Επισκέπτης
εσυ μην μου θυμωσεις μονο γιατι μπρρρρρ φοβαμαι
προτιμώ να σε γράφω κ να με γράφεις στα αρχίδια μου/σου...και να είμαστε καλά !!!
εσυ μην μου θυμωσεις μονο γιατι μπρρρρρ φοβαμαι
εγώ είμαι πολύ ξεφτυλισμένος..αυτό είναι πασίγνωστο...
ποσο ξεφτυλισμενοι ειστε ρε εδω μεσα που παπαριζεστε με την πατσαβουρα και σπαμαρετε τα παντα...
Υ.Γ.
έλα μπάσταρδε να μου το πεις φάτσα αυτό να σου κάνω και μια ψυχανάλυση.
ειδε ο γυφτος τη γενια του.. μπλα μπλα μπλα
:S :S :S :S :S
για μενα το ειπα :-
θεωρησε το αποτυχημενο αστειο
εγώ το κατάλαβα :-* :-*
στα μουτρα σου σαβουρα αλλα δεν φταις εσυ αλλα οι μαλακες που σε σιγονταρουν στο να σπαμαρεις και να μαλακιζεσαι ασυστολα σε καθε θρεντ
εγω ρε κωλοτρυπιδα σε παρακαλω τοσο καιρο να μου κανεις και μια ψυχαναλυση απο κοντα εστω και επι πληρωμη αλλα τα χεις κλασει
τι ξύλο ρε;
με ένα μπου εδώ μέσα οι γαμίκουλες της Συγγρού βάνε τα κλάματα.....
ααααχαχαχαχαχα
στο νετ γαμάνε όλες τις πουτάνες και στο σπίτι σιδερώνουν τις κιλοτες της πεθεράς τους....
χου ρε......
γαμώ την κοινωνία σας.......
επειδή είσαι νορμάλ παιδί δε θέλω να σου δημιουργήσω τραύματα ψυχολογικά.
για πες μας τι είναι κατά τη γνώμη σου μάγκας.
για να μην ξεχνιόμαστε, η κουβέντα ξεκίνησε με ένα ποστ που έγραφε ότι μαγκιά του να γαμάει και αρραβωνιασμένος αν κατάλαβα καλά...
δεν καταλαβαίνω αυτή την αντιμετώπιση, μετά από κάποια χρόνια γάμου φυσικά και να το καταλάβω, αλλά τεσπα το όλο θέμα ξεκίνησε από εκεί.
και στο κάτω κάτω άμα τρέμεις δεν καλοπερνάς, γιατί να προσπαθείς να πείσεις ένα φόρουμ ότι τελικά δεν τα έχεις κάνει σκατά στη ζωή σου αλλά ότι περνάς και γαμώ?
ακου χαζοβιολα λιγο
μαγκας ειναι αυτος που ξερει να περναει καλα στην ζωη του και να κανει τις μαλακιες του χωρις να την πληρωνει ασχημα.
Δηλαδη στην περιπτωση μας να εισαι παντρεμενος με ενα καλο μουνακι που θα σου κανει το νοικοκυριο στο σπιτι και εσυ παραλληλα αφου θα ειναι στρωμενη η ζωη σου θα γαμας και πιπινακια εξω και ολα αυτα φυσικα με προσοχη χωρις να καταλαβαινει η θειτσα τιποτα μαγειρευοντας σου για το βραδυ που θα γυρισεις κουρασμενος απο την "γαμημενη" δουλεια στην κυριολεξια
αυτη ειναι ζωη
αυτο ειναι το τριπτυχο που προσκυνας? πατρις θρησκεια οικογενεια? ωραιος σεβασμος στην οικογενεια ρε.. μαγκας εισαι οταν προσπαθεις να διορθωσεις τη σχεση σου και προσπαθεις γι αυτο, κι οταν δεν κοροιδευεις τον ανθρωπο σου.. :-
ρε δεν πατε στο διαολο λεω εγω?λιγες παντρεμενες βαζουν τον μαλακα που της παντρευτηκε να φυλαει τα παιδια ενω αυτες γαμιουνται με κανα τεκνο?
εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαι θρησκοληπτος η κανεις ηθικολογος.
Το οτι δεν πρεπει να ισοπεδωνουμε τα παντα ειδικα στα εθνικα μας θεματα δεν σημαινει οτι πρεπει να φτανουμε και στο αλλο ακρο.
Α και να προσθεσω ...γιατι ντε και καλα οποιος ειναι μαγκας και γλεντζες με το αλλο φυλο λετε οτι σονυ και καλα δεν εχει καλη σχεση και οτι πρεπει να την διορθωσει?
Ξερεις ποσους παντρεμενους γνωστους εχω που εχουν στα ωπα ωπα την γυναικα τους αλλα οταν δοθει μια καλη ευκαιρια ξερουν να ξεσκανε τα παιδια
κλαφτεεεεε τωρααα
οκ οκ, με καλυψε το επιχειρημα σου. 'αφου τα κανουν κι αυτες..'
για τα αλλα πατσαβουρα αβαβα ε?το μονο επιχειρημα ηταν αυτο ε?
μπορω να σου πω και εγω λοιπον οτι επικαλεισαι την ηθικοτητα και τις αξιες μονο οποτε σε συμφερνει και σου καβλωνει οποτε δεν μπορω να πω κατι αλλο παρα κλαψεεεεεεεε
τι ακριβως ειπες?? οτι πολλοι παντρεμενοι εχουν στα ωπα ωπα τη συζυγο και ξενογαμανε? μμμ ναι...
να κλαψω γτ ακριβως? επειδη μπορεις και ξενογαμας? με νοιαζει προσωπικα?