Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δηλαδή εσένα θα σε χαλάγε θες να μας πεις τώρα??? :jerking: :jerking:.Εγώ πάλι πολύ θα το γούσταρα και λόγω επαγγέλματος όπως γράφεις,μιας και αφού είμαι μόνιμος σ'ένα τέτοιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ο μόνος ρόλος που γουστάρω είναι αυτός του νταβατζή :2funny: ;).Και ΝΑΙ είναι μαγκιά να είσαι νταβάς και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι όλοι οι άλλοι σε ζηλεύουν και ψάχνουν να βρουν πως γίνεται να γίνουν κι αυτοί :sunglasses:
Eμάς όμως...μας κολλάν και ένσημα..εσένα...τι θα σου κολλήσουνε ρε καραμήτρα?
Που θες να γίνεις και νταβατζής?
Ρε τι ακούνε τα μάτια μου μεσημεριάτικα...εξήμισι ώρα το πρωί..
Άμα βρεις το "θύμα"...με την ευχή μου..Πρόσεχε όμως μη φας καμμιά σφαίρα..γιατί οι περισσότερες..."έχουν"..δεν περιμένουν εσένα..
Τι να πω..!!Τσ τσ τσ τσ..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
καταρχην χρονια πολλα σε ολους και ολες εδω μεσα....

ας με διαφωτισει καποιος τι εστι κατερινα69...?
Βλέπω δεν σε "διαφώτισε" κανείς..
Ίσως..να μη με ξέρουν..
Και δεν το λέω σαν δουλειά..
Μα σαν χαρακτήρα εδώ μέσα..
Έτσι κι αλλιώς...εκτίθεμαι..
Δεν έχω να κρύψω κάτι ή να είμαι δήθεν..
Είμαι ιερόδουλος...
Απλό..
Πολλές φορές αναθεματίζω αυτό που είμαι..
Αλλά πολλές φορές όμως είμαι και περήφανη..
Περήφανη...γιατί είμαι σε θέση πλέον ..
να κριτικάρω..ΜΟΝΟΝ εγώ και ο Θεός τον εαυτό μου..
Κανένας άλλος..

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
ΝΑ  το παρεις το κοριτσι να το παρεις :priest: ,ακομα δεν παντρευτηκατε, εδω μεσα εχει κουμπαρους :bigdick: ματσο και καλα παιδια

TRIOKITHARA

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
0
αυτη ειναι αληθεια. Μενει σε κανονικο σπιτι. δουλευει τιμια. μου τα φερνει γιατι εμενα ποναει η μεση μου. Χτες την εβαλα και καθησε με τεραστιο κωλο της στην μουρι μου για να της γλυψω το μουνι αλλα κοντευε να με σκασει  ......δεν μπορουσα ουτε να φωναξω

Το θέμα ειναι εσυ τι νοιωθεις? Η κοπέλλα ανεξαρτητως δουλειας μπορει να αγαπήσει και εχει δικαίωμα να αγαπηθεί. Μια τετοια σχεση δεν ειναι σιγουρα εύκολη για πολλούς λόγους. Εχει ομως ενα καλο: ξέρεις απο την αρχήτι είναι. Σκέψου όλους αυτούς που άλλο νομίζουν ότι έχουν και άλλο τους βγαίνει!!!! Φυσικά ανα το πάρουν χαμπάρι, γιατί ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος ( αν το μάθει)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το θέμα ειναι εσυ τι νοιωθεις? Η κοπέλλα ανεξαρτητως δουλειας μπορει να αγαπήσει και εχει δικαίωμα να αγαπηθεί.

Μεχρι εκει εισαι σωστος .... μετα το χανεις λιγο ...

υγ. το νικ σου ειναι πολυ ωραιο ... ακους καθολου τετοια τραγουδια ?
εμενα παντως μου αρεσουν κι αυτα πολυ βγαζουν ρομαντισμο απο χαμενες εποχες

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δηλαδή εσένα θα σε χαλάγε θες να μας πεις τώρα??? :jerking: :jerking:.Εγώ πάλι πολύ θα το γούσταρα και λόγω επαγγέλματος όπως γράφεις,μιας και αφού είμαι μόνιμος σ'ένα τέτοιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ο μόνος ρόλος που γουστάρω είναι αυτός του νταβατζή :2funny: ;).Και ΝΑΙ είναι μαγκιά να είσαι νταβάς και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι όλοι οι άλλοι σε ζηλεύουν και ψάχνουν να βρουν πως γίνεται να γίνουν κι αυτοί :sunglasses:
Ντροπη και αισχος, για αυτα που γραφεις....αναθεωρησε τις αποψεις σου...και προσπαθησε να γινεις εστω με σημαντικη χρονικη καθυστερηση.. ανδρας....δεν σε προσβαλω....αλλα δεν ειναι γραφη ανδρος και σωστου ανθρωπου αυτη!!!!!!!!!Εκτος αν αστειευεσαι!!!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Ντροπη και αισχος, για αυτα που γραφεις....αναθεωρησε τις αποψεις σου...και προσπαθησε να γινεις εστω με σημαντικη χρονικη καθυστερηση.. ανδρας....δεν σε προσβαλω....αλλα δεν ειναι γραφη ανδρος και σωστου ανθρωπου αυτη!!!!!!!!!Εκτος αν αστειευεσαι!!!!!

Ρε παιχτούρα κι εσύ διαφωνείς :think:.Δεν το περίμενα από εσένα αυτό :tickedoff:.Καλά η άλλη η πουτάνα είναι λογικό να μην γουστάρει τους νταβάδες,εσύ όμως γιατί δεν τους πας :think:.Εμένα σου λέω μου έβαλε την ιδέα μια πουτάνα(από μπουρδέλο της Διδύμου),δεν το σκέφτηκα από μόνος μου :2funny:.Μου λέει ότι η ίδια έβγαζε κάπου 10.000 ευρά το μήνα καθαρά και σκέψου ότι από τα 20 ευρώ που δίνεις εσύ για να την  :knockinb:,τα 10 περίπου είναι του νταβά :2funny:.Αλλά έτσι είναι ρε φίλε,αυτές οι δουλειές είναι ρίσκο και θέλουν και αρχίδια για να της κάνεις.Τώρα άμα εσύ γουστάρεις να μείνεις με το μισθό που παίρνεις και να περιμένεις κανα στοίχημα για να πιάσεις την καλή,άλλο θέμα :sunglasses:Εκμετάλλευση υπάρχει σε όλες τις δουλειές,αν εσύ δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς όμως κάποιους άλλους,έχεις χάσει το παιχνίδι!!!Μπορεί να μην ακούγεται ωραίο,αλλά είναι μια αλήθεια.Μπορείς να με χαρακτηρίσεις όπως θέλεις,δεν μ'ένδιαφέρει,εγώ έτσι γουστάρω να ζω :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παιχτούρα κι εσύ διαφωνείς :think:.Δεν το περίμενα από εσένα αυτό :tickedoff:.Καλά η άλλη η πουτάνα είναι λογικό να μην γουστάρει τους νταβάδες,εσύ όμως γιατί δεν τους πας :think:.Εμένα σου λέω μου έβαλε την ιδέα μια πουτάνα(από μπουρδέλο της Διδύμου),δεν το σκέφτηκα από μόνος μου :2funny:.Μου λέει ότι η ίδια έβγαζε κάπου 10.000 ευρά το μήνα καθαρά και σκέψου ότι από τα 20 ευρώ που δίνεις εσύ για να την  :knockinb:,τα 10 περίπου είναι του νταβά :2funny:.Αλλά έτσι είναι ρε φίλε,αυτές οι δουλειές είναι ρίσκο και θέλουν και αρχίδια για να της κάνεις.Τώρα άμα εσύ γουστάρεις να μείνεις με το μισθό που παίρνεις και να περιμένεις κανα στοίχημα για να πιάσεις την καλή,άλλο θέμα :sunglasses:Εκμετάλλευση υπάρχει σε όλες τις δουλειές,αν εσύ δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς όμως κάποιους άλλους,έχεις χάσει το παιχνίδι!!!Μπορεί να μην ακούγεται ωραίο,αλλά είναι μια αλήθεια.Μπορείς να με χαρακτηρίσεις όπως θέλεις,δεν μ'ένδιαφέρει,εγώ έτσι γουστάρω να ζω :sunglasses:
ρε κωστακη σε παρακολουθω μερες να λες αυτο το τροπαριο...εισαι και υπαξιωματικος του ναυτικου νομιζω....πως σκατα το εχεις ακριβως επεξεργαστει στο μυαλο σου να μεταπηδησεις σε αυτον τον αγνωστο σε σενα χωρο στην ηλικια των 22 αν θυμαμαι καλα που εισαι και πως ακριβως θα γινεις νταβας μιας πουτανας; :think:
και εγω θα ηθελα να γινω ιδιοκτητης νυχτερινων κεντρων πχ θεωρητικα....μπορω;
προς τι η συζητηση;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Eμάς όμως...μας κολλάν και ένσημα..εσένα...τι θα σου κολλήσουνε ρε καραμήτρα?
Που θες να γίνεις και νταβατζής?
Ρε τι ακούνε τα μάτια μου μεσημεριάτικα...εξήμισι ώρα το πρωί..
Άμα βρεις το "θύμα"...με την ευχή μου..Πρόσεχε όμως μη φας καμμιά σφαίρα..γιατί οι περισσότερες..."έχουν"..δεν περιμένουν εσένα..
Τι να πω..!!Τσ τσ τσ τσ..

Μην είσαι αχάριστη με τους προστάτες σου πουτανίτσα,κι εσένα κάποιος άλλος σ'έπιασε ''θύμα'' όπως γράφεις αλλά γούσταρες και γουστάρεις να δουλεύεις για πάρτη του,να του ακουμπάς ευρά και να σε  :knockinb: :zfuck: όποτε θέλει :2funny:.Αυτός δηλαδή είναι καλός άνθρωπος και οι υπόλοιποι που το κάνουν δεν είναι :think: :jerking:.Σ'αυτό το παιχνίδι εγώ είμαι ο έμπορας κι εσύ η πραμάτια μου,άμα θέλω σε κρατάω,άμα θέλω σε πουλάω,άμα θέλω σε πετάω και στο δρόμο και όποιος σε μαζέψει.Γι αυτό να είσαι καλή με τους προστάτες σου και να μην αντιμιλάς ;) ;)

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
να αγαπησεισ και εσυ την τσεπη τησ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μην είσαι αχάριστη με τους προστάτες σου πουτανίτσα,κι εσένα κάποιος άλλος σ'έπιασε ''θύμα'' όπως γράφεις αλλά γούσταρες και γουστάρεις να δουλεύεις για πάρτη του,να του ακουμπάς ευρά και να σε  :knockinb: :zfuck: όποτε θέλει :2funny:.Αυτός δηλαδή είναι καλός άνθρωπος και οι υπόλοιποι που το κάνουν δεν είναι :think: :jerking:.Σ'αυτό το παιχνίδι εγώ είμαι ο έμπορας κι εσύ η πραμάτια μου,άμα θέλω σε κρατάω,άμα θέλω σε πουλάω,άμα θέλω σε πετάω και στο δρόμο και όποιος σε μαζέψει.Γι αυτό να είσαι καλή με τους προστάτες σου και να μην αντιμιλάς ;) ;)

Να σε ρωτησω κατι ?

Γιατι να σε κανει νταβατζη μια γυναικα ?

θελω μια τιμια και ειλικρινη απαντηση σε αυτο να καταλαβω 5 πραγματα ....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
ρε κωστακη σε παρακολουθω μερες να λες αυτο το τροπαριο...εισαι και υπαξιωματικος του ναυτικου νομιζω....πως σκατα το εχεις ακριβως επεξεργαστει στο μυαλο σου να μεταπηδησεις σε αυτον τον αγνωστο σε σενα χωρο στην ηλικια των 22 αν θυμαμαι καλα που εισαι και πως ακριβως θα γινεις νταβας μιας πουτανας; :think:
και εγω θα ηθελα να γινω ιδιοκτητης νυχτερινων κεντρων πχ θεωρητικα....μπορω;
προς τι η συζητηση;

Μπορεί όντως να είναι λίγο  :offtopic: αυτά που γράφω,αλλά είναι μια σκέψη στο μυαλό μου :sunglasses:.Αν καταφέρω και δικτυωθώ σίγουρα θα το κάνω,γιατί όντως το γουστάρω πολύ να γίνω νταβάς και το ψάχνω αρκετά ;).Στην αρχή ξεκινάς με μια πουτάνα που έχεις υπό την προστασία σου (αυτό βασικά είναι και το δύσκολο μέχρι να την βρεις) και μετά συνεχίζεις ανάλογα.Εννοείται ότι έτσι και κάνω το πρώτο βήμα έχω φύγει από αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λέγεται Π.Ν.Τώρα για ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου φίλε δεν ξέρω τι παίζει,αλλά σίγουρα είναι πιο δύσκολο,μιας και θέλεις πολύ χρήμα για κεφάλαιο στην αρχή και καλές γνωριμίες με μπάτσους  ;) ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Να σε ρωτησω κατι ?

Γιατι να σε κανει νταβατζη μια γυναικα ?

θελω μια τιμια και ειλικρινη απαντηση σε αυτο να καταλαβω 5 πραγματα ....

Γιατί την έχεις κάνει να σ'εμπιστεύεται ρε φίλε και να νομίζει ότι την αγαπάς και ότι δεν θα την εκμεταλλεύεσαι.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Γιατί την έχεις κάνει να σ'εμπιστεύεται ρε φίλε και να νομίζει ότι την αγαπάς και ότι δεν θα την εκμεταλλεύεσαι.

Και σε κανει να αισθανεσαι [size=20pt]ενταξει ανδρας[/size] αυτο ?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Και σε κανει να αισθανεσαι [size=20pt]ενταξει ανδρας[/size] αυτο ?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΝΑΙ ρε φίλε με φτιάχνει και με κάνει να γουστάρω :2funny: :2funny:.Έχω ξεπεράσει και ηθικές αναστολές και τύψεις ;).Με τόσες που μ'έχουν ξεγελάσει-κοροιδέψει-εκμεταλευτεί γκόμενες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να το κάνω κι εγώ :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΝΑΙ ρε φίλε με φτιάχνει και με κάνει να γουστάρω :2funny: :2funny:.Έχω ξεπεράσει και ηθικές αναστολές και τύψεις ;).Με τόσες που μ'έχουν ξεγελάσει-κοροιδέψει-εκμεταλευτεί γκόμενες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να το κάνω κι εγώ :2funny:

Ετσι εξηγειται ....

Σε εχουν πληγωσει και θες κι εσυ να κανεις το ιδιο ....

Ομως δεν ειναι η λυση αυτη....

εγω δεν θα μπορουσα ποτε να εκμεταλευτω ΑΝΘΡΩΠΟ ....
αν και με εχουν εκμεταλευτει ουκ ολιγες φορες....

ΤΕΣΠΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

Συγνωμη που σε ενοχλησα κιολας

Μου ελυσες τις οποιες αποριες ειχα περι τουτου
Κι ευχαριστω γιαυτο

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

:jerking:

[move]ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ...[/move]

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Εισαι εντελως λαθος. Τετοιες συμπεριφορες δεν ταιριαζουν σε ανθρωπους παρα μονο σε ζωα. Αυτα που ονειρευεσαι να κανεις ειναι εντελως ανηθικα και προσβλητικα για την ανθρωπινη αξιοπρεπεια που και ο ιδιος θα επρεπε να εχεις.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Εισαι εντελως λαθος. Τετοιες συμπεριφορες δεν ταιριαζουν σε ανθρωπους παρα μονο σε ζωα. Αυτα που ονειρευεσαι να κανεις ειναι εντελως ανηθικα και προσβλητικα για την ανθρωπινη αξιοπρεπεια που και ο ιδιος θα επρεπε να εχεις.

Την ''αξιοπρέπεια'' που γράφεις την έχασα από τότε που άρχισα να έχω επαφές με άτομα σαν την Κατερινα69 :tickedoff: :headbang:.Είτε το πιστεύεις είτε όχι,από τότε που άρχισα να σκέφτομαι έτσι άρχισα και να κερδίζω με τις γυναίκες(έστω κι αν ήταν όλες τους πουτάνες) :2funny:.Σου παραθέτω κι ένα τραγουδάκι για να με νιώσεις λίγο παραπάνω

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Την ''αξιοπρέπεια'' που γράφεις την έχασα από τότε που άρχισα να έχω επαφές με άτομα σαν την Κατερινα69 :tickedoff: :headbang:.Είτε το πιστεύεις είτε όχι,από τότε που άρχισα να σκέφτομαι έτσι άρχισα και να κερδίζω με τις γυναίκες(έστω κι αν ήταν όλες τους πουτάνες) :2funny:.Σου παραθέτω κι ένα τραγουδάκι για να με νιώσεις λίγο παραπάνω

Για να θυμιθω :think: :think: :think: :think:

Α!!! ναι ειναι ολες πουτανες!! εκτος φυσικα απο της μαναδες μας και της αδερφες μας..
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Φενεσαι τοσο παιδακι που αν ποτε μπλεξεις με νταβατζιλικια μολις καταλαβεις τι ειναι αυτο που κανεις ειμαι σιγουρος οτι θα θελεις να βαλεις τα κλαματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom