Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μια στιγμη ρε μαγκες, για να γινεις νταβαντζης εγω νομιζα οτι πρεπει να μαχαιρώσεις τον πρώην νταβατζη (η τελως παντων αυτον που χρωσταει ενα καρο φραγκα η γυναικα).
Δεν πας και λες τωρα ειμαι ο νατβατζής πρεπει να παρανομησεις και ποιος ξερει και τι αλλα ακολουθούν μιας και θα εισαι παρανομος. Εχει κανεις τα παπαρια να το κανει για την πουτανα που ενδιαφερεται? Και μην ακουω μαλακιες οτι ολες δουλευουν ελευθερες και βγαζουν ενα καρο λεφτα μονο για την παρτη τους

SAOUL

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μονο να μπορουσατε για 1 λεπτο να νοιωσετε τη βαθεια μοναξια των εκδιδομενων κοριτσιων δε θα κανατε πλακα αγαπητοι μου.Ξερω,ειναι επιλογη τους,είναι όμως σωστή?
τελος παντων ειναι αμετρητα τα γιατι και ο καθενας μας εξεταζει το ζητημα απο τη μερια του με τη γνωμη και τις εμπειριες του.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
και βεβαια τη εκανα κυρια. την εσωσα απο τον βουρκο

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
καταρχην χρονια πολλα σε ολους και ολες εδω μεσα....

ας με διαφωτισει καποιος τι εστι κατερινα69...? ειναι τοσο απολυτη στις κουβεντες της... ειναι του επαγγελματος??
οταν στα 22 μου εβγαινα με μια κοπελα 18 χρονων, θυμαμαι... μου ειχε πει τοτε οτι θα επρεπε να με γνωρισει η μητερα της (ηταν ορφανη απο πατερα) για να ξερει με τι παιδι βγαινει.... θυμαμαι επισης οτι μου ειχε τονισει οτι δεν προκειται ουτε να επισημοποιησουμε τη σχεση μας ουτε αλλες τετοιες μαλακιες... απλα η μητερα της θα εννοιωθε περισσοτερο ασφαλεια αν ηξερε με ποιον θα βγαινει τα σαβββατοβραδα και με ποιον θα παει διακοπες το καλοκαιρι... ετσι και εγινε... ειπιαμε μια μερα καφε ολοι μαζι, κερδισα την εμπιστοσυνη της και ειχα ολη την ευχαιρεια να βγαινω με την κορη της και να πηγαινω οπου θελω μαζι της...στη συγκεκριμενη περιπτωση ο προστατης της καιτουλας (ετσι ελεγαν την κοπελιτσα) ηταν η μανα της...
μετα απο χρονια η ιστορια επαναληφθηκε για μενα... αυτη τη φορα το ρολο της καιτουλας επαιξε μια ιεροδουλος... η ιεροδουλος  της ιστοριας μας, και το ρολο της μανας το επαιξε ο προστατης της... πριν λιγο καιρο λοιπον χτυπησε το πουτσοτηλεφωνο μου...ηταν αυτος... δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες.... η ουσια ειναι οτι βρεθηκα μαζι του... για μια ακομη φορα στη ζωη μου κερδισα την εμιστοσυνη καποιου....
αν λοιπον αυτοι δουν οτι δεν εχεις σκοπο να τους φας το μεροκαματο...και οι προθεσεις σου ειναι αγνες δεν εχουν προβλημα ...
η ουσια ειναι μια  "η κοπελα αυτη διεκδικησε το δικαιωματα της να βγαινει οποτε μπορει για καφε-ποτο  με εναν ανθρωπο που εχει επιλεξει..." τωρα πλεον δεν εχω σκοπο να της δημιουργησω προβλημα στη δουλεια της ουτε να την αποτραβηξω απο αυτη, αν πριν απο τη συναντηση το ειχα στην ακρη του μυαλου μου τωρα δεν παιζει αυτο.... δεν θα μαθει ποτε για τη συναντηση μου με αυτον.... του εδωσα το λογο μου και θα τον κρατησω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καταρχην χρονια πολλα σε ολους και ολες εδω μεσα....

ας με διαφωτισει καποιος τι εστι κατερινα69...? ειναι τοσο απολυτη στις κουβεντες της... ειναι του επαγγελματος??
οταν στα 22 μου εβγαινα με μια κοπελα 18 χρονων, θυμαμαι... μου ειχε πει τοτε οτι θα επρεπε να με γνωρισει η μητερα της (ηταν ορφανη απο πατερα) για να ξερει με τι παιδι βγαινει.... θυμαμαι επισης οτι μου ειχε τονισει οτι δεν προκειται ουτε να επισημοποιησουμε τη σχεση μας ουτε αλλες τετοιες μαλακιες... απλα η μητερα της θα εννοιωθε περισσοτερο ασφαλεια αν ηξερε με ποιον θα βγαινει τα σαβββατοβραδα και με ποιον θα παει διακοπες το καλοκαιρι... ετσι και εγινε... ειπιαμε μια μερα καφε ολοι μαζι, κερδισα την εμπιστοσυνη της και ειχα ολη την ευχαιρεια να βγαινω με την κορη της και να πηγαινω οπου θελω μαζι της...στη συγκεκριμενη περιπτωση ο προστατης της καιτουλας (ετσι ελεγαν την κοπελιτσα) ηταν η μανα της...
μετα απο χρονια η ιστορια επαναληφθηκε για μενα... αυτη τη φορα το ρολο της καιτουλας επαιξε μια ιεροδουλος... η ιεροδουλος  της ιστοριας μας, και το ρολο της μανας το επαιξε ο προστατης της... πριν λιγο καιρο λοιπον χτυπησε το πουτσοτηλεφωνο μου...ηταν αυτος... δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες.... η ουσια ειναι οτι βρεθηκα μαζι του... για μια ακομη φορα στη ζωη μου κερδισα την εμιστοσυνη καποιου....
αν λοιπον αυτοι δουν οτι δεν εχεις σκοπο να τους φας το μεροκαματο...και οι προθεσεις σου ειναι αγνες δεν εχουν προβλημα ...
η ουσια ειναι μια  "η κοπελα αυτη διεκδικησε το δικαιωματα της να βγαινει οποτε μπορει για καφε-ποτο  με εναν ανθρωπο που εχει επιλεξει..." τωρα πλεον δεν εχω σκοπο να της δημιουργησω προβλημα στη δουλεια της ουτε να την αποτραβηξω απο αυτη, αν πριν απο τη συναντηση το ειχα στην ακρη του μυαλου μου τωρα δεν παιζει αυτο.... δεν θα μαθει ποτε για τη συναντηση μου με αυτον.... του εδωσα το λογο μου και θα τον κρατησω...

τωρα νιωθεις ασφαλεια ε? να στο χαλασω με το να σου επισημανω οτι αν κατι παει στραβα στη δουλεια της κοπελας, εσυ θα τη πληρωσεις τη νυφη πλεον φταις δε φταις. Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δηλαδή εσένα θα σε χαλάγε θες να μας πεις τώρα??? :jerking: :jerking:.Εγώ πάλι πολύ θα το γούσταρα και λόγω επαγγέλματος όπως γράφεις,μιας και αφού είμαι μόνιμος σ'ένα τέτοιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ο μόνος ρόλος που γουστάρω είναι αυτός του νταβατζή :2funny: ;).Και ΝΑΙ είναι μαγκιά να είσαι νταβάς και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι όλοι οι άλλοι σε ζηλεύουν και ψάχνουν να βρουν πως γίνεται να γίνουν κι αυτοί :sunglasses:

μονιμος του ΠΝ να σου πετυχει  :jerking:

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
τωρα νιωθεις ασφαλεια ε? να στο χαλασω με το να σου επισημανω οτι αν κατι παει στραβα στη δουλεια της κοπελας, εσυ θα τη πληρωσεις τη νυφη πλεον φταις δε φταις. Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα...
το ξερω... το σκεφτηκα πριν παω και αυτο και αλλα... ειπαμε αρκετα στην κουβεντα μας ... μεσα σε ολα και αυτο.... παντα ειμουνα της φιλοσοφιας "η ζωη ειναι μια τρελα..." αυτη ηταν η μεγαλυτερη τρελα που εχω κανει...

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα να μην σε φαει μια πουτανα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Η σαπιλα αυτου του κοσμου εχει φτασει σε προχωρημενο σταδιο... Δεν υπαρχει ιχνος σεβασμου αναμεσα στους ανθρωπους. Δεν νομιζω οτι στην αρχαιοτητα σε πολιτισμενους λαους οι ιεροδουλες ειχαν να αντιμετωπισουν τετοιες συμπεριφορες. Το ουσιαστικο προβλημα δεν ειναι η δουλεια τους, αλλα το πως συμπεριφερονται. Δεν θα διαφωνησω οτι υπαρχουν πολλες πουτανες πανω στον πλανητη. Πιο συγκεκριμενα καθε σπιτι εχει και μια πουτανα. Και φυσικα η πουτανα γυναικα πολλες φορες επιλεγει να γινει ιεροδουλος. Ομως βγαινουν και σε αλλα επαγγελματα... Και φυσικα υπαρχουν και ιεροδουλες που δεν ειναι πουτανες γυναικες.
Ολοι κανουμε λαθος επιλογες στην ζωη μας.
"ο αναμαρτητος να ριξει πρωτος την πετρα"

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η σαπιλα αυτου του κοσμου εχει φτασει σε προχωρημενο σταδιο... Δεν υπαρχει ιχνος σεβασμου αναμεσα στους ανθρωπους. Δεν νομιζω οτι στην αρχαιοτητα σε πολιτισμενους λαους οι ιεροδουλες ειχαν να αντιμετωπισουν τετοιες συμπεριφορες. Το ουσιαστικο προβλημα δεν ειναι η δουλεια τους, αλλα το πως συμπεριφερονται. Δεν θα διαφωνησω οτι υπαρχουν πολλες πουτανες πανω στον πλανητη. Πιο συγκεκριμενα καθε σπιτι εχει και μια πουτανα. Και φυσικα η πουτανα γυναικα πολλες φορες επιλεγει να γινει ιεροδουλος. Ομως βγαινουν και σε αλλα επαγγελματα... Και φυσικα υπαρχουν και ιεροδουλες που δεν ειναι πουτανες γυναικες.
Ολοι κανουμε λαθος επιλογες στην ζωη μας.
"ο αναμαρτητος να ριξει πρωτος την πετρα"
Συμφωνω απολυτα.
Υπαρχουν πουτανες... (σωματικα)
και πουτανες στην ΨΥΧΗ... (σε ολο τους το ειναι)

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
αυτη ειναι αληθεια. Μενει σε κανονικο σπιτι. δουλευει τιμια. μου τα φερνει γιατι εμενα ποναει η μεση μου. Χτες την εβαλα και καθησε με τεραστιο κωλο της στην μουρι μου για να της γλυψω το μουνι αλλα κοντευε να με σκασει  ......δεν μπορουσα ουτε να φωναξω

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
αυτη ειναι αληθεια. Μενει σε κανονικο σπιτι. δουλευει τιμια. μου τα φερνει γιατι εμενα ποναει η μεση μου. Χτες την εβαλα και καθησε με τεραστιο κωλο της στην μουρι μου για να της γλυψω το μουνι αλλα κοντευε να με σκασει  ......δεν μπορουσα ουτε να φωναξω

Φίλε,τουλάχιστον ήταν ξυρισμένο ή έψαχνες την έξοδο στο δάσος :think: :2funny: :2funny:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
παντα το ξυριζει δεν την εχεις δει στα βιντεο που εχω ανεβασει

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
μονο να μπορουσατε για 1 λεπτο να νοιωσετε τη βαθεια μοναξια των εκδιδομενων κοριτσιων δε θα κανατε πλακα αγαπητοι μου.Ξερω,ειναι επιλογη τους,είναι όμως σωστή?
τελος παντων ειναι αμετρητα τα γιατι και ο καθενας μας εξεταζει το ζητημα απο τη μερια του με τη γνωμη και τις εμπειριες του.

Υπάρχουν πολλές ανθρώπινες ιστορίες που αν δεν τις γνωρίζεις απο πρώτο χέρι δεν τις καταλαβαίνεις...

Παράδειγμα..

Ετυχε να μου γίνει πρόταση , πριν κάμποσα χρόνια ,απο ιερόδουλο για συνδιαχείρηση σε οίκο ανοχής , λόγω συμπάθειας,αλλά δεν δέχθηκα...
Αυτό προέκυψε σχεδόν αβίαστα αφου και απο τις δυό πλευρές υπήρχε σεβασμός και εμπιστοσύνη που αναπτύχθηκε με τον καιρό.
Φυσικά και η ερωτική χημεία ήταν παρούσα εξαρχής αλλά δεν ήταν καθοριστική για το μετά.
Περισσότερο ήταν αποτέλεσμα της μοναξιάς και του άγχους για το αύριο απο πλευράς της ιερόδουλης.
Η γνωριμία προέκυψε σαν πελάτης της.
Την εποχή που πήγε να στηθεί η μπίζνα δεν ήθελα και δεν προλάβαινα να ασχοληθώ περισσότερο.
Κάτω απο άλλες περιστάσεις μπορεί και να είχα τώρα και αλυσίδα απο οίκους και δεν ξέρω γω τι άλλο...Οσα δεν φέρνει ο χρόνος και ο κόπος τα φέρνει η στιγμή και η κατάλληλη γνωριμία.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
να εχεις παντα διπλα σου εναν αναπνευστηρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom