Μετά από επίσκεψη σε γιατρό (Δερματολόγο), τελικά, δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Μικρή μόλυνση της ευαίσθητης περιοχής, είτε λόγω σεξ με ληγμένο προφυλακτικό ή ακάθαρτη γυναίκα (δυστυχώς δεν ισχύει για μένα), είτε λόγω χρήσης δημοσίων χώρων υγιεινής, είτε λόγω κακής ποιότητας σαπουνιου, είτε για χίλους δυο άλλους λόγους. Ο Γερο-πιστός μου θα μπορέσει, εντός βδομάδας, να συνεχίσει να απολαμβάνει τις πολύ σπάνιες πια και κοινότυπες ερωτικές εμπειρίες...
Πάντως, όσοι βιαστήκατε να τον ξεγράψετε, την πατήσατε. Θα σας μείνει η κακία. Χα χα χα!
Ο Γιατρός μου έδωσε μερικές συμβουλές, που νομίζω θα είναι χρήσιμες σε όλους.
- Αν τύχει κάτι ανάλογο σε κάποιον ο γιατρός συνιστά τα ακόλουθα:
(1) Για 2-3 μέρες να πλένει καλά την περιοχή με αντισηπτικό σαπούνι για ευαίσθητες περιοχές (μη συνταγογραφούμενο), κατόπιν να στεγνώνει καλά την περιοχή και μετά να βάζει μια αντισηπτική αλοιφή για ευαίσθητες περιοχές (και αυτή είναι μη συνταγογραφούμενη). Η διαδικασία αυτή να γίνεται δυο φορές την ημέρα.
(2) Αν τα συμπτώματα υποχωρούν να συνεχίσει την διαδικασία μέχρι να υποχωρήσουν, κάτι που μπορεί να πάρει καμιά βδομάδα. Στο 90% των περιπτώσεων, το πρόβλημα διορθώνεται.
(3) Αν τα συμπτώματα δεν υποχωρούν ή χειροτερεύουν να επισκεφτεί άμεσα γιατρό. Μπορεί να είναι από απλοί μύκητες και βαλανίτιδα, μέχρι και καρκίνος.
- Τα παραπάνω ΔΕΝ ισχύουν αν υπάρχει πρήξιμο της βαλάνου ή δούμε στίγματα/σπυριά στη βάλανο ή στο πετσάκι. Σε τέτοια περίπτωση πάμε κατευθείαν σε γιατρό (κατά προτίμηση Ανδρολόγο).
Τέλος καλό, λοιπό, όλα καλά. Ευχαριστώ για τις συμβουλες και τις προτροπές. Καλή συνέχεια σε όλους!