Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Με μπερδεψες με αλλον.
Για δες ,πιο πανω .
Δεν ειμαι εγω που τα εφτιαξα με την κοπελα απο το στουντιο .
Εγω μπηκα στο θρεντ μετα.Η απαντηση σου ειναι γι'αλλον.
Ξέρω ποιός είσαι...γι'αυτό σου απαντάω έτσι...μπας και φιλοτιμηθείς να μη μου κάνεις ερωτήσεις πότε..και ποιά ώρα θα είμαι....αυτό το θρεντ...καίει άλλον...
φωτιά τα μπατζάκια του έχουν πάρει...κι εμείς....το γαμήσαμε...!!!!
Αλλά...από την άλλη...καλά του κάναμε...κάααααατι βγαίνει κι από τις παρεμβολές καμμιά φορά...!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ξέρω ποιός είσαι...γι'αυτό σου απαντάω έτσι...μπας και φιλοτιμηθείς να μη μου κάνεις ερωτήσεις πότε..και ποιά ώρα θα είμαι....αυτό το θρεντ...καίει άλλον...
Αλλά...από την άλλη...καλά του κάναμε...κάααααατι βγαίνει κι από τις παρεμβολές καμμιά φορά...!!!!
Δεν ξερεις ποιος ειμαι ,περα απο το νικ.
Γιατι να "φιλοτιμηθω " να μην σε ρωταω ποτε δουλευεις? Αν δεν θελεις να απαντησεις ,πες "δεν λεω".
Ουτε στο θρεντ του μαγαζιου  δεν αναφερεται.
Δεν πειραζει ,θα ρωτησω...μεντιουμ!

Επισκέπτης
αυτό το θρεντ...καίει άλλον...

ο τυπάκος που άνοιξε το θρέντ...απλά είχε ανάγκη προσοχής...στην προσωπική του ζωή...

η πουτάνα...πουτάνα...κ ο δυστυχής...δυστυχής...

το να σου δίνουν απλά λίγη σημασία...για τους οποιουσδήποτε λόγους...κ να νομίζεις οτι αυτό λέγεται αγάπη...

είναι τουλάχιστον τραγικό...

πάραυτα...μένω στο αρχικό μου ποστ...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δυσκολο να αγαπησεις την ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ, και να την αγαπησεις, και να εισαστε μαζι, ειτε σε ενα χρονο ειτε σε 5 χρονια θα της πεις 'θυμασαι οτι εγω σε εβγαλα απο αυτο το μπουρδελο που δουλευες και σε εκανα κυρια?" ετσι δεν ειναι???? οποτε παρεα, σεξ- οκ, αλλα οχι τπτ αλλο....
Μην γενικευουμε.
Ο ερωτας ειναι τυφλος.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Μηπως με μπερδεψες με αλλο ?
Εγω δεν ειπα οτι εχω γκομενα απο στουντιο.
Ουτε οτι την παντρευομαι .
Αλλος την παντρευεται ,και αλλος θα της δωσει την ευκαιρια να παρει ελληνικη βιζα.
Μηπως εχεις πιει λιγο παραπανω?
Δεν πειραζει ,Λαμπρη ειναι !

εαν ηξερες τι εχω πιει............

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Άκου...εγώ δεν είμαι CG..είμαι συνδρομητής της vodafone unlimited...αα...όλα κι όλα...!!!!
εστω και παλι δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε......
μια απλη συνδρομητης της vodafone unlimited εσυ....
ενας συνηθησμενος MC εγω.....ΥΟ!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πιες σοδα φαγητου .Θα σε βοηθησει.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ο τυπάκος που άνοιξε το θρέντ...απλά είχε ανάγκη προσοχής...στην προσωπική του ζωή...

η πουτάνα...πουτάνα...κ ο δυστυχής...δυστυχής...

το να σου δίνουν απλά λίγη σημασία...για τους οποιουσδήποτε λόγους...κ να νομίζεις οτι αυτό λέγεται αγάπη...

είναι τουλάχιστον τραγικό...

πάραυτα...μένω στο αρχικό μου ποστ...
Συμφωνώ και επαυξάνω...
Εγώ τώρα....τι να κάνω?
Να σκίσω τις ζαρτιέρες μουουουου?
Να τραβήξω τα κοτσίδια μουουουουου????
Να βάλω νερό...νυχτιάτικα στις παγοθήκες..γιατί όταν ξυπνήσω θέλω να πιω Φραπέ
....άμα πιαααα...!!!!
Τι να κάνωωωωωω?????????????

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Συμφωνώ και επαυξάνω...
Εγώ τώρα....τι να κάνω?
Να σκίσω τις ζαρτιέρες μουουουου?
Να τραβήξω τα κοτσίδια μουουουουου????
Να βάλω νερό...νυχτιάτικα στις παγοθήκες..γιατί όταν ξυπνήσω θέλω να πιω Φραπέ
....άμα πιαααα...!!!!
Τι να κάνωωωωωω?????????????
να σκισεις τις ζαρτιερες σου..........
:bigdick:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
erevnitis
Ειδήμων
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: οι γκομενεσ του σαιτ
« Απάντηση #498 στις: σήμερα στις 05:14 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Ψαχνω παρθενα για ΣΚΕΤΟ γλυφομουνι ,να την κανω να χυσει με μεγαλη ηδονη .Δεν θα της παρω την παρθενια ,θα την αφησω για τον αντρα της.

Άντε μετά εγώ...να σου πω σοβαρά...πότε θα είμαι να έρθεις να με βρεις που λύσσαξες σ'αυτό το θρεντ...χαχαχαχαχ
Εεεεεε...ρε...θα τις σκίσω τις ζαρτιέρες μου...αλλά δεν ξέρω ποια μέρα θα είναι αυτή...!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
erevnitis
Ειδήμων
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: οι γκομενεσ του σαιτ
« Απάντηση #498 στις: σήμερα στις 05:14 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Ψαχνω παρθενα για ΣΚΕΤΟ γλυφομουνι ,να την κανω να χυσει με μεγαλη ηδονη .Δεν θα της παρω την παρθενια ,θα την αφησω για τον αντρα της.

Άντε μετά εγώ...να σου πω σοβαρά...πότε θα είμαι να έρθεις να με βρεις που λύσσαξες σ'αυτό το θρεντ...χαχαχαχαχ
Εεεεεε...ρε...θα τις σκίσω τις ζαρτιέρες μου...αλλά δεν ξέρω ποια μέρα θα είναι αυτή...!!!!
Γιατι ειναι κακο να κανεις γλυφομουνι ?
Τελικα Κατερινα 69 ,εισαι πολυ συντηρητικη.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ειναι τελικα πολυ συντηρητικη.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ειναι τελικα πολυ συντηρητικη.
δεν ειναι η κατερινα συντηρητικη αλλα μαλλον εσυ εισαι παιδοφυλος και συναμα ανωμαλος που θελεις παρθενα μικρη κοπελα να της παρεις γλυφομουνι........βρες μια ενηληκη,δεν πειραζει που δεν θα ειναι παρθενα.......
respect to katerina!!!!YO!!!!
αντε μην σου πω καμοια ριμα,
και γινεις φιρμα!YO!!!!

SAOUL

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουτανα
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...

Καλο Πασχα,
διαβασα το θεμα και θελω να πω 2 πραγματα .Παρόμοιο περιστατικό ζώ τον τελευταίο περίπου χρόνο.Η κοπέλα είναι του επαγγέλματος αλλά γνωριστήκαμε καλύτερα βγαίνοντας εξω και αναπτύσσοντας μία σχέση αρχικά φιλική και μετά ερωτική.Το θέμα για μένα είναι πως αυτή η κοπέλα μου αναπτέρωσε την ψυχολογία,με βοήθησε στα προβλήματα τα οικογενειακά,κλπ κλπ.
Εδώ όμως τελειώνουν και τα ευχάριστα.Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας και ειδικά με το φίλο που άνοιξε τέτοιο θέμα.
α)Η κοπέλα στο πρόσωπό μου δεν ψάχνει τον νεαρό εραστή ή το λευκό ιππότη παρα μονον ενα ειδος <<μπαμπα>>.
β)Πάντα ένοιωθα άβολα όταν στην καφετερία ή όπου αλλού καταλάβαινα μέσω βλεμμάτων και μισόλογων πως κάποιος συνδαιτημόνας ήταν πελάτης της.
γ)Ένοιωσα πολύ παράξενα όταν διάβαζα μαζί της σε αυτό το σαιτ κριτικές πελατών για το πρόσωπό της.Όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε,αντιθέτως θεώρησε οτι οφείλω να κολακεύομαι που την έχω ( όμως την έχω οταν δεν δουλεύει,γιατί όταν δουλεύει την έχουν όλοι)
δ)Στην καθημερινότητα έχω να κάνω με άτομο που τη μία κλαίει σαν χήρα και σε 5 λεπτά γελάει σαν παιδάκι.Αν νευριάσει με κάτι είναι σε θέση να αρχίσει να χτυπάει τους τοίχους και μετά να κουλουριαστεί μόνη της στην άκρη του δωματίου και να κουνάει το κεφάλι της για ώρες.Έχει ματώσει τα χέρια της από γροθιά στον τοίχο σε ώρα κρίσης θυμού.Τη νύχτα όταν κοιμόμασταν δεν είναι λίγες οι φορές που πεταγόταν έντρομη.Δεν έχω νοιώσει πιο άβολα ποτέ.
ε)Έμαθα από κάποια πηγή (γιατί άρχισα να νοιάζομαι και εγώ κάποια στιγμή) οτι έκανε χρήση ουσιών οι οποίες της έδιναν ενέργεια να δουλεύει απεριόριστες ώρες.
ζ)Σταδιακά, προσπάθησα και προσπαθώ ακομη να απομακρυνθω.Ο λόγος? Μου είπε πως περιμένει να πάμε στην πατρίδα της να παντρευτούμε.Το σέβομαι ως κοριτσίστικο όνειρο αλλά έχω αντιπαραθέσει τη΄ς δικής μου ζωής την πραγματικότητα,δηλαδή πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Σαν άνθρωπο τη νοιάζομαι όπως και εσύ πιστεύω φίλε,όμως να ξέρεις πως όταν εννοούμε <<αγάπη>> εννοούμε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό.
Οι επλογές της ζωής της την έχουν ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ.Δεν μπορείς να ξέρεις τι να περιμένεις στο επόμενο πεντάλεπτο.
υ.γ. δε χρησιμοποιώ το κανονικό μου username για να μην εκθέσω πρόσωπα και πράγματα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Ρε φίλε kapotas07 γιατί προβληματίζεσαι τόσο πολύ :think:.Η περιπτώσή σου δεν θέλει σκέψη,εφόσον σ'αγαπάει και σ'εμπιστευέται τόσο πολύ θα γίνεις ο νταβατζής της και τελειώσε το ζήτημα :2funny: :grin: :sunglasses:.Και θα την προστατεύεις και θα την βλέπεις κάθε μέρα και θα γαμάς τσάμπα όποτε γουστάρεις :knockinb: :zfuck: και θα σου ακουμπάει και χρήμα :thumbsup:.Δηλαδή τι άλλο θέλεις από την ζωή σου :idiot:.Μια χαρά σου κατσε το σκηνικό.Την άλλη σου δουλειά πλέον θα την κάνεις από χόμπι :2funny:.Αντε και στα δικά μας μπουρδελιάρηδες :2funny: :2funny:

SAOUL

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δε μου λες φίλε μου,σου εχει τυχει να εισαι στο αεροδρομιο και να ψωνιζεις για τα παιδια σου και να τη σκεφτεις αμεσα την οπως τη λες <<πουτανα>> και να της παιρνεις και εκεινης π.χ.αρκουδάκι?
ουτε προαγωγός θελει να γινει κανεις,ουτε να πάρει από την κοπέλα χρήματα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Καλο Πασχα,
διαβασα το θεμα και θελω να πω 2 πραγματα .Παρόμοιο περιστατικό ζώ τον τελευταίο περίπου χρόνο.Η κοπέλα είναι του επαγγέλματος αλλά γνωριστήκαμε καλύτερα βγαίνοντας εξω και αναπτύσσοντας μία σχέση αρχικά φιλική και μετά ερωτική.Το θέμα για μένα είναι πως αυτή η κοπέλα μου αναπτέρωσε την ψυχολογία,με βοήθησε στα προβλήματα τα οικογενειακά,κλπ κλπ.
Εδώ όμως τελειώνουν και τα ευχάριστα.Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας και ειδικά με το φίλο που άνοιξε τέτοιο θέμα.
α)Η κοπέλα στο πρόσωπό μου δεν ψάχνει τον νεαρό εραστή ή το λευκό ιππότη παρα μονον ενα ειδος <<μπαμπα>>.
β)Πάντα ένοιωθα άβολα όταν στην καφετερία ή όπου αλλού καταλάβαινα μέσω βλεμμάτων και μισόλογων πως κάποιος συνδαιτημόνας ήταν πελάτης της.
γ)Ένοιωσα πολύ παράξενα όταν διάβαζα μαζί της σε αυτό το σαιτ κριτικές πελατών για το πρόσωπό της.Όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε,αντιθέτως θεώρησε οτι οφείλω να κολακεύομαι που την έχω ( όμως την έχω οταν δεν δουλεύει,γιατί όταν δουλεύει την έχουν όλοι)
δ)Στην καθημερινότητα έχω να κάνω με άτομο που τη μία κλαίει σαν χήρα και σε 5 λεπτά γελάει σαν παιδάκι.Αν νευριάσει με κάτι είναι σε θέση να αρχίσει να χτυπάει τους τοίχους και μετά να κουλουριαστεί μόνη της στην άκρη του δωματίου και να κουνάει το κεφάλι της για ώρες.Έχει ματώσει τα χέρια της από γροθιά στον τοίχο σε ώρα κρίσης θυμού.Τη νύχτα όταν κοιμόμασταν δεν είναι λίγες οι φορές που πεταγόταν έντρομη.Δεν έχω νοιώσει πιο άβολα ποτέ.
ε)Έμαθα από κάποια πηγή (γιατί άρχισα να νοιάζομαι και εγώ κάποια στιγμή) οτι έκανε χρήση ουσιών οι οποίες της έδιναν ενέργεια να δουλεύει απεριόριστες ώρες.
ζ)Σταδιακά, προσπάθησα και προσπαθώ ακομη να απομακρυνθω.Ο λόγος? Μου είπε πως περιμένει να πάμε στην πατρίδα της να παντρευτούμε.Το σέβομαι ως κοριτσίστικο όνειρο αλλά έχω αντιπαραθέσει τη΄ς δικής μου ζωής την πραγματικότητα,δηλαδή πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Σαν άνθρωπο τη νοιάζομαι όπως και εσύ πιστεύω φίλε,όμως να ξέρεις πως όταν εννοούμε <<αγάπη>> εννοούμε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό.
Οι επλογές της ζωής της την έχουν ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ.Δεν μπορείς να ξέρεις τι να περιμένεις στο επόμενο πεντάλεπτο.
υ.γ. δε χρησιμοποιώ το κανονικό μου username για να μην εκθέσω πρόσωπα και πράγματα

Δυσκολη η περιπτωση σου φιλε....

Αν εσυ νιωθεις αβολα απο το ολο σκηνικο ΦΥΓΕ με ''τροπο''

σιγουρα η κοπελα εχει περασει πολλα και ισως δυσκολευεται σε αρκετες φασεις
ακομη και λογικο ειναι να εχει αυτηνη την αλλοπροσαλη συμπεριφορα φανταζομαι...

ΑΝ  σε καλυπτει μενεις αν οχι απλα φευγεις με προσοχη γιατι απο τα οσα γραφεις μου δινεις την εντυπωση οτι ισως εχει ψυχολογικα προβληματακια
αυτο ομως δεν θα πρεπει να σε φοβιζει αν νιωθεις κατι ΑΛΗΘΙΝΟ γιαυτην...

Και προς θεου μην την δεις ως Νταβατζης ακομη κι αν στο ζητησει η ιδια
ειναι ασχημο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ
(τωρα θα αρχισει το κραξιμο προς εμε)
10_9_140.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom