φίλε;Τι να πω αδερφέ;;; Αν νομίζεις πως όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά... Σίγουρα όλοι (ή σχεδόν όλοι) περνάμε μια κάμψη αλλά είσαι νέος ακόμα. Αν αποκλείσεις τα θέματα υγείας, δεν τρέχει τίποτα!
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
Μου απάντησε ότι από πάνω δεν φοράει τπτ και από κάτω μαύρο στρινγκάκι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 291
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 657
- Εμφανίσεις