μονο να μπορουσατε για 1 λεπτο να νοιωσετε τη βαθεια μοναξια των εκδιδομενων κοριτσιων δε θα κανατε πλακα αγαπητοι μου.Ξερω,ειναι επιλογη τους,είναι όμως σωστή?
τελος παντων ειναι αμετρητα τα γιατι και ο καθενας μας εξεταζει το ζητημα απο τη μερια του με τη γνωμη και τις εμπειριες του.
Υπάρχουν πολλές ανθρώπινες ιστορίες που αν δεν τις γνωρίζεις απο πρώτο χέρι δεν τις καταλαβαίνεις...
Παράδειγμα..
Ετυχε να μου γίνει πρόταση , πριν κάμποσα χρόνια ,απο ιερόδουλο για συνδιαχείρηση σε οίκο ανοχής , λόγω συμπάθειας,αλλά δεν δέχθηκα...
Αυτό προέκυψε σχεδόν αβίαστα αφου και απο τις δυό πλευρές υπήρχε σεβασμός και εμπιστοσύνη που αναπτύχθηκε με τον καιρό.
Φυσικά και η ερωτική χημεία ήταν παρούσα εξαρχής αλλά δεν ήταν καθοριστική για το μετά.
Περισσότερο ήταν αποτέλεσμα της μοναξιάς και του άγχους για το αύριο απο πλευράς της ιερόδουλης.
Η γνωριμία προέκυψε σαν πελάτης της.
Την εποχή που πήγε να στηθεί η μπίζνα δεν ήθελα και δεν προλάβαινα να ασχοληθώ περισσότερο.
Κάτω απο άλλες περιστάσεις μπορεί και να είχα τώρα και αλυσίδα απο οίκους και δεν ξέρω γω τι άλλο...Οσα δεν φέρνει ο χρόνος και ο κόπος τα φέρνει η στιγμή και η κατάλληλη γνωριμία.