Νέα

Μεγαλύτερη αποχή από σεξ+μαλακία που έχετε κάνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasasximos86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όσο υπηρέτησα στο Στρατό (16 μήνες) δεν πήγα πουθενά, μόνο αγχωμένη μαλακία που λέει το τραγούδι. Τώρα το πότε πάω στα μαγαζιά (άσχετα αν δεν ανεβάζω συνέχεια κριτικές) εξαρτάται από το αν πάω κουβά LOL...........
Για το τάκα - τάκα, ε τον παίζουμε αν διαβάζω το θρεντ της ωραίας Ελένης (ε ψάχτε τα λαστ ποστς μου και θα το καταλάβετε). Γενικά δεν έχω κρατηθεί παραπάνω από μια εβδομάδα, ξέρω κι εγώ είμαι πολύ μινάρας LOL again.......

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
εν αναμονή ορκωμοσίας στα στρατά..,
18 ημέρες αν θυμάμαι καλά, δεν τον είχα ακουμπήσει καθόλου.
Σε ένα επισκεπτήριο, η μικρή κορασίς έρχεται στο ΚΕΤΘ να με βρει και με το που με άγγιξε στο χέρι ένιωσα ότι θα σκιστεί η φαιοπράσινη.
Μετά από κάποιες μέρες, που ορκίστηκα, βρεθήκαμε στο σπίτι μου.
Διάρκεια σεξουαλικής επαφής 1.5 λεπτό, έχυσε, αλλά όταν έχυσα εγώ...δεν το πίστευα, Peter North...και την έλουσα, για την ακρίβεια το χάρηκε.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Ειναι φαυλος κυκλος για καποιους,
Ειναι οι αυνανες οι οποιοι εχουν εθιστει και αρκεστει τοσο πολυ στην μαλακια που δεν τους περναει καν απο το μυαλο να γαμησουν γυναικα με πληρωμη η οχι
Ειναι οι τακτικοι πελατες πουτανων οι οποιοι και αυτοι εχουν εθιστει στο ευκολο σεξ που δεν πλησιαζουν γκομενα με τιποτα εξω ...
Ακριβώς  :thumbsup: και γω στη δεύτερη κατηγορία ανήκω

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
οπως και οι περισοτεροι απο τα 16 μου και μετα, το πολυ καμια μερα να απειχα και απο τα δυο!!! Πιο συνηθισμενο ειναι να τραβηξω μαλακια μετα απο γαμησι παρα να μη κανω τπτ απο τα δυο για πανω απο μια δυο μερες!!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
2 μηνες πριν τις πανελληνιες+σχεδον 2 μετά χωρίς σεξ.

Κάτι καργιόλες συμμαθήτριες-φίλες της τότε μου γκόμενας,
πήγαν και της είπαν ότι σε μια καταληψη διπλανού Λυκείου γαμησα μία
που εγω ουτε καν την ήξερα.
Ο λογος που το έκαναν οι καργιολες,ηταν επειδη η μία με γούσταρε.
Η δικια μου σαν χάπατο το πίστεψε,με ξέκοψε πριν δώσουμε πανελλήνιες και μετά πήγε διακοπες στο εξοχικο της γράφοντάς με στο μουνί της για ακ΄΄όμη σχεδον 2 μήνες.

Τις καργιόλες της πετυχα συμπτωματικά 5 χρόνια μετά στη Θεσσαλονίκη και πάνω που ήρθαν να με χαιρετήσουν άκουσαν:"Άμα είσασταν αντρες θα σας ελιωνα επι τοπου,παρτε τον πούλο γαμώ την .... σας"

Έκτοτε σεξ ή  μαλακια σχεδόν σε καθημερινή βαση.

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
1 μήνα μετά πό επέμβαση χαλινού...

Gloukos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρω πολλά άτομα που μέχρι να πάνε φοιτητές σε κάποια σχολή δεν γαμανε.Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να βρώ καμία έρευνα που να λέει στην Ελλάδα σε ποιά ηλικία συνηθίζεται να κάνουν οι Ελληνες σεξ πρώτη φορά.

zulte

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
0
5,5 χρονια για σεξ
μαλακια ενα μηνα
πρωτη φορα σεξ στα 17

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Ξέρω πολλά άτομα που μέχρι να πάνε φοιτητές σε κάποια σχολή δεν γαμανε.Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να βρώ καμία έρευνα που να λέει στην Ελλάδα σε ποιά ηλικία συνηθίζεται να κάνουν οι Ελληνες σεξ πρώτη φορά.

υπαρχη αλλα ειναι σκατοερευνα!
η καθημερινη την ειχε βγαλει καποτε

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
αυτά δεν είναι τίποτα...
ξέρω παντρεμένους που η γυναίκα τους κάθετε μια φορα τον μήνα και αν, τσόντα δεν μπορούν να δουν γιατί το σπίτι έχει πάντα παιδιά (δλδ εκεί που είναι το pc), και είναι και χέστες μην τους πιάσει η γυναίκα για πουτάνα  :P

τιπ
αν παντρευτείτε Ελληνίδα φτιάξτε δωμάτιο δικό σας για τσόντες γαιτί θα καλογερέψετε  :grin:
υπαρχουν και τα ρδελα τυπε μια φορα τη βδομαδα

Kardasakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Η φαση που ειμαι τωρα, ενας χρονος σχεδον χωρις σεξ. Η μαλακια ειναι ζητημα ζωης και θανατου, οποτε γυρω στις 5 μερες το μαξιμουμ.

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
1 εβδομαδα οταν πεθανε ο πατερας μου αλλα ημουν μικρος ,απλα μετα εβλεπα κατι χοντρες 50αρες και καβλωνα :2funny: :2funny: :2funny: καλη ειναι η αποχη να μην μπουχτιζεις ταντρικη φιλοσοφια απλα πρωινες καβλες αυξανουν νευρικοτητα μειωνεται η ορεξη και βελτιωνεται η μυικη δυναμη αντοχη εξου και η αποχη αθλητων απο σεξ  ...μεχρι και οι τσοντες σου φαινονται πιο καλες ενα αλλο κολπο ειναι να βλεπεις ενα ειδος τσοντας και να κανεις ροτεισον πχ μια βδομαδα μονο λεσβιακα μετα μια βδομαδα μονο μιλφ μια βδομαδα μονο gang bangs μια βδομαδα μονο τριο κτλ για σεξ μετα απο μεγαλη αποχη δεν το συζητω σαν τον λεπρο στην ερημο που βρισκει Οαση κανονικα :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom