Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
εγώ σου είπα κωλοτρυπίδη να έρθεις να μου τα πεις φάτσα κάρτα αυτά να μην κρύβεσαι πίσω από τον νικ και να δεις εάν μου σηκώνεται αλλά αβαβά το έκανες.

τράβα να φας τώρα παντόφλα από τη γυναίκα δειλόπουστρα και άει γαμήσου.
Εχεις και άλλη επιλογή.
Αυτές τις μαλακίες που λες εδώ μέσα να τις συζητήσουμε μαζί με τη γυναίκα σου και τους δικούς σου.
Και άμα τα πεις όπως τα λες και σε μένα θα παραδεχτώ δημόσια ότι είμαι μαλάκας και ότι είσαι μάγκας.
Μέχρι τότε ένας ακόμα κωλοτρυπίδης είσαι που άμα τα πούμε όξω θα σου γαμήσω και τα γενέθλια και το σπίτι και ότι αλλο έχεις.

άντε σε καμμιά πουτάνα τώρα σταζιέρη να ξεθυμάνεις.

Τα διάφορα chat rooms, forums κτλ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Κουραδόμαγκες σαν και σένα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Φαγόθηκες να έρθω να σε βρω να στα πω φάτσα κάρτα. Πες μου το που μωρή σούφρα. Αυτό μόνο πες μου. Αν έρθω και σε βρω ρε παππού ξέρεις πια θα είναι η απάντησή σου? "Εντάξει μωρέ λέμε και καμία μαλακια να περνά η ώρα". Έτσι σε κόβω. Κουραδόμαγκα του pc.

Επισκέπτης
τι ξύλο ρε;
με ένα μπου εδώ μέσα οι γαμίκουλες της Συγγρού βάνε τα κλάματα.....
ααααχαχαχαχαχα
στο νετ γαμάνε όλες τις πουτάνες και στο σπίτι σιδερώνουν τις κιλοτες της πεθεράς τους....

χου ρε......
γαμώ την κοινωνία σας.......
μποχουμε δερνουμε???

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχ..
αυτος στο αβαταρ δεν ειναι ο δημαρχος που εκλεβε τα εσωρουχα??? :2funny:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
εγώ σου είπα κωλοτρυπίδη να έρθεις να μου τα πεις φάτσα κάρτα αυτά να μην κρύβεσαι πίσω από τον νικ και να δεις εάν μου σηκώνεται αλλά αβαβά το έκανες.

τράβα να φας τώρα παντόφλα από τη γυναίκα δειλόπουστρα και άει γαμήσου.
Εχεις και άλλη επιλογή.
Αυτές τις μαλακίες που λες εδώ μέσα να τις συζητήσουμε μαζί με τη γυναίκα σου και τους δικούς σου.
Και άμα τα πεις όπως τα λες και σε μένα θα παραδεχτώ δημόσια ότι είμαι μαλάκας και ότι είσαι μάγκας.
Μέχρι τότε ένας ακόμα κωλοτρυπίδης είσαι που άμα τα πούμε όξω θα σου γαμήσω και τα γενέθλια και το σπίτι και ότι αλλο έχεις.

άντε σε καμμιά πουτάνα τώρα σταζιέρη να ξεθυμάνεις.

Τα διάφορα chat rooms, forums κτλ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Κουραδόμαγκες σαν και σένα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Φαγόθηκες να έρθω να σε βρω να στα πω φάτσα κάρτα. Πες μου το που μωρή σούφρα. Αυτό μόνο πες μου. Αν έρθω και σε βρω ρε παππού ξέρεις πια θα είναι η απάντησή σου? "Εντάξει μωρέ λέμε και καμία μαλακια να περνά η ώρα". Έτσι σε κόβω. Κουραδόμαγκα του pc.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
κι εγώ εδώ μέσα γαμώ και δέρνω, στην πραγματική μου ζωή είμαι πολύ φλώρα  :rockon:

και εδω πραγματικη ζωη ειναι. το ατυχες ειναι οτι για ορισμενους/ες ειναι και η μονη.

tutti frutti

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκο τα πράγματα δεν είναι απλώς δύσκολα ...είναι παλούκια!!!
Αν πραγματικά σε αγαπάει το πρόβλημα το έχεις εσύ και θα πρέπει να τα βρείς με τον εαυτό σου αν μπορείς να το αντέξεις.Θέματα όπως ζήλεια κλπ είναι τα άμεσα και αργότερα έρχονται πιο δύσκολα...
Αν πάλι δεν σε αγαπάει τότε πάλι εσύ το έχεις το πρόβλημα γιατί δεν ξέρεις ακριβώς σε τι αποσκοπεί η στάση της,βλέπε οικονομικά οφέλη....κοινώς ξεζούμισμα.
Σαν παθών σου λέω φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατι κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα θα δυσκολεύουν περισσότερο.Καμμιά φορά το αντίτιμο του πληρωμένου έρωτα είναι το τέλειο άλλωθι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

θελω να πιστευω οτι θα εχεις λαθος...να μην επιβεβαιωθεί πάλι ο γαμοκανόνας του ίντερνετ :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

στείλε πι εμ να δεις τον παππού από κοντά....

να δούμε μετά ποιός θα λέει λέμε και καμμιά μαλακία.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
για τα ραντεβου και τις μαγκιες που μενουνε στα λογια της ανωνυμίας. Παίξε μπαλα τώρα στα πμ σου, θα παρακολουθώ την εξέλιξη.

πολυ καλα κανουν και μενουν εκει. φανταζεσε να πλακώνονταν 2 αγνωστοι επειδη λογομάχησαν σε ενα σαιτ? Εντελως γελείο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Aυτό το είχα πάντα απορία, γράφεις εδώ τα παίρνεις κτλ "θα του γαμήσω τη μάνα του ταραμά" κτλ...
δίνετε ραντεβού την επόμενη μέρα...
συναντιέστε...
αρχίζετε κατευθείαν τα "πες το πάλι ρε μουνί αν τολμάς"?
με τι οργή?
με τι πάθος?

φλούφλικος καβγάς μου φαίνεται θα είναι...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
για τα ραντεβου και τις μαγκιες που μενουνε στα λογια της ανωνυμίας. Παίξε μπαλα τώρα στα πμ σου, θα παρακολουθώ την εξέλιξη.
εκτορ ποτε θα πάμε για sparring να σε knockoutiasw στα πρώτα 30'' φλώρε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πολυ καλα κανουν και μενουν εκει. φανταζεσε να πλακώνονταν 2 αγνωστοι επειδη λογομάχησαν σε ενα σαιτ? Εντελως γελείο.

γελοία είναι η εξαρχής αντιπαράθεση που γίνεται 500 φορές τη μέρα πλέον εδω μέσα. Η γιατρειά θα είναι για ΜΙΑ ΦΟΡΑ να γίνει και πράξη, κάποιος θα τις φάει κάποιος θα κραχτεί και θα σταματήσει αυτή η μαλακία που γίνεται κάθε μέρα από τους επόμενους επίδοξους μάγκες.
Αυτό που ξέρουν όλοι εδώ μέσα για τον εαυτό τους αλλά δε το ξέρουν για τους άλλους, είναι ότι όλοι παραείναι πολιτισμένοι για τέτοιες συνθήκες ζωντανά. Η πλειοψηφία είναι από καλοαναθρεμένοι και απο καλές οικογένειες, το να πλακωθείς με έναν άγνωστο ξερά προϋποθέτει να τοχεις ξανακάνει επανειλημμένα και ναχεις και αλήτικη ζωή.
Γιαυτό ή να βγει επιτελους ο σκασμος με τα ραντεβού ή να βγουν μπροστά να τελειώνει. Εξάλλου αγκαζέ στα κωλόμπαρα θα καταλήξουν στη δεύτερη περίπτωση...ποντάρω ένα πάκο ευρώ σε αυτό.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
γελοία είναι η εξαρχής αντιπαράθεση που γίνεται 500 φορές τη μέρα πλέον εδω μέσα. Η γιατρειά θα είναι για ΜΙΑ ΦΟΡΑ να γίνει και πράξη, κάποιος θα τις φάει κάποιος θα κραχτεί και θα σταματήσει αυτή η μαλακία που γίνεται κάθε μέρα από τους επόμενους επίδοξους μάγκες.
Αυτό που ξέρουν όλοι εδώ μέσα για τον εαυτό τους αλλά δε το ξέρουν για τους άλλους, είναι ότι όλοι παραείναι πολιτισμένοι για τέτοιες συνθήκες ζωντανά. Η πλειοψηφία είναι από καλοαναθρεμένοι και απο καλές οικογένειες, το να πλακωθείς με έναν άγνωστο ξερά προϋποθέτει να τοχεις ξανακάνει επανειλημμένα και ναχεις και αλήτικη ζωή.
Γιαυτό ή να βγει επιτελους ο σκασμος με τα ραντεβού ή να βγουν μπροστά να τελειώνει. Εξάλλου αγκαζέ στα κωλόμπαρα θα καταλήξουν στη δεύτερη περίπτωση...ποντάρω ένα πάκο ευρώ σε αυτό.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Καλη φαση αυτα τα ραντεβου. Περισσοτερες πιθανοτητες εχουν να συναντηθουν κατα τυχη στον δρομο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom