Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλα συνεχισε τις κωλοτουμπες μπας και χασεις κιολας κανενα γραμμαριο.

το να προσπαθω να σεβομαι τους αλλους γυρω μου, με κανει ανηθικη? ή το να καυλαντιζω σε ενα μπουρδελοφορουμ?

χεσε με, με κωλοτουμπες δεν πεφτει η κοιλια  :'(

Επισκέπτης
το να προσπαθω να σεβομαι τους αλλους γυρω μου, με κανει ανηθικη? ή το να καυλαντιζεις σε ενα μπουρδελοφορουμ?

χεσε με, με κωλοτουμπες δεν πεφτει η κοιλια  :'(

ο σεβασμος σε τσουζει μονο στο ξενογαμημα των αρσενικων? :uglystupid:
οχι πχ οταν προσβαλεται το συμβολο ενος εθνους κτλ?
Αλλα βεβαια οτι σου καβλωνει και σε συμφερνει εσενα...
Δεν ειναι κακο απλα να το παραδεχεσαι και να μην υποκρινεσαι.
Το καυλαντισμα στο μπουρδελοφορουμ απλα ειναι σπαστικο (Οπως και το να μπαινει η καθε σαβουρα να ζηταει λογαριασμο για το τι πως και γιατι το κανουμε και εμεις να πρεπει κιολας να δεχομαστε την κριτικη της και να της εξηγουμε).Δες πως εκανες ζωο το θρεντ.Αλλα δεν φταις μονο εσυ.Να ναι καλα το τσουρμο με τους μουνοδουλους πριν.Αλλα και εγω που το συνεχισα :uglystupid:

Επισκέπτης
ο σεβασμος σε τσουζει μονο στο ξενογαμημα των αρσενικων? :uglystupid:
οχι πχ οταν προσβαλεται το συμβολο ενος εθνους κτλ?
Αλλα βεβαια οτι σου καβλωνει και σε συμφερνει εσενα...
Δεν ειναι κακο απλα να το παραδεχεσαι και να μην υποκρινεσαι.
Το καυλαντισμα στο μπουρδελοφορουμ απλα ειναι σπαστικο (Οπως και το να μπαινει η καθε σαβουρα να ζηταει λογαριασμο για το τι πως και γιατι το κανουμε και εμεις να πρεπει κιολας να δεχομαστε την κριτικη της και να της εξηγουμε).Δες πως εκανες ζωο το θρεντ.Αλλα δεν φταις μονο εσυ.Να ναι καλα το τσουρμο με τους μουνοδουλους πριν.Αλλα και εγω που το συνεχισα :uglystupid:

ναι σεβασμο μονο σε ανθρωπους δειχνω κι οχι σε συμβολα που δεν αναγνωριζω. συμβολα που χωριζουν τους ανθρωπους και ειναι αιτια για ενα σωρο δεινα.

τεσπα, οντως γαμηθηκε (κι απο μενα κατα μεγαλο ποσοστο) το θρεντ, οποτε το σταματω εδω.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ασπρούλη μπουχέσα είσαι τελείως για τον πούτσο  αλλα γαμιέμαι στα γέλια με τα posts σου μωρή τρυπα :2funny: :2funny: :2funny:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
καταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουτανα
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
τελικα τι εκανες την παντρευτηκες?????
εγω στην θεση σου θα πηγενα καθε ημερα στο στουντιο για να την πηδαω τσαμπα!!!!  :cool2:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
καταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουτανα
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
Πες μου πόσα "τάματα" σου έκανε να σου πω πόσο σε αγαπάει...
Όσο για τα λεφτά που σου επέστρεφε..."του κώλου τα 9μερα"τα ξέρεις?
Γιατί "εμείς"τα λέμε τζαζ..
Για πες τελικά...είσαι μαζί της τώρα?
Γιατί έχω την εντύπωση...ότι αυτός που την κάνει κουμάντο..έχει πιο μεγάλα
αρχίδια από τα δικά σου...!!!
Λογικό..."όποιος πάει να σου πάρει την μπουκιά από το στόμα....θα τον δαγκώσεις"
Άραξε..και βρες καμμιά πωλήτρια...ή ότι άλλο....!!!!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Λογικό..."όποιος πάει να σου πάρει την μπουκιά από το στόμα....θα τον δαγκώσεις"
κατερινα,
να σου πω καμοια ριμα???????ΥΟ

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κατερινα 69 ,τι εννοεις "ταματα" ?
Σε κανενα ...Αγιο ?
Παρεμπιπτοντως ποτε θα δουλεψεις Κολ.30 ?
σε ξαναρωτησα ,σορυ ,αλλα εφυγα απο το σπιτι και το πσ και δεν μπορω να βρω την απαντηση .Σημερα ειχες ενα λεπτουλι ρωσσιδακι ,που πηγα με ενα φιλο ,και σαν υπηρεσια ενα...αξιοσεβαστο και ευγενεστατο μεσοκοπο Ρωσσο ! Συμπαθεστατος !Πολυ καλυτερος απο τις υπηρεσιες και νομιζω,οχι γκέϋ .Ο φιλος μου που τιμησε το Κολ.30 ,μου ειπε οτι λεπτουλα εινα γλυκα.
Εσυ θα εμφανισθεις ,σε Κολ.30 ,να τα πουμε απο κοντα ?
Και επι του θεματος :Ο ερωτας ειναι ανεξελεγκτος .
Δεν μπορεις να τον βαλεις σε καλουπια.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κατερινα,
να σου πω καμοια ριμα???????ΥΟ
Όχι...μαλακία θα πεις..όπως στο τσατ..γι'αυτό έφυγα..
Κοίτα να μπεις κι εσύ από δω και πέρα σαν κλώνος..για να περνάν οι μαλακίες σου...
Άλλο να είσαι "κλώνος"...κι άλλο να είσαι "κάποιος" με ληγμένο νικ...είναι κι αυτό "αξίωμα"...πίστεψέ με...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Όχι...μαλακία θα πεις..όπως στο τσατ..γι'αυτό έφυγα..
Κοίτα να μπεις κι εσύ από δω και πέρα σαν κλώνος..για να περνάν οι μαλακίες σου...
Άλλο να είσαι "κλώνος"...κι άλλο να είσαι "κάποιος" με ληγμένο νικ...είναι κι αυτό "αξίωμα"...πίστεψέ με...
συγνωμη δεν καταλαβα,τι εννοεις??????δεν γουσταρω να μπαινω σαν κλωνος αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσει!!!!ΕΑΝ ελεγα μαλακιες γιατι κανενας δεν με ΤΑΠΩΣΕ?????
γιατι κανενας δεν ηξερε να μου την πει,
γιατι κανενας δεν ξερει τι εστι MC!!!!!ΥΟ

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κατερινα 69 ,τι εννοεις "ταματα" ?
Σε κανενα ...Αγιο ?
Παρεμπιπτοντως ποτε θα δουλεψεις Κολ.30 ?
σε ξαναρωτησα ,σορυ ,αλλα εφυγα απο το σπιτι και το πσ και δεν μπορω να βρω την απαντηση .Σημερα ειχες ενα λεπτουλι ρωσσιδακι ,που πηγα με ενα φιλο ,και σαν υπηρεσια ενα...αξιοσεβαστο και ευγενεστατο μεσοκοπο Ρωσσο ! Συμπαθεστατος !Πολυ καλυτερος απο τις υπηρεσιες και νομιζω,οχι γκέϋ .Ο φιλος μου που τιμησε το Κολ.30 ,μου ειπε οτι λεπτουλα εινα γλυκα.
Εσυ θα εμφανισθεις ,σε Κολ.30 ,να τα πουμε απο κοντα ?
Και επι του θεματος :Ο ερωτας ειναι ανεξελεγκτος .
Δεν μπορεις να τον βαλεις σε καλουπια.
Ξέρεις τι θέλω να πω...και μη μου κάνεις τον Γάλλο..
Μιλάω ντόμπρα και σταράτα..χέστηκα αν έχω μαγαζί και ποια είναι τα συμφέροντά μου..
Όλοι ξέρετε γιατί πάτε..εκεί..και αν θα πάτε..
Σ'εμένα...και σε κάθε εμένα...249 μπουρδέλα κι ΕΓΩ..
Χαχα...χαράς το πράμα.."αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας...να πέσει να μας πλακώσει"
Άσε μας ρε τετοιε...εδώ λέμε να ξεστραβωθείτε και να μην πέφτετε στη λούμπα..
Αν είναι και θέλετε να κάνετε ψυχικό...ποιος ο λόγος να γίνετε πρώτα "πελάτης"????
Πάτε ...σ'ένα οποιοδήποτε μπουρδέλο..περιμέντε να σχολάσει η κοπέλα...και κάντε της δωρεά επί τόπου...τι έρωτες και μαλακίες ακούω..
Στα μπουρδέλα..."εξυπηρέτηση" με χρηματικό αντάλλαγμα πουλάμε..τιποτ'άλλο....!!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
συγνωμη δεν καταλαβα,τι εννοεις??????δεν γουσταρω να μπαινω σαν κλωνος αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσει!!!!ΕΑΝ ελεγα μαλακιες γιατι κανενας δεν με ΤΑΠΩΣΕ?????
Ρε χαζέ κι εσύ...ποιός να στα πει αυτά?
Εγώ κι εσύ είμασταν...οι άλλοι ροχαλίζανε...!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φιλε τι ειναι αυτο το MC και τι το ΥΟ ?
Αν θελεις απαντας .
Και επι του θεματος : Αν σε γουσταρει αληθινα μια κοπελα που κανει βιζιτες ,αυτο σημαινει οτι μετρας ,γιατι η κοπελα εχει ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ απο αντρες αφενος και αφετερου εχει παει και μαζι σου στο κρεββατι και ξερει πια ειναι η πραγματικοτητα ,δεν ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ πραγματα που δεν υπαρχουν.
Απο την αλλη μερια θα μπλεξεις με νταβατζηδες οι οποιοι νομιζουν οτι θα τους φας το μεροκαματο.
Ενας φιλος μου σε αναλογη περιπτωση ,γνωριστηκε με το αφεντικο της κοπελας,και οταν το αφεντικο καταλαβε οτι δεν προκειται να του "παρει" την κοπελα ,δεν δημιουργησε προβλημα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ξέρεις τι θέλω να πω...και μη μου κάνεις τον Γάλλο..
Μιλάω ντόμπρα και σταράτα..χέστηκα αν έχω μαγαζί και ποια είναι τα συμφέροντά μου..
Όλοι ξέρετε γιατί πάτε..εκεί..και αν θα πάτε..
Σ'εμένα...και σε κάθε εμένα...249 μπουρδέλα κι ΕΓΩ..
Χαχα...χαράς το πράμα.."αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας...να πέσει να μας πλακώσει"
Άσε μας ρε τετοιε...εδώ λέμε να ξεστραβωθείτε και να μην πέφτετε στη λούμπα..
Αν είναι και θέλετε να κάνετε ψυχικό...ποιος ο λόγος να γίνετε πρώτα "πελάτης"????
Πάτε ...σ'ένα οποιοδήποτε μπουρδέλο..περιμέντε να σχολάσει η κοπέλα...και κάντε της δωρεά επί τόπου...τι έρωτες και μαλακίες ακούω..
Στα μπουρδέλα..."εξυπηρέτηση" με χρηματικό αντάλλαγμα πουλάμε..τιποτ'άλλο....!!!!!
Κατερινα 69 ,δεν πολυκαταλαβα την απαντηση σου .Σε ρωτησα αν θα δουλεψεις  ,και ποτε μετα το Πασχα .Νομιζω οτι ειμαι σαφης.
Αυτα τα περι "ψυχικου" ,δεν τα πολυκαταλαβα.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ρε χαζέ κι εσύ...ποιός να στα πει αυτά?
Εγώ κι εσύ είμασταν...οι άλλοι ροχαλίζανε...!!!!
οι αλλοι εκαναν πως ροχαλιζαν.στην πραγματικοτητα ηταν ξυπνιοι και κοιτουσαν την οθονη τους με ανοικτο τον στομα και δεν ηξεραν τι να πουν απο τις ριμες μου!!!!
στο τσατ σου ειχα πει εαν θελεις να πω και αλλες και μου ειπες ναι και εγω συνεχιζα να λεω....δεν ηξερα οτι θα σε ενοχλουσε....συγνωμη,κανε με  :bottom:
δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε και μαλιστα μεσα στο φορουμ για μ@λ@κιες εξαλου δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε,
ενα απλο CG εσυ,ενας συνηθησμενος MC εγω.....ΥΟ
και παλι σορυ :smitten:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κατερινα 69 ,δεν πολυκαταλαβα την απαντηση σου .Σε ρωτησα αν θα δουλεψεις  ,και ποτε μετα το Πασχα .Νομιζω οτι ειμαι σαφης.
Άστο και ξαναπάτα ..
Αν δεις και μουγκρίζει...ή μίζα θα είναι..ξέρεις τα καρβουνάκια..ή η μπαταρία
Αν είναι η μπαταρία και είσαι σε κατήφορο...κάτι θα κάνεις με 2έρα..
Αν πάλι δεν γίνει τίποτις..πάρε την οδική..!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Άστο και ξαναπάτα ..
Αν δεις και μουγκρίζει...ή μίζα θα είναι..ξέρεις τα καρβουνάκια..ή η μπαταρία
Αν είναι η μπαταρία και είσαι σε κατήφορο...κάτι θα κάνεις με 2έρα..
Αν πάλι δεν γίνει τίποτις..πάρε την οδική..!!
Με μπερδεψες με αλλον.
Για δες ,πιο πανω .
Δεν ειμαι εγω που τα εφτιαξα με την κοπελα απο το στουντιο .
Εγω μπηκα στο θρεντ μετα.Η απαντηση σου ειναι γι'αλλον.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τι ρωτας ρε φυλε,αφου εσυ παντρευεσαι σε λιγο καιρο την γκομενα σου απο το στουντιο........
''ειναι ωραια η ελληνικη βιζα'' μου αρεσει.......

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
οι αλλοι εκαναν πως ροχαλιζαν.στην πραγματικοτητα ηταν ξυπνιοι και κοιτουσαν την οθονη τους με ανοικτο τον στομα και δεν ηξεραν τι να πουν απο τις ριμες μου!!!!
στο τσατ σου ειχα πει εαν θελεις να πω και αλλες και μου ειπες ναι και εγω συνεχιζα να λεω....δεν ηξερα οτι θα σε ενοχλουσε....συγνωμη,κανε με  :bottom:
δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε και μαλιστα μεσα στο φορουμ για μ@λ@κιες εξαλου δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε,
ενα απλο CG εσυ,ενας συνηθησμενος MC εγω.....ΥΟ
και παλι σορυ :smitten:
Άκου...εγώ δεν είμαι CG..είμαι συνδρομητής της vodafone unlimited...αα...όλα κι όλα...!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τι ρωτας ρε φυλε,αφου εσυ παντρευεσαι σε λιγο καιρο την γκομενα σου απο το στουντιο........
''ειναι ωραια η ελληνικη βιζα'' μου αρεσει.......
Μηπως με μπερδεψες με αλλο ?
Εγω δεν ειπα οτι εχω γκομενα απο στουντιο.
Ουτε οτι την παντρευομαι .
Αλλος την παντρευεται ,και αλλος θα της δωσει την ευκαιρια να παρει ελληνικη βιζα.
Μηπως εχεις πιει λιγο παραπανω?
Δεν πειραζει ,Λαμπρη ειναι !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom