spirolondon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 15
- Like
- 533
- Πόντοι
- 290
Πρώτη μου μαλακία 11 χρονών. Μπουρδέλο πρώτο στα 17...
Σεξ ειμαι αυτη τη στιγμη στους 26 μηνες αγαμιας... τον Φλεβαρη θα σπασω το 2ο μεγαλυτερο ρεκορ μου που ειναι 31 Μηνες... το μεγαλυτερο διαστημα εβερ ειναι τα ...5 χρονια μεταξυ 99 και 04...
Μαλακια τελευταια δε μου ρχεται καθολου ορεξη... τελειως ντεκαβλε... κοντευω βδομαδα!
γιατι ρωτας μαν μου?Πόσο καιρό μπορείτε να μείνετε χωρίς να αυνανιστείτε σε περίοδο αγαμίας;
Ρωτάω γιατί έχω να τον παίξω από τις 31/7 και δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να με ανησυχεί.γιατι ρωτας μαν μου?
Και ποιός σε εμποδίζει?να γαμησεις από πότε έχεις?Ρωτάω γιατί έχω να τον παίξω από τις 31/7 και δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να με ανησυχεί.
ναι οντως φαινεται σοβαροΡωτάω γιατί έχω να τον παίξω από τις 31/7 και δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να με ανησυχεί.
Δεν με εμποδίζει κάποιος, απλά δεν έχω τις σχετικές καύλες.Και ποιός σε εμποδίζει?να γαμησεις από πότε έχεις?
Φίλε σου δίνω βαριά 1μηνα ζωηςΡωτάω γιατί έχω να τον παίξω από τις 31/7 και δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να με ανησυχεί.
Δηλαδή καυλωνεις δεν γαμας δεν τραβάς και καμμία μαλακιά να φύγουν τα χοντραΡωτάω γιατί έχω να τον παίξω από τις 31/7 και δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να με ανησυχεί.
Στο διάστημα 1-15 Αυγούστου απείχα επίτηδες επειδή νήστευα ενόψει του Δεκαπενταύγουστου, αλλά όταν τελείωσε η νηστεία μου δεν είχα τις σχετικές καύλες για να τον παίξω.Υπάρχουν διάφορα challenge στο internet όπως "καθόλου ζάχαρη για 60 μέρες", καθόλου αλκοόλ για 6 μήνες " κλπ αλλά αποχή από τη μαλακία δεν έχω αντιληφθεί!!! Μήπως έχεις μπλέξει με τίποτα παπάδες;;;
Αυτό λέω, έχω σχεδόν ένα μήνα να το κάνω.Δηλαδή καυλωνεις δεν γαμας δεν τραβάς και καμμία μαλακιά να φύγουν τα χοντρα