Νέα

Μεγαλύτερη αποχή από σεξ+μαλακία που έχετε κάνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasasximos86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.672
Πόντοι
11.956
Στο διάστημα 1-15 Αυγούστου απείχα επίτηδες επειδή νήστευα ενόψει του Δεκαπενταύγουστου, αλλά όταν τελείωσε η νηστεία μου δεν είχα τις σχετικές καύλες για να τον παίξω.
Καλό κουράγιο τον καιρό που έκανες νηστεία έμπαινες στο μπου

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.775
Πόντοι
1.056
Στο διάστημα 1-15 Αυγούστου απείχα επίτηδες επειδή νήστευα ενόψει του Δεκαπενταύγουστου, αλλά όταν τελείωσε η νηστεία μου δεν είχα τις σχετικές καύλες για να τον παίξω.
Αρα έχει δίκιο η αρκούδα, έχεις μπλέξει με παπάδες!!! πόσο χρονών είσαι?

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Καλά το φαντάστηκα!!! Αδερφέ αν είσαι κάτω από 60 χρονών και δεν έχεις καύλες μετά από αγαμία, να το κοιτάξεις!!! Ίσως λόγω νηστείας να έχεις έλλειψη σε ψευδάργυρο ή κάτι άλλο!! Το περνάω κι εγώ καμιά φορά όταν κόβω κιλά! Φάε καλά, καλά όμως, όχι σαβούρα, πιες και κανένα ποτήρι με μέτρο, όχι ξύδια και κρεπάλες και θα στρώσεις!!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.672
Πόντοι
11.956
Και τι έκανες όλοι μέρα ....απορία έχω ....είσαι παντρεμένος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Διακοπές έκανες ....στην παραλία δεν καυλωνεις να χυσεις

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Καλά το φαντάστηκα!!! Αδερφέ αν είσαι κάτω από 60 χρονών και δεν έχεις καύλες μετά από αγαμία, να το κοιτάξεις!!! Ίσως λόγω νηστείας να έχεις έλλειψη σε ψευδάργυρο ή κάτι άλλο!! Το περνάω κι εγώ καμιά φορά όταν κόβω κιλά! Φάε καλά, καλά όμως, όχι σαβούρα, πιες και κανένα ποτήρι με μέτρο, όχι ξύδια και κρεπάλες και θα στρώσεις!!!
Καμιά φορά που σηκώνεται και γίνεται σκληρός, αλλά και πάλι δεν έχω αυτήν την τάση να τον παίξω.
Είμαι 37.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.659
Πόντοι
8.346
IMG_20220801_234727.jpg

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Και τι έκανες όλοι μέρα ....απορία έχω ....είσαι παντρεμένος?

Διακοπές έκανες ....στην παραλία δεν καυλωνεις να χυσεις
Δεν είμαι παντρεμένος.
Πηγαίνω ακόμα σε παραλίες, βλέπουν τα ματάκια μου κωλαράκια και βυζάκια μέσα από τα σέξι μαγιό, αλλά δεν τον παίζω.

Παντρεμενος?.... γκόμενα???
Ελεύθερος και δεν υπάρχει και γκόμενα. Και έχω να γαμήσω από τα τέλη Ιουλίου σε στούντιο της επαρχίας.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.672
Πόντοι
11.956
Δεν είμαι παντρεμένος.
Πηγαίνω ακόμα σε παραλίες, βλέπουν τα ματάκια μου κωλαράκια και βυζάκια μέσα από τα σέξι μαγιό, αλλά δεν τον παίζω.
Να σε βγάλω σήμερα βράδι έξω να γαμισεις....δεν θα πάρει πολύ χρόνο....μετά τόσο καιρό με δύο τρεις μέσα έξω θα χυσεις

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Καμιά φορά που σηκώνεται και γίνεται σκληρός, αλλά και πάλι δεν έχω αυτήν την τάση να τον παίξω.
Είμαι 37.
Αν δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, υγεία, υπέρβαρος κλπ δεν είναι τίποτα, είναι λόγω νηστείας. Κάνε ένα τσεκ απ καλού κακού!!! Ποτέ δεν ξέρεις!!!

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Να σε βγάλω σήμερα βράδι έξω να γαμισεις....δεν θα πάρει πολύ χρόνο....μετά τόσο καιρό με δύο τρεις μέσα έξω θα χυσεις
Άμα ήταν τόσο εύκολο να γαμήσω, δεν θα το σκεφτόμουνα.
Κάπου μέσα στο Σεπτέμβριο παίζει να πάω για ένα Σ/Κ Θεσσαλονίκη.
Αν έχω μείνει μέχρι τότε χωρίς να τον παίξω, λέτε να κάνω καμιά βόλτα στα κορίτσια?

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Αν δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, υγεία, υπέρβαρος κλπ δεν είναι τίποτα, είναι λόγω νηστείας. Κάνε ένα τσεκ απ καλού κακού!!! Ποτέ δεν ξέρεις!!!
Από άλλα προβλήματα υπάρχει μόνο μια ελαφριά μορφή επιληψίας, αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό.
Το θέμα είναι ότι η αποχή συνεχίζεται και ΜΕΤΑ τη νηστεία.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.659
Πόντοι
8.346
Άμα ήταν τόσο εύκολο να γαμήσω, δεν θα το σκεφτόμουνα.
Κάπου μέσα στο Σεπτέμβριο παίζει να πάω για ένα Σ/Κ Θεσσαλονίκη.
Αν έχω μείνει μέχρι τότε χωρίς να τον παίξω, λέτε να κάνω καμιά βόλτα στα κορίτσια?
Κοιτα αν δν γαμησεις μπορει να σε γαμησει ο aiolosanemos. Υπάρχει ρισκο, αντέχεις κατω από πίεση??

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
δεν παιρνει καλη τροπη το θρεντ :confused:

Stories

Νέο!

Stories