Δύο βδομάδες, γιατί έπρεπε να κάνω μια εξέταση σπέρματος. Κανονικά όταν είναι να κάνεις σπερμοδιάγραμμα ή καλλιέργεια σπέρματος, πρέπει να κάνεις αποχή από την εκσπερμάτιση για μία βδομάδα, για να είναι ικανοποιητική η ποσότητα και η ποιότητα του σπέρματος που θα βγάλεις για την εξέταση όταν έρθει η ώρα. Σου το λένε και στις οδηγίες, όταν κλείνεις το ραντεβού. Στη δική μου περίπτωση βέβαια, η μία βδομάδα έγιναν δύο, γιατί είχε γίνει μπέρδεμα με τα ραντεβού τους και μου το πήγαιναν από μέρα σε μέρα, οπότε εγώ αναγκαστικά δεν έχυνα μέχρι να οριστικοποιηθεί το ραντεβού, γιατί μπορεί και να μου έλεγαν να πάω την επόμενη μέρα. Τους σκυλόβρισα βέβαια, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, γιατί ήταν το μοναδικό εργαστήριο τότε εκεί που βρισκόμουν, που έκανε την εξέταση που χρειαζόμουν.
Πάντως υπάρχουν και χειρότερα! Αν κάποιος κάνει π.χ. περιτομή λόγω φίμωσης, μετά για κανένα μήνα θα βράζει μέσα του από την καύλα, αλλά δεν θα μπορεί, όχι απλώς να χύσει, αλλά ούτε να έρθει σε στύση από τον πόνο! Τις πρώτες μέρες βέβαια δεν το συζητάμε! Το πουλί σου είναι τυλιγμένο με γάζες και μπορεί να πονάς ακόμα και στο κατούρημα! Παθαίνουν πολλοί άνδρες παλινδρόμηση σπέρματος τότε (blue balls), γιατί το σώμα έχει ανάγκη να χύσει, με την πρώτη σεξουαλική σκέψη το σπέρμα αρχίζει να ανεβαίνει, αλλά με το που ξεκινάει η στύση, σε πιάνει πόνος και σου πέφτει αμέσως. Οπότε το σπέρμα γυρίζει απότομα πίσω και σου προκαλεί πρήξιμο και πόνο στα αρχίδια.