Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τέτοιος είμαι ναι :2funny: :2funny: :2funny:

είμαι τεντιμπόης έριξα σκατά στα μούτρα του madk4speed :2funny: :2funny: :2funny:

Ευτυχως φυλαξες λιγα απο αυτα που τρωτε για μεσημερι στο σπιτι σου και τα μοιραζεσαι μαζι μου. Να'σαι καλα.

Επισκέπτης
Μπράβο σου φίλε. :thumbsup:

Είναι σίγουρο ότι αν κάποια κατακάθια του site,
συνεχίσουν την τακτική των απειλών κατά της πραγματικής ζωής άλλων μελών,
θα έρθει η ώρα να λογοδοτήσουν εκεί που πρέπει.
δωσαμε-δωσαμε
pinguinalulutuxthebatma.png

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μια προσφατη ερευνα του Παν. Αθηνων κατέγραψε ότι 67% των παντρεμενων αντρων και 42% των παντρεμενων γυναικών ξενογαμιούνται. Μεγάλα νούμερα. Θα ήταν πράγματι ενδιαφέρον, έστω και σαν άσκηση επί χάρτου, να προσομιάζαμε τα ατελέσματα μιας τέτοιας εξομολόγησης. Παρά ταύτα, πάλι βα΄ση στατιστικής, πάνω απο 50% των εξωσυζυγικών σχέσεων αποκαλύπτονται. Από τις αποκαλυφθήσες, ΜΟΝΟ το 25% ΧΩΡΊΖΕΙ. Εδω θα συμφωνίσω με τον περσόνα. 75% των καρατάδων το καταπίνουν και συνεχίζουν. ΣΚΑΤΑ ΜΑΓΚΕΣ. Συμφωνω απόλυτα.

Μονο που δεν μας λενε ποσο τρεμουν μην αποκαλυφθει το τι κανουν...μετα πανηγυρι μεγαλο.
Παντως ειναι μυστηριες οι γυναικες. Μπορουν να συγχωρησουν καποιον που εκμεταλλευτηκε μια ευκαιρια, ομως δεν θα συγχωρεσουν ποτε αυτον που ειχε μια ευκαιρια και δεν εκανε τιποτα. Οποιος καταλαβε καταλαβε....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μονο που δεν μας λενε ποσο τρεμουν μην αποκαλυφθει το τι κανουν...μετα πανηγυρι μεγαλο.

κοίτα πόσο μαλάκας είσαι...και γιατί να μη τρέμουν ρε μεγάλε? εσύ θα τράβαγες φιλοσοφική τζούρα τσιγάρο στη σκέψη να σου μεγαλώσει πατριός τα παιδιά σου και να τα βλέπεις κάθε δεύτερο σάββατο?  :jerking:

προσωπικα όταν παντρευτώ και κάνω παιδί θα ιδρώνω στην ιδέα πολλών που τώρα ξύνω ταρχίδια μου

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κοίτα πόσο μαλάκας είσαι...και γιατί να μη τρέμουν ρε μεγάλε? εσύ θα τράβαγες φιλοσοφική τζούρα τσιγάρο στη σκέψη να σου μεγαλώσει πατριός τα παιδιά σου και να τα βλέπεις κάθε δεύτερο σάββατο?  :jerking:

προσωπικα όταν παντρευτώ και κάνω παιδί θα ιδρώνω στην ιδέα πολλών που τώρα ξύνω ταρχίδια μου

για να μην ξεχνιόμαστε, η κουβέντα ξεκίνησε με ένα ποστ που έγραφε ότι μαγκιά του να γαμάει και αρραβωνιασμένος αν κατάλαβα καλά...
δεν καταλαβαίνω αυτή την αντιμετώπιση, μετά από κάποια χρόνια γάμου φυσικά και να το καταλάβω, αλλά τεσπα το όλο θέμα ξεκίνησε από εκεί.
και στο κάτω κάτω άμα τρέμεις δεν καλοπερνάς, γιατί να προσπαθείς να πείσεις ένα φόρουμ ότι τελικά δεν τα έχεις κάνει σκατά στη ζωή σου αλλά ότι περνάς και γαμώ?  :dunno:

Επισκέπτης
για να μην ξεχνιόμαστε, η κουβέντα ξεκίνησε με ένα ποστ που έγραφε ότι μαγκιά του να γαμάει και αρραβωνιασμένος αν κατάλαβα καλά...
δεν καταλαβαίνω αυτή την αντιμετώπιση, μετά από κάποια χρόνια γάμου φυσικά και να το καταλάβω, αλλά τεσπα το όλο θέμα ξεκίνησε από εκεί.
και στο κάτω κάτω άμα τρέμεις δεν καλοπερνάς, γιατί να προσπαθείς να πείσεις ένα φόρουμ ότι τελικά δεν τα έχεις κάνει σκατά στη ζωή σου αλλά ότι περνάς και γαμώ?  :dunno:
o bbw εβγαλε την φαλαινα στο κλαρι για να πληρωνει τον αμπντουλ..
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δεν υπαρχει λεμε..

που εισαι μωρη παλιολεσβια βελβυ,να δεις τι πληρωνουν οι αγαπουληδες για να ριξουν ενα πουτσο???

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αμάν πια έχετε λυσσάξει με τις χονδρές, μπορεί να είναι καλές στη δουλειά τους  :tickedoff:

Επισκέπτης
αμάν πια έχετε λυσσάξει με τις χονδρές, μπορεί να είναι καλές στη δουλειά τους  :tickedoff:
οντως μονο που εγω αναφερομαι στους μπαζοφιλους που τις πληρωνουν..
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οντως μονο που εγω αναφερομαι στους μπαζοφιλους που τις πληρωνουν..
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

αυτό λέω κι εγώ, μπορεί να περνάνε καλύτερα μ'αυτές  :tickedoff:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:headbang:

το ξερό σου γαμώ  :s&m_3:

Επισκέπτης
που εισαι μωρη παλιολεσβια βελβυ,να δεις τι πληρωνουν οι αγαπουληδες για να ριξουν ενα πουτσο???

λεσβιααααα???

αυτα να μου τα πεις απο κοντα ρε καριολη, μες τη μαπα μου ρε! ποτε μπορεις ρε να δουμε ποσο μαγκας εισαι???  :birdman: :birdman: :birdman:

(αχαχαχαχαχαχα πλακα εχετε εδω μεσα!!)

Επισκέπτης
μα γι'αυτό είπα οτι είναι εύκολο...

το μόνο που φοβάμαι...είναι οτι μόλις δεις τον πρεζέμπορα...θα χεστείς επάνω σου...

μιας κι αναφερθηκε πριν, ποιον πρεπει να βρισω για να δω φωτο του πλεζουρα? χαχαχαχα

δεν ειμαι τοσο ευαισθητο πφφφφ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom