apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο τυπος την εκανε κυρια δικε μουΡε bbwlover κι η δικιά σου πουτάνα ήταν .Και που δούλευε ρε φίλε .Σε κανα μασατζίδικο-πατσατζίδικο
την εβγαλε απτα μπουρδελα
ο τυπος την εκανε κυρια δικε μουΡε bbwlover κι η δικιά σου πουτάνα ήταν .Και που δούλευε ρε φίλε .Σε κανα μασατζίδικο-πατσατζίδικο
και βεβαια τη εκανα κυρια. την εσωσα απο τον βουρκο
καταρχην χρονια πολλα σε ολους και ολες εδω μεσα....
ας με διαφωτισει καποιος τι εστι κατερινα69...? ειναι τοσο απολυτη στις κουβεντες της... ειναι του επαγγελματος??
οταν στα 22 μου εβγαινα με μια κοπελα 18 χρονων, θυμαμαι... μου ειχε πει τοτε οτι θα επρεπε να με γνωρισει η μητερα της (ηταν ορφανη απο πατερα) για να ξερει με τι παιδι βγαινει.... θυμαμαι επισης οτι μου ειχε τονισει οτι δεν προκειται ουτε να επισημοποιησουμε τη σχεση μας ουτε αλλες τετοιες μαλακιες... απλα η μητερα της θα εννοιωθε περισσοτερο ασφαλεια αν ηξερε με ποιον θα βγαινει τα σαβββατοβραδα και με ποιον θα παει διακοπες το καλοκαιρι... ετσι και εγινε... ειπιαμε μια μερα καφε ολοι μαζι, κερδισα την εμπιστοσυνη της και ειχα ολη την ευχαιρεια να βγαινω με την κορη της και να πηγαινω οπου θελω μαζι της...στη συγκεκριμενη περιπτωση ο προστατης της καιτουλας (ετσι ελεγαν την κοπελιτσα) ηταν η μανα της...
μετα απο χρονια η ιστορια επαναληφθηκε για μενα... αυτη τη φορα το ρολο της καιτουλας επαιξε μια ιεροδουλος... η ιεροδουλος της ιστοριας μας, και το ρολο της μανας το επαιξε ο προστατης της... πριν λιγο καιρο λοιπον χτυπησε το πουτσοτηλεφωνο μου...ηταν αυτος... δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες.... η ουσια ειναι οτι βρεθηκα μαζι του... για μια ακομη φορα στη ζωη μου κερδισα την εμιστοσυνη καποιου....
αν λοιπον αυτοι δουν οτι δεν εχεις σκοπο να τους φας το μεροκαματο...και οι προθεσεις σου ειναι αγνες δεν εχουν προβλημα ...
η ουσια ειναι μια "η κοπελα αυτη διεκδικησε το δικαιωματα της να βγαινει οποτε μπορει για καφε-ποτο με εναν ανθρωπο που εχει επιλεξει..." τωρα πλεον δεν εχω σκοπο να της δημιουργησω προβλημα στη δουλεια της ουτε να την αποτραβηξω απο αυτη, αν πριν απο τη συναντηση το ειχα στην ακρη του μυαλου μου τωρα δεν παιζει αυτο.... δεν θα μαθει ποτε για τη συναντηση μου με αυτον.... του εδωσα το λογο μου και θα τον κρατησω...
Δηλαδή εσένα θα σε χαλάγε θες να μας πεις τώρα??? .Εγώ πάλι πολύ θα το γούσταρα και λόγω επαγγέλματος όπως γράφεις,μιας και αφού είμαι μόνιμος σ'ένα τέτοιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ο μόνος ρόλος που γουστάρω είναι αυτός του νταβατζή ;).Και ΝΑΙ είναι μαγκιά να είσαι νταβάς και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι όλοι οι άλλοι σε ζηλεύουν και ψάχνουν να βρουν πως γίνεται να γίνουν κι αυτοί
το ξερω... το σκεφτηκα πριν παω και αυτο και αλλα... ειπαμε αρκετα στην κουβεντα μας ... μεσα σε ολα και αυτο.... παντα ειμουνα της φιλοσοφιας "η ζωη ειναι μια τρελα..." αυτη ηταν η μεγαλυτερη τρελα που εχω κανει...τωρα νιωθεις ασφαλεια ε? να στο χαλασω με το να σου επισημανω οτι αν κατι παει στραβα στη δουλεια της κοπελας, εσυ θα τη πληρωσεις τη νυφη πλεον φταις δε φταις. Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα...
Συμφωνω απολυτα.Η σαπιλα αυτου του κοσμου εχει φτασει σε προχωρημενο σταδιο... Δεν υπαρχει ιχνος σεβασμου αναμεσα στους ανθρωπους. Δεν νομιζω οτι στην αρχαιοτητα σε πολιτισμενους λαους οι ιεροδουλες ειχαν να αντιμετωπισουν τετοιες συμπεριφορες. Το ουσιαστικο προβλημα δεν ειναι η δουλεια τους, αλλα το πως συμπεριφερονται. Δεν θα διαφωνησω οτι υπαρχουν πολλες πουτανες πανω στον πλανητη. Πιο συγκεκριμενα καθε σπιτι εχει και μια πουτανα. Και φυσικα η πουτανα γυναικα πολλες φορες επιλεγει να γινει ιεροδουλος. Ομως βγαινουν και σε αλλα επαγγελματα... Και φυσικα υπαρχουν και ιεροδουλες που δεν ειναι πουτανες γυναικες.
Ολοι κανουμε λαθος επιλογες στην ζωη μας.
"ο αναμαρτητος να ριξει πρωτος την πετρα"
Υπαρχουν τα παντα...διαλεγεις και περνεις.Συμφωνω απολυτα.
Υπαρχουν πουτανες... (σωματικα)
και πουτανες στην ΨΥΧΗ... (σε ολο τους το ειναι)
και βεβαια τη εκανα κυρια. την εσωσα απο τον βουρκο
αυτη ειναι αληθεια. Μενει σε κανονικο σπιτι. δουλευει τιμια. μου τα φερνει γιατι εμενα ποναει η μεση μου. Χτες την εβαλα και καθησε με τεραστιο κωλο της στην μουρι μου για να της γλυψω το μουνι αλλα κοντευε να με σκασει ......δεν μπορουσα ουτε να φωναξω
μονο να μπορουσατε για 1 λεπτο να νοιωσετε τη βαθεια μοναξια των εκδιδομενων κοριτσιων δε θα κανατε πλακα αγαπητοι μου.Ξερω,ειναι επιλογη τους,είναι όμως σωστή?
τελος παντων ειναι αμετρητα τα γιατι και ο καθενας μας εξεταζει το ζητημα απο τη μερια του με τη γνωμη και τις εμπειριες του.
να εχεις παντα διπλα σου εναν αναπνευστηρααυτη ειναι αληθεια. Μενει σε κανονικο σπιτι. δουλευει τιμια. μου τα φερνει γιατι εμενα ποναει η μεση μου. Χτες την εβαλα και καθησε με τεραστιο κωλο της στην μουρι μου για να της γλυψω το μουνι αλλα κοντευε να με σκασει ......δεν μπορουσα ουτε να φωναξω