Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δε μου λες φίλε μου,σου εχει τυχει να εισαι στο αεροδρομιο και να ψωνιζεις για τα παιδια σου και να τη σκεφτεις αμεσα την οπως τη λες <<πουτανα>> και να της παιρνεις και εκεινης π.χ.αρκουδάκι?
ουτε προαγωγός θελει να γινει κανεις,ουτε να πάρει από την κοπέλα χρήματα.

Πες τα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και προς θεου μην την δεις ως Νταβατζης ακομη κι αν στο ζητησει η ιδια
ειναι ασχημο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ
α εσυ εισαι το νουμερο στο τσατ που μας λες οτι κανουμε εμποριο λευκης σαρκος και ειμαστε μαστροποι ε; :grin: :grin: :grin:

και νομιζα οτι ηταν αλλος.... :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
α εσυ εισαι το νουμερο στο τσατ που μας λες οτι κανουμε εμποριο λευκης σαρκος και ειμαστε μαστροποι ε; :grin: :grin: :grin:

και νομιζα οτι ηταν αλλος.... :2funny: :2funny: :2funny:

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
00020120.gif

ΔΕΝ κατηγορησα ποτε κανεναν απο εδω ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΗΛΙΘΙΟ αλλωστε...

Χωρις αλλωστε να ξερω τι και ποιον να κατηγορησω ?

μου ειναι αδιαφορο αλλωστε....

μην μου προσαπτεις τετοιες λασπολογιες....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....

ΔΕΝ κατηγορησα ποτε κανεναν απο εδω
χωρις αλλωστε να ξερω τι να κατηγορησω ?

μην μου προσαπτεις τετοιες λασπολογιες....
οκ ....κατι τετοια μας ελεγε μια νουμερατζα στο τσατ και μετα το γυρισε στην εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο και λοιπα και λοιπα γιαυτο λεω μην ησουνα εσυ.... :sunglasses: μαλλον ο αντονιονιος θα ηταν..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
οκ ....κατι τετοια μας ελεγε μια νουμερατζα στο τσατ και μετα το γυρισε στην εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο και λοιπα και λοιπα γιαυτο λεω μην ησουνα εσυ.... :sunglasses: μαλλον ο αντονιονιος θα ηταν..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σου ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ σε οτι εχω ιεροτερο οτι ποτε δεν κατηγορησα κανεναν

και ο λογος μου ΜΕΤΡΑΕΙ να εισαι σιγουρος γιαυτο...

SAOUL

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
την βλεπω σαν ενα παιδι που χρειαζεται καποιον διπλα της.ουτε σαν ιεροδουλη,ουτε σαν μηχανημα,ουτε σαν τιποτα.
εχει τον ανθρωπινο σεβασμο μου και ΟΧΙ ΟΙΚΤΟ.ποιος μας ειπε οτι εμεις οι δηθεν φυσιολογικοι ανθρωποι ειμαστε σωνει και ντε καλά και οι κοπέλες προβληματικές? εγω σου λεω οτι εγω μπορει να εχω ψυχολογικα που δεν εχουν <<πυροδοτηθει>> ισως λογω βολεματος και ηλικιας.
οσα προβληματα περασαμε με πονουσαν βαθεια μεσα μου,οχι γιατι χαλουσε το ιδανικο σεναριο της γκομενας,αλλα γιατι ενα νεο κοριτσι ειναι ετσι σαν αγριμι.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
δε μου λες φίλε μου,σου εχει τυχει να εισαι στο αεροδρομιο και να ψωνιζεις για τα παιδια σου και να τη σκεφτεις αμεσα την οπως τη λες <<πουτανα>> και να της παιρνεις και εκεινης π.χ.αρκουδάκι?
ουτε προαγωγός θελει να γινει κανεις,ουτε να πάρει από την κοπέλα χρήματα.
Ναι φίλε μου,μου έχει τύχει να ψωνίσω δώρο για πουτάνα,επειδή πάνω απ'όλα είμαι ΚΥΡΙΟΣ,αλλά πολύ θα ήθελα να είμαι και ο νταβατζής της και να έχω όλα αυτά τα οφέλη που έγραψα και παραπάνω :cool2: :thumbsup:.Και να σου πω και κάτι ακόμα.Αυτό μου το είχε δώσει και σαν συμβουλή μια πουτάνα από το Διδύμου 8Α(αυτή που δουλευέ για καιρό απογευματινή βάρδια,αλλά δεν θυμάμαι όνομα),οπότε γιατί να μην το κάνω :think:.Για μένα πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα επαγγέλματα,εφόσον το γουστάρεις και δεν παρασύρεσαι από συναισθήματα,γιατί νταβατζής είναι σαν αυτό που λέμε Ψυχρός Εκτελεστής

SAOUL

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου ενα θα σου πω : ο καδης του καθενος ειναι ο εαυτος μας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι φίλε μου,μου έχει τύχει να ψωνίσω δώρο για πουτάνα,επειδή πάνω απ'όλα είμαι ΚΥΡΙΟΣ,αλλά πολύ θα ήθελα να είμαι και ο νταβατζής της και να έχω όλα αυτά τα οφέλη που έγραψα και παραπάνω :cool2: :thumbsup:.Και να σου πω και κάτι ακόμα.Αυτό μου το είχε δώσει και σαν συμβουλή μια πουτάνα από το Διδύμου 8Α(αυτή που δουλευέ για καιρό απογευματινή βάρδια,αλλά δεν θυμάμαι όνομα),οπότε γιατί να μην το κάνω :think:.Για μένα πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα επαγγέλματα,εφόσον το γουστάρεις και δεν παρασύρεσαι από συναισθήματα,γιατί νταβατζής είναι σαν αυτό που λέμε Ψυχρός Εκτελεστής

μονιμος του ΠΝ να σου πετυχει  :jerking:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

τι οφελη ρε μεγαλε μας λες τωρα... τι γαμημενα - λαθος μηνυματα λετε εδω μεσα :jerking:

το να εισαι νταβατζης γυναικων ειναι μαγκια...τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε... :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι οφελη ρε μεγαλε μας λες τωρα... τι γαμημενα - λαθος μηνυματα λετε εδω μεσα :jerking:

το να εισαι νταβατζης γυναικων ειναι μαγκια...τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε... :jerking: :jerking:
τετοια διαβαζουν καποιοι και μετα μας γραφουν και στα μπλογκς διπλα και μας λεν αλητες.... :headbang: :headbang: :headbang:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
μονιμος του ΠΝ να σου πετυχει  :jerking:

Δηλαδή εσένα θα σε χαλάγε θες να μας πεις τώρα??? :jerking: :jerking:.Εγώ πάλι πολύ θα το γούσταρα και λόγω επαγγέλματος όπως γράφεις,μιας και αφού είμαι μόνιμος σ'ένα τέτοιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ο μόνος ρόλος που γουστάρω είναι αυτός του νταβατζή :2funny: ;).Και ΝΑΙ είναι μαγκιά να είσαι νταβάς και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι όλοι οι άλλοι σε ζηλεύουν και ψάχνουν να βρουν πως γίνεται να γίνουν κι αυτοί :sunglasses:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ρε φίλε kapotas07 γιατί προβληματίζεσαι τόσο πολύ :think:.Η περιπτώσή σου δεν θέλει σκέψη,εφόσον σ'αγαπάει και σ'εμπιστευέται τόσο πολύ θα γίνεις ο νταβατζής της και τελειώσε το ζήτημα :2funny: :grin: :sunglasses:.Και θα την προστατεύεις και θα την βλέπεις κάθε μέρα και θα γαμάς τσάμπα όποτε γουστάρεις :knockinb: :zfuck: και θα σου ακουμπάει και χρήμα :thumbsup:.Δηλαδή τι άλλο θέλεις από την ζωή σου :idiot:.Μια χαρά σου κατσε το σκηνικό.Την άλλη σου δουλειά πλέον θα την κάνεις από χόμπι :2funny:.Αντε και στα δικά μας μπουρδελιάρηδες :2funny: :2funny:
σωστος εισαι φυλε  :thumbsup: :cool2:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
εγω εχω ενα διαφορετικο προβλημα. αγαπαω ολες τις πουτανες. τι να κανω;

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6

πρεπει να γνωριζουμε τι θελουν οι γυναικες, το οποίο ο λυρικός τροβαδούρος του έρωτα Σταρόβας κατέχει άπταιστα και σας το παραθέτω.

τα χει πει και οΣοφοκλής στην Αντιγόνη: <<Έρωτα, ανίκητε σε κάθε μάχη, εσύ που κεντάς όποιον κι αν σημαδέψεις με τα βέλη σου. Έρωτα συ, που ξαγρυπνάς στα τρυφερά τα μάγουλα των κοριτσιών που δρασκελάς πάνω απ' τις θάλασσες και χώνεσαι στους κήπους των σπιτιών, κανείς δεν γλιτώνει από σένα, ούτε θεός, ούτε κοινός θνητός, μα όποιον τον αγγίξεις, τον τρελαίνεις. Εσύ, τον άνθρωπο το φρόνιμο τον σπρώχνεις στ' άδικο και στο χαμό, εσύ άναψες φιλονικία ανάμεσα σε γιό και σε πατέρα και τους τάραξες. Νικάει ο πόθος κι η λαχτάρα για την ωραία νύφη, σε πείσμα όλων των μεγάλων νόμων, που αμέριμνη η θεά Αφροδίτη τους εμπαίζει.>>

Τώρα,πέρα από την πλάκα, αν και τραβηγμένα αυτά που λέτε ( ;)),εγώ να τα δεχτώ οτι τα ζήσατε ή οτι τα ζείτε.
Να ρωτήσω όμως κάτι με το φτωχό μυαλό μου ρε μάγκες,πώς συνάγετε το συμπέρασμα οτι σας αγαπάνε?επειδή συμβαίνουν αυτά που γράφετε σημαίνει οτι αγαπιέστε? Ίσως θα σας ξαφνιάσω αλλά υπάρχει κάτι που ονομάζεται <<έχω ανάγκη έναν άνθρωπο να ξεπεράσω τα ψυχολογικά μου>>. :)
μη μασάτε γρήγορα.....σκεφθείτε πρώτα και μετά αν όντως γουστάρετε,καταπιείτε οτι σας σερβίρουν.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Απόλυτε θα ήθελα και την δική σου άποψη για το θέμα ''νταβατζής'' και αν συμφωνείς με αυτά που πόσταρα εγώ  :idiot: :think:.Εκτιμώ ότι είσαι ο πλέον ειδικός για να ξεκαθαρίσεις το ζήτημα ;) ;)

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
να την παντρευτης οπως εκανα εγω

Stories

Νέο!

Stories