άσχετο: οι στατίνες, τα φάρμακα που παίρνουμε για μείωση χοληστερίνης, ξέρουμε αν επηρεάζουν αρνητικά τη στύση;Επισησ μερικα φαρμακα οπωσ αυτα για τον υπνο κλπ που παιρνεισ επηρεάσουν την στυση και επιθυμια για σεξ, αλλα καλυτερα που δεν τον παιζεισ αν το κρατησεισ αυτο εισαι τουμπανο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεγαλύτερη αποχή από σεξ+μαλακία που έχετε κάνει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasasximos86
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 228
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
31/7, ιωσηφίνας και ζοζεφίνας και το 2006 τέτοια μέρα ο φιντέλ φευγει κι αναλαμβάνει ο αδελφός του στην κούβα...Ρωτάω γιατί έχω να τον παίξω από τις 31/7 και δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να με ανησυχεί.
Ακούγεται σοβαρό τύπε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι στατίνες μπορει. Πολύ μικρη πιθανότητα αλλά μπορει...άσχετο: οι στατίνες, τα φάρμακα που παίρνουμε για μείωση χοληστερίνης, ξέρουμε αν επηρεάζουν αρνητικά τη στύση;
Μα δεν το προσπαθώ φίλε, από μόνο του γίνεται.Συναγωνιστές δεν υπάρχει πλέων περίοδος αγαμίας...
Δεν μπορεί να μην έχεις ούτε 20 EUR να ρίξεις ένα την εβδομάδα...
Είναι σαν να τρως φασολάδα αντί για κρέας ...
και να προσπαθείς να μην κλασεις ....
Ή μάλλον ΔΕΝ γίνεται.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.307
- Πόντοι
- 6.056
μαν μου σοβαρα νομιζω ειναι αυτο που σου ειπε ο @paparotriftoulasΜα δεν το προσπαθώ φίλε, από μόνο του γίνεται.
Ή μάλλον ΔΕΝ γίνεται.
ψυχολογικο ειναι για καποιον λογο ξενερωσες τα αρχιδια σου και δεν θες τωρα
θα ηταν σοβαρο θεμα αν ειχες ορεξη αλλα δεν δουλευε το μαραφετι... τεσπα τα φαρμακα για τον υπνο τι φαση ειναι?
Είχα περάσει πριν χρόνια μια φάση με αϋπνίες και μου σύστησε ο ψυχίατρος κάποια φάρμακα για να μου φέρνουν νύστα.μαν μου σοβαρα νομιζω ειναι αυτο που σου ειπε ο @paparotriftoulas
ψυχολογικο ειναι για καποιον λογο ξενερωσες τα αρχιδια σου και δεν θες τωρα
θα ηταν σοβαρο θεμα αν ειχες ορεξη αλλα δεν δουλευε το μαραφετι... τεσπα τα φαρμακα για τον υπνο τι φαση ειναι?
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
τυπε τωρα που το θυμαμαι να πουμε ιδια συμπτωματα ειχε και οΕίχα περάσει πριν χρόνια μια φάση με αϋπνίες και μου σύστησε ο ψυχίατρος κάποια φάρμακα για να μου φέρνουν νύστα.
Ποιος είναι αυτός;τυπε τωρα που το θυμαμαι να πουμε ιδια συμπτωματα ειχε και οκλωνοςτυπος στρατος καραμανης
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.307
- Πόντοι
- 6.056
ναι μηπως παιζουν αντικουκου παρενεργεια λεωΕίχα περάσει πριν χρόνια μια φάση με αϋπνίες και μου σύστησε ο ψυχίατρος κάποια φάρμακα για να μου φέρνουν νύστα.
τιποτα για μειωμενη λιμπιντο κλπ δες αν γραφει και στο κερασε τωρα ξερω γω
Αν ήταν κάτι τέτοιο, λογικά δεν θα μου παρουσιαζόταν από την αρχή;ναι μηπως παιζουν αντικουκου παρενεργεια λεω
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.507
- Πόντοι
- 2.306
ναι μηπως παιζουν αντικουκου παρενεργεια λεω
Έλα να κεράσουμε μια περιποιημένη τον @The Godfather να σπάσουμε την αποχή
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.307
- Πόντοι
- 6.056
λεω μηπως ξερω γω...Αν ήταν κάτι τέτοιο, λογικά δεν θα μου παρουσιαζόταν από την αρχή;
δεν ειμαι κανονικος γιατρος απλα το πιστεψα γιατι φοραω ασπρη ρομπα και γυρναω στα νοσοκομεια για να τσιμπανε οι νοσοκομες
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
τυπε απο οτι βλεπω εισαι και παλιο μελος με εντονη συμμετοχη σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ θεματολογια του σαηΑν ήταν κάτι τέτοιο, λογικά δεν θα μου παρουσιαζόταν από την αρχή;
Είμαι παλιό μέλος του forum, αλλά δεν μπαίνω συνέχεια.τυπε απο οτι βλεπω εισαι και παλιο μελος με εντονη συμμετοχη σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ θεματολογια του σαη
Σε πιο απλά λόγια :Στην ψυχιατρικη, ενα καθαρο σημαδι ψυχοπαθολογιας ειναι η προσκολληση στο παρελθον. Αντιθετα, ο προσανατολισμος προς το μελλον ειναι απολυτα υγιης
Ανώνυμος
"Ο χρόνος είναι σαν το string : μόνο μπροστά, πίσω δεν υπάρχει τπτ".
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.507
- Πόντοι
- 2.306
λεω μηπως ξερω γω...
δεν ειμαι κανονικος γιατρος απλα το πιστεψα γιατι φοραω ασπρη ρομπα και γυρναω στα νοσοκομεια για να τσιμπανε οι νοσοκομες
Και μένα άσπρη ρόμπα μου δώσανε στη Σταυρουπολη αλλά δε γύρισε καμία.
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.718
- Πόντοι
- 1.056
Δεν δικαιολόγησε, έπρεπε να έσταζε κάθε μέρα η πουτσα σου !!!Είμαι 37
Έχω περάσει και φάσεις που στάζει κάθε μέρα η πούτσα μου, είτε έχω γυναίκα είτε όχι.Δεν δικαιολόγησε, έπρεπε να έσταζε κάθε μέρα η πουτσα σου !!!
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.307
- Πόντοι
- 6.056
τι λες να εχει ο ασθενης εσυ που εισαι μαστερ στις διατροφες και σχετικα θεματα?Και μένα άσπρη ρόμπα μου δώσανε στη Σταυρουπολη αλλά δε γύρισε καμία.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
για δοκίμασε εδώ τύπε μήπως και τονε παίξεις λιγάκι...Ρωτάω γιατί έχω να τον παίξω από τις 31/7 και δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να με ανησυχεί.
καινούργιες, σαλεύουν
Κατερίνα20 - Page 436 - bourdela.com forum
http://www.bourdela.com/call-girls/girls/katerina20/ Παιδιά,μπορεί κάποιος που έχει προσωπική πείρα,να δώσει πληροφορίες για την εν λόγω κοπέλα; http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=141800-6&cityId=2&subcatId=69
www.bourdela.com
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.718
- Πόντοι
- 1.056
Για στείλε το fb της!Μου απάντησε ότι από πάνω δεν φοράει τπτ και από κάτω μαύρο στρινγκάκι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ πόσο χρονών είσαι φίλε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 291
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις