Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εμένα με έχουνε δείρει στο δρόμο, μπορώ να κλείνω ραντεβού για να παίζω ξύλο?  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εκτορ ποτε θα πάμε για sparring να σε knockoutiasw στα πρώτα 30'' φλώρε?

στον Εθνικό σύλλογο απέναντι από το Καλλιμάρμαρο μετά τις 5 απογεύματα. Αλλά θα κάτσεις κερκίδα, μόνο τα μέλη ανεβαίνουνε ρινγκ. Έχει και μουνάκια απο το γυμναστικο συλλογο, έλα να κάνεις χάζι αρκεί να μη λες μαλακίες και με ξεφτυλίσεις αλλιως δε σε ξέρω  ;)

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
στον Εθνικό σύλλογο απέναντι από το Καλλιμάρμαρο μετά τις 5 απογεύματα. Αλλά θα κάτσεις κερκίδα, μόνο τα μέλη ανεβαίνουνε ρινγκ. Έχει και μουνάκια απο το γυμναστικο συλλογο, έλα να κάνεις χάζι αρκεί να μη λες μαλακίες και με ξεφτυλίσεις αλλιως δε σε ξέρω  ;)
και γω εκείνες τις ώρες έχω προπόνηση...δύσκολο... ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
γελοία είναι η εξαρχής αντιπαράθεση που γίνεται 500 φορές τη μέρα πλέον εδω μέσα.

δε διαφωνω καθόλου, αλλά δες το και από την ψυχοθεραπευτική του πλευρα το θέμα :2funny:

αν και απο ότι αντελήθφην απο κατι γραφόμενα μαγκας δεν ειναι αυτος που πλακώνεται στους δρόμους αλλά αυτός που μπροστά στη γυναίκα του και τα παιδιά του παραδεχεται οτι ξενογαμαει ασύστολα αν αγνοία τους.  :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν και απο ότι αντελήθφην απο κατι γραφόμενα μαγκας δεν ειναι αυτος που πλακώνεται στους δρόμους αλλά αυτός που μπροστά στη γυναίκα του και τα παιδιά του παραδεχεται οτι ξενογαμαει ασύστολα αν αγνοία τους.  :boobies:

για πες μας τι είναι κατά τη γνώμη σου μάγκας.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δε διαφωνω καθόλου, αλλά δες το και από την ψυχοθεραπευτική του πλευρα το θέμα :2funny:

πάντως προσωπικά μου φαίνεται καλύτερο αυτό από το να λες ότι είναι μαγκιά να ξενογαμάς εν αγνοία τους και να τρέμεις μην τυχόν το μάθουν...  :dunno:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ρε παιδια εχετε ξεκινησει πολεμο ενας παντρεμενος και ενας ελευθερος... η προταση που εχω να κανω για να λυθει η παρεξηγηση ειναι ολα τα μελη που ειναι παντρεμενα- αρραβωνιασμενα- δεσμευμενα να το δηλωσουν στον antistheni και να τους διαγραψει αυτοματα... να μην ξενογαμησουν και αν το κανουν να τους κοπει η ψωλη απο τη ριζα... personagrata εχεις αδικο και δεν εχεις κανει παντρεμενος....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τι ξύλο ρε;
με ένα μπου εδώ μέσα οι γαμίκουλες της Συγγρού βάνε τα κλάματα.....
ααααχαχαχαχαχα
στο νετ γαμάνε όλες τις πουτάνες και στο σπίτι σιδερώνουν τις κιλοτες της πεθεράς τους....

χου ρε......
γαμώ την κοινωνία σας.......

Ποσο δικιο εχεις....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε παιδια εχετε ξεκινησει πολεμο ενας παντρεμενος και ενας ελευθερος... η προταση που εχω να κανω για να λυθει η παρεξηγηση ειναι ολα τα μελη που ειναι παντρεμενα- αρραβωνιασμενα- δεσμευμενα να το δηλωσουν στον antistheni και να τους διαγραψει αυτοματα... να μην ξενογαμησουν και αν το κανουν να τους κοπει η ψωλη απο τη ριζα... personagrata εχεις αδικο και δεν εχεις κανει παντρεμενος....

ούτε εγώ είμαι παντρεμένος φίλε αλλά κάποια πράγματα τα αντιλαμβάνομαι με τη λογική. Πρέπει να είσαι ο μεγαλύτερος μαλάκας και σταρχίδης να μη μασάς να πεις στη γυναίκα σου οτι ξενογαμάς, εκτός απο μαλάκας έχεις παντρευτεί και ένα ζώο αν περιμένεις ότι θα το φάει στωικά. Όσο μάγκες είναι και όσοι δέρνουνε τις γυναίκες και παιδιά τους, αλλά έξω τρέμει το φυλοκάρδι αν τους κοιτάξει στραβά κάποιος.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
αυτος που λυνει περισσοτερα προβλήματα από οσα ο ιδιος προκαλεί.

Μπράβο σου φίλε. :thumbsup:

Είναι σίγουρο ότι αν κάποια κατακάθια του site,
συνεχίσουν την τακτική των απειλών κατά της πραγματικής ζωής άλλων μελών,
θα έρθει η ώρα να λογοδοτήσουν εκεί που πρέπει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
έχω την εντύπωση ότι δεν θέμα δεν είναι αν ξενοπηδάει κανείς ή αν θα το πει στη γυναίκα του, αλλά κατά πόσο το αντιμετωπίζει σαν να είναι μαγκιά...  :think:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

μια προσφατη ερευνα του Παν. Αθηνων κατέγραψε ότι 67% των παντρεμενων αντρων και 42% των παντρεμενων γυναικών ξενογαμιούνται. Μεγάλα νούμερα. Θα ήταν πράγματι ενδιαφέρον, έστω και σαν άσκηση επί χάρτου, να προσομιάζαμε τα ατελέσματα μιας τέτοιας εξομολόγησης. Παρά ταύτα, πάλι βα΄ση στατιστικής, πάνω απο 50% των εξωσυζυγικών σχέσεων αποκαλύπτονται. Από τις αποκαλυφθήσες, ΜΟΝΟ το 25% ΧΩΡΊΖΕΙ. Εδω θα συμφωνίσω με τον περσόνα. 75% των καρατάδων το καταπίνουν και συνεχίζουν. ΣΚΑΤΑ ΜΑΚΓΕΣ. Συμφωνω απόλυτα.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom